-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
**Πως προκυπτει η αποψη σου αυτη? Μετα απο 10 λεπτα οδηγηση με τον πωλητη στα στενα της Αγιας Παρασκευης, οπως εσυ ειχες πει **? Και καλα ασε με εμενα δεν ξερω, πως το βγαζεις αδιαφορο, οταν ακομα και με την βασικη αναρτηση και τα 17αρια ερχεται 2ο πισω απο την νεα 3αρα (με 18ρες και τα παντα ολα) στα τεστ των εγκριτων της αμερικης? Αν αυτο ειναι αδιαφορο, τα Α4, C-Class κτλ τι ειναι?
Aκριβως για αυτο το λογο, το ξαναοδηγησα, απο αλλο αντιπ/σωπο...
Αυτη την φορα το ειχα για αρκετα περισσοτερο χρονο, και περα απο την ομολογουμενως εξαιρετικη/κορυφαια για την τιμη ποιοτητα κατασκευης-συναρμογης, οπως επισης ηχομονωση, ποιοτητα κυλισης, και ομορφη σχεδιαση (για τα δικα μου γουστα)
μεσα-εξω, οδηγικα δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον. Δεν ξερω αν με το -εξτρα- μεταβλητης υποβοηθης τιμονι, βελτιωνονται τα πραγματα στην αισθηση-πληροφορηση, καθοτι δεν το ειχε το αυτοκινητο δοκιμης, αλλα σε αυτο που οδηγησα, η γενικοτερη
αισθηση, απο τιμονι-πλαισιο-αναρτησεις ηταν σχετικα αποκομμενη. Το μονο θετικο στα της αισθησης -στο οδηγικο κομματι- για εμενα ηταν το χειροκινητο κιβωτιο. Κουμπωμα εκπληκτικο, με σαφεστατη αισθηση...
Μια 'μικρη' C-class (156αρα) που ειχα οδηγησει παλαιοτερα, σε avantgarde πακετο, για παρομοιο χρονικο διαστημα (οχι περισσοτερο απο 40λεπτα...) συνολικα μου ειχε αφησει καλυτερη εντυπωση, επαναλαμβανω στο καθαρα οδηγικο κομματι. Οκ το τιμονι της περιπου στα ιδια, αλλα πλαισιο-αναρτηση, τα ενιωθα πιο 'ζωντανα'. Προσωπικη αποψη βεβαια...
Α4 προσφατο δεν εχω οδηγησει, δεν γνωριζω.
Για τα standards της Αμερικης δεν ξερω, παντως τα περισσοτερα Ευρωπαικα αρθρα, δεν το εχουν στην δευτερη θεση -στο οδηγικο κομματι ξαναλεω- μεταξυ ανταγωνισμου, αλλα πιο κατω. Βεβαια με την συμφερουσα τιμη και εξαιρετικη ποιοτητα που διαθετει, συνολικα ως επιλογη, ακομα και πρωτο θα περιμενα να ειναι. Σε καμμια περιπτωση ομως οδηγικα...
Anyway, μακαρι, -για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον- το V40 να εχει μεγαλυτερο οδηγικο ενδιαφερον απο το S60.Για μενα το S60 χανει στον εξωτερικο σχεδιασμο της μουρης (βλεπε προστασια πεζων και τα φωτα που θα τα ηθελα πιο γωνιωδη/επιθετικα), στον εσωτερικο σχεδιασμο (monovent μπλιαχ), στην τεχνολογια (αυτη η καμερα των τυφλων σημειων εμπρος που προεξεχει απο την μασκα ειναι αστεια, οπως και το dot matrix καντραν), στα προσφερομενα μοτερ (δεν υπαρχει 5κυλ, και το Τ6 βγαινει μονο με girltronic, το οποιο στους εγκριτους αρεσει )... Ακομα κι αν βαλουν ολα τα νεα συστηματα απο του χρονου, τα νεα VEA μοτερ/μεταδοσεις, σουλουπωσουν την μουρη και το εσωτερικο στο f/l, θα εξακολουθει να εχει αυτον τον αστειο χωρο αποσκευων για (πρωτιστως) οικογενειακο αυτοκινητο....
Eμενα συνολικα η σχεδιαση, και του S60 (εκτος απο το V40 που επισης μου αρεσει) μου αρεσει πολυ.
Για sedan επιλογη θεωρω οτι ειναι κατι ευχαριστα ξεχωριστο, σε σχεση με τον Γερμανικο ανταγωνισμο, μεσα-εξω.
Τα 1600αρια μοτερ επισης (στα 150αλογα ειδικα...), πιστευω οτι ειναι χρυση τομη για τα Ελληνικα δεδομενα, αλλα
και εξαιρετικα ισορροπημενα για τα χαρακτηριστικα-δυνατοτητες του. Στο οδηγικο κομματι υπαρχει -για εμενα- θεματακι...
Ο χωρος αποσκευων, οκ ειναι σχετικα μικρος, και σε απολυτα νουμερα, και συγκριτικα υπολειπεται κατα 80-100λιτρα του ανταγωνισμου. (edit: βλεπωντας τον Live βεβαια εμενα μου φαινεται για σαφως μεγαλυτερος απο το ονομαστικο νουμερο '380'...Η μετρηση που λες και εσυ, την οποια αναφερει και στα specs η ιστοσελιδα της Volvo, κατα ISO V210, μηπως ειναι πιο 'αυστηρη' σε σχεση με την μετρηση του ανταγωνισμου?)
Αν ομως σε ολα τα υπολοιπα ικανοποιει σε μεγαλο βαθμο, τον υποψηφιο αγοραστη, εαν δεν κανω λαθος, υπαρχει δυνατοτητα 'κερδους' επιπλεον 30λιτρων περιπου, εαν καταργηθει ο εφεδρικος τροχος, και στην θεση του
μπει ενα κιτ επισκευης. Ακομα και για οικογενειαρχη με ενα παιδακι παντως, τα σχεδον 400λιτρα μαζι και με την στανταρ φυσικα δυνατοτητα αναδιπλωσης 60/40, δεν ειναι και 'απορριπτεα', για τριμελη οικογενεια πχ,
μην τρελαθουμε κιολας...Οποιος θελει να κουβαλαει...το μισο σπιτι του μεσα σε αυτοκινητο, (ή προκειται για τετραμελη οικογενεια και πανω, σε αριθμο) υπαρχουν τα SUV-MPV Κωνσταντινε, τα μεσαια sedan δεν ειναι για αυτους... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aκριβως για αυτο το λογο, το ξαναοδηγησα, απο αλλο αντιπ/σωπο...Ενα ενα μας τα βγαζεις...κι αλλη φορα που ειχαμε την ιδια κουβεντα, δεν το ειχες αναφερει....Πως και δεν το εγραψες στο οδηγησα?..
Μια 'μικρη' C-class (156αρα) που ειχα οδηγησει παλαιοτερα, σε avantgarde πακετο, για παρομοιο χρονικο διαστημα (οχι περισσοτερο απο 40λεπτα...) συνολικα μου ειχε αφησει καλυτερη εντυπωση, επαναλαμβανω στο καθαρα οδηγικο κομματι. Οκ το τιμονι της περιπου στα ιδια, αλλα πλαισιο-αναρτηση, τα ενιωθα πιο 'ζωντανα'. Προσωπικη αποψη βεβαια...
Αλλα αυτοκινητα θα εχουμε οδηγησει, δεν εξηγειται διαφορετικα....Μονο ζωντανη δεν την λες (pre f/l μετα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι), αλλα ανετη και μαλθακη...γι αυτο και αρεσε ιδιαιτερα στη μεση μου!
Για τα standards της Αμερικης δεν ξερω, παντως τα περισσοτερα Ευρωπαικα αρθρα, δεν το εχουν στην δευτερη θεση -στο οδηγικο κομματι ξαναλεω- μεταξυ ανταγωνισμου, αλλα πιο κατω. Βεβαια με την συμφερουσα τιμη και εξαιρετικη ποιοτητα που διαθετει, συνολικα ως επιλογη, ακομα και πρωτο θα περιμενα να ειναι. Σε καμμια περιπτωση ομως οδηγικα...
Δεν ειναι τοσο εγκριτοι οσο οι εδω μαλλον...
Ο χωρος αποσκευων, οκ ειναι σχετικα μικρος, και σε απολυτα νουμερα, και συγκριτικα υπολειπεται κατα 80-100λιτρα του ανταγωνισμου. (edit: βλεπωντας τον Live βεβαια εμενα μου φαινεται για σαφως μεγαλυτερος απο το ονομαστικο νουμερο '380'...Η μετρηση που λες και εσυ, την οποια αναφερει και στα specs η ιστοσελιδα της Volvo, κατα ISO V210, μηπως ειναι πιο 'αυστηρη' σε σχεση με την μετρηση του ανταγωνισμου?)
Αν ομως σε ολα τα υπολοιπα ικανοποιει σε μεγαλο βαθμο, τον υποψηφιο αγοραστη, εαν δεν κανω λαθος, υπαρχει δυνατοτητα 'κερδους' επιπλεον 30λιτρων περιπου, εαν καταργηθει ο εφεδρικος τροχος, και στην θεση του
μπει ενα κιτ επισκευης. Ακομα και για οικογενειαρχη με ενα παιδακι παντως, τα σχεδον 400λιτρα μαζι και με την στανταρ φυσικα δυνατοτητα αναδιπλωσης 60/40, δεν ειναι και 'απορριπτεα', για τριμελη οικογενεια πχ,
μην τρελαθουμε κιολας...Οποιος θελει να κουβαλαει...το μισο σπιτι του μεσα σε αυτοκινητο, (ή προκειται για τετραμελη οικογενεια και πανω, σε αριθμο) υπαρχουν τα SUV-MPV Κωνσταντινε, τα μεσαια sedan δεν ειναι για αυτους...Δεν φτανει τα 400...380 ειναι μαζι με το underfloor storage...Αλλα και παλι κανεις εικασιες, χωρις να εχεις δικη σου εμπειρια. Για μια οικογενεια λοιπον 3μελη τα 380 λιτρα ειναι αστειο μεγεθος (ας αφησουμε το συνολικο μεγεθος του αυτοκινητου και τον ανταγωνισμο)..2 βαλιτσες, εξοπλισμος θαλασσας/μωρου, παρκοκρεβατο και καροτσι (maclaren οχι κανενα ζωο), με το ζορι χωρανε στα 410 του δικου μου...Το S60 εχει σαφως μεγαλυτερο ανοιγμα αλλα το προβλημα παραμενει. Λυση βεβαια υπαρχει, βαζοντας για αυτες τις λιγες μερες το χρονο μπαγκαζιερα, ομως προσωπικα δεν θα αγοραζα τωρα αυτοκινητο με μικροτερο χωρο αποσκευων απο αυτο που ηδη εχω.
Back on topic...
..τα τελεια ζαντολαστιχα για την Αθηνα..
..το καντραν αντιγραφη του Civic..
...φωτιζομενος λεβιες
...frameless καθρεπτης
....ζωωδης μπαρα θολων..
..μερικα απο τα preset (καγκουρο)mood lighting
...και τα themes του πινακα οργανων...
elegance
Eco
sport
-
themes
-
Aκριβως για αυτο το λογο, το ξαναοδηγησα, απο αλλο αντιπ/σωπο...
Ενα ενα μας τα βγαζεις...κι αλλη φορα που ειχαμε την ιδια κουβεντα, δεν το ειχες αναφερει....Πως και δεν το εγραψες στο οδηγησα?..
Aρκετα ειναι τα αυτοκινητα που εχω ξαναοδηγησει...Αφενως ομως το τοπικο δεν λεει 'ΞΑΝΑοδηγησα' , αφετερου
δεν γραφω και τα παντα στο τοπικο, -παροτι γραφω οτι θεωρω ως περισσοτερο σημαντικο-, οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι.
Πχ εχω οδηγησει το 500 Αbarh 3 φορες, Cooper S R56 δυο φορες ενος φιλου, και σε ταξιδι αλλη μια φορα. Το ιδιο ισχυει και για καποια αλλα αυτοκινητα, δεν εκρινα απλα σκοπιμο και ουσιωδες να ξαναγραψω, ή εστω να γραψω για πρωτη φορα, για καποια μοντελα.
Οτι εχει νοημα για εμενα το γραφω. Να ξαναμπω, να ξαναγραψω στο οδηγησα για το ιδιο αυτοκινητο, ειδικα δεν το κανω...Δεν ειναι τοσο εγκριτοι οσο οι εδω μαλλον...
Φυσικα και υπαρχουν Αμερικανικα μεσα, αρκετα εγκριτα, σ ιδιο ή και μεγαλυτερο βαθμο, απο επισης εγκριτα
Ευρωπαικα. Ομως πολλες φορες, οι συνθηκες, και τα διαθεσιμα μοντελα (ειδικα αυτο) διαφερουν αρκετα, σε διασταση
τροχων, σε εξοπλιστικα πακετα που συνδυαζουν πιο ανετες ή πιο σφιχτες αναρτησεις, κ.ο.κ.
Μεγαλη κουβεντα, αλλα ας μην την κανουμε εδω...Δεν φτανει τα 400...380 ειναι μαζι με το underfloor storage...Αλλα και παλι κανεις εικασιες, χωρις να εχεις δικη σου εμπειρια. Για μια οικογενεια λοιπον 3μελη τα 380 λιτρα ειναι αστειο μεγεθος (ας αφησουμε το συνολικο μεγεθος του αυτοκινητου και τον ανταγωνισμο)..2 βαλιτσες, εξοπλισμος θαλασσας/μωρου, παρκοκρεβατο και καροτσι (maclaren οχι κανενα ζωο), με το ζορι χωρανε στα 410 του δικου μου...Το S60 εχει σαφως μεγαλυτερο ανοιγμα αλλα το προβλημα παραμενει. Λυση βεβαια υπαρχει, βαζοντας για αυτες τις λιγες μερες το χρονο μπαγκαζιερα, ομως προσωπικα δεν θα αγοραζα τωρα αυτοκινητο με μικροτερο χωρο αποσκευων απο αυτο που ηδη εχω.
Ενταξει, ειναι 380λιτρα με μετρηση ISO V210. Σε αντιπ/σωπο θυμαμαι να μου αναφερουν καποια εξτρα 20-30λιτρα περιπου
με καταργηση εφεδρικου. Κουτσα-στραβα ειναι 400λιτρα. Με συνδυασμο αναδιπλωσης 60/40, λιγα ΔΕΝ ειναι.
Τωρα φυσικα η καθε οικογενεια εχει τις δικες της αναγκες, και ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα, αν ο αλλος θλει να κουβαλαει, εκτος απο την δικη του φαμιλια...'την μανα του και τον πατερα του μεσα'... Ουτε υποδειξεις κανω ουτε
επιβαλλω αποψεις...και ενταξει μπορει οικογενειαρχης -ακομα- να μην ειμαι, εμπειρια...κουβαληματος ομως, με φιλους-συγγενεις, σε ταξιδια, και φορτωμα εχω, μην ανησυχεις... Φυσικα και εχει τυχει επισης παραλαβη πχ μετα απο ταξιδι, στο εξωτερικο, της μανας μου με δυο φιλες της, οι οποιες κουβαλησαν πισω...την μιση χωρα σε δωρα, αγορες, και ειναι περιττο να σου πω, οτι με το ζορι στην κυριολεξια χωρεσαν τα πραγματα στα 500λιτρα χωρου που εχω.
Δεν συμβαινουν ομως καθε μερα αυτα, και επιπροσθετως δεν ειναι λιγα τα ζευγαρια που ξερω τα οποια βολευονται με ΔΥΟ
παιδια σε πολυ μικροτερα αυτοκινητα-χωρους (Golf πχ) , ή και με ενα παιδι, σε Scirocco ,με καροτσι, βαλιτσες, παιδικο καθισμα!
(ναι το εχω δει με τα ματια μου, δεν μου το ειπε 'καποιος'... )On topic τωρα, το V40 ειναι πολυ ωραιο μεσα-εξω, ο φωτισμος ειναι οκ σε καποιες αποχρωσεις, αλλα οι εναλλαγες στις ηλεκτρονικες ενδειξεις στα οργανα ειναι κ@υλα!
Ο χωρος αποσκευων btw εδω στο V40 ποσα λιτρα ειναι?
Επισης ξερουμε κατι για βαρος? Εσωτερικες διαστασεις? -
Για hatchback είναι μια χαρά ο χώρος αποσκευών που έχει (το Α3 sportback έχει 370lt)...για οικογενειακά βάρη είναι το V60....και πάντοτε πολύ βασικό είναι το σχήμα του χώρου αποσκευών για το κατά πόσον είναι εκμεταλλεύσιμο καθώς και το άνοιγμα...
-
Το αγαπω!!
Νομιζω μολις βρηκα το επομενο μου αυτοκινητο!! -
Ειναι πανέμορφο!!! Στην Ελλαδα θα κανει θραυση οπως το S40..
-
-
Όσο πάει, μου αρέσει και περισσότερο...πολύ περισσότερο! Ειδικά το λευκό της έκθεσης έδειχνε πολύ δυναμικό. Με χαλάει λίγο το εσωτερικό και συγκεκριμένα οι αεραγωγοί, που είναι ιδιαίτερα τετραγωνισμένοι (προτιμώ πιο ορθογώνια σχήματα) και 'χωστοί' και με έντονο περίγραμμα. Επίσης ο χώρος μπροστά απ το συνοδηγό δείχνει κάπως ογκώδης και γωνιώδης, αλλά πιστεύω οτι τα εσωτερικά πρέπει να τα δεις από κοντα για να έχεις άποψη...
Έχουμε καμιά εικόνα για χρόνο έλευσης και τιμές κατά προσέγγιση;
-
Βλέποντας το καταλαβαίνεις τι μ@λ@κί@ έχουν κάνει εκεί στην Ford
-
Πολυ ωραιο αμαξι. Βλεπω να γινεται το επομενο μου αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Όσο πάει, μου αρέσει και περισσότερο...πολύ περισσότερο! Ειδικά το λευκό της έκθεσης έδειχνε πολύ δυναμικό. Με χαλάει λίγο το εσωτερικό και συγκεκριμένα οι αεραγωγοί, που είναι ιδιαίτερα τετραγωνισμένοι (προτιμώ πιο ορθογώνια σχήματα) και 'χωστοί' και με έντονο περίγραμμα. Επίσης ο χώρος μπροστά απ το συνοδηγό δείχνει κάπως ογκώδης και γωνιώδης, αλλά πιστεύω οτι τα εσωτερικά πρέπει να τα δεις από κοντα για να έχεις άποψη...Έχουμε καμιά εικόνα για χρόνο έλευσης και τιμές κατά προσέγγιση;
Παρουσίαση στους δημοσιογράφους τον Μάιο στην Ιταλία, πρώτες παραδόσεις/td απο Αύγουστο. Υποθέτω ότι θα ξεκινάει σε Τ3 optimum (εντελώς γυμνό) γύρω στα 20-22Κ
-
Eαν εχει παρομοια τιμολογηση στην Ελλαδα το 150αρι, βλεπω να 'ροκανιζει' κυριως τις πωλησεις του Golf στην κατηγορια (οχι μονο του VI που...συνταξιοδοτειται οπου να ναι, αλλα και του επερχομενου VII, που θα φοραει τον 140αρη με την απενεργοποιση των 2 κυλινδρων...) , αλλα και της πιο...ιδιομορφης -αισθητικα- νεας σειρας 1. Η ποιοτητα υλικων του V40 φαινεται να ειναι σε κορυφαια για την κατηγορια επιπεδα, παρομοια με αυτα της σειρας 1, και μονο ισως το νεο Α3 δειχνει να εχει τα πρωτεια σε αυτο τον τομεα, αλλα σχεδον σιγουρα και με υψηλοτερη τιμη κτησης. Η Α-Class νομιζω οτι δεν θα καταφερει να κανει την 'διεισδυση' που και η ιδια να επιθυμει στην κατηγορια. Απλως προσωπικη προβλεψη... (σημ: απαραδεκτη η επιλογη της 'βεργας' για την στηριξη του καπω, στην νεα Α-class btw, οταν οι υπολοιποι ανταγωνιστες, χρησιμοποιουν αμορτισερ... )
Εν αναμονη του premium 'Σουηδου' λοιπον... -
Όσο πάει, μου αρέσει και περισσότερο...πολύ περισσότερο! Ειδικά το λευκό της έκθεσης έδειχνε πολύ δυναμικό. Με χαλάει λίγο το εσωτερικό και συγκεκριμένα οι αεραγωγοί, που είναι ιδιαίτερα τετραγωνισμένοι (προτιμώ πιο ορθογώνια σχήματα) και 'χωστοί' και με έντονο περίγραμμα. Επίσης ο χώρος μπροστά απ το συνοδηγό δείχνει κάπως ογκώδης και γωνιώδης, αλλά πιστεύω οτι τα εσωτερικά πρέπει να τα δεις από κοντα για να έχεις άποψη...
Έχουμε καμιά εικόνα για χρόνο έλευσης και τιμές κατά προσέγγιση;
Παρουσίαση στους δημοσιογράφους τον Μάιο στην Ιταλία, πρώτες παραδόσεις/td απο Αύγουστο. Υποθέτω ότι θα ξεκινάει σε Τ3 optimum (εντελώς γυμνό) γύρω στα 20-22Κ
Μιλάμε συνεπώς για τιμές στα επίπεδα του S60 (για την ακρίβεια ελάχιστα πιο κάτω)... ο Αύγουστος δεν είναι μακριά πάντως. Για να δούμε...
-
Οι τιμές που ανακοινώθηκαν σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές είναι περίπου ευθυγραμμισμένες με το γερμανικό ανταγωνισμό της τριάδας,απέχοντας κατά μέσο όρο 5Κ ευρώ από τις αντίστοιχες προτάσεις των γενικών κατασκευασστών.Από την άλλη ο εξοπλισμός που παρέχεται τουλάχιστον στις δύο πρώτες εκδόσεις είναι.....ελλιπής (ζάντες 15' στην έκσδοη D2 base!!!!).
Tιμές στην ιταλική αγορά:
Benzina :
1.6 T3 (150Cv) :
Base : 24.450€
Kinetic : 25.800€
Momentum : 27.550€
Summum : 29.850€1.6 T4 (180Cv) :
Base : 26.950€
Kinetic : 28.300€
Momentum : 30.050€
Summum : 32.350€Diesel :
1.6 D2 (115Cv) :
Base : 24.950€
Kinetic : 26.300€
Momentum : 28.050€
Summum : 30.350€2.0 D3 (150Cv) :
Base : 27.250€
Kinetic : 28.600€
Momentum : 30.350€
Summum : 32.650€2.0 D3 Geartronic (150Cv) :
Base : 29.245€
Kinetic : 30.595€
Momentum : 32.345€
Summum : 34.645€2.0 D4 (177Cv) :
Kinetic : 29.950€
Momentum : 33.050€
Summum : 35.350€2.0 D4 Geartronic (177Cv) :
Kinetic : 31.945€
Momentum : 35.045€
Summum : 37.345€Η εμπειρία του flop του C30,το οποίο λόγω υψηλής τιμής,πούλησε στην Ιταλία λιγότερο από όσο το Lada Priora.....στο Monte Carlo δεν τους δίδαξε τίποτα....Είναι πάντως σχεόδν σίγουρο ότι η volvo (κατά την πάγια πολιτικής της) θα χαμηλώσει πολύ τις τιμές μέσα στον πρώτο χρόνο ,ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα περιμένουν τα km0, που θα κατακλύσουν σύντομα την αγορά,για να αγοράσουν ένα D2 στα 17Κ (ό,τι γίνεται πρακτκά αυτή τη στιγμή στην ιταλική αγορά με τα S60 και V60).
Ενδεικτικά πάντως η διαφορά τιμής ανάμεσα σε ένα T4 Summum benzina 180cv και μια Giulietta Exclusive mair benzina 170cv αγγίζει τα 6500 ευρώ!!!!
Ένα D3 geartronic kinetic στην Ιταλία κοστίζει 32Κ,στην Ισπανία και στο Βέλγιο 28Κ και στην Ολλανδία 35Κ. -
Δεν μου αρέσουν οι τιμές άλλα πολύ ωραίο αμάξι.
-
Για τα Ελληνικά δεδομένα πολύ ακριβό...
αναμένω οι εγχώριες τιμές να είναι πιό κάτω καθώς πλησιάζουν πολύ το S60 και είναι υψηλότερες του V50.
Είδωμεν... ωραίο πάντως φαίνεται και έχει και σωστούς κινητήρες (σε αντίθεση με το C30).
-
Στην Ιταλια τα χρεωνουν αρκετα παραπανω. Εδω νομιζω θα χουμε εκπληξη. Καπου στο 22αρι πιστευω να αρχιζει.
-
Πολλά είναι 22άρι για να αρχίσει.
-
Για ένα αμαξι που στοχευει σε 1 και Α μια χαρά είναι οι τιμές. Το θέμα είναι να είναι ανταξιο τους και στην πραγματικότητα.
Volvo V40