-
Πρόσφατα παρέλαβε ο πατέρας μου το δικό του.
1.5, ST-Line με έξτρα την πανοραμική ηλιοροφή.
Μια λέξη: φανταστικό.
Νομίζω ότι δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας σε αυτά τα χρήματα που να είναι καλύτερο, συνολικά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πρόσφατα παρέλαβε ο πατέρας μου το δικό του.1.5, ST-Line με έξτρα την πανοραμική ηλιοροφή.
Μια λέξη: φανταστικό.
Νομίζω ότι δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας σε αυτά τα χρήματα που να είναι καλύτερο, συνολικά.
Πραγματικά. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Το αυτοκίνητο σε αυτήν την έκδοση είναι top choice.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλο να παραλαβεις Αντωνη. Καλοταξιδο να ειναι.. Εξαιρετικη επιλογη και εμφανισιακα αλλα και μηχανολογικα μιας και λατρης της βενζινης..
-
Για να μην ευλογάμε τα γένια μας, και καθώς πρέπει να είμαστε συνεπείς στο ότι λέμε και γράφουμε, εξακολουθώ να θεωρώ το S-Cross ως το καλύτερο VFM, καθώς στα 22Κ ή στα 25Κ, παίρνεις ανεκτούς χώρους, επιδόσεις, 4κίνηση, εξοπλισμό και -αν θες- αυτόματο κιβώτιο. Έχει κάποια 'ιαπωνικά' κολληματάκια και ο σχεδιασμός και η απτή ποιότητα υλικών είναι ελαφρώς κατώτερη των ανταγωνιστών, αλλά σαν συνολικό πακέτο είναι σίγουρα top VFM.
Από την άλλη, θεωρώ ότι για όποιον θέλει τους μέγιστους χώρους, στα 22Κ το Kodiaq παίζει χωρίς αντίπαλο, πραγματικά δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο αυτής ή της μεγάλης κατηγορίας, ακόμα και στα διπλά λεφτά, που να μπορεί να το χτυπήσει. Πρέπει είτε να πας σε κάποιο πολυμορφικό (π.χ. η Ford αυτή την εποχή κάνει πολύ καλές προσφορές) ή να ανέβεις κατηγορία. Και υποθέτω ότι και το Karoq θα παίξει πολύ δυνατά το ίδιο χαρτί, σε μάλλον χαμηλότερες τιμές.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Καλά, με σένα αντί να κάνω test-drive, τελικά μπορεί να καταλήξουμε να πηγαίνουμε μαζί για service και καφέ
Έχεις δίκιο, αλλά δεν τα κατάφερα αγορίνα, πολύ τρέξιμο με την δουλειά και τον μικρό!
Εγώ για σερβις στο Μαρούσι, αλλά για καφεδάκι ευχαρίστως...!
ΥΓ: Πως και λευκό τελικά? Δυσκολεύτηκες ή επικράτησε εύκολα έναντι του κόκκινου?
-
Δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο, οπότε για κόκκινο θα πηγαίναμε σε παραγγελία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και καθώς μέσα στο χειμώνα έχω αρκετές υποχρεώσεις που απαιτούν αυτοκίνητο, προτίμησα το λευκό (που έτσι και αλλιώς ήθελα πιο πολύ), παρά να περιμένω την -όποια- παραγγελία.
-
θεωρω το λευκο και το magnetic τα κορυφαια για το αυτοκινητο αυτο,βασικα αν και πηρα το δευτερο,το λευκο (επειδη ηταν το προηγουμενο) χρωμα ισως να κανει το st line ακομα ποιο τουμπανο μιας και ξεχωριζουν οι μαυρες λεπτομεριες στον διαχυτη και εμπρος...περισσοτερο απο το μολυβι το συγκεγκριμενο χρωμα στην stline εκδοση ηταν και η αφορμη που πηρα το kuga μιας και πριν λιγους μηνες το ειδα στο mall και ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος το κοιταγα τουλαχιστον 30λεπτα!!με αποτελεσμα η κοπελα μου να με τραβαει με το ζορι να φυγουμε
-
Εγώ αντιθέτως θεωρώ ότι δεν έχουν διαλέξει άδικα το ST-Line σε Magnetic με την 19αρα ζάντα για κεντρικό promo του Kuga σε διαφημίσεις και φυλλάδια. Αυτό το σύνολο βγάζει πολύ επιθετικό χαρακτήρα, ο οποίος υφίσταται και με την standard διαμαντέ μαύρη 18αρα του ST-Line. Αλλά έχεις δίκιο, ειδικά το άσπρο κάνει ίσως την πιο έντονη αντίθεση με τις μαύρες λεπτομέρειες και το bodykit, οπότε σίγουρα είναι η μία από τις κορυφαίες επιλογές (γι'αυτό και το επέλεξα, ασχέτως αν ήθελα άσπρο αυτοκίνητο, τόσα αυτοκίνητα και άσπρο δεν είχα ποτέ δικό μου).
Το Kuga στο Mall το είχαμε δει, αλλά εγώ το ήξερα ήδη και το είχα δει από κοντά, η γυναίκα μου το πρόσεξε λίγο περισσότερο (του στυλ 'α δες, το Kuga') και παραμένει μέχρι σήμερα η μοναδική φορά που το έχει δει Πήραμε καινούριο αυτοκίνητο και η γυναίκα μου δεν ξέρει καν ποιο είναι, πως φαίνεται, πως είναι μέσα κλπ
Και επειδή ξέχασα να απαντήσω πιο πριν (korali ρώτησε νομίζω ?) το μοτέρ είναι πρακτικά παντού το ίδιο (120, 150 και 182), απλά αλλάζουν οι χάρτες και ίσως τίποτα ψιλολοϊδια τύπου κάποιο σωληνάκι, κάποιο πλαστικό αντηχείο στην εισαγωγή, τέτοια πραγματάκια. Χθες έμαθα όμως ότι στο 4κίνητο με τα 182, αλλά και στα 2κίνητα αν επιλέξουμε 'Προεγκατάσταση κοτσαδόρου', αλλάζουν ελαφρά οι πρώτες 1?2? σχέσεις, και ίσως η τελική σχέση, υπό τη λογική ότι θα κληθεί να τραβήξει ρυμουλκούμενο φορτίο. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στη Βελμάρ, δεν το έχω διασταυρώσει....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Το Kuga στο Mall το είχαμε δει, αλλά εγώ το ήξερα ήδη και το είχα δει από κοντά, η γυναίκα μου το πρόσεξε λίγο περισσότερο (του στυλ 'α δες, το Kuga') και παραμένει μέχρι σήμερα η μοναδική φορά που το έχει δει Πήραμε καινούριο αυτοκίνητο και η γυναίκα μου δεν ξέρει καν ποιο είναι, πως φαίνεται, πως είναι μέσα κλπΕμένα αντίθετα όχι μόνο το είδε, αλλά ήθελε να το οδηγήσει και μάλιστα το πήγε σε αρκετά διαφορετικούς δρόμους (μέχρι και χώμα!!).
-
Η μοναδική πιθανότητα να οδηγήσει η δική μου το Kuga είναι να την πείσω ότι με τον περιμετρικό έλεγχο, το active stop και το park assist, θα μπορεί να το οδηγήσει και να το παρκάρει χωρίς να φοβάται τον όγκο του οχήματος.
-
Ευτυχώς αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει εξαρχής! Δικό μου όχημα η γυναίκα ΠΟΤΕ!
Της έχω δικό της (καλύτερο από δικο μου καθημερινο) και case closed!
Το μονο που την αφήνω να παρει ενίοτε είναι το μικρό leasing επειδή είναι leasing, αν και εκεί τα ακούει μετά γιατί θα το γυρίσει σε χειρότερη κατάσταση από ότι το πήρε.... -
Να δεις τη δικιά μου μέσα σε CRX και RX7 και RX8, μια χαρά τα πήγαινε, και της άρεσαν κιόλας
Με το CX7 είχε θέμα, ενώ τη C5 -παρόλο που είναι μεγαλύτερο αυτοκίνητο- μια χαρά την πήγαινε. Τη ζόριζε βέβαια, και λογικό, αλλά δεν το φοβόταν. Τι να πω, καθαρά ψυχολογικό είναι το θέμα, να οδηγάει ξέρει....
-
Μια χαρά θα το πάει Αντώνη. Και η δικιά μου είχε συνηθίσει τόσα χρόνια με το Mini (και τελευταία 2 χρόνια με την 116) και στην αρχή μόνο την φόβισε το Kuga. Πλέον του έχει πάρει τον αέρα και κινείται πάρα πολύ άνετα, ακόμα και σε στενά! Οι περιμετρικοί αισθητήρες βοηθάνε πολύ!!
-
Ασχετο: καμία συνάντηση θα κάνουμε; Για τους Αθηναίους μιλάω.
-
Sugarman, καλή ερώτηση. Σε νορμάλ περιοχή ελπίζω.
Αντώνη καλοτάξιδο.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Προτάσεις για μέρος. Ακούω.
-
Εγώ θα προτείνω το ίδιο που έχω προτείνει και στους ΒΠ φίλους εδώ μέσα: ΣΚ (καλύτερα Κυριακή) στο Εκπτωτικό Χωριό. Άπλετο και άνετο parking, εύκολη πρόσβαση, τεράστιοι χώροι, πολλά μαγαζιά, παιδικές χαρές και παιδότοποι για τα παιδιά, τι άλλο να θέλουμε δηλαδή ?
A, και να το κανονίσουμε μετά το επόμενο ΣΚ, δηλαδή 4-5/11, ώστε να το έχω πάρει στα χέρια μου
-
καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω το business βενζινη 1,5.
οι καταναλώσεις που περίπου παίζουν;
γενικά εντυπώσεις; -
Ο χρήστης GDM έγραψε:
καλησπέρα,ενδιαφέρομαι να αγοράσω το business βενζινη 1,5.
οι καταναλώσεις που περίπου παίζουν;
γενικά εντυπώσεις;Ψάξε λίγο πιο πίσω ένα ποστ του Fanis75. Έχει το ίδιο.
-
ευχαριστω
Ford Kuga