-
Αυτό πρέπει να ήταν το χειρότερο αστείο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό πρέπει να ήταν το χειρότερο αστείο στην ιστορία της ανθρωπότητας.Παίζει και να είναι και το χειρότερο από την ύπαρξη του πρώτου μονοκύτταρου οργανισμού
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό πρέπει να ήταν το χειρότερο αστείο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Παίζει και να είναι και το χειρότερο από την ύπαρξη του πρώτου μονοκύτταρου οργανισμού
όντως!!!!
-
Ειρωνικα το ειπα φιλε μου, νιωσε λιγο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
www.chriswoodcockphotography.co.uk/images/pebbles.jpg
Με τέτοιο όνομα χαραμίζεται στο να φωτογραφίζει βότσαλα;
-
Τη μερα. Το βραδυ ΤΟΝ φωτογραφιζουν
-
-
Το εβαλε ο πατερας μου στο αμαξι το συγκεκριμενο μαραφετι.Μεχρι τωρα δεν εχει κανει δουλεια.
-
Τι λέμε εδώ και 29 σελίδες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι λέμε εδώ και 29 σελίδεςΔε ξερω μιραζ αλλα εχω διαβασει οτι σε καποιους εκανε και σε καποιους οχι.Φυσικα αν δεν κανει κατι για τα επομενα 2.000 χλμ θα φαει σουτ.
-
Θες να γίνεις και μηχανικός κιόλας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θες να γίνεις και μηχανικός κιόλας...Ειναι κακο να το δοκιμασω?
-
Ναι.
1+1=2, είναι απλά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι λέμε εδώ και 29 σελίδες
Δε ξερω μιραζ αλλα εχω διαβασει οτι σε καποιους εκανε και σε καποιους οχι.Φυσικα αν δεν κανει κατι για τα επομενα 2.000 χλμ θα φαει σουτ.
Ε τότε ίσως να έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι για ρώτα αν γίνεται κάτι με την εγγύηση
-
Εγω ειχα διαβασει ομως αλλου οτι εκοψε καμποσο την καταναλωση.Να μην το δοκιμασω???Τσαμπα πραμα.
-
Εγω ειχα διαβασει ομως αλλου οτι εκοψε καμποσο την καταναλωση.Να μην το δοκιμασω???Τσαμπα πραμα.Πόσο τσάμπα; Για δες μηπως μπορείς να το αλλάξεις με άλλο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω ειχα διαβασει ομως αλλου οτι εκοψε καμποσο την καταναλωση.Να μην το δοκιμασω???Τσαμπα πραμα.
Πόσο τσάμπα; Για δες μηπως μπορείς να το αλλάξεις με άλλο
Εχει 3 μηνες δοκιμη το πραμα και αν δε σου κανει δουλεια το επιστεφεις.Δε το αγορασαμε.
-
Πόσο τσάμπα; Για δες μηπως μπορείς να το αλλάξεις με άλλο
Εχει 3 μηνες δοκιμη το πραμα και αν δε σου κανει δουλεια το επιστεφεις.Δε το αγορασαμε.
Είσαι αλάνι
-
Αν παριστάνεις τον βλάκα για 3 μήνες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει κουσούρι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν παριστάνεις τον βλάκα για 3 μήνες υπάρχει κίνδυνος να σου μείνει κουσούριΔε παριστανω τον βλακα ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"