-
Μίλησα σήμερα με την αντιπροσωπεία αν γίνεται να μπει ο εργοστασιακούς συναγερμός αλλά έχει πάρει ήδη αριθμό πλαισίου οπότε δεν παίρνει κάποια αλλαγή η παραγγελία. Ο after market συναγερμός που βάζουν είναι GT. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνώριζα ότι υπάρχει στα έξτρα ο εργοστασιακός συναγερμός μέχρι που το έψαξα πριν λίγες μέρες στο site. Επίσης όπως σωστά προέβλεψες Infide δεν αναλαμβάνουν να βάλουν άλλον συναγερμό. Τα καλά νέα από την άλλη είναι ότι είναι έχει πάρει αριθμό πλαισίου όποτε είναι σε καλό δρόμο και η παράδοση. Σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση και τις πληροφορίες σχετικά με τον συναγερμό, από την άλλη όμως λυπάμαι γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχη σωστή ενημέρωση από κάποιους πωλητές. Είναι που θα πέσεις... .
-
Η μονη σχέση που επχει το αυθοκίνητο με το qq είναι η τιμή πάντως.
Απο εκεί και πέρα, γίνεται πασιφανές ότι τόσα χρόνια που υπάρχει το αυτοκίνητο η αντιπροσωπεία έκανε τραγικά λάθη, που διορθώθηκαν λίγο πριν το facelift, και άρα άρχισε να κερδίζει αγοραστές. Του πήρε 5 χρόνια να πάρει τα πάνω του, και αυτό ήρθε με ένα facelift και καλή τιμολογιακή πολιτική.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιατί πρέπει να είναι τόσο καλό το Ford Kuga;
Αν εκεί που αναφέρεται γενικά στους εν λόγω οδηγούς-petrolheads έγραφε το όνομά μου, θα ήταν λες και το έγραψαν ακριβώς για μένα....
-
Και από ότι κατάλαβα είχαν τον 1.5 diesel st line. Που να είχαν και τον 1.5 βενζίνης με 150ps.
-
25500 με 27000 είναι οι τιμές στα 2 πετρελαια. Απο 1/4 η Ford κάνει δώρο τα μεταφορικά
Παιδιά αντίπροσωπος στη Ρόδο : Business 1.5 πετρέλαιο με μεταλλικό χρώμα και pdi (???) η τιμή βγαίνει 26400.
-
Θεσσαλονίκη η St line diesel τελική τιμή 28000.
-
pdi πρέπει να είναι ο έλεγχος πριν την παράδοση. pre delivery inspection.
-
Το έγραψα και πιο πριν, η συζήτηση δεν έχει νόημα αν δε γράφετε και το χρώμα. Μπορεί να υπάρχει απόκλιση μέχρι και χιλιάρικο
-
Ξέρει κανένας απο που μπορώ να αγοράσω πατακια ( πανω απο αυτα που μου έδωσαν) . Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση. Αλλα και ιντερνετικο να είναι δεν εχω θέμα.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Γιατί πρέπει να είναι τόσο καλό το Ford Kuga;Αν εκεί που αναφέρεται γενικά στους εν λόγω οδηγούς-petrolheads έγραφε το όνομά μου, θα ήταν λες και το έγραψαν ακριβώς για μένα....
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο και έχοντας οδηγήσει τα περισσότερα SUV της κατηγορίας, το επέλεξα απόλυτα συνειδητά (σε συνδυασμό και με την τιμή...αλλιώς υπάρχει και η Χ1) κυρίως για την ανάρτησή του και τον μαγικό συνδυασμό κρατήματος, άνεσης και πληροφόρησης, όπου μέχρι το όριο των €30.000 πιστεύω ότι δεν έχει αντίπαλο.
Και όπως λέει και στο τέλος, η γυναίκα (η οποία όμως καταλαβαίνει και από κράτημα, μαθημένη στο Mini τόσα χρόνια) ενθουσιάστηκε και με την οθόνη, το εσωτερικό, την κάμερα κλπ.!
-
Ειδικά η st line είναι άκρως εντυπωσιακή μέσα έξω. Δεν οδήγησα τη Business αλλά δε μπορώ να πω ότι το st κοπανουσε με τις 18αρες. Στο Test drive κάθισα και λίγο στο πίσω κάθισμα για να τεστάρω την ανάρτηση και οι εντυπώσεις μου ήταν άκρως ικανοποιητικες.
-
Μια χαρά πάει με τις 18αρες (και την πιο σφιχτή ανάρτηση), - ειδικά εάν το συγκρίνω με κάποια άλλα που οδήγησα με 18αρες και κοπανούσα πολύ - ακόμα και εκτός δρόμου, αλλά προσωπικά προτίμησα την ακόμα μεγαλύτερη άνεση της Business λόγω και μικρού παιδιού (πίσω η ST line μου φάνηκε μισό κλικ πιο σκληρή από όσο θα ήθελα). Εάν η ST Line δεν είχε 18αρες και σπορ ανάρτηση θα έκανα την οικονομική υπέρβαση και θα την επέλεγα, γιατί ήθελα όλα τα άλλα έξτρα.
-
fanis75 Το θερμαινόμενο παμπρίζ εμπρός είναι στο standard εξοπλισμό??? Γιατί νόμιζα ότι ήταν πακέτο με θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα. Αν ναι όντως είναι κάτι που είναι πολύ χρήσιμο.
-
Το θερμαινόμενο το έχει και η Business. Πραγματικά σωτήριο .
Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέσα στο επόμενο 10ημερο κλείνω την stline στην οποία κατέληξα μετά από αναζήτηση μηνών. Τελικά το kuga είναι τρελό vfm. Ο εξοπλισμός είναι άριστος σε συνδυασμό με τα 8 χρόνια εγγύηση είναι ο, τι καλύτερο στην αγορά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα από Βροχίδης-Χατζής Θεσ/νικη μου δίνει 5 χρόνια εγγύηση.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μέσα στο επόμενο 10ημερο κλείνω την stline στην οποία κατέληξα μετά από αναζήτηση μηνών. Τελικά το kuga είναι τρελό vfm. Ο εξοπλισμός είναι άριστος σε συνδυασμό με τα 8 χρόνια εγγύηση είναι ο, τι καλύτερο στην αγορά.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το καλο!!!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
Εμένα από Βροχίδης-Χατζής Θεσ/νικη μου δίνει 5 χρόνια εγγύηση.Ο Βροχιδης την St line τη δίνει 28000
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι με μεταλικο, ηλιοροφη ,και ανοιγομενη πορτα πορτ μπαγκαζ μαζι με ford keyless free
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
fanis75 Το θερμαινόμενο παμπρίζ εμπρός είναι στο standard εξοπλισμό??? Γιατί νόμιζα ότι ήταν πακέτο με θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα καθίσματα. Αν ναι όντως είναι κάτι που είναι πολύ χρήσιμο.Ναι είναι στον στάνταρ εξοπλισμό και είναι εξαιρετικά χρήσιμο! Πηγαίνει πακέτο με τους αισθητήρες φώτων και υαλοκαθαριστήρων (για να λειτουργούν σωστά...έξυπνοι εκεί στην Ford).
Μέσα στο επόμενο 10ημερο κλείνω την stline στην οποία κατέληξα μετά από αναζήτηση μηνών. Τελικά το kuga είναι τρελό vfm. Ο εξοπλισμός είναι άριστος σε συνδυασμό με τα 8 χρόνια εγγύηση είναι ο, τι καλύτερο στην αγορά.
Με το καλό! Εξαιρετική επιλογή και όντως φανταστικό vfm, όλες οι εκδόσεις! Θα πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο ή παραγγελία?
Ford Kuga