-
Γνωρίζεις μήπως το κόστος;
-
Κόστος ? Του πρώτου service ή λαδιών-φίλτρου ? Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει κάποιο παιδί εδώ μέσα χρόνο για να έχει κάνει το πρώτο service. Πάντως στο Fiesta πήγε κανά 160αρι, με λάδια-φίλτρα, οπότε κάπου εκεί, άντε κάτι παραπάνω....
-
Ο χρήστης nik-nak έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους kuga!
Είμαι κάτοχος του ST-LINE ECOBOOST 1.5 από τον Ιούνιο, έχω κάνει περίπου 6000 χλμ. κατά την άποψη σας πότε πρέπει να αλλάξω τα πρώτα λάδια και φίλτρο λαδιού στο αυτοκίνητο.
Θεωρώ πάντως ότι τα 20.000 είναι πολλά.Εγώ θα τα αλλάξω στο έτος που θα έχω περίπου 15.000 χλμ. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει νωρίτερα, αλλά να ελέγξεις την στάθμη. Εμένα το καλοκαίρι πριν φύγω για διακοπές (είχα 9.000 χλμ), χρειάστηκε περί τα 500 ml συμπλήρωμα. Στην BMW άλλαζα λάδια κάθε 10-12.000χλμ, στο Ford αποφάσισα να αλλάζω κάθε χρόνο (που θα έχω περίπου 12-15.000 χλμ).
Γνωρίζεις μήπως το κόστος;
Μου είχαν πει όταν το αγόρασα ότι το κόστος του service είναι €172, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα για να ξέρω ακριβώς πόσο είναι και τι περιλαμβάνει.
-
Τι λαδακι παίρνει το diesel;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Τι λαδακι παίρνει το diesel;Ford - Castrol Magnatec Professional A5, 5W-30
Προδιαγραφή Ford: WSS-M2C913-D -
Καλημέρα σε όλους
Έχει παρατηρήσει κανείς τριγμούς στην καμπίνα του νέου Kuga.
Για να γίνω πιο σαφής όταν πέφτω σε ανώμαλο δρόμο και όχι πάντα , ακούω ένα θόρυβο σαν κάτι μεταλλικό να ακουμπάει στο παράθυρο.
Και από την πόρτα του συνοδηγού σαν να κουνιέται το παράθυρο αν κλείσει η πόρτα δυνατά ( αυτό παιζ ι να είναι και η ιδέα μου)
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εγώ όχι, κανένας τριγμός προς το παρόν.
-
Ένα ελάχιστο τσικ ακούω καμιά φορά, αλλά πρέπει να είναι από το πάνω μέρος της ζώνης. Και ένα ακόμα από το σκληρό πλαστικό του ηχοσυστήματος όταν το βαράει ο ήλιος και έχει ζεσταθεί/
-
Αισίως στα 12.400χλμ κανένας τριγμός...
-
Θα το ξαναδώ/ακούσω το απόγευμα και θα σας πω. Το πιθανότερο είναι να είναι από καμία τσάντα που έχω στο πορτμπαγκάζ και όχι από το αυτοκινητο
-
έχω μεινει πίσω στα χλμ, πρέπει να αυξήσω τους ρυθμούς μου. Θα κάνω βέβαια πρώτος από όλους service μιας και κλείνει χρόνο 1/1/18.
-
Άκουγα και εγώ κάποιο θόρυβο αλλά τελικά ήταν στο πορτπαγκαζ μια ρόδα από το καρότσι που κάπου ακουμπούσε στις λακουβες. Ξέρει κανεις κάποιο τρόπο να βάλεις στο navigation διασταύρωση δρόμων ;
-
Για πείτε, δεν νομίζετε ότι του λείπει αυτό ?
Black Strut Hood Lift bonnet Damper kit for Ford Kuga 2 II facelift (2013 -)
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Για πείτε, δεν νομίζετε ότι του λείπει αυτό ?Black Strut Hood Lift bonnet Damper kit for Ford Kuga 2 II facelift (2013 -)
Σαφώς και του λείπει! Από τα πρώτα πράγματα που είχα παρατηρήσει (και είχα σχολιάσει) και μου έκανε αρνητική εντύπωση. Τόσα χρόνια με BMW είχα καλομάθει με τα αμορτισέρ του καπώ.
-
Ρώτησα κιόλας τον πωλητή να μου επιβεβαιώσει αν ταιριάζει στο τρέχον μοντέλο (αν και το λέει στη περιγραφή, πάντα είναι καλό να ρωτάμε ), και μου απάντησε εντός 3 λεπτών ότι ναι, μια χαρά κάνει. Οπότε προβαίνω στην αγορά του εντός των επόμενων ημερών
-
Καγκούρικες ανησυχίες κανένας;
https://rdx.de/de/produktuebersicht/ford/kuga/rdx-frontspoiler-vario-x-ford-kuga-st-line-vignale-2013 -
Ειδικά το ST-Line δεν θέλει τίποτα παραπάνω, παραείναι επιθετικό για SUV....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ειδικά το ST-Line δεν θέλει τίποτα παραπάνω, παραείναι επιθετικό για SUV....Μάλλον ήθελες να γράψεις ' παραειναι όμορφο για suv' [emoji3][emoji3]
-
Δεν μπορώ να δεχτώ σε SUV τέτοιες εκδόσεις. ST-Line στην Ford και R-Line στην VW. Με χαμηλοπρόφιλα λάστιχα και ποδιές χάνεις τα πλεονεκτήματα που έχουν τα SUV έναντι κάποιου χαμηλού τύπου ''κούρσας''
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Δεν μπορώ να δεχτώ σε SUV τέτοιες εκδόσεις. ST-Line στην Ford και R-Line στην VW. Με χαμηλοπρόφιλα λάστιχα και ποδιές χάνεις τα πλεονεκτήματα που έχουν τα SUV έναντι κάποιου χαμηλού τύπου ''κούρσας''Ακόμα και με το bodykit το Kuga έχει 21εκ ground clearance, μια χαρά μπορεί να πάει όπου πρέπει να πάει ένα SUV
Ford Kuga