-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
8 μέρες σήμερα...το ρεκόρ μου νομίζω είναι 31 μέρες, αλλά υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξεχνάω άλλη μια επική προσπάθεια 40+ ημερών.
Προσθέτω μία ακόμη ερώτηση στο νήμα - πόσο καιρό έχετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας;
ήθελα να βάλω σήμερα φωτογραφία από το αυτοκίνητο.
έχω να το πλύνω έξω από τον φεβρουάριο, δλδ 10 μήνες... Κι όμως φαίνεται καθαρό
Θα βάλω φώτο αύριο... Το είχα πλύνει τότε για να φύγουν τα αλάτιαΜέσα το σκουπίζω μόνος με ένα σκουπάκι black n decker που αγόρασα... Ο μόνο λόγος που δεν το έχω πλύνει απ' έξω είναι το γεγονός ότι τα Σάββατα μαζεύονται κ πλέονυν οι Γερμανοί τα αυτοκίνητα κ πρέπει να περιμένεις κανένα μισάωρο στη σειρά στάνταρ...
Το βασικό είναι Ότι την Γερμανία δεν έχει τόση σκόνη και Όταν βρέχει ρίχνει νερό και οχ λασπονερο
-
Αυτό γιατί αλήθεια; Τα ίδια μας έλεγε ο drdinnos όταν είχε πάει Γερμανία. Τα αμάξια είναι όλα καθαρά και τα παπούτσια δεν θέλουν ξεσκόνισμα.
-
Κλιματολογικές συνθήκες συν έλλειψη χώματος (τα πάντα είναι είτε ασφαλτοστρωμένα ή πράσινα) Βασίλη. Τα ίδια και στην Αγγλια! Ένα μήνα να μην γυαλίσεις τα παπούτσια σου, παραμένουν κατακάθαρα!
-
Και σε αγροτικές περιοχές δεν έχει σκόνη. Πιθανόν να ωφείλεται στα μεγαλύτερα επίπεδα βροχόπτωσης.
-
- μεγαλύτερη απόσταση από Αφρική
-
Tο βασικότερο ειναι το τελευταιο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tο βασικότερο ειναι το τελευταιο.Και η Β. Ιταλία που είναι σχετικά κοντά στην Αφρική είναι καθαρή όμως... πιστεύω πολύ στο κλίμα και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου.
-
Εδώ έχει πολύ σκόνη γιατί οι αυλές, τα οικόπεδα κλπ είναι παρατημένα και οι δρόμοι δεν καθαρίζονται ποτέ.
Είναι εμφανέστατο και κάνει μεγάλη εντύπωση σε όσους έρχονται εδώ από πολιτισμένες χώρες.
(όπως και οι ημιτελείς οικοδομές)
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?