-
Παλιός τιμοκαταλογος με CO2 (2017)
Νέος τιμοκαταλογος με CO2
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
177 οι ρύποι με το νεο τροπο μέτρησης για τον 1.5 ecoboost δηλαδή 433 ευρώ τέλη κυκλοφοριας. Ισχυει για τα καινούρια απο 1/9Πάρα πολύ υψηλοί ρύποι και τρελό το ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας!!
Εμένα έχει 143 γρ. αλλά περιμένω να πάει στα 145 η νέα άδεια, μετά την διόρθωση του 'λάθους' που είχε γίνει στο τελωνείο από την Ford Motor Hellas.
-
Ελπίζω να μην το διορθώσουν με τιμές Σεπτεμβρίου μόνο
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Ελπίζω να μην το διορθώσουν με τιμές Σεπτεμβρίου μόνοΚαι εγώ το ίδιο!!
Βέβαια ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι θα διορθωθεί με τις τιμές που είχε κανονικά ο κινητήρας αυτός τον Φεβρουάριο του 2017. Θα μάθω σε μερικές εβδομάδες.....
-
Καλησπερα
Υπαρχει καποιος με 1.5 αυτοματο βενζινη να μου πςι τι αυτονομια εχει σε εθνικη οδο γιατι μου φαινεται τρελο το νουμερο που ειδα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
ΚαλησπεραΥπαρχει καποιος με 1.5 αυτοματο βενζινη να μου πςι τι αυτονομια εχει σε εθνικη οδο γιατι μου φαινεται τρελο το νουμερο που ειδα...
Κάποιος εχει αλλα δεν θυμάμαι ποιος!
Λογικά θα είναι απο 350-600χλμ, ανάλογα με την ταχύτητα και τον τρόπο οδήγησης.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπερα
Υπαρχει καποιος με 1.5 αυτοματο βενζινη να μου πςι τι αυτονομια εχει σε εθνικη οδο γιατι μου φαινεται τρελο το νουμερο που ειδα...
Κάποιος εχει αλλα δεν θυμάμαι ποιος!
Λογικά θα είναι απο 350-600χλμ, ανάλογα με την ταχύτητα και τον τρόπο οδήγησης.
707 χλμ σταθερα με 130 απο σερρες μεχρι την λαμια ειχε καψει μισο και αλλο μισο ντεποζιτο μεχρι το ναυπλιο με 8.7 ανα 100 και 8.9 απο αθηνα ναυπλιο με κλιμα ανοιχτο...
-
Λαθος εγραψα εγω, δεν τα υπολογισα σωστα...500-800χλμ ειναι πιο σωστο νούμερο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Λαθος εγραψα εγω, δεν τα υπολογισα σωστα...500-800χλμ ειναι πιο σωστο νούμερο.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοια αυτονομια απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Φανη μολις ανεβασες τους πινακες με τα τελη με επιασε ενας κομπος
-
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοια αυτονομια απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Αν μιλάμε για το 1.5 4x4 powershift νομιζω ότι είναι κάπου MAX 400χλμ αν πας ψιλο-σβέλτα σε μερικα σημεία (πχ 150) και σε άλλα πιο αργά (επαρχιακό δίκτυο).
με ac on πάνταSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοια αυτονομια απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Αν μιλάμε για το 1.5 4x4 powershift νομιζω ότι είναι κάπου MAX 400χλμ αν πας ψιλο-σβέλτα σε μερικα σημεία (πχ 150) και σε άλλα πιο αργά (επαρχιακό δίκτυο).
Αυτο ναι...
Ψιλοσβελτα εννοουμε 150?
-
Αυτο ναι...
Ψιλοσβελτα εννοουμε 150?
Χαχαχα οκ αρκετά σβέλτα (για τη συγκεκριμένη μαουνιτσα).
Αλλά στα νέα κομμάτια εθνικων απροβλημάτιστα πάει τόσο.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
177 οι ρύποι με το νεο τροπο μέτρησης για τον 1.5 ecoboost δηλαδή 433 ευρώ τέλη κυκλοφοριας. Ισχυει για τα καινούρια απο 1/9
Πόσα τέλη πλήρωνε πριν;
Πριν ειχε 145 γρ. ρυπους και τελη 268 Ευρω.
Μιλαω για τον 1.5 Ecoboost 150PS.61% αύξηση ! Απίστευτα νούμερα κανονικό χαντακωμα για το αμάξι.
Να δούμε ποιοι ήρωες θα το επιλέξουν πλέον!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μια ψιλο off-topic ερωτηση...
εχει κανει καποιος κεραμικη επιστρωση στο αυτοκινητο του κι αν ναι θα μπορουσε να μου πει εντυπωσεις και κοστος γιατι ρωτησω στην περιοχη που μενω και μου φανηκε φθηνο! -
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
μια ψιλο off-topic ερωτηση...
εχει κανει καποιος κεραμικη επιστρωση στο αυτοκινητο του κι αν ναι θα μπορουσε να μου πει εντυπωσεις και κοστος γιατι ρωτησω στην περιοχη που μενω και μου φανηκε φθηνο!Αρκετοί έχουν κάνει εδώ.
Εγώ είχα κάνει στην BMW, είχα βάλει το Ceramic της Williams στον γνωστό Πλάτωνα (τώρα βάζει Ceramic Pro). To κόστος ανάλογα με το αυτοκίνητο και την κατάσταση του χρώματος είναι από €350 έως και πάνω από €1.000 (ειδικά εάν κάνεις πολλές στρώσεις).
ΟΚ ήταν αλλά προσωπικά δεν θα το ξαναέκανα και ούτε που ασχολήθηκα με το Ford, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.
-
150 ευρω σαν να μου φαινονται λιγα...ειμαι απο επαρχια και δεν εχω πολλες επιλογες
-
Είδα ότι η mountune έβγαλε προγραμματακι για το focus st diesel. Λέτε να έχουμε κάτι επίσημο και για το kuga diesel;
https://www.autogreeknews.gr/beltiwseis ... i-mountune
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το ΠΣΚ είχα πάει με τη γυναίκα Κυλλήνη για ένα γάμο. Μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα το αυτοκίνητο.
Έγγραψα γύρω στα 700 χιλιόμετρα μαζί με τις τριγύρω διαδρομές. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα την Κορίνθου Πατρών με τον καινούργιο δρόμο τελειωμένο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το 90% της διαδρομής είχε όριο 130, ακόμα και σε ανοικτές καμπές που συνήθως στις άλλες εθνικές βλέπεις 110 και 100. Το cruise control στα 138 και στο πήγαινε και στο έλα. βέβαια αρκετές φορές το πάτησα για να κάνω προσπέραση
Στο κομμάτι Πάτρα-Κυλλήνη η κυκλοφορία γίνονταν συνετά με ταχύτητες ~80, όπως και οι υπόλοιποι. Όποτε χρειάστηκα να προσπεράσω η απόκριση ήταν άμεση και ποτέ δεν αισθάνθηκα κίνδυνο, μάλιστα κοιτώντας τους υπόλοιπους οδηγούς έβλεπα ότι άνοιγα πολύ την απόσταση από τον πίσω που συνήθως προσπερνάει μαζί σου.
Το μόνο περίεργο που αντιμετώπισα ήταν ότι το βράδυ 1-2 μου έπαιξαν τα φώτα. Δεν ξέρω αν τα εργοστασιακά xenon δίνουν την εντύπωση ότι έχεις τη μεγάλη σκάλα αναμμένη, ή η ρύθμιση που μουν έκαναν μετά το τελευταίο 'συμβάν' έχει αφήσει τα φώτα λίγο πιο πάνω από το κανονικό. Στην επιστροφή όμως πέτυχα ένα ακόμα ST line λευκό (το οποίο πήγαινε 150+). Εκεί, όταν το είχα πίσω μου μπορώ να πω ότι φώτιζε παραπάνω τον εξωτερικό μου καθρέπτη από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Όχι βέβαια σε σημείο να με τυφλώνει αλλά σου τραβούσε το βλέμμα.
Συνολική κατανάλωση το trip έδειξε 6.1. Δεν το περίμενα, ειδικά με τον τρόπο που οδηγούσα στην εθνική.
Ενδεικτικά από Λουτρά Κυλλήνης μέχρι Καλλιθέα έκανα 3 ώρες και 25 λεπτά. -
Ωραία διαδρομή! Πέρσι είχα πάει Κυλλήνη για να περάσω Ζάκυνθο, αλλά πήγαινα λίγο πιο γρήγορα από εσένα, για να προλάβω το καράβι (και με αρκετές προσπεράσεις μετά την Πάτρα). Έκαψα Μ.Ο. 8.5 στο πήγαινε και 7.5 στην επιστροφή που πήγαινα περίπου στους ρυθμούς που περιγράφεις.
Άνετο ταξίδι, δεν με κούρασε καθόλου!
-
Infide βλέπω βρέθηκες στα μέρη μου! Πες μου ότι πέρασες και απο το Αρκούδι για ένα μπάνιο μιας και βρέθηκες εκεί!
Στο θέμα μας, το αυτόματο σε πετρέλαιο ακόμα δεν έχει βγει στην αγορά, και αν βγει μάλλον θα γίνει με νέα έκδοση που θα έχει λιγότερο εξόπλισμο και απο Business για να τους βγαίνει τιμολογιακά..
Ford Kuga