-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
ποντάρω στο Car CenterΚαι εγώ, γιατί με τις λίγες γνώσεις που έχω από Ford, νομίζω είναι το μόνο εξουσιοδοτημένο που κάνει και αναβαθμίσης ιπποδύναμης.
Το όλο θέμα είναι α) εάν το εξουσιοδοτημένο θέλει να το περάσει στην εγγύηση και β) κατά πόσο θα ελέγξει το claim της εγγύησης η FMH.
Πάντως, 100% επηρεάζει την εγγύηση αφού αναφέρεται ρητά ότι για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει να γίνει οποιαδήποτε μετατροπή μη εγκεκριμένη από την Ford.
-
Ένα σχετικό άρθρο-παρουσίαση του Kuga ST-Line 2.0TDCi AWD
Διαφωνώ στο σημείο που αναφέρει -και αρκετές φορές- το ότι γέρνει, και μάλιστα αισθητά και το έγραψα κιόλας ως σχόλιο. Αν δηλαδή το Kuga, και ειδικά το ST-Line, 'γέρνει πολύ', τότε τα υπόλοιπα SUV πρέπει να χαρακτηρίζονται το λιγότερο ως 'πλοία'
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
...Με αυτά τα 20+ αλογάκια και 50-60 κιλακια ροπής το αυτοκίνητο θα απογειωνόταν...
Me 50-60 κιλά ροπής θα έσκαβες και την άσφαλτο 5-6 κιλά ροπής είναι επιπλέον [emoji38]
Και εγώ το σκέφτομαι για τα 200HP + 30 κιλά ροπής, θα δούμε...
Χαχαχαχα... Όνειρα...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα σχετικό άρθρο-παρουσίαση του Kuga ST-Line 2.0TDCi AWDΔιαφωνώ στο σημείο που αναφέρει -και αρκετές φορές- το ότι γέρνει, και μάλιστα αισθητά και το έγραψα κιόλας ως σχόλιο. Αν δηλαδή το Kuga, και ειδικά το ST-Line, 'γέρνει πολύ', τότε τα υπόλοιπα SUV πρέπει να χαρακτηρίζονται το λιγότερο ως 'πλοία'
Τι είναι αυτό το hadlex που λέει και ξαναλέει;
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Τι είναι αυτό το hadlex που λέει και ξαναλέει;Ξέρω γω, κάτι αντίστοιχο με το trosen ?
-
Καλησπέρα σας,
υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το kuga σας, μπορούμε να πάμε στα 195 hp (+15hp) και 290Nm (+50 Nm). Δεν επηρεάζει την εγγύηση του οχήματος. Το κόστος είναι στα 600 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το φπα).
Ο χρόνος που θα το χρειαστώ εδώ είναι απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι περίπου στις 15.00Δεν ξερω αξιζει;;;
Τα 5 κιλα ροπης ειδικα νομιζω χρειαζονται αν και βγαζει 27 κιλα αν δεν κανω λαθος
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Πες και το μαγαζί. Δε νομίζω να είναι κρυφό μυστικό αφού το λέει ανοιχτά από το τηλέφωνο.
ποντάρω στο Car Center
Δεν το ανέφερα αρχικά γιατί ουδεμία σχέση έχω και δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση...σωστά το βρήκατε όμως...άλλωστε οποιοσδήποτε πάρει τηλέφωνο ή στείλει e-mail τα ίδια θα του πουν...
-
Κι εγώ στους ίδιους είχα ρωτήσει. Αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει για μια ολλανδική εταιρία.
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Καλησπέρα σας,
υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το kuga σας, μπορούμε να πάμε στα 195 hp (+15hp) και 290Nm (+50 Nm). Δεν επηρεάζει την εγγύηση του οχήματος. Το κόστος είναι στα 600 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το φπα).
Ο χρόνος που θα το χρειαστώ εδώ είναι απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι περίπου στις 15.00Δεν ξερω αξιζει;;;
Τα 5 κιλα ροπης ειδικα νομιζω χρειαζονται αν και βγαζει 27 κιλα αν δεν κανω λαθος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λίγα άλογα παραπάνω, ποτέ δεν έβλαψαν.
Λογικό κόστος, λέει ότι δεν επηρεάζει εγγύηση,
αν τα θες προχώρα το.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μήπως μια επιστολή στη ford motor Hellas να έδινε τις απαντήσεις που τώρα υποθέτουμε;
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Ο 1.5 στο μεσαίο trim βγάζει 150HP και 24,5 κιλά ροπής, ο 180 βγάζει παραπάνω άλογα, όχι ροπή. Το remap αυτό είναι της Rica (αυτό βάζουν σε όλα τα Ford), και είτε στο 150 είτε στο 180, φτάνει στα 195 άλογα και 29 κιλά ροπής. που είναι περίπου και το όριο για 'φυσιολογική' αναβάθμιση του 1.5 (βλέπε και νέο Fiesta ST). Για κάποιον που ψάχνεται, αξίζει και με το παραπάνω, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την 'εγγύηση'.
-
Ξέρω γω, κάτι αντίστοιχο με το trosen ?
Ο κινητηρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 6 πυκνές σχέσεις που αποδεικνύεται έξυπνο στις αλλαγές-αλλάζοντας τις σχέσεις όταν πρέπει και όπως ορίζει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται, αλλά όχι ιδιαίτερα γρήγορο στην χειροκίνητη χρήση όπως θα περίμενα από ένα κιβώτιο τύπου DSG.
Στο diesel δεν είναι με μετατροπέα ροπής;
-
Η Ford, για κάποιο δικό της εντελώς ιδιαίτερο και μεγαλοφυή λόγο, αποφάσισε να βάλει το dual-clutch Powershift στο diesel και το κλασικό αυτόματο torque converter στη βενζίνη
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μήπως μια επιστολή στη ford motor Hellas να έδινε τις απαντήσεις που τώρα υποθέτουμε;Καλή ιδέα (αν και ξέρω από τώρα την απάντηση!)....θα στείλω ένα email, να δούμε εάν θα λάβω απάντηση και τι θα λέει.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Διαφωνώ στο σημείο που αναφέρει -και αρκετές φορές- το ότι γέρνει, και μάλιστα αισθητά και το έγραψα κιόλας ως σχόλιο. Αν δηλαδή το Kuga, και ειδικά το ST-Line, 'γέρνει πολύ', τότε τα υπόλοιπα SUV πρέπει να χαρακτηρίζονται το λιγότερο ως 'πλοία'
Ειναι οι συμπλεκτες που χρησιμοποιουνται για το συστημα τετρακινησης.
Δες εδω για παραδειγμα.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Δες εδω για παραδειγμα.
Ρε συ, πλάκα κάνει, επειδή το γράφουν (4 φορές μάλιστα), hadlex αντί για haldex
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μήπως μια επιστολή στη ford motor Hellas να έδινε τις απαντήσεις που τώρα υποθέτουμε;
Καλή ιδέα (αν και ξέρω από τώρα την απάντηση!)....θα στείλω ένα email, να δούμε εάν θα λάβω απάντηση και τι θα λέει.
To email μόλις έφυγε....αναμένω την απάντηση τώρα!
-
Δες εδω για παραδειγμα.
Ρε συ, πλάκα κάνει, επειδή το γράφουν (4 φορές μάλιστα), hadlex αντί για haldex
Χαχα.. το ειδα που το ειχαν γραψει λαθος αλλα λεω μηπως.....
-
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω μία καινούργια ηλιοπροστασία για το παρμπριζ.
Η παλιά μου φαίνεται μικρή για την βιτρίνα του Kuga.Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτά τα πανιά που πάνε απ'έξω και πιάνουν με το κλείσιμο της πόρτας.
Αποδίδουν καλύτερα; Εσείς τι χρησιμοποιείται; -
Είχα πάρει ένα εξαιρετικό από autoplus. 40€
Ford Kuga