-
Μέσα στη πόλη το 1500αρακι το diesel έχει 6,9-7,2
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μαλλον θα το παταγε λιιιγο παραπάνω.... εχει και τις μπάρες ( καθετες στην οροφη του είπα να τις βγαζει οταν δεν τις χρειάζεραι... αλλα βαριεται...)
-
μαλλον θα το παταγε λιιιγο παραπάνω.... εχει και τις μπάρες ( καθετες στην οροφη του είπα να τις βγαζει οταν δεν τις χρειάζεραι... αλλα βαριεται...)
-
Εγώ έχω 11,5 (90-10 πόλη-Ε.Ο.), με 'πνίγει' το στρώσιμο (μετά να δεις.... ) και δεν έχω ούτε μπάρες (που θα έχω μετά, και μάλλον μόνιμες). Κοινώς, αν συνεχίσω και μετά να είμαι κάπου μέσα στα 11 θα είμαι υπερευχαριστημένος, ενώ σε ταξίδι λογικά θα μπορέσω να δω μονοψήφιο νούμερο....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Εγώ έχω 11,5 (90-10 πόλη-Ε.Ο.), με 'πνίγει' το στρώσιμο (μετά να δεις.... ) και δεν έχω ούτε μπάρες (που θα έχω μετά, και μάλλον μόνιμες). Κοινώς, αν συνεχίσω και μετά να είμαι κάπου μέσα στα 11 θα είμαι υπερευχαριστημένος, ενώ σε ταξίδι λογικά θα μπορέσω να δω μονοψήφιο νούμερο....Ασε παντως καλο-χρυσο, αλλα καλυτερα να σκιζεις city tour ημερησιως.... Τι 11.5? στη θεραπεια με το σουζ 1.4, 90-10 και τα παντα ολα παντα-με τις-παντες, ουτε 8.5. Προσεξε και κατι αλλο που με κουφανε στο βιτ: παενωντας 'καλα'* σε εο καιει παραπανω απο οτι πολη ο κουγκας σου?
*=αυτοφωρο
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εγώ έχω 11,5 (90-10 πόλη-Ε.Ο.), με 'πνίγει' το στρώσιμο (μετά να δεις.... ) και δεν έχω ούτε μπάρες (που θα έχω μετά, και μάλλον μόνιμες). Κοινώς, αν συνεχίσω και μετά να είμαι κάπου μέσα στα 11 θα είμαι υπερευχαριστημένος, ενώ σε ταξίδι λογικά θα μπορέσω να δω μονοψήφιο νούμερο....
Ασε παντως καλο-χρυσο, αλλα καλυτερα να σκιζεις city tour ημερησιως.... Τι 11.5? στη θεραπεια με το σουζ 1.4, 90-10 και τα παντα ολα παντα-με τις-παντες, ουτε 8.5. Προσεξε και κατι αλλο που με κουφανε στο βιτ: παενωντας 'καλα'* σε εο καιει παραπανω απο οτι πολη ο κουγκας σου?
*=αυτοφωρο
Όπως έχω γράψει πολλές φορές -και- εδώ μέσα, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου αυτοκίνητο που να μην έχω ξεπεράσει την 'εργοστασιακή' κατανάλωση κατά ~40-50%. 6 λέει το Fiesta ? 9 εγώ. Πόσο λέει το Kuga, 8, πιάσε ένα 11,5αρι. Τι λέει η Citroen για το C5, 7 ? Ειδικά με το πρόγραμμα το 11 το είχα εύκολο. Όποιο και να μου δώσεις, θα το σκίσω κανονικότατα
Ακούω εδώ μέσα για το Tiguan και το SX και το Aircross και άλλα αυτοκίνητα, ότι και καλά βλέπουνε κάτι μονοψήφιες καταναλώσεις και γελάω, τα έχω φτάσει διψήφια ά-νε-τα και στο τσακ-μπαμ, χωρίς καν να αρχίσω ταρζανιές και καγκουριές σε φανάρια και περιφερειακούς και μαύρες κλπ....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ασε παντως καλο-χρυσο, αλλα καλυτερα να σκιζεις city tour ημερησιως.... Τι 11.5? στη θεραπεια με το σουζ 1.4, 90-10 και τα παντα ολα παντα-με τις-παντες, ουτε 8.5. Προσεξε και κατι αλλο που με κουφανε στο βιτ: παενωντας 'καλα'* σε εο καιει παραπανω απο οτι πολη ο κουγκας σου?
*=αυτοφωρο
Όπως έχω γράψει πολλές φορές -και- εδώ μέσα, δεν έχω πιάσει στα χέρια μου αυτοκίνητο που να μην έχω ξεπεράσει την 'εργοστασιακή' κατανάλωση κατά τουλάχιστον 50%. Όποιο και να μου δώσεις, θα το σκίσω κανονικότατα
Ακούω εδώ μέσα για το Tiguan και το SX και το Aircross και άλλα αυτοκίνητα, ότι και καλά βλέπουνε κάτι μονοψήφιες καταναλώσεις και γελάω, τα έχω φτάσει διψήφια ά-νε-τα και στο τσακ-μπαμ, χωρίς καν να αρχίσω ταρζανιές και καγκουριές σε φανάρια και περιφερειακούς και μαύρες κλπ....
παρε το βιτ οποτε γουστρς (εχω αουρι/γιαρι για μπακαπ) και δοκιμασε...
μονο sport mode.
με τη καμμια πανω απο 8.5 πολη...
οφ κορς εργοστασιακη εχει 5.4 νομιω
μονη περιπτωση εο σανιδα, εκει βλεπεις και 9 και 10- -
Καλά ρε συ, αν έχει 5, που να το φτάσω 10, άντε ίσως αν το βάλω σε καμιά πίστα...
Αλλά όπως τα λες, το 8 θα το έχω πριν καθίσω στο κάθισμα του οδηγού
-
Παρήγγειλα και εγώ σήμερα το δικό μού st-line 1.5 ecoboost με το κιβώτιο ταχυτήτων με δυνατότητα έλξης...Με έκπληξη κατάλαβα ότι το απλό κιβώτιο δεν έχει δυνατότητα έλξης(η τουλάχιστον έτσι μού είπε ο πωλητής) Πώς μπορεί ένα τόσο βαρύ και suv αμάξι να μην έχει δυνατότητα έλξης ! ! !
-
Ο χρήστης negro 1980 έγραψε:
Παρήγγειλα και εγώ σήμερα το δικό μού st-line 1.5 ecoboost με το κιβώτιο ταχυτήτων με δυνατότητα έλξης...Με έκπληξη κατάλαβα ότι το απλό κιβώτιο δεν έχει δυνατότητα έλξης(η τουλάχιστον έτσι μού είπε ο πωλητής) Πώς μπορεί ένα τόσο βαρύ και suv αμάξι να μην έχει δυνατότητα έλξης ! ! !Σιγά...απλά το 'κιβώτιο έλξης' έχει λίγο μικρότερη τελική σχέση...
-
Δλδ μπορεί και το απλό κιβώτιο να τραβήξει φορτίο;
-
Γιατί να μην μπορεί ? Απλά το 'ειδικό' κιβώτιο το κάνει πιο εύκολο....τώρα που το ψάχνω, δεν μπορώ να βρω αν έχει διαφορετική τελική σχέση, ή μόνο η πρώτη είναι διαφορετική (πιο κοντή)....
Και αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι έχει ήδη προεγκατάσταση κοτσαδόρου...
-
Επιλογή για μοντέλο με μεγαλύτερη δυνατότητα έλξης υπήρχε και σε αυτά που παραδόθηκαν το 2017?
Γιατί εγώ όταν πήρα το δικό μου, μου το έδωσαν σαν επιλογή για αυτά που θα έρχονταν Γενάρη του 2018 Ελλάδα.
(ήταν το αντεπιχείρημα του πωλητή στην απαίτηση μου για καλύτερη έκπτωση. 'το Γενάρη θα υπάρχει και ένα πιο φθηνό μοντέλο, ίδιο ακριβώς αλλά δεν 'τραβάει' τόσα κιλά). -
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Μετά από καιρό επιτέλους πήρα το kuga. St line βενζίνη 180hp. Οι πρώτες εντυπώσεις όντως καινούργιο είναι αρκετά καλές. Μόλις κάνω περισσότερα χιλιόμετρα θα γράψω πως μου φαίνεται. Μια ερώτηση όμως αν και νομίζω έχει γίνει συζήτηση σε προηγούμενες σελίδες. Το sync3 συνδέεται με το iPhone και πώς το κάνετε; Το AA απ ότι κατάλαβα επίσης δεν υποστηρίζετε στην Ελλάδα.Να το χαίρεσαι!Τετρακίνητο είναι?
Πόσο στοίχισε?Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Re: Ford Kuga 100€ Είναι η διαφορά τού κιβωτίου...Δεν είναι μεγάλη,εμένα μού την έκαναν δώρο
-
Καλησπέρα και από εμένα,
Αύριο παραλαμβάνω το KUGA ST line 1.5D Magnetic. Το συγκεκριμένο φόρουμ και ειδικά αυτό το νήμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση (ειδικά οι “ Fanis75”& “AMarinos” βοήθησαν αρκετά με τις δημοσιεύσεις τους).
Σήμερα πήγα να το δω στην αντιπροσωπεία και ομολογώ πως ξαφνιάστηκα αρχικά, αφού δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Αναφέρομαι στις μικρές αλλαγές που έχουν γίνει στην έκδοση ST line (ΜΥ18 αν το λέω καλά). Πιο εμφανής στο μάτι αυτή της κόκκινης ραφής στο σαλόνι και το τιμόνι (δε τρελάθηκα μόλις το είδα). Επίσης, έχει αλλάξει το σήμα “ST Line” στο μπροστά φτερό (είναι πλέον πάνω στον αεραγωγό και όχι πάνω από τον αεραγωγό όπως ήταν). Ο πωλητής μου είπε πως έχει αλλάξει και το πίσω φως αλλά δε κατάλαβα κάτι. Αύριο που θα το έχω θα το δω καλύτερα.
Ξέρουμε αν έχουν γίνει άλλες αλλαγές;Ευχαριστώ!
-
Για δες και το μπροστά φως αν είναι κίτρινο το φλας ή άσπρο. Ξέρεις τώρα τι θα γίνει. Αυτοί που έχουν το ΜΥ17 θα θέλουν τις αλλαγές του ΜΥ18 και το ανάποδο. Το είχα συναντήσει και στο mazda όταν είχε βγει το facelift.
-
Μήπως το πίσω φως είναι led? Γιατι είδα να πριν 2 εβδομάδες και μου έκανε μεγάλη εντύπωση (ήταν πολυ πιο όμορφο!).
-
Το πίσω φως στο st-line ήταν ήδη μερικώς led. Το κάνανε full led;
-
Για να το κάνουμε πιο εύκολο κάποιες γρήγορες φώτος που έβγαλα (πιο αναλυτικά από αύριο)
Στη πρώτη έβαλα φώτο και από το εκθεσιακό (παλιότερο). Δε βλέπω καμία διαφορά (αν και δε βοηθάει η φώτο)
Ford Kuga