-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασικά σε αυτά τα λεφτά παίρνεις Χ1 που έχει και καλύτερη κατανάλωση και πολύ χαμηλότερα τέλη (κάτω από 150 ευρώ)Σωστά, αλλά με 2 υποσημειώσεις:
- Εάν κατάλαβα σωστά, θέλει 4κίνητο. Εάν όχι, ότι η Χ1 είναι η σοφή επιλογή.
- Σε αυτά τα λεφτά η Χ1 έχει λιγότερο εξοπλισμό - δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι ως κριτήριο αγοράς.
ΥΓ: Προσωπικά, η Χ1 'χάλασε' πλέον γιατί αντί για το εξαιρετικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής βάλανε την διπλοσύμπλεκτη βλακεία!
-
την ειδα και την χ1 αλλα με δερμα και θερμαινομενα αυτοματο που τα θελω οπωσδηποτε παει καμια 40αρα ,εχω ηδη κανει υπερβαση με τα 34 που μου παει το kuga st line
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
την ειδα και την χ1 αλλα με δερμα και θερμαινομενα αυτοματο που τα θελω οπωσδηποτε παει καμια 40αρα ,εχω ηδη κανει υπερβαση με τα 34 που μου παει το kuga st lineαν θες οποσδηποτε τετρακινηση και αυτοματο θελει καλο ψαξιμο!!θεωρω πως το kuga και σε αυτη την εκδοση εχει μια λογικη τιμη για αυτα που προσφερει(εξοπλισμο, τετρακινηση ,μοτερ 180 αλογα,8 ετη εγγυηση)το κοιταγα και εγω αρχικα αλλα με χαλασε το κλασικο αυτοματο και σκεφτομουν πως αφου κανω 15000 το χρονο ηταν πολλα για τετοια εκδοση ... ΠΧ το kodiaq σε αυτα τα λεφτα εχει το DSG και φοραει το μοτερ 1,4 στα 150 αλογα που ισως να μην καιει τοσο σε σχεση με το kuga αλλα και παλι απο εξοπλισμο το ford ειναι πολυ ποιο πανω σε αυτα τα χρηματα...γενικα αν θες τετρακινηση και αυτοματο υπαρχουν και αλλες προτασεις τωρα,οπως το ανανεωμενο κασκαι που ειναι αξιολογο πακετο ειδικα με τον D130 και με επιλεγμενη τετρακινηση κατι πολυ μεγαλο συν !δεν ξερω βεβαια αν συνδιαζεται με αυτοματο και που φτανει σαν τιμη αλλα μιας και εισαι στα 34 εχεις δυνατοτητα πολλων επιλογων στα μεσαια suv που αν δεν κανω λαθος ολα βγαινουν με εκδοσεις 4Χ4 εκτος απο το πανεμορφο(και ακριβο) 3008
-
δεν με ενδιαφερει η τετρακινηση το αυτοματο θελω πιο πολυ,το peugeuot ωραιο αλλα πανακριβο και χωρις τον εξοπλισμο του kuga,θα περιμενω λιγο να δω και το βολβο το καινουργιο μπας και ...Η διαφορα στο κλασσικο αυτοματο και στο DSG ειναι μεγαλη?
-
Ειδικα στις αλλαγες ειναι μερα νυχτα. Εχεις μια συνεχομενη χωρις διακοπη δυναμη
-
δεν με ενδιαφερει η τετρακινηση το αυτοματο θελω πιο πολυ,το peugeuot ωραιο αλλα πανακριβο και χωρις τον εξοπλισμο του kuga,θα περιμενω λιγο να δω και το βολβο το καινουργιο μπας και ...Η διαφορα στο κλασσικο αυτοματο και στο DSG ειναι μεγαλη?σιγουρα το κλασικο αυτοματο με μετατροπεα ροπης θα ειναι must για τις τετρακινητες εκδοσεις αν πχ ρυμουλκουσες κανα φουσκωτο τωρα σιγουρα ενα διπλοσυμπλεκτο ειναι απο κατασκευη του ποιο γρηγορο απο ενα απλο αυτοματο,αλλα αν ειναι καλο και το κλασικο αυτοματο δεν θα εχεις θεμα,σε αυτο θα σε διαφωτησει καποιος κατοχος του κλασικου αυτοματου...
τωρα αν δεν θες τετρακινηση με 34 πιστευω περνεις και το 3008 σε πολυ καλη εκδοση που θα υστερει ελαχιστα σε εξοπλισμο σε σχεση με το kuga πιστευω αξιζει να παρεις προσφορα ...
το βολβο ειναι ολοκαινουργιο!αν κρινω απο τα σημερινα μοντελα της βολβο θα ειναι πολυ καλο και ποιοτικο και σιγουρα θα εχει καλυτερη μεταπωλιτικη αξια σε σχεση με τα παραπανω μιας και εχει premium ονομα
απλα εξωτερικα,πισω και πλαγια μου φαινεται λιγο αμφιλεγομενη η αισθητικη του ... αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
σιγουρα το κλασικο αυτοματο με μετατροπεα ροπης θα ειναι must για τις τετρακινητες εκδοσεις αν πχ ρυμουλκουσες κανα φουσκωτο τωρα σιγουρα ενα διπλοσυμπλεκτο ειναι απο κατασκευη του ποιο γρηγορο απο ενα απλο αυτοματοΓι'αυτό είπα πιο πριν ότι είναι παράξενη η λογική της Ford με τα κιβώτια στο Kuga. Αντί να βάλει το 'γρήγορο' Powershift στη βενζίνη, ως το πιο sport μοντέλο και κινητήρα, και το κλασσικό αυτόματο στο diesel, που είναι πιο SUV και με καλύτερη ροπή, τα έβαλε ανάποδα. Να μου πεις, δεν είναι και εκπληκτικά γρήγορο το Powershift, οπότε ίσως η Ford ήθελε όλες οι εκδόσεις να έχουν κοντινές επιδόσεις....
-
Ευχαριστω πολυ παιδια πηρα μια ιδεα
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
σιγουρα το κλασικο αυτοματο με μετατροπεα ροπης θα ειναι must για τις τετρακινητες εκδοσεις αν πχ ρυμουλκουσες κανα φουσκωτο τωρα σιγουρα ενα διπλοσυμπλεκτο ειναι απο κατασκευη του ποιο γρηγορο απο ενα απλο αυτοματο
Γι'αυτό είπα πιο πριν ότι είναι παράξενη η λογική της Ford με τα κιβώτια στο Kuga. Αντί να βάλει το 'γρήγορο' Powershift στη βενζίνη, ως το πιο sport μοντέλο και κινητήρα, και το κλασσικό αυτόματο στο diesel, που είναι πιο SUV και με καλύτερη ροπή, τα έβαλε ανάποδα. Να μου πεις, δεν είναι και εκπληκτικά γρήγορο το Powershift, οπότε ίσως η Ford ήθελε όλες οι εκδόσεις να έχουν κοντινές επιδόσεις....
πολυ σωστος !!!! αυτο θα ηταν πολυ ποιο λογικη κινηση
θα μπορουσε αφου το προσφερει στον μικρο diesel να το ειχε σαν εξτρα σε ολες τις εκδοσεις -
δεν με ενδιαφερει η τετρακινηση το αυτοματο θελω πιο πολυ,το peugeuot ωραιο αλλα πανακριβο και χωρις τον εξοπλισμο του kuga,θα περιμενω λιγο να δω και το βολβο το καινουργιο μπας και ...Η διαφορα στο κλασσικο αυτοματο και στο DSG ειναι μεγαλη?Καθαρά προσωπικό θέμα! Εμένα π.χ. δεν μου αρέσει καθόλου η λειτουργία των διπλοσύμπλεκτων κιβωτίων (σε αντίθεση με τα κλασσικά αυτόματα τα οποία και αγαπώ!) και κιβώτια τέτοιου τύπου (διπλοσύμπλεκτα εννοώ) για εμένα είναι λόγος να μην προτιμήσω το αυτοκίνητο.
-
Εχθές πάλεψα λίγο με τα sync apps στο αμάξι. Το waze δεν κατάφερα ούτε για μια στιγμή να το κάνω να εμφανιστεί. Δούλεψε όμως το iHeartRadio for Auto! Προσωπικά στο τελευταίο ταξίδι χρησιμοποίησα αποκλειστικά το iHeartRadio στο Android Auto, αλλά για κάποιο λόγο αρχίζω και προτιμώ τα syncapps, δένουν καλύτερα με το interface. Οπότε αν μπει και το waze είμαι κομπλέ!
-
To waze δε θέλει δεδομένα; Εμένα εμφανίζεται κανονικά. Πάντως μια και μιλάμε για πλοήγηση το 'μαμά' σύστημα είναι αστείο στην αναζήτηση.
-
Το waze ναι, θέλει δεδομένα.
Σου εμφανίζεται στα apps ή στο android auto; Αν εμφανίζεται στα apps, μπορείς να βάλεις μια φωτό;Edit: έτσι σου βγαίνει;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Πάντως μια και μιλάμε για πλοήγηση το 'μαμά' σύστημα είναι αστείο στην αναζήτηση.Γιατί το λές αυτό? Εμένα μια χαρά δουλεύει, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ό,τι έχω αναζητήσει το έχει βρεί. Απλά δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση με POI όπως π.χ. το Google maps.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάντως μια και μιλάμε για πλοήγηση το 'μαμά' σύστημα είναι αστείο στην αναζήτηση.
Γιατί το λές αυτό? Εμένα μια χαρά δουλεύει, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, ό,τι έχω αναζητήσει το έχει βρεί. Απλά δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση με POI όπως π.χ. το Google maps.
Σειρά μου να πω 'Γιατί το λές αυτό;' . όταν χρειάστηκα φαρμακείο (στο Αλιβέρι παρακαλώ) μια χαρά επέλεξα από τα POI - φαρμακεία- και με οδήγησε στο πιο κοντινό. Πάντα για το ενσωματωμένο navigation μιλάω.
-
Ν αναζήτηση με POI είναι το Α και το Ω σε ένα navigation
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σειρά μου να πω 'Γιατί το λές αυτό;' . όταν χρειάστηκα φαρμακείο (στο Αλιβέρι παρακαλώ) μια χαρά επέλεξα από τα POI - φαρμακεία- και με οδήγησε στο πιο κοντινό. Πάντα για το ενσωματωμένο navigation μιλάω.Έχεις δίκιο, δεν το έγραψα σωστά. Εάν ζητήσει φαρμακείο, ΑΤΜ, σουπερμάρκετ κλπ. ναι σου βρίσκει το πιο κοντικό.
Εννοούσα (αλλά δεν το έγραψα σωστά), ότι δεν μπορείς να πεις για παράδειγμα 'μέγαρο μουσικής', 'εφορία Χαλανδρίου', 'εστιατόριο ο καλοφαγάς' κλπ.
Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ενσωματωμένο Navi. Ακόμα και 1 φορά που με πήγε από κάτι στενά της λαχαναγοράς (και ήμουν σίγουρος ότι έχει μπερδευτεί!), με έβγαλε καρφί στον προορισμό μου!
-
Καλημερα παιδες , ποσο καιρο κανατε να παραλαβετε τα κουγκα σας? Του αδερφου μου του ειπαν απο βελμαρ παραδοση μεσα Μαρτιου...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Το παρήγγειλα Τρίτη και το πήρα Παρασκευή
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Καλημερα παιδες , ποσο καιρο κανατε να παραλαβετε τα κουγκα σας? Του αδερφου μου του ειπαν απο βελμαρ παραδοση μεσα Μαρτιου...Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Αν είναι παραγγελία, μου είχαν πει Οκτώβρη ότι είναι περίπου στους 3-3,5 μήνες. Οπότε μου ακούγεται λογικό και σωστό αυτό που του είπαν. Πάντα όμως να έχετε κατά νου ότι αυτή η εκτίμηση είναι πάντα worst-case scenario, δηλαδή το αργότερο που μπορεί να παραλάβετε, συνήθως μπορεί να έρθει και πιο νωρίς.
Ford Kuga