-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
^^
Soot particle regeneration. To ensure that the regeneration of soot particles is performed, the vehicle must be driven for 15 minutes on the road at 90 km/h.Εγώ προτείνω 2500-3000σαλ και όσα πάει . Ποιό αποτελεσματικό είναι
-
Ξερουμε εαν τα ηλεκτρονικά συστηματα ασφαλειας του V40 (city safety και όλα του πακέτου DSP) απενεργοποιουνται πλήρως;
Σε μια έκθεση μου είπαν ότι μόνο το dac μπορείς να απενεργοποιησειςΕπίσης, μου έκανε εντύπωση οτι ενώ στα υπόλοιπα τεστ του euroncap αριστευσε, τα αποτελέσματα
για την προστασία των παιδιών δεν ήταν ιδιαίτερα καλά... . Δεν είναι λίγο περίεργο;; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ξερουμε εαν τα ηλεκτρονικά συστηματα ασφαλειας του V40 (city safety και όλα του πακέτου DSP) απενεργοποιουνται πλήρως;
Σε μια έκθεση μου είπαν ότι μόνο το dac μπορείς να απενεργοποιησειςΕπίσης, μου έκανε εντύπωση οτι ενώ στα υπόλοιπα τεστ του euroncap αριστευσε, τα αποτελέσματα
για την προστασία των παιδιών δεν ήταν ιδιαίτερα καλά... . Δεν είναι λίγο περίεργο;;Ολα σβηνουν άλλα μεσα απο το μενου (My Car), άλλα με το κουμπι που τους αναλογει στην κεντρικη κονσολα, αλλά σε καθε restart ξανα αναβουν αυτοματα.
Για την προστασια παιδιων, προσεξε οτι για καποιο μαγικο λογο η Volvo δεν βαζει στα τεστ isofix..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ολα σβηνουν άλλα μεσα απο το μενου (My Car), άλλα με το κουμπι που τους αναλογει στην κεντρικη κονσολα, αλλά σε καθε restart ξανα αναβουν αυτοματα.
Υπαρχει η δυνατοτητα να τα σβηνεις ενα-ενα (δηλαδη να επιλεγεις ποιο θα σβησεις); Η οσα ειναι στο D.S.P. πανε πακέτο;
Οταν λες restart εννοεις το σβησιμο της μιζας φανταζομαι...Για την προστασια παιδιων, προσεξε οτι για καποιο μαγικο λογο η Volvo δεν βαζει στα τεστ isofix..
Ναι, εχεις δικιο... Ποιος ο λογος ομως;
-
Από € 19.900 το Volvo V40
http://www.drive.gr/site/index.php/el/m ... -volvo-v40
'Μία αλλαγή που αφορά το νέο V40 Cross Country είναι η τοποθέτηση τετρακίνησης σε μία ακόμα έκδοση κινητήρα. Αυτή είναι η έκδοση Τ4 με τον 2λιτρο 5κύλινδρο των 180 ίππων, και ονομάζεται Τ4 από το γεγονός ότι αποδίδει τους ίδιους ίππους με το 1.6 Τ4. Η τιμή της νέας τετρακίνητης έκδοσης είναι 29.900 ευρώ με απόσυρση.' -
Έχει κάποιος εμπειρία από πραγματική κατανάλωση του Τ4 σε όλες τις συνθήκες (πόλη, ΕΟ) και ανάλογα με το στυλ οδήγησης? Αν ισχύει το παρακάτω:
'Στην πόλη, λοιπόν, αν προσέξεις λίγο και δεν είσαι από αυτούς που επειδή έχουν δυνατό αυτοκίνητο ξεκινάνε στα φανάρια σαν να... κάνουν κόντρα, μπορείς εύκολα να πέσεις κάτω από τα 10 λίτρα/100 χλμ., ακόμα και να φτάσεις κοντά στα 9 αν οδηγείς πραγματικά οικονομικά. Στο ταξίδι άνετα πέφτεις κάτω από τα 8 λίτρα (το πόσο εξαρτάται από τις ταχύτητες με τις οποίες κινείσαι).' - από εδώ: http://www.auto-internet.gr/testsqz.php?selectat=Volvo V40
μάλλον δεν έχει νόημα να το κοιτάω άλλο ...
-
-
Χμμμ ... έχεις πραγματική εμπειρία από όλα αυτά ?
-
καλησπερα. επειδή κατέληξα στο volvo v40 D2κ θα το παραγγείλω,
ήθελα να ρωτησω ποιά απο τα extra που βάζουν κάνει την διαφορά κ
αξίζει τα λεφτά του?
το kinetic βγαίνει περίπου στις 20.500 με όφελος απόσυρσης κ προσφορα -2000 που έχει
τώρα η volvo.
o ψηφιακός πίνακας οργάνων εκτος απο τις 3 επιλογές απεικόνισεις παίζει κ κανένα άλλο ρόλο?
το AHB πόσο κοστίζει ?
υπάρχει κανένανς τιμοκατάλογος με το κόστος τον extra στο internet?επίσης η τιμή για το r desing απο περιέργεια ξέρει κανείς πόσο είναι?
-
Τιμοκατάλογος με τα extra υπάρχει και τον δίνουν οι πωλητές. Απλά θα δείς οτι αν βάλεις και 2-3 πραγματάκια η τιμή ανεβαίνει πολύ. Το δε GPS με τη μεγάλη οθόνη κοστίζει μια περιουσία. Πιστεύω οτι κάποια απο αυτά τα extra πλέον θα έπρεπε να ειναι στάνταρ ή τουλάχιστον με μια λογική επιβάρυνση.
-
Ο χρήστης tmgiorgio24 έγραψε:
καλησπερα. επειδή κατέληξα στο volvo v40 D2κ θα το παραγγείλω,
ήθελα να ρωτησω ποιά απο τα extra που βάζουν κάνει την διαφορά κ
αξίζει τα λεφτά του?
το kinetic βγαίνει περίπου στις 20.500 με όφελος απόσυρσης κ προσφορα -2000 που έχει
τώρα η volvo.
o ψηφιακός πίνακας οργάνων εκτος απο τις 3 επιλογές απεικόνισεις παίζει κ κανένα άλλο ρόλο?
το AHB πόσο κοστίζει ?
υπάρχει κανένανς τιμοκατάλογος με το κόστος τον extra στο internet?επίσης η τιμή για το r desing απο περιέργεια ξέρει κανείς πόσο είναι?
Για μενα αξιζει πολυ το πακετο υποστηριξης οδηγου που περιλαμβανει το πληρες πακετο ασφαλειας της Volvo (ACC, BLIS, Pedestrian κλπ.).
Τιμη ακριβως δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα ακριβο, αλλα θα προτιμουσα να μη βαλω τιποτα αλλο απο εξτρα και να βαλω αυτο. Αλλωστε οταν αγοραζεις Volvo, πανω απο ολα πληρωνεις την ασφαλεια.
Α, και βεβαια το ψηφιακο πινακα οργανων (ο οποιος κακως βρισκεται στα εξτρα), δεν διανοουμαι V40 χωρις αυτον...
Η τιμη που σου εδωσαν ειναι με το κλειδι στο χερι; (δηλ. μαζι με τελη και πιθανον μεταλλικο χρωμα;).
Επισης, δεν ειμαι σιγουρος αν μπαινει στο Kinetic το πακετο αυτο ή πρεπει να πας σε momentum... -
το πακέτο που αναφέρεις μπαίνει στο kinetic , αλλα κοστίζει 2200 !!!!!
η τιμη ειναι με το κλειδι στο χέρι με ταμπέλες. (τελη δεν έχει το D2),
Το μετάλλικο χρώμα είναι επισης extra κ πάει περίπου +700 εύρω
ενώ έχει και κάποια special χρώματα που παν +1100
πάντως κάποια extra που είχε το test drive που έιχαν όπως η αλλάγη της σκάλας στα φώτα το βράδυ
κ η δόνηση στο τιμόνι οτάν εβγαινες απο την λωρίδα σου στο δρόμο ακόμα κ το αυτοματο φρενάρισμα
δουλεύαν καταπληκτικά -
Αν μπορεις να τα δώσεις αξιζει και με το παραπάνω.
Α, και βεβαια το ψηφιακο πινακα οργανων (ο οποιος κακως βρισκεται στα εξτρα), δεν διανοουμαι V40 χωρις αυτον...
Ο ψηφιακος πίνακας εχει 400 αν δεν κανω λάθος. Πρόσφατα ειδα S60 T4 momentum με δερματα (εξτρα γυρω στα 1700), μολις το φέρνανε στην αντιπροσωπια και ηταν με τον αναλογικο πίνακα, απλά δεν βλέπεται..χαλια. Δηλαδη κάποιος εδωσε κοντα 30000, και δεν εδωσε αλλα 400 να βαλει τον ψηφιακο πίνακα
Επίσης αισθητηρες παρκαρισματος πισω θα ελεγα πως ειναι χρησιμοι, δεν έχει και την καλυτερη ορατότητα.
-
η τιμη ειναι με το κλειδι στο χέρι με ταμπέλες. (τελη δεν έχει το D2),
Το μετάλλικο χρώμα είναι επισης extra κ πάει περίπου +700 εύρω
ενώ έχει και κάποια special χρώματα που παν +1100
πάντως κάποια extra που είχε το test drive που έιχαν όπως η αλλάγη της σκάλας στα φώτα το βράδυ
κ η δόνηση στο τιμόνι οτάν εβγαινες απο την λωρίδα σου στο δρόμο ακόμα κ το αυτοματο φρενάρισμα
δουλεύαν καταπληκτικάΟλα αυτα που αναφερεις ειναι μεσα σε αυτο το πακετο.
Αν μπορεις να το βαλεις ειναι το καλυτερο εξτρα. Για μενα αξιζει. Εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι η τιμή (2200);;Γιατι νομιζω παει υποχρεωτικα με καποια αλλα εξτρα μαζι.
-
Καλησπέρα, είμαι νέος στο forum και προβληματίζομαι ιδιαίτερα γιατί εχω παραγγείλει απο 27 Ιουλίου ένα Volvo V40 D2 με πιθανή ημερομηνία παράδοσης 25 Οκτωβρίου και μετά.Θα ήθελα εάν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να μου πει την δική του εμπειρία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο η και κάποιο άλλο το οποίο έχει γίνει παραγγελία και το χρόνο αναμονής ως την παραλαβή. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν ρίχνω την παραμικρή ευθύνη στον αντιπρόσωπο απλά ανυπομονώ να το παραλάβω
και η αναμονή είναι δύσκολο πράγμα επίσης ενώ έχω αγοράσει άλλα τρία καινούρια αυτοκίνητα είναι το πρώτο που με καλύπτει απόλυτα χωρίς καμία παραχώρηση.Προκαταβολικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. -
Ενδιαφερομουν και γω για το v40 και μου έμεινε η καψούρα τελικά αφού ναυάγησε η χρηματοδότηση.. Πάντως απ ότι θυμάμαι και σε μένα τέτοιους χρόνους αναμονής μου είχαν δώσει για παραγγελία. τελικά κατέληξα στο golf 7 tdi, πολύ καλό αυτοκίνητο εν τέλει, αποκλειστικά και μόνο λόγω χρηματοδότησης που μου έδινε η vw bank. Πήγα σε παραγγελία και από τέλη Μαρτίου , παρέλαβα τέλη Ιουνίου... Άρα δεν νομίζω ότι έχεις λόγο να ανησυχείς... Καταλαβαίνω την αγωνία της αναμονής, αλλά έφτασε ο καιρός! Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, όπως και να χει!
-
Και εγω το ειχα δει και οδηγησει.Φανταστικο σε ολα του.Συν οτι ηταν για μενα και το πιο ομορφο εμφανησιακα.
Δυστυχως ειχε το μικροτερο πορτ μπαγκαζ απο την κατηγορια, και οι χωροι πισω μου φανηκαν λιγακι στριμωγμενοι.
Ποιος ξερει, ισως καποια στιγμη στο μελλον που θα ειναι διαφορετικες οι αναγκες..
Παντως, παντα γυρναω οταν βλεπω ενα στο δρομο!
Με το καλο να σου ερθει, και παντα καλοταξιδο! -
Είχα και έχω έρωτα με το v40..στους χώρους ωστόσο τρώει γκολ από τα αποδυτήρια από το golf. Αλλά αν μπορούσα φυσικά στο v40 θα κατέληγα.
-
Ο χρήστης ignatio1983 έγραψε:
Είχα και έχω έρωτα με το v40..στους χώρους ωστόσο τρώει γκολ από τα αποδυτήρια από το golf. Αλλά αν μπορούσα φυσικά στο v40 θα κατέληγα.Καλα για το πορτ μπαγκαζ, οι μικροτεροι χωροι, οπως και στο focus, προερχονται απο την υπαρξη αναρτησης πολλαπλων συνδεσμων, και οχι ημιακαμπτου(leon, golf, a3, C4, megane κτλ)
-
Υπάρχουν Α3, Leon, Golf και με πολλαπλούς με τους ίδιος εσωτερικούς χώρους... Δεν φταίει αυτό.
Volvo V40