-
τοποθετησα σε ενος φιλου το fabia (101 hp) που εχει [b]trip computer [/b]μαγνητακια δικης μου πατεντας και δειτε τα πρωτα αποτελεσματα. πριν τα μαγνητακια ελαχιστη καταναλωση σε [b]ταξιδι[/b] 5.9 λιτρα/100 χλμ. με την πιο οικονομικη οδηγηση. τωρα μετα την τοποθετηση, η καταναλωση [b]μεσα στην αθηνα [/b]επεσε στο 5.7 !!! (απο 6.3 που ειχε καταφερει αλλες φορες) σε κανονικες συνθηκες απο την δευτερη μερα χρησης. φανταζομαι οτι με to fuelmax που ειναι φτιαγμενο για αυτη την δουλεια θα ειναι καλυτερα. για ιππους και ροπες δεν ξερω και δεν εχει και πολυ σημασια για μενα στη συγκεκριμενη φαση. για καυσαερια πιστευω οτι θα τα μειωνει αφου αυτο ισχυριζονται και αλλοι που το εχουν τοποθετησει. θα το βαλω και στο δικο αυτοκινητο και τα ξαναλεμε μαζι με τα αποτελεσματα του φιλου μου γιατι ειναι μολις η δευτερη μερα χρησης και δεν εχει κανει και ταξιδι.
δεν κανω διαφημιση στο fuelmax απλα ο στοχος μου ειναι καθαροτερο περιβαλλον εστω και ετσι. φανταστειτε ολα τα αυτοκινητα να καινε και να ρυπαινουν τουλαχιστον 11% λιγοτερο. εαν μαλιστα πραγματοποιει και τα μισα απο αυτα που λεει περι καθαροτητας του κινητηρα και ιπποδυναμης κλπ, τοτε απορω γιατι οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν το τοποθετουν σε ολα τα αυτοκινητα(εαν ξερει καποιος ας απαντησει). επισης το εχει προσφορα στο http://www.open24.gr με εγγυηση επιστροφης χρηματων μεσα σε τρεις μηνες. οσοι δεν με πιστευτε και εχετε trip computer δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. το ειδα και δεν το πιστευα.
-
τοποθετησα σε ενος φιλου το fabia (101 hp) που εχει [b]trip computer [/b]μαγνητακια δικης μου πατεντας και δειτε τα πρωτα αποτελεσματα. πριν τα μαγνητακια ελαχιστη καταναλωση σε [b]ταξιδι[/b] 5.9 λιτρα/100 χλμ. με την πιο οικονομικη οδηγηση. τωρα μετα την τοποθετηση, η καταναλωση [b]μεσα στην αθηνα [/b]επεσε στο 5.7 !!! (απο 6.3 που ειχε καταφερει αλλες φορες) σε κανονικες συνθηκες απο την δευτερη μερα χρησης. φανταζομαι οτι με to fuelmax που ειναι φτιαγμενο για αυτη την δουλεια θα ειναι καλυτερα. για ιππους και ροπες δεν ξερω και δεν εχει και πολυ σημασια για μενα στη συγκεκριμενη φαση. για καυσαερια πιστευω οτι θα τα μειωνει αφου αυτο ισχυριζονται και αλλοι που το εχουν τοποθετησει. θα το βαλω και στο δικο αυτοκινητο και τα ξαναλεμε μαζι με τα αποτελεσματα του φιλου μου γιατι ειναι μολις η δευτερη μερα χρησης και δεν εχει κανει και ταξιδι.
δεν κανω διαφημιση στο fuelmax απλα ο στοχος μου ειναι καθαροτερο περιβαλλον εστω και ετσι. φανταστειτε ολα τα αυτοκινητα να καινε και να ρυπαινουν τουλαχιστον 11% λιγοτερο. εαν μαλιστα πραγματοποιει και τα μισα απο αυτα που λεει περι καθαροτητας του κινητηρα και ιπποδυναμης κλπ, τοτε απορω γιατι οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν το τοποθετουν σε ολα τα αυτοκινητα(εαν ξερει καποιος ας απαντησει). επισης το εχει προσφορα στο http://www.open24.gr με εγγυηση επιστροφης χρηματων μεσα σε τρεις μηνες. οσοι δεν με πιστευτε και εχετε trip computer δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. το ειδα και δεν το πιστευα.
-
-
Ο χρήστης bgiorgo έγραψε:
... δεν κανω διαφημιση στο fuelmax ....
Ακόμα και αν δεν το θέλεις, πάντως αυτό κάνεις. Μόνο τιμή δεν έγραψες ...
-
κοιταζοντας για το δεντρο και χανοντας το δασος δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο για να παει μπροστα μια κοινωνια. εαν ηξερα και αλλα παρομοια προιοντα θα τα εβαζα να εισαι σιγουρος γιατι αλλος ειναι ο σκοπος και τον αναφερω. εξαλλου οπως θα ειδες εγω εφτιαξα δικα μου, οποιος μπορει ας φτιαξει. δεν προκειται να απαντησω σε αλλες τετοιες εξυπναδες γιατι πιστευω οτι και το forum θα ηταν καλυτερο εαν ο καθενας εγραφε τις εμπειριες του απο την πραξη και οχι την θεωρια η τι ακουσε απο τον ταδε η το ποιος θα την πει καλυτερα στον αλλο για να φανει εξυπνος. δεν πουλαω τιποτα οποιος θελει το δοκιμαζει, εγω ειδα 11% μειωση καταναλωσης σε ενα συμβατικο αυτοκινητο και οχι στα αμερικανικες μαουνες που το εχουν τεσταρει αυτοι που το πουλανε και υποσχονται εως 27% μειωση και αυτο εχει σημασια για μενα. εαν θελεις να με κρινεις καντο για αυτο που εκανα και οχι γι αυτο που δεν ηθελα να κανω.
-
Eίχα το Super Fuel Max για ένα χρόνο σε ένα Υugo 45 συμβατικό ... πριν από 2 χρόνια ...
Στην αρχή το μόνο που διαπίστωσα ήταν μία ήρεμη λειτουργία του κινητήρα ο οποίος λόγω ηλικίας ήταν ιδιαίτερα δύστροπος (καρμπυρατέρ, σούπερ βενζίνη Ελληνική κλπ...)...Με το καιρό διαπίστωσα ότι ενώ έβαζα το μήνα 15.000δρχ βενζίνη αυτό ελλατώθηκε στις 12.000δρχ... με τάση τις 11000δρχ.
Για να δώσω να καταλάβετε ενώ έβαζα 3 πεντοχίλιαρα το μήνα, ξαφνικά το 3ο πεντοχίλιαρο έγινε 2χίλιαρο και αυτό με το ζόρι...Μιλώ πάντα για την ίδια διαδρομή και τα ίδια χιλιόμετρα... (αυτοκίνητο για το γραφείο) και βενζίνη από 3 βενζινάδικα.
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, ίσως και να είναι ... αλλά παρόλο που το πούλησα το Yugo το συγκεκριμένο μαγνητάκι το έχω κρατήσει για να το βάλω στο Astra ...
-
κοιταζοντας για το δεντρο και χανοντας το δασος δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο για να παει μπροστα μια κοινωνια. εαν ηξερα και αλλα παρομοια προιοντα θα τα εβαζα να εισαι σιγουρος γιατι αλλος ειναι ο σκοπος και τον αναφερω. εξαλλου οπως θα ειδες εγω εφτιαξα δικα μου, οποιος μπορει ας φτιαξει. δεν προκειται να απαντησω σε αλλες τετοιες εξυπναδες γιατι πιστευω οτι και το forum θα ηταν καλυτερο εαν ο καθενας εγραφε τις εμπειριες του απο την πραξη και οχι την θεωρια η τι ακουσε απο τον ταδε η το ποιος θα την πει καλυτερα στον αλλο για να φανει εξυπνος. δεν πουλαω τιποτα οποιος θελει το δοκιμαζει, εγω ειδα 11% μειωση καταναλωσης σε ενα συμβατικο αυτοκινητο και οχι στα αμερικανικες μαουνες που το εχουν τεσταρει αυτοι που το πουλανε και υποσχονται εως 27% μειωση και αυτο εχει σημασια για μενα. εαν θελεις να με κρινεις καντο για αυτο που εκανα και οχι γι αυτο που δεν ηθελα να κανω.
Αυτό που είπα (αν δεν έγινα κατανοητός, ζητώ συγγνώμη) είναι ότι έκανες διαφήμιση χωρις να το θέλεις.
Απο κει και πέρα, περιγράφεις την εμπειρία σου με custom μαγνητάκια και μας προτρέπεις να αγοράσουμε FuelMax και μάλιστα μας λες και από που..... Σκέψου το λιγάκι πως μπορεί να φανεί .....Γι αυτό σου είπα ότι 'Ακόμα και αν ΔΕΝ το θέλεις'....
Πάντως, αν δεν έγινα κατανοητός για μια ακόμα φορά συγγνώμη.... Λάθος μου. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ας μην ειμαστε τοσο κακοπιστοι... Επειδη καποιος δοκιμασε ενα προιον απο το οποιο εμεινε ευχαριστημενος και θελησε να μας πει την εμπειρια του εμεις θα του πουμε οτι κανει διαφημηση; Ας κανει και διαφημηση! Απο τη στιγμη που εγω δεν το γνωριζω θα σεβαστω αυτο που μου εγραψε ο φιλος και αν εχω αντιρηση θα το πω. Εδω μεσα εχουμε κατηγορησει κιολας καποια αυτοκινητα για παραδειγμα. Μηπως ειμαστε και ανταγωνιστες των συγκεκριμενων εταιριων;
Δεν κανω προσωπικη επιθεση σε καποιον, αναφερομαι σε κατι το οποιο εμφανιζεται κατα καιρους αναμεσα μας.
-
είχα δοκιμάσει μαγνητάκια σε punto
και σε ibiza και είχα δει ελαφρώς λιγότερη
κατανάλωση και στα δύο αυτοκίνητα.
Επίσης τα καυσαέρια τους ήταν λιγότερα
βλέποντας την ετήσια κάρτα καυσαερίων.όμως κόστιζε τότε 10.000 δρχ ενω τώρα 100ευρώ !!!
οι μεγάλες μειώσεις κατανάλωσης γίνονται μόνο
με σχετικά σταθερή ταχύτητα πχ 100 χλμ στην εθνική
μέσα στην πόλη οι διαφορές είναι ως 10% -
Ta project do it yourself kalo einai na ta leme kiolas gia na min pareksigoumaste
Xoris pareksigisi -
εγώ πάντως αν τόβρισκα πιο φθηνά
και ήξερα που μπαίνει στο τωρινό μου αυτοκίνητο
θα το ξανάβαζα.ένας πρωην συνάδελφος μου έκανε πριν από
μερικά χρόνια εισαγωγή από τέτοια συστήματα μαγνητών
που τοποθετούνταν έτσι ώστε η βενζίνη να περνάει μέσα απο αυτά
και όντως έκαναν πολύ καλή δουλειά (σε ιχ,λεωφορεία,ΚΤΕΛ, φορτηγά κλπ) όμως ήταν πανάκριβα περίπου (100.000 δρχ!!!)
μεγάλοι ακριβοί μαγνητες κλπ κλπσίγουρα αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα εκτός πόλης θα βγάλεις τα
λεφτά της συσκευής με το παραπάνω. -
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει που τοποθετούνται αυτά τα 'μαγνητάκια' και ποια ακριβώς είναι η λειτουργία τους?
Επίσης, λογικό δεν είναι, μαζί με την μείωση της κατανάλωσης να μειώνονται και οι επιδόσεις? -
Ta project do it yourself kalo einai na ta leme kiolas gia na min pareksigoumaste
Xoris pareksigisiειναι απλο και ακολουθησα την περιγραφη του fuelmax. πηρα 2 δυνατα μαγνητακια και τα εβαλα αντικρυστα δενοτας τα με ταινια. το θεμα ειναι οτι προτεινω το fuelmax:
- γιατι πιστευω οτι σιγουρα κανει καλυτερη δουλεια γιατι ειναι σχεδιασμενο γιαυτο, οπως φαινεται και απο τον φιλο με το yugo που λεει οτι ειχε τουλαχιστον 20% μειωση (εγω δεν νομιζω οτι ηταν τυχαιο)
- δεν μου αρεσει να κλεβω ιδεες και να κανω τον εξυπνο. το δοκιμασα με αυτο τον τροπο γιατι δεν μου περισσευουν τα 100 EURO(οριστε και η τιμη) αυτη τη στιγμη και δεν ειχε αναφερει αλλος στο forum οτι το ειχε δοκιμασει με επιτυχια. το σιγουρο ειναι οτι μολις μπορεσω θα παρω το original μονο και μονο για να ειναι ωραιο και σταθερο, γιατι αυτο που εβαλα ειναι λιγο μπακαλικα δεμενο και φοβαμαι μην λιωσουν οι ταινιες και φυγει.
δικάστε με γι αυτο
-
Xoris pareksigisiειναι απλο και ακολουθησα την περιγραφη του fuelmax. πηρα 2 δυνατα μαγνητακια και τα εβαλα αντικρυστα δενοτας τα με ταινια. το θεμα ειναι οτι προτεινω το fuelmax:
- γιατι πιστευω οτι σιγουρα κανει καλυτερη δουλεια γιατι ειναι σχεδιασμενο γιαυτο, οπως φαινεται και απο τον φιλο με το yugo που λεει οτι ειχε τουλαχιστον 20% μειωση (εγω δεν νομιζω οτι ηταν τυχαιο)
- δεν μου αρεσει να κλεβω ιδεες και να κανω τον εξυπνο. το δοκιμασα με αυτο τον τροπο γιατι δεν μου περισσευουν τα 100 EURO(οριστε και η τιμη) αυτη τη στιγμη και δεν ειχε αναφερει αλλος στο forum οτι το ειχε δοκιμασει με επιτυχια. το σιγουρο ειναι οτι μολις μπορεσω θα παρω το original μονο και μονο για να ειναι ωραιο και σταθερο, γιατι αυτο που εβαλα ειναι λιγο μπακαλικα δεμενο και φοβαμαι μην λιωσουν οι ταινιες και φυγει.
δικάστε με γι αυτο
είχα μιλήσει με τον άνθρωπο που τα φέρνει ... πριν το αγοράσω και μου είχε πει ότι είναι ιδανικά για συμβατικά αυτοκίνητα λόγω καρμπυρατέρ και ευαισθησιών στις Ελληνικές βενζίνες ... Τελικά πήρα δύο κομμάτια ... για να υπάρχουν ... Το ένα το έβαλα αμέσως το YUGO ... και έμεινα πολύ ικανοποιημένος ...
Θα έλεγα ότι η αίσθηση που αποκομίζει κάποιος σε συμβατικό αυτοκίνητο είναι σαν να έχει βάλει ποιο καθαρά και δυνατή βενζίνη ... Γενικά από το ρελαντί μέχρι και την άισθηση στο γκάζι υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά ...Θέλω να πιστεύω ότι στα νέα αυτοκίνητα όμως δεν θα έχει τόσο μεγάλη ισχύ ... γιατί ήδη ο εγκέφαλος και τα ηλεκτρικά injection παρακολουθούν την ροή της βενζίνης και ανάλογα πράττουν ... Ισως να υπάρχει κάποιο οικονομία στην κατανάλωση βενζίνης ...
Πάντως παιδιά, το κόστος δεν είναι 100 euro ... Ο συγκεκριμένος μαγνήτης πωλείται πλέον περί τα 20 με 40euro ... Αν κάνετε βόλτα σε διάφορα Ελληνικά site δημοπρασιών θα το δείτε ...
υ.γ. πληροφορίες στην σελίδα http://www.fuelmax.gr/
-
... και δεν ειχε αναφερει αλλος στο forum οτι το ειχε δοκιμασει με επιτυχια...υπαρχει εκτεταμενη αναφορα στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1717&postdays=0&postorder=asc&start=30
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
υπαρχει εκτεταμενη αναφορα στο http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1717&postdays=0&postorder=asc&start=45
Σε ευχαριστώ πολύ, predator!
-
Eυτυχώς που έχουμε πρόθυμα μέλη και μας βγάζουν από τον κόπο!
-
Εγω παιδες δυστυχως δεν ειδα προκοπη! Το εβαλα, εκανα κοντα 3500 χλμ , και ενω νομιζα οτι ειχα μια οικονομια στο απαλο γκαζι (30% φορτιου μηχανης), εκανα ενα ταξιδι 800 χλμ οπου στην επιστροφη το αφαιρεσα και μου εκαψε σχεδον το ιδιο! Θα του δωσω λιγο χρονο ακομα για τεστ, και ενδεχομενως να το γυρισω στο 3μηνο που δικαιουμαι
-
Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό το σύστημα; http://www.fueleconomy.gr/?p=p_11&sName ... fuelexx%AE
Υποστηρίζουν πως κάνει 30% οικονομία στα καύσιμα, 13% αύξηση ιπποδύναμης και 80% μείωση στα καυσαέρια. Το βάζεις μια φορά και τέρμα χωρίς φθορές. Γιατί μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;
-
καλά σου φαίνεται, είναι 100% μούφα, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Είναι σχεδόν σαν να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια, απλώς με αυτό αισθάνεσαι (και είσαι) πιο ηλίθιος.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"