-
θεμα παρκινγκ δεν εχω,ακομα και στη δουλεια εχω χωρο
παρκαρισματος,οσο για οδηγικη συμπεριφορα σιγουρα να ειναι ανετο να μην
πηγαινε σαν βαρκα σε στροφες λογου του υψους του αμαξωματος!!! -
Θα μπορούσες να δεις εναλλακτικά και το 3008,αλλά αν εξαιρέσουμε τη διαφορά στο χώρο αποσκευών υπέρ του 3008,το Kuga είναι vfm ,όπως λέει κι ο Αντώνης γι αυτά του προσφέρει σε εξοπλισμό,οδική συμπεριφορά,κινητήρα.
-
20-30 αλογάκια να είχε επιπλέον. Τίποτε άλλο.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν εχω παει να δω καθολου το 3008 λογο του οτι ειναι peugeot εχω τις αμφιβολιες μου.
οι 150ps δεν ειναι επαρκης στο kuga; -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
20-30 αλογάκια να είχε επιπλέον. Τίποτε άλλο.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανα προγραμματακι δεν παιζει???
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
To Kuga είναι μεγαλύτερο από Karoq και TRoc, οι χώροι του όμως δεν ειναι το δυνατό του σημείο. Το Karoq πιθανότατα να ειναι πιο ευρύχωρο (το TRoc δύσκολα ). Επίσης, λόγω βάρους ίσως τα δύο του VAG να είναι και πιο οικονομικά.
Από την άλλη βέβαια τον εξοπλισμό του Kuga δύσκολα θα τον βρεις σε αυτά τα λεφτά, ενώ φαίνεται να είναι και αρκετά αξιόπιστο. Το ST Line είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι πιο σκληρό μιας αποτελεί την 'σπορ' έκδοση του μοντέλου.
Σε κάθε περίπτωση, αφού έχεις καταλήξει σε 2-3 μοντέλα, το πιο σωστό θα ήταν να κάνεις από ένα test drive, ώστε να δεις πιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.
-
Εγω προσωπικά ήμουν ανάμεσα στο Tiguan και στο x trail.
Απο τον Ιανουάριο που αποφάσισα να δώσω το Fiesta ST(για λόγους πρακτικούς) ενω το αυτοκίνητο το διαφημίζανε ούτε που του έδωσα σημασία και ο λόγος είναι οτι ήθελα να ξεφύγω απο τη Ford(περάσανε αρκετα απο την οικογένεια).
Μέχρι που ενας συνεργάτης τον Φεβρουάριο το είχε μόλις πάρει και το είδα απο κοντά.
Μια που το οδήγησα και μια που το παρήγειλα χωρις να κοιτάξω πόσο κάνει.
Να σημείωσω οτι το αυτοκίνητο μου βγήκε κοντά στα 40 χιλιάρικα(2λιτρο diesel 180) οπότε είχα και άλλες επιλογές.
Απο τα λίγα αυτοκίνητα που έχω ευχαριστηθεί.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην οικογένεια ενα ranger wildtrak 3λιτρο και ενα ΤΤ δίλιτρο.
Απο το KUGA δεν κατεβαίνω για κανένα λόγο -
Ο χρήστης vasilis7 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,ειμαι ο βασιλης και αυτο το
καιρο ειμαι στο ψαξιμο για αυτοκινητο τυπου suv crossover
η οπως θελει να τα πει ο καθενας.εχω δει τα περισσοτερα suv που
κυκλοφορουν στην αγορα απο jeep compass μεχρι q3 και με ταβανι τα 26000€
που διαθετω εχω καταληξει στο kuga 1500 κυβικα με 150ps st line βενζινη.περα απο τη
γνωμη καποιον που εχουν kuga που θελω να ακουσω,προχθες ειδα και το vw t roc
και θελω τη γνωμη σας!τελικα να κλεισω με το kuga η να δω και κατι αλλο;Αν δεν εχεις θεμα με την καταναλωση που στο kuga ειναι στα υψη και το μικρο πορτμπαγκαζ ειναι απο τις πιο καλες λυσεις σε εξοπλισμο,τιμη,εγγυηση,καλο κινητηρα,στησιμο
-
Νομιζω πως δεν υστερει σε πορτπαγκαζ που αναφερεσε απ οσο θυμαμαι στη εκθεση
που το ειδα.αποψη μου -
Αν σε καλυπτει προχωρα. Πολυ τιμιο για τα λεφτα του
-
Πάντως εγώ μεταξύ του Kuga diesel 180 και Tiguan diesel με τα 190 προτίμησα το δεύτερο.Η αίσθηση στο τράβηγμα είναι μακράν καλύτερη στο Tiguan και με πιο σπορτιβ αίσθηση ειδικά με τα padlles στο τιμόνι που στερείται το Ford
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Πάντως εγώ μεταξύ του Kuga diesel 180 και Tiguan diesel με τα 190 προτίμησα το δεύτερο.Η αίσθηση στο τράβηγμα είναι μακράν καλύτερη στο Tiguan και με πιο σπορτιβ αίσθηση ειδικά με τα padlles στο τιμόνι που στερείται το FordΚαλα εκει ψηλα στα 40.000 και γω τιγκουαν θα επαιρνα απο πολλες αποψεις. Στα 25.000 το kuga ειναι καλο vfm
-
Εχει μπει κανεις στο πειρασμο να πειραξει το αμαξι???,
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Εχει μπει κανεις στο πειρασμο να πειραξει το αμαξι???,Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Δεν το διάβασες καλά το θέμα μου φαίνεται
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν το διαβασα απο την αρχη
-
Rica tuning αν ειδα καλα... στα 196 αλογακια το 1.5 και 30 κιλα ροπη... εδω Ελλαδα ποιος το κανει???
-
KARANIKOLA BROS AND CO
Pentelis 46
17564 Palaio Farilo, Athens Greece
210 942 8157
vkaranikola@carcenter.gr
www.carcenter.gr -
:whistlink:KARANIKOLA BROS AND CO
Pentelis 46
17564 Palaio Farilo, Athens Greece
210 942 8157
vkaranikola@carcenter.gr
http://www.carcenter.grΜε εγγυηση ξερουμε τι παιζει?
-
Δε σε καλύπτει κάνεις. Αν το πάρει πρέφα η επίσημη αντιπροσωπεία, την έκατσες. Για το ντίζελ μου είπαν 20-30 άλογα και 32 ροπή.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δε σε καλύπτει κάνεις. Αν το πάρει πρέφα η επίσημη αντιπροσωπεία, την έκατσες. Για το ντίζελ μου είπαν 20-30 άλογα και 32 ροπή.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποτε να υποθεσω δεν το βαλες...
Ford Kuga