-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Yπαρχει πλεον και το Diamandino που ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο http://www.diamandino.gr/diamandino/cat ... cat_id=13#Το Diamandino είναι τόσο αποτελεσματικό επειδή είναι 'ο εξοικονομητής καυσίμου με την αρχή επί της αρχής του συντονισμού'. Διπλή αρχή. Αέναο!
-
Ο χρήστης NIK 1969 έγραψε:
To εχω βαλει εδω και 3 μηνες εχω κανει 2500 χιλ. και τα εβγαλε τα λεφτα του.Εχω βγαλει και καρτα καυσαεριων εχουν μεωθει κατα 45%.Πρέπει να είσαι 'admin' για να δουλέψει;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
γρήγορο quiz:- αστειέμπορας
- πλασιέ
- βλάξ
1+2+3='πραγματική μαρτυρία!'
-
-
Ο χρήστης NIK 1969 έγραψε:
To εχω βαλει εδω και 3 μηνες εχω κανει 2500 χιλ. και τα εβγαλε τα λεφτα του.Εχω βγαλει και καρτα καυσαεριων εχουν μεωθει κατα 45%.Μπράβο, και το δικό μου είχε 50% μείωση.
Τώρα έβαλα και ΔΕΥΤΕΡΟ μαγνήτη και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Καυσαέρια δεν μέτρησα ακόμη αλλά η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή - πρέπει να είναι μικρότερη από 2λτρ/100χλμ. Βάζω βενζίνη κάθε 3 μήνες και δεν αδειάζει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1+2+3='πραγματική μαρτυρία!' -
Μετα απο τοση συζητηση που επεσε για αυτο το πραγματακι ειπα να το δοκιμασω και εγω.
Τα αποτελεσματα; Εκθαμβωτικα! Οχι μονο δεν βαζω βενζινη πλεον αλλα ο δεικτης ανεβαινει απο μονος του! Ανεβαινει τοσο πολυ που αναγκαζομαι, εγω πλεον, να την πουλαω στον βενζινα μου! Οσο αφορα το CO2; Οχι μονο το μηδενισα αλλα τωρα ποια η εξατμιση μου ρουφαει το CO2 της ατμοσφαιρας και βγαζει ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο! -
Σαν να μας δουλεύεις...
Από πού βγάζει το οξυγόνο;
-
Εγω να σας δουλεψω; Ποτε!
Απο την εισαγωγη το βγαζει βεβαια! -
Ο χρήστης karavlaxos έγραψε:
Μετα απο τοση συζητηση που επεσε για αυτο το πραγματακι ειπα να το δοκιμασω και εγω.
Τα αποτελεσματα; Εκθαμβωτικα! Οχι μονο δεν βαζω βενζινη πλεον αλλα ο δεικτης ανεβαινει απο μονος του! Ανεβαινει τοσο πολυ που αναγκαζομαι, εγω πλεον, να την πουλαω στον βενζινα μου! Οσο αφορα το CO2; Οχι μονο το μηδενισα αλλα τωρα ποια η εξατμιση μου ρουφαει το CO2 της ατμοσφαιρας και βγαζει ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο!Αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο, έχεις βάλει 3 ή 4 μαγνητάκια στο αμάξι.
Δεν επιτρέπεται να βάζεις πάνω από 2 μαγνήτες γιατί προκαλούνται στρεβλώσεις του χωροχρόνου.Κοίταξε το ρολόι στο αμάξι σου, δεν πρέπει να δείχνει τη σωστή ώρα.
-
Εχεις δικιο, τωρα ποια φοβαμαι να κανω ταξιδι διοτι μπορει οταν βγω απο το αυτοκινητο να ειναι 2050 και εγω να ειμαι βρεφος!
-
Ο χρήστης karavlaxos έγραψε:
Εγω να σας δουλεψω; Ποτε!
Απο την εισαγωγη το βγαζει βεβαια!A εντάξει, γιατί νόμιζα ότι περίμενες να πιστέψουμε ότι βγάζει το οξυγόνο από την εξάτμιση.
Αυτό που λες τώρα μου ακούγεται απόλυτα λογικό!!!! Και εφόσον δεν μπορεί να αποδείξει κάποιος ότι δεν ισχύει, πρέπει να είναι και σωστό.
-
εγω εντυσα ολοκληρο των σωληνα παροχης,και κολλησα γυρω γυρω μαγνητακια στο ντεποζιτο
αλλα αναγκαστηκα να τα βγαλω ολα,γιατι με πηρανε απο λιμενικο και μου παν οτι επηρεαζω τις πυξιδες των πλοιων -
Από την διαφήμιση του Diamantino:
- Οικονομία στα καύσιμα έως και 30%
2 .Εως 30% περισσότερα χιλιόμετρα
Απλά μαθηματικά:
Όταν αφαιρείς 30%, για να φθάσεις στο σημείο που ήσουν, χρειάζεσαι 43% περίπου...
Π.χ.
100 - 30% = 70
70 Χ 30% = 91
Μπακάλικοι υπολογισμοί, γενικώς... - Οικονομία στα καύσιμα έως και 30%
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
1+2+3='πραγματική μαρτυρία!'
Tι ακριβώς λέει γιατί έχω κολλήσει στην μέση δεξιά και δεν μπορώ να διαβάσω τα υπόλοιπα
-
ευγενια σαμαρα η χριστινα μουστακα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ευγενια σαμαρα η χριστινα μουστακα;Έχει σημασία;
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
εγω εντυσα ολοκληρο των σωληνα παροχης,και κολλησα γυρω γυρω μαγνητακια στο ντεποζιτο
αλλα αναγκαστηκα να τα βγαλω ολα,γιατι με πηρανε απο λιμενικο και μου παν οτι επηρεαζω τις πυξιδες των πλοιωνΧρειάζεται ένα degaussing κάθε εξάμηνο και είσαι τζετ:
Tι ακριβώς λέει γιατί έχω κολλήσει στην μέση δεξιά και δεν μπορώ να διαβάσω τα υπόλοιπα
Είναι το έξτρα δώρο ΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!
-
θα παω σαλαμινα να το κανω τοτε
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"