-
ΕΒΜ 2560 σε Opel Corsa fl ecoflex
-
ΙΟΧ 1615 twingo
-
ΧΑΙ 7831 μτχ Octavia
Εντωμεταξύ το απόγευμα που έβλεπα ειδήσεις στον ANT1 πετυχαίνω ένα ρεπορτάζ που δείχνει τον Παπακωνσταντίνου την ώρα που έμπαινε στο Υπουργείο και στα αριστερά του ήταν μία μαύρη 5άρα ή 7άρα (πάντως ότι ήταν ήταν ένα εκ των νέων μοντέλων 2010-2011) με πινακίδες **ΙΚΚ **
Αν δεν κάνω λάθος ΙΚΚ δινόταν πρίν 2-3 περίπου χρόνιαΚρατάνε νούμερα για αυτές τις περιπτώσεις
-
H Νέα 7αρα υπάρχει απ' το 2009 στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
ΧΑΙ 7831 μτχ Octavia
Εντωμεταξύ το απόγευμα που έβλεπα ειδήσεις στον ANT1 πετυχαίνω ένα ρεπορτάζ που δείχνει τον Παπακωνσταντίνου την ώρα που έμπαινε στο Υπουργείο και στα αριστερά του ήταν μία μαύρη 5άρα ή 7άρα (πάντως ότι ήταν ήταν ένα εκ των νέων μοντέλων 2010-2011) με πινακίδες **ΙΚΚ **
Αν δεν κάνω λάθος ΙΚΚ δινόταν πρίν 2-3 περίπου χρόνιαΚρατάνε νούμερα για αυτές τις περιπτώσεις
ΙΚΚ δόθηκε το 2008. Ε καλά τώρα, αυτοί ότι θέλουν παίρνουν στην πραγματικότητα. Αν δεις δλδ να βγαίνει από αμάξι με πινακίδες που δεν έχουν ξεκινήσει καν να δίνονται μην απορήσεις (π.χ. ΥΝΥ που θα αργήσει 2-3 χρονάκια)
-
HKY 350* Astra
-
Μιάς και έχει πέσει απίστευτη μαρμάγκα, ΡΟΤ-9486 και 9489 σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται. Δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες?
Αυτό πάντως που παρατηρώ εντονότερα είναι οι συνεχώς αυξανόμενες ταξινομήσεις απο Αττική (ειδικά στα ακριβά αυτοκίνητα), ας με διορθώσουν οι υπόλοιποι συντοπίτες αν κάνω λάθος...@limited1
το Τ-9494 είναι μαύρο σέατ ή δεν είδα καλά? -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται. Δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες?Αυτό είναι απαγορευμένη λέξη πλέον για τις τράπεζες, μην τα λες αυτά δημόσια και μας πάρουν με τις πέτρες
Είπαμε
Youtube Video -
Μιάς και έχει πέσει απίστευτη μαρμάγκα, ΡΟΤ-9486 και 9489 σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται. Δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες?
Αυτό πάντως που παρατηρώ εντονότερα είναι οι συνεχώς αυξανόμενες ταξινομήσεις απο Αττική (ειδικά στα ακριβά αυτοκίνητα), ας με διορθώσουν οι υπόλοιποι συντοπίτες αν κάνω λάθος...@limited1
το Τ-9494 είναι μαύρο σέατ ή δεν είδα καλά?Yaris ειναι!
Για τις ταξινομησεις Αττικης ειναι πολλοι οι λογοι : renting - leasing , αγορα απ'ευθειας απο εκει με καλυτερες παροχες αλλα και τοπικοι εμποροι διωχνουν εδω αυτοκινητα που ταξινομηθηκαν Αττικη απο τα κεντρικα για να πιασουν στοχους σε καλυτερες φυσικα τιμες. -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΙΚΚ δόθηκε το 2008. Ε καλά τώρα, αυτοί ότι θέλουν παίρνουν στην πραγματικότητα. Αν δεις δλδ να βγαίνει από αμάξι με πινακίδες που δεν έχουν ξεκινήσει καν να δίνονται μην απορήσεις (π.χ. ΥΝΥ που θα αργήσει 2-3 χρονάκια)
Μπορεί να παίρνουν ότι θέλουν αλλά τα 'μάτια' του φόρουμ είναι παντού
Λες να μας διαβάζει και ο ΥπουργόςΣτα του τόπικ : Χθες το βράδυ είχα ρέντα (τηρουμένων των αναλογιών) ΧΑΙ 7853 δεν θυμάμαι σε τι και ΧΑΙ 7886 στην 'ύλη των ονείρων' παρκαρισμένη πίσω ακριβώς από εμένα
Φίλε DrHouse όπως είπε και ο ikarus260 τα δάνεια την σήμερον είναι απαγορευμένος καρπός!
-
Να σας στείλω λίγο, κυρίως τους Ηρακλειώτες?ΗΚΥ-3641, σήμερα σε pickup, στη Ρόδο.
Ας στείλω και εγώ τους Θεσσαλονικείς --> ΝΙΡ 6469 στη Λακωνία (ασημί yaris αν θυμάμαι καλά) και μάλιστα κανονικό (όχι χάρτινο).
Επίσης, ΑΚΗ 8251
ΑΙΝ 7776 μαύρο tiguan (τα κλασικά εδώ )
ΙΜΡ 6287 επαγγελματικό
ΑΡΝ 2112
ΑΡΙ 763
ΗΒΜ 107 από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλεξάνδρας
ΙΟΧ 1529 σήμερα -
ΕΒΜ-2565 σε μτχ Βέκτρα.
ΧΚΝ-5155 δεν έχει δοθεί...
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...ΝΙΡ 6469 στη Λακωνία (ασημί yaris αν θυμάμαι καλά) και μάλιστα κανονικό (όχι χάρτινο).
Επίσης, ΑΚΗ 8251...ΝΙΡ-6464 κανονικό (όχι χάρτινο) σε MiTo (νομίζω) στο πάρκινγκ του αυτοκινητοδρομίου στις Σέρρες χθες (είχε track day
των alfisti).ΕΡΤ-4975 επίσης στο παραπάνω πάρκινγκ και...
ΕΡΟ 671 δίκυκλο στις Σέρρες.Το ΑΚΗ-8251 θα μπορούσα να το είχα αναφέρει κι εγώ...
Αγρίνιο, Κιλκίς και Χανιά έχουν ξεφύγει με τα εκτός σειράς. Απαράδεκτο...
-
ΡΕΜ 5125 πρίν λίγο στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.
-
Βλέπω εδώ και μέρες ένα ΡΡΒ 2319 αλλά όλο ξεχνάω να το αναφέρω (είπαμε κλασσικός ξεχασιάρης )
-
Xθες το απόγευμα ΝΝΑ 396. Σήμερα ΡΡΒ-2425 και μετά από λίγο ΡΡΒ-2426. Επίσης ΒΝΖ 776.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αγρίνιο, Κιλκίς και Χανιά έχουν ξεφύγει με τα εκτός σειράς. Απαράδεκτο...
Άραγε το ΑΙΡ 1000 (ή 1001 ή 1111) έχουν δοθεί;; Εγώ αυτό θα ζητούσα
ΙΜΤ 5152 και ΙΟΗ 2339.Το link στην wikipedia τελικά ρε παιδιά γιατί έμεινε κενό τόσο πολύ?
Γιατί ό,τι υπήρχε εκεί, μεταφέρθηκε εδώ , όπου σιγά σιγά θα επιδιώξουμε να προστεθούν και πολλές άλλες πληροφορίες!
(Φυσικά όποιος έχει λίγο χρόνο, πολύ διάθεση και υπομονή να ασχοληθεί, μπορεί να βοηθήσει να εμπλουτιστεί γρηγορότερα) -
Παιδιά όντως πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια και είναι και πολύ καλύτερο όντως από ότι υπήρχε μεχρι τώρα. Άντε και με δικό μας site. Απλά καλό είναι να μας ενημερώνατε
-
HAO 816 σήμερα το πρωί.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Άραγε το ΑΙΡ 1000 (ή 1001 ή 1111) έχουν δοθεί;; Εγώ αυτό θα ζητούσαΣίγουρα θα έχει δοθεί το ΑΙΝ-7777 αφού έχει ήδη δοθεί το 7776.
-
Hallelujah
ΡΟΤ-9546 σε μαύρο audi μικρόΟ χρήστης limited_one έγραψε:
Yaris ειναι!
Για τις ταξινομησεις Αττικης ειναι πολλοι οι λογοι : renting - leasing , αγορα απ'ευθειας απο εκει με καλυτερες παροχες αλλα και τοπικοι εμποροι διωχνουν εδω αυτοκινητα που ταξινομηθηκαν Αττικη απο τα κεντρικα για να πιασουν στοχους σε καλυτερες φυσικα τιμες.Λάθος είδα λοιπόν
Αυτό με τις ταξινομήσεις απο Αττική δεν το είχα σκεφτεί. Σωστός@ikarus260 + D1FF
Πιό πολύ εξέφρασα παράπονο ως platespotter. Γνωρίζω τί γίνεται με τις τράπεζες όπως και το ότι τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου δεν είναι άμεση προτεραιότητα για πολλούς (ανάμεσα τους κι εγώ).Ας στείλω και εγώ τους Θεσσαλονικείς...
Γιατί ό,τι υπήρχε εκεί, μεταφέρθηκε εδώ , όπου σιγά σιγά θα επιδιώξουμε να προστεθούν και πολλές άλλες πληροφορίες!
(Φυσικά όποιος έχει λίγο χρόνο, πολύ διάθεση και υπομονή να ασχοληθεί, μπορεί να βοηθήσει να εμπλουτιστεί γρηγορότερα)Ευχαρίστως να συνδράμω. Χρόνο ελεύθερο δεν έχω αρκετό αλλά αν σας περισσεύει κανένα microtask, άλλωστε την περισσότερη 'βρωμοδουλειά' απ' ότι είδα την κάνατε.
-
Φρέσκο πράμα : ΥΝΝ-9951 & 2 σε λεωφορεία.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011