-
Ουσιαστικά το φανάρι αποτελείται από πάρα πολλά διαφορετικά led που μπορούν να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται κάθε ένα ξεχωριστά, δίνοντας του την δυνατότητα να φωτίζει επιλεκτικά περιοχές με βάση τα δεδομένα τις κάμερας. Επίσης όλη αυτή η δέσμη βρίσκεται πάνω σε μηχανισμό και μπορεί να κοιτάει πάνω κάτω αριστερά δεξιά.
Κάπου θα το πετύχεις το βάζουν σε όλο και περισσότερα οχήματα πλέον. Στην αρχή τα είχαν μόνο πανάκριβα μοντέλα.
-
To εχουν και τα ακριβα οπελ.... Matrix led λεγεται. Επειδη το εχω οδηγησει αρκετες φορες. Εκπληκτικο.
Ρωτησα τιμη σε αντιπροσωπεία.... Νομιζω μου ειπαν 1500 με 1700 το ενα. Νομιζω δηλαδη, διοτι ζαλίστηκα στο ακουσμα της τιμης και ξυπνησα σε ενα κρεβατι με ανθρωπους γυρω μου να κουνουν το κεφαλι μουρμουριζοντας....
-Αφου ειναι πτωχος..... Τι του τα λετε;;;;
Να το ξαναρχεται.....
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές. Ερώτηση επειδή λίγο παραπάνω μπερδεύτηκα. Το techpack κατευθυντήριους ή σταθερούς προβολείς περιλαμβάνει εκτός του HUD; Από το site για σταθερούς καταλαβαίνω. Μήπως επειδή 'πατάω' σε διαμορφώσεις Titanium;
-
Εστιάζουν στην επιθυμητή περιοχή οπότε η λογική λέει ότι αναφέρονται σε κατευθυντήριους. Όμως με τιμή πακέτου 1100€ στην Titanium και δεδομένου ότι χρεώνουν συνήθως γύρω στα 500€ το HUD τα 600€ μου κάνουν τιμή για απλούς LED και όχι για κατευθυντήριους. Στον διαμορφωτή του Focus St-line X πχ στα 600€ ακριβώς είναι οι απλοί....
-
Επειδή και εγώ την ίδια απορία είχα , απευθύνθηκα στη ford και μου απαντήσαν το παρακατώ: Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας μέσω live chat, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το περιεχόμενο του Technology Pack και στις δύο εκδόσεις Kuga είναι το ίδιο. Περιλαμβάνονται προβολείς LED, τετραπλοί, εστιασμένης δέσμης, με αντιθαμβωτική λειτουργία (glare free technology) και το Head Up Display (HUD) – Προβολή ενδείξεων εμπρός από το παρμπρίζ. Η έκδοση ST-line X διατίθεται εργοστασιακά με εμπρός προβολείς LED (χωρίς την τεχνολογία Glare Free), επιπλέον της έκδοσης ST-Line. Συνεπώς η τιμή του προαιρετικού πακέτου διαφοροποιείται αναλόγως.
Κατάλαβα ότι σε όποια έκδοση και να το βάλεις το tech pack περιλαμβάνει ίδιο εξοπλισμό χωρίς όμως να είμαι σίγουρος εάν σε αυτό υπάρχουν κατευθυντικοί προβολείς ή διατίθενται μόνο στη vignale έκδοση. Το φυλλάδιο λέει για κατευθυντικούς πέραν της τεχνολογίας glare free. Είναι τό ίδιο οι κατευθυντικοί προβολείς και οι εστιασμένης δέσμης ή πρόκειται για κάτι extra στην ακριβότερη έκδοση;
-
Στην προσφορά που μου έδωσαν για το kuga titanium το κόστος ήταν πάνω από 3000 ευρώ! Ακόμα γελώ!
-
Στην προσφορά που μου έδωσαν για το kuga titanium το κόστος ήταν πάνω από 3000 ευρώ! Ακόμα γελώ!
Το κόστος τίνος ήταν 300€; Το tech pack που κοστίζει περί τα 1100€ στον διαμορφωτή;
-
Το κόστος τίνος ήταν 300€; Το tech pack που κοστίζει περί τα 1100€ στον διαμορφωτή;
1.314,00 το δίνει στο διαμορφωτή στις εκδόσεις titanium και st line όπου μαζί με το τέλος ταξινόμησης φτάνει περίπου στις 2.000,00 ευρώ. Στην ST LINE X είναι περίπου στη μισή τιμή γιατί υπάρχουν ήδη προβολείς led στη συγκεκριμένη έκδοση και αφαιρείται το κόστος τους. Αλλά και πάλι η απορία μου είναι εάν περιλαμβανόνται οι κατευθυντικοί προβολείς σε αυτα τα πακέτα ; To εστιασμένης δέσμης δεν μου λέει κάτι όταν το φυλλάδιο αναφέρεται σε κατευθυντικούς LED , δεν έχω τις γνώσεις για να το πω με σιγουριά. Πρέπει κάποιος γνώστης να μας βοηθήσει.
-
Έγινε και το service των 4 ετών (το απλό). 1.5 diesel
Ανεβάζω και τις περσινές τιμές για σύγκριση, για όποιον ενδιαφέρεται για κόστος αντιπροσωπείας λόγω εγγύησης
Με μια απλή αναζήτηση των κωδικών βλέπω ότι οι τιμές είναι λογικές, με εξαίρεση ίσως το φίλτρο αέρα. Υπενθυμίζω ότι οι τιμές είναι για γνήσια ανταλλακτικά Ford, αν πας σε επώνυμα συμβατά πιθανολογώ θα κερδισεις κανα 30ρι ευρο.
Έγινε και η αναβάθμιση του εγκεφάλου PCM σύμφωνα με την τεχνική οδηγία της Ford.
Στο προηγούμενο service είχα αλλάξει και φίλτρο πετρελαίου. Ναι, γνωρίζω ότι είχαν βάλει 5w30 το οποίο με διαβεβαίωσαν ότι είναι συμβατό, φέτος ξεκαθάρισα ότι ήθελα 0w30, αυτό δλδ που δίνει η Ford.
-
Έγινε και το service των 4 ετών (το απλό). 1.5 diesel
Ανεβάζω και τις περσινές τιμές για σύγκριση, για όποιον ενδιαφέρεται για κόστος αντιπροσωπείας λόγω εγγύησης
Με μια απλή αναζήτηση των κωδικών βλέπω ότι οι τιμές είναι λογικές, με εξαίρεση ίσως το φίλτρο αέρα. Υπενθυμίζω ότι οι τιμές είναι για γνήσια ανταλλακτικά Ford, αν πας σε επώνυμα συμβατά πιθανολογώ θα κερδισεις κανα 30ρι ευρο.
Έγινε και η αναβάθμιση του εγκεφάλου PCM σύμφωνα με την τεχνική οδηγία της Ford.
Στο προηγούμενο service είχα αλλάξει και φίλτρο πετρελαίου. Ναι, γνωρίζω ότι είχαν βάλει 5w30 το οποίο με διαβεβαίωσαν ότι είναι συμβατό, φέτος ξεκαθάρισα ότι ήθελα 0w30, αυτό δλδ που δίνει η Ford.
Μόνο 68€; Δεν είναι πολύ λίγο; Αλλάζεις κάθε χρόνο λάστιχα μπρος - πίσω;
-
Τι να σου πω, τόσο χρεώνουν όπως βλέπεις. Τα παραπάνω είναι το 3ο και 4ο service. ίδιες τιμές είχα πληρώσει πάνω κάτω και για τα πρώτα 2. Στο 2ο κάτι παραπάνω γιατί είχα κάνει και αλλαγή υγρών φρένων.
Λάστιχα άλλαξα μπρος πίσω στον 1ο χρόνο, στον 3ο, και τώρα στον 4ο. Μάλλον μπορούσα και στον 5ο αλλά έτσι και αλλιώς θα τα αλλάξω του χρόνου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τσάμπα είναι εξάλλου η αλλαγή.
-
Τι να σου πω, τόσο χρεώνουν όπως βλέπεις. Τα παραπάνω είναι το 3ο και 4ο service. ίδιες τιμές είχα πληρώσει πάνω κάτω και για τα πρώτα 2. Στο 2ο κάτι παραπάνω γιατί είχα κάνει και αλλαγή υγρών φρένων.
Λάστιχα άλλαξα μπρος πίσω στον 1ο χρόνο, στον 3ο, και τώρα στον 4ο. Μάλλον μπορούσα και στον 5ο αλλά έτσι και αλλιώς θα τα αλλάξω του χρόνου οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τσάμπα είναι εξάλλου η αλλαγή.
Μήπως έχεις κάποια έκπτωση;
Δεν έχω πληρώσει λιγότερο από 3ψήφιο νούμερο σε service την τελευταία δεκαετία σε διάφορα αυτοκίνητά μου, πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση.
και οι υπόλοιποι τόσα πληρώνετε; τόσα δίνω περίπου σε μάστορα για τα παλιά που δεν τα πηγαίνω στο επίσημο.
-
Μήπως έχεις κάποια έκπτωση;
Δεν έχω πληρώσει λιγότερο από 3ψήφιο νούμερο σε service την τελευταία δεκαετία σε διάφορα αυτοκίνητά μου, πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση.
Για να καταλάβεις, στο 1ο του 2008 που κάναμε πρόσφατα ήταν 135euro και μου φάνηκε μία χαρά η τιμή.
και οι υπόλοιποι τόσα πληρώνετε; τόσα δίνω περίπου σε μάστορα για τα παλιά που δεν τα πηγαίνω στο επίσημο.
-
Σιγουρα αλλαξαν λαδια;;;;
Δεν εχει φιλτρο λαδιου μεσα η τιμη σε κανενα απο τα δυο. ....
-
Η Ford ορίζει το 0w30 και αυτοί σου έβαλαν το 5w30 επειδή 'είναι συμβατό'; Το μ#λ#κιες είναι αυτές; Σε ποια πόλη είναι αυτή η έξυπνη αντιπροσωπεία να γνωρίζουμε;
ΥΓ: Το φίλτρο αέρα βάλτο K&N μόνο στα φυσάνε
-
Συνηθισμένες (λογικές) τιμές φορντ...Πάνω είναι τα ανταλακτικά και κάτω η εργασία. Μήπως δεν τα είδατε προσεκτικά;
-
Σιγουρα αλλαξαν λαδια;;;;
Δεν εχει φιλτρο λαδιου μεσα η τιμη σε κανενα απο τα δυο. ....
Αν δεις ξανά έχει φίλτρο λαδιού και ναι τα άλλαξαν. Τα service είναι στην Car center Στην Αμφιθέας. Δεν έχω καμία έκπτωση, αυτό το 15% είναι τυπικό σε όλους τους πελάτες. Και στην Ford στην Βουλιαγμένης που είχα κάνει 1 service (2ο) τα ίδια είχα πληρώσει (ίσως κάτι παραπάνω)
-
Για να το λες, οκ!
Εγω βλεπω περσυ μονο για φιλτρο καυσίμου.
Τεσπα.
Edit σωστα λεει τωρα ανοιξε ολοκλξρξ η φωτο.
Σωατα
-
H castrol στο επίσημο site δίνει ΚΑΙ τα 5w30 για το συγκεκριμένο μοτέρ οπότε τους εμπιστεύομαι (άσχετα αν έπρεπε να μου το είχαν πει). Μέχρι στιγμής έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από το service τους, αν αναλογιστείς τι πανικός γίνεται κάθε μέρα εκεί
-
σημερα μπηκε ο γατος σε ενα πλε, καινουργιο, ουτε ξερω τι εκδοση, βενζινη 150αρι. συναδελφου να παμε σε μια δουλεια. το 150αρι το εμαθα γιατι τον ρωτησα γιατι δεν πηγαινε μια. αποψις μου ως συνεπιβατου: τογιοτα. και δεν ειναι τιμητικο αυτο.
Ford Kuga