-
Που σαι ρε red monster, χανεις..
-
Δεν αγοραζεις βελτιωμενο μεταχειρισμενο για πολλους λογους, αλλο να το βελτιωσεις εσυ και να το χαρεις εσυ, αλλα δε θα πληρωσεις και τις κ@βλες του προηγουμενου , ο οποιος μαλλον ειχε αγριες ορεξεις..
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Δε θα παρει γουροθνι στο σακι ρε...εννοειτε πως θα το κοιταξεις το αμαξι. αμα ειναι λιομενο το καταλαβενεις (για τον μηχανικο σου λεω )
-
Εγω παντος λεω με λαδι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δία για σένα.
Αλλά και για τον φίλο δεν θα ήταν κακή ιδέα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1121201/Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη αλλά αν ήταν να δώσω 18, προτιμώ να δώσω 21 και να το πάρω τζιτζί. Είμαι γενικά υπερ του καινούριου. Κάνω 100 χλμ τη μέρα και δεν θα πάρω GT για τέτοια χαμαλίκια, θα κρατήσω το Φοκουσάκι για τα καθημερινά. Όμως, 2 ΙΧ συν το φορτηγάκι με ζορίζουν κάπως... (έπρεπε να μεινω στο στράτευμα γμτ... άλλη πονεμένη ιστορία... ). Συμφωνώ με Κίκιζα περί good value for money του Scirocco 160 αν και δε συμμερίζομαι τις απόψεις περί ΤΕΤΟΙΑΣ συμμετοχικότητας (με όλη την αγάπη στον φίλο Γρηγόρη). Ελπίζω σε ένα καινούριο μικρό πισωκίνητο κουπέ στυλ Χατσιροκου.
Βρες ενα test drive Αλεξανδρε, που να μπορεις να το παρεις μονος σου, να του πιεις το αιμα, και θα με θυμηθεις.
Με τον Γιαννη btw πηγαμε και μαζι βολτα, (λιγες μερες μετα, αφοτου το ειχα παρει μονος μου) εγω συνοδηγος, και ο Γιαννης πιεζε.
Ρωτα και τον ιδιο, να σου πει για τα περι συμμετοχικοτητας...
Βεβαια αν θελεις να συνδυασεις και πρακτικοτητα των +2θυρων, στα ιδια λεφτα, η 170αρα Giulietta ειναι μονοδρομος.
Τα Toyobaru θα βγουν τελη του 2011, αλλα ως 2λιτρα, με 160Ps ατμοσφαιρικα περιπου και 260ps με Turbo, μην τα περιμενεις
ομως στην Ελλαδα κατω απο 30-32κ στην βασικη ατμοσφαιρικη εκδοση, κυριως λογω του 'υψηλου' κυβισμου...Edit: ...και για να μην ειμαι εντελως off topic, στον φιλο που ανοιξε το Thread, προτεινω λιγο υπομονη κανα διμηνο, για
μτχ Tiguan σε τιμες κοντα στα 20κ. Tα κανει (σχεδον) ολα και συμφερει.
Αλλιως για κατι πιο οδηγοκεντρικο, Giulietta 120. -
Σε tiguan ο φίλος μας θα μπορούσε να κοιτάξει και την έκδοση με τα 122 σε καινούριο. Βγαίνει αρκετα πιο οικονομικό
-
Ο χρήστης Tsixlemporas έγραψε:
skoda octavia rs= 2000cc-200hp
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/592852/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1053185/απο μαμα 200 αλογα εχουν. φοραει τον ιδιο κινητηρα με το golf 5 gti. το τι προγραμμα φοραει απο τον καθε ιδιοκτητη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
-
Ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα αμαξι ειναι γιατι περιμενω και αυτο to crossover http://www.autotribute.com/6884/citroen ... r-details/ Μου αρεσει πολυ , αλλα δε ξερω πολλα για Citroen αν δωσετε καμια συμβουλη........
-
Υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο που να μην σε ενδιαφέρει??
-
πωρε νευρικο με επιασε με δακρυ.Ενταξει ρε παιδια ενα αμαξι μου αρεσε και εμενα, μια πληροφορια ηθελα.
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
:lol: πωρε νευρικο με επιασε με δακρυ.Ενταξει ρε παιδια ενα αμαξι μου αρεσε και εμενα, μια πληροφορια ηθελα.Μονο ενα ;
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα αμαξι ειναι γιατι περιμενω και αυτο to crossover http://www.autotribute.com/6884/citroen ... r-details/ Μου αρεσει πολυ , αλλα δε ξερω πολλα για Citroen αν δωσετε καμια συμβουλη........Επειδή εδώ και 4 μήνες που το παρουσίασαν βλέπουμε μόνο αυτές τις φωτογραφίες και δεν υπάρχουν ακόμα δοκιμές κλπ δεν ξέρω κατα πόσο crossover θα είναι. Φαίνεται ψηλότερο απο μικρομεσαίο πχ το C4 αλλά πιθανό η συνεργασία με το Mitsubishi θα δώσει σε καμιά 2ετία στην Citroen ένα αντι-ASX με άλλη μάσκα.
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής από αυτό που παρουσίασαν είναι ότι είναι όμορφο αισθητικά και μάλλον με δοκιμασμένα τεχνικά μέρη. -
Tελικα μονο το Golf δε μου αρεσει και ελπιζω να μην καταληξω με αυτο.Για μενα το DS4 crossover αποτελει κατι σαν καινουργια κατηγορια που πιανει καλητερα το παλμο της εποχης μας.Αρχικα εχει για εμφανιση το καινουργιο σχεδιο/μοδα που παρατηρησα,
γυρω στα 4.25 μηκος τυπου hatchback οπως Guilieta kai καινουργιου Α3 , τα οποια ειναι τετραπορτα που μοιαζουν με coupe. Eνω επισης λεγεται και φενεται λιγο υπερηψωμενο και αυτο το κανει πιο βολικο στην πολη και σε κανα νησι χωρις ομως να μοιαζει με κατσικι.Ειναι ενα πιο ομορφο και μοντερνο Fushion,Golf plus, Ignis kai ειναι γιαυτους που το Quashqai kai to Υετι einai too much. -
Γιατί δεν παίρνεις το astra 1,4 turbo?μια χαρα αυτοκίνητο είναι που θα το ευχαριστηθεις και θα το έχεις για χρόνια....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βασικα μου αρεσει πολυ μεσα αλλα και εξω .Το οδηγησα και μου φανηκε γρηγορο.Εχει και την 6ετη εγγυηση και το βρισκω τιμιο αυτο. και 139ε σημα για 140 αλογα μια χαρα και ειναι και στα λεφτα μου.
Απλα αυτα τα ψευτο Suv kati Υετι , Quashqai καβαλας πεζοδρομια, καμια λακουβα, καμια ψευτοεξερευνηση, κανα νησακι πιο ανετα και ειναι πιο εργαλεια με λιγοτερους περιορισμους. -
Τελικα μετα απο 3 μηνες ψαξιματος πηρα ενα Honda Civic 1.8t μεταχειρα. Το εργαλειο ειναι πολυ καλο , το θεμα το εψαξα παρα πολυ.Τελικα δεν μπορεσα να βγαλω απο το μυαλο μου την πιπιλα οτι τα Ιαπωνεζικα ειναι πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα.Ετσι δεν πηρα τελικα καποια Alfa την οποια σκεφτομουν αλλα ισως καποια αλλη φορα.Επισης δεν πηρα καποιο suv γιατι πιστευω οτι δεν εχουν την οδηγικη απολαυση ενος χαμηλου αυτοκινητου.
Μια ερωτηση να κανω........... } Για να κανω αυριο τη μεταβηβαση θα πρεπει να παω στην εθνικη τραπεζα να παρω ενα παραβολο για μεταβηβαση 1800 κυβικα γυρω στα 180 ευρο και να δωσω μετα το παραβολο στα Κεπ???????
-
- την παλιά άδεια
- το αφμ σε επίσημο χαρτί του πωλητή και την ταυτότητά του(φωτοτυπία)
- τα ίδια του αγοραστή
Κράτα το χαρτί κατάθεσης. Είναι η προσωρινή σου άδεια σε έλεγχο της τροχαίας.
-
το παραβολο δε θα το αγοραθω?
ταυτότητά του(φωτοτυπία) θελει και επικυρωση η φωτοτυπια? -
Αφού γράφω
- αυτό
- το άλλο
Χωρίς παράβολο δεν θα σου δεχθούν τα χαρτιά.
-
Ναι αλλα εγω στο παραβολο εβαλα ερωτιματικο δε το χω σιγουρο , οτι τα λεω καλα.........
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????