-
Αν και δεν είναι η πιο αντιπροσωπευτική περίοδος της ζωής μου, έχουμε και λέμε:
- Το audi έχει να κινηθεί σοβαρά από 29/7 μέχρι χθες (~4 μήνες...) , χωρίς να υπολογίζω τις 2-3 βόλτες στο τετράγωνο για να μη μείνει από μπαταρία...
- Το Β κινείται όποτε απαιτείται οικογενειακή μετακίνηση (2 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο)
- Το smart από 8/7 έχει κάνει λιγότερα από 400km (δεν έχω βάλει βενζίνη ακόμα... ελπίζω να μη βρώμισε αυτή που έχει μέσα ).
Ωραία είναι όταν δουλεύεις από το σπίτι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια φορα καθε δυο εβδομαδες;Συνηθως για κατω απο 50 χλμ την φορα.Μονο χθες εκανα παραπανω,περιπου 100χλμ.
Αν επιτρέπεται μία ερώτηση. Δεν έχεις προβλήματα με την μπαταρία;
Παρόμοια χρήση κάνω και εγώ, αλλά όπως ξέρεις... τέλος πάντων.
Τσου.Εβαλα μπαταρια πριν 18 μηνες; και ενω ειναι με συνεγερμο συνεχεια δεν εχω προβλημα.Βεβαια ειναι και πιο παλιας τεχνολογιας αμαξι ,μοντελο του 1999.Δεν εχει ολα τα ενεργοβορα ηλεκτρονικα συμπραγκαλα των νεων.
Σωστά. Το είχα ξεχάσει. Έχουμε και τα ηλεκτρονικά συμπράγκαλα πλέον...
-
Ιδίως φέτος το 2010 για πολλούς και διάφορους λόγους (ιδίως για λόγους υγείας) τα συνολικά χιλιόμετρα είναι πολύ περιορισμένα. Αλλά και γενικά ο χιλιομετρητής ...δεν κουράζεται!
Το QQ πάρκαρε από την 2η Κυριακή των εκλογών για να πάω λίγα τετράγωνα πιο πέρα στο σχολίο με την αυλή ( ) και δεν ξαναείδε το φως του ήλιου (Προηγούμενη χρήση ... η ίδια Κυριακή πάλι για τις εκλογές ενώ επόμενη ... καμιά βόλτα αυτο το ΣΚ).
Το Micra σχεδόν καθημερινά κάνει 9 χιλιόμετρα ως την δουλειά και λίγα ακόμα για διάφορες υποχρεώσεις.
Το παλιό Micra από τον Σεπτέμβρη που επέστρεψε από το εξοχικό (την μόνιμη 3μηνη κατοικία του) κάθε Σάββατο κάνει 1,5 ή 2 χιλιόμετρα για την λαική/super market.
Το scooter κάνει παρέα το QQ εδώ και καιρό πέρα απο 2, 3 μέρες που έκανε τα 9 χιλιόμετρα για την δουλειά.
Επίσης υπάρχει ο ΟΑΣΘ που σε συνδυασμό και με περπάτημα προσφέρονται σε κάποιες καθημερινές μετακινήσεις. -
Eγώ από τότε που μου έφαγαν το ΧΤ, κάθε μέρα σπίτι => δουλειά => πίσω με το καρ.
Με σκίζει και στην κούραση και στην βενζίνη και στον χρόνο. -
Τελιά τι έγινε με αυτό το θέμα; Τουλάχιστον σε αποζημιωσε η ασφάλεια; (πιστεύω να είχες κλοπής ε;)
-
Νομιζω οτι στα μηχανακια δεν βαζουν κλοπης...Τουλαχιστον αυτα μας ελεγαν οταν ειχαμε παει μ ενα φιλο ν ασφαλισει τη μηχανη του
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Νομιζω οτι στα μηχανακια δεν βαζουν κλοπης...Τουλαχιστον αυτα μας ελεγαν οταν ειχαμε παει μ ενα φιλο ν ασφαλισει τη μηχανη τουΑκριβώς...
-
Σε εναν ξαδερφό μου, του είπαν απο την Interamerican οτι μπορεί να βάλει και αυτό το πακέτο...
-
Απατεωνες της Interamerican...και αν το βαζανε θα τα δινανε;
-
-
Επανερχομαι στη ταξη, το κυκλοφορω σχεδον καθημερινα κυριως τωρα που βρεχει για μικρες διαδρομες και σαββατοκυριακο με το δικο μου η του πατερα μου κανω το Πατρα - Αθηνα ελεω κοπελιας. Οτι γλυτωσα απ τα νοικια στην Αθηνα τα δινω φετος στις βενζινες και διοδια
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Νομιζω οτι στα μηχανακια δεν βαζουν κλοπης...Τουλαχιστον αυτα μας ελεγαν οταν ειχαμε παει μ ενα φιλο ν ασφαλισει τη μηχανη τουΓίνεται, αλλά μόνο ολική κλοπή, από μερικές μόνο εταιρίες και φυσικά είναι πολύ ακριβά τα ασφάλιστρα.
Εντός θέματος:
3 βδομάδες
+
-
Παραποιώ το θέμα σε ¨Πόσο καιρό θα κάνετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?'
Μέχρι να το ξανασφαλίσω. Διέκοψα την ασφάλεια απο 29 Οκτωβρίου και θα ξανασφαλιστώ μετά τον Φεβρουάριο 2011.
Στο μεταξύ, 2 φορές την εβδομάδα λειτουργία και μετακίνηση εντός γκαράζ, και μετά νάνι-νάνι... -
Απο τις 5 το απογευμα, αν δεν ολοκληρωθουν τα εργα του ΗΣΑΠ θα συνεχισει να κινειται. Το ρεκορ μου ειναι 1,5 μηνας περσυ.
-
Το αυτοκινητο αγοραστηκε 12 Μαρτιου. Εμεινε ακινητο μεχρι τις 19/3 οποτε ηρθα Αθηνα για διακοπες Πασχα
Κατοπιν ξαναεμεινε ακινητο απο μεσα Απριλιου μεχρι 5 Μαιου...
Μετα παλι ακινητο μεχρι 1 Ιουλιου
Μετα απο αυτες τις διακοπες του καλοκαιριου ανεβασα το αυτοκινητο Κομοτηνη και εκτοτε το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα (σπιτι-σχολη κι αντιστροφα). Αντε να μην χρησιμοποιηθει 2 φορες την εβδομαδα
Τελευταια φορα που εμεινε ακινητο ηταν απο 29/10 μεχρι 9/11 που ελειπα Αθηνα για εκλογες
Το γεγονος οτι πλεον εχω φτασει τα 9600 χλμ οφειλεται στην μεγαλη αποσταση μεταξυ Αθηνας- Κομοτηνης και της δικιας μου τρελας
Μες την πολη συνηθως παιρνω το ποδηλατο ή τα ποδια μου
Αν μου ερθει κατι αλλο θα το γραψω...Το κακο ομως με την τοση πολλη χρηση ειναι το γεγονος οτι αρχισα να ψιλοβαριεμαι (οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης σε ενα παλαιοτερο θεμα 'η διαδρομη σπιτι-δουλεια και δουλεια- σπιτι με το αυτοκινητο αποτελει το θανατο της ερωτικης σχεσης με αυτο') Ολο λεω οτι θα παρω το λεωφορειο να παω καμια φορα στη σχολη αλλα μια οτι πρεπει να ξυπνησω τουλαχιστον 3 τεταρτα πριν απο την προκαθορισμενη ωρα και αλλη μια μια οτι δεν καθομαι με τις ωρες στην σταση μετα να περιμενω, ολο το ματαιωνω
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το αυτοκινητο αγοραστηκε 12 Μαρτιου. Εμεινε ακινητο μεχρι τις 19/3 οποτε ηρθα Αθηνα για διακοπες Πασχα
Κατοπιν ξαναεμεινε ακινητο απο μεσα Απριλιου μεχρι 5 Μαιου...
Μετα παλι ακινητο μεχρι 1 Ιουλιου
Μετα απο αυτες τις διακοπες του καλοκαιριου ανεβασα το αυτοκινητο Κομοτηνη και εκτοτε το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα (σπιτι-σχολη κι αντιστροφα). Αντε να μην χρησιμοποιηθει 2 φορες την εβδομαδα
Τελευταια φορα που εμεινε ακινητο ηταν απο 29/10 μεχρι 9/11 που ελειπα Αθηνα για εκλογες
Το γεγονος οτι πλεον εχω φτασει τα 9600 χλμ οφειλεται στην μεγαλη αποσταση μεταξυ Αθηνας- Κομοτηνης και της δικιας μου τρελας
Μες την πολη συνηθως παιρνω το ποδηλατο ή τα ποδια μου
Αν μου ερθει κατι αλλο θα το γραψω...Το κακο ομως με την τοση πολλη χρηση ειναι το γεγονος οτι αρχισα να ψιλοβαριεμαι (οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης σε ενα παλαιοτερο θεμα 'η διαδρομη σπιτι-δουλεια και δουλεια- σπιτι με το αυτοκινητο αποτελει το θανατο της ερωτικης σχεσης με αυτο') Ολο λεω οτι θα παρω το λεωφορειο να παω καμια φορα στη σχολη αλλα μια οτι πρεπει να ξυπνησω τουλαχιστον 3 τεταρτα πριν απο την προκαθορισμενη ωρα και αλλη μια μια οτι δεν καθομαι με τις ωρες στην σταση μετα να περιμενω, ολο το ματαιωνω
Αμα σαρεσει το αυτοκινητο που οδηγας δεν το βαριεσαι
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αμα σαρεσει το αυτοκινητο που οδηγας δεν το βαριεσαιΙσχυει αυτο
Μπορει να ειναι και η ιδεα και να οφειλεται στο οτι τελευταια ειμαι καπως πεσμενος γενικα... -
Το αμαξι που πραγματικα κανει ελαχιστη χρηση απο την αρχη της αγορας του ειναι η xantia II..Αγοραστηκε το 2004 και εχει κανει απο τοτε 60.000km περιπου και σχεδον ολα ταξιδια.. Κανει πολλα μαζεμενα χιλιομετρα καθε φορα και μεσα στη πολη σπανιοτατα..
Με τη zx κανω τα τυπικα χιλιομετρα καθε χρονο.. Περι τις 12000km δλδ.. Στις αρχες Ιουνιου που θυμαμαι χαρακτηριστικα ειχα 133600 και τωρα 139950.. Αν η βενζινη ηταν το 1.05-1.10 απλα θα συνεχιζα οπως παλια να οδηγαω απλα για την οδηγηση και το αυτοκινητο..
Και πραγματικα αμα σ αρεσει να οδηγας και εχεις και ενα ενδιαφερων αμαξι ουτε μες την πολη δε το βαριεσαι.. Το μποτιλιαρισμα μονο δεν αντεχω.. Ας με βαλεις και μια ωρα να γυρναω στα στενα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και πραγματικα αμα σ αρεσει να οδηγας και εχεις και ενα ενδιαφερων αμαξι ουτε μες την πολη δε το βαριεσαι.. Το μποτιλιαρισμα μονο δεν αντεχω.. Ας με βαλεις και μια ωρα να γυρναω στα στενα..
Πες τα θελεις να κανεις μια βολτιτσα στο κεντρο της Αθηνας??
Πόσο καιρό έχετε να κινήσετε το αυτοκίνητό σας?