-
αποκλιεται να ειναι 12, 55-6 ξερω εγω, εψαξες φιλε μου την πινακιδα που σου ειχα δωσει? που σου ειπα οτι το οδηγουσε μια γιαγια? κ σου εδωσα τιν πινακιδα μετα απο 2-3μερεσ αφου ειδα το αμαξι ενκινηση. επισης υπαρχει κ ενα αλλο στη βεροια. ειναι σηγουρα πανω απο 50 σε ολη την ελλαδα! αν εξερεσουμε οτι ειναι 12 φανερα (που δεν ισχιει αυτο με τιποτα) ποσα αλλα ειναι κλισμενα σε παρκινγ εδω κ χρονια σε ολη την ελλαδα ουτε που φανταζεστε!!!!!
-
Μπα , 50 -60 δεν είναι μέ τίποτα. Και εγώ που το έχω ψάξει λίγο ,σε κάποια άλλα σιτε που ασχολούνται πραγματικά με Moretti τα ανεβάζουν στα 27 ( πανω στα 128 παντα ).....
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
αποκλιεται να ειναι 12, 55-6 ξερω εγω, εψαξες φιλε μου την πινακιδα που σου ειχα δωσει? που σου ειπα οτι το οδηγουσε μια γιαγια? κ σου εδωσα τιν πινακιδα μετα απο 2-3μερεσ αφου ειδα το αμαξι ενκινηση. επισης υπαρχει κ ενα αλλο στη βεροια. ειναι σηγουρα πανω απο 50 σε ολη την ελλαδα! αν εξερεσουμε οτι ειναι 12 φανερα (που δεν ισχιει αυτο με τιποτα) ποσα αλλα ειναι κλισμενα σε παρκινγ εδω κ χρονια σε ολη την ελλαδα ουτε που φανταζεστε!!!!!Το ότι υπάρχουν 12, δεν το λέω εγώ (για να μην παρεξηγηθούμε), αλλά και δεν με απασχολεί βέβαια. Αυτό μου το είπε ο άνθρωπος που είχε το 125 και απλά το μετέφερα...
55 στην Ελλάδα μόνο, το βρίσκω και εγώ τραβηγμένο, εκτός και αν εννοούν τα τζιπάκια (τυπου Amico), και τα 127, 125, 500, 600...Το νούμερο που λέει ο Γιώργος μου φαίνεται πιο λογικό, μιλώντας πάντα για 128 Moretti... μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν ήταν και κανένα μπεστ σέλερ...
ΥΓ Το νούμερο δεν το έψαξα, γιατί με πρόλαβε ένα πρόβλημα υγείας, όπως το ίδιο πρόβλημα μετέθεσε και την αποκατάσταση...Πιστεύω ότι τώρα πια θα μπορέσω να το ψάξω...
-
το αμαξι με τον αριθμο που σου εδωσα το ειχε μια ηλικιομενη κ πιστεψεμε αξηζει τον κοπο το αμαξι αυτο! κ πιστευω οτι με λιγα λευτα θα το εχεις! περαστηκα σου κ ολας!!!! τωρα με το καλο να το φτιαξεις κ οτι χρειαστεις εδω ειμαι εγω!
ειναι πολα αυτοκινητα κλισμενα σε πιλοτες, παρκιν, σε χωρια, κ σηγουρα ειναι πολυ περισοτερα απο 12 στην ελλαδα κ η αποψη μου ειναι πως ειναι πανω απο 50 ακομα ελλαδα! εδω εγω ξερω καμια 10αρια. αλλα 40 σε ολη την ελλαδα σηγουρα θα ειναι... ξεκηνα το ψαξημο!!!! βορια ελλαδα! -
Μιλάς πάντα για moretti 128 ή απλά 128?
-
παντα για 128 moretti. τα αλλα ακομα υπαρχουν!
-
Αληθεια τι γινεται με την ανακατασκευη του MORETTI
-
Προς το παρόν, άλλαξε θέση...
Μπήκε σε σημείο όπου δεν μπορεί να βγεί χωρίς να πάρει εμπρός... Για την ακρίβεια, μελετήθηκε το σημείο έτσι, ώστε να μην μπορεί ούτε Παπαγαλάκι να το βγάλει...
Την Τρίτη έχω μία τελευταία (ελπίζω) επίσκεψη για λόγους υγείας και απο την Τετάρτη (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα αρχίσει το ολοκληρωτικό γδύσιμο...Φυσικά θα υπάρξει το ανάλογο φωτογραφικό υλικό της 'τσόντας' -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Προς το παρόν, άλλαξε θέση...
Μπήκε σε σημείο όπου δεν μπορεί να βγεί χωρίς να πάρει εμπρός... Για την ακρίβεια, μελετήθηκε το σημείο έτσι, ώστε να μην μπορεί ούτε Παπαγαλάκι να το βγάλει...
Την Τρίτη έχω μία τελευταία (ελπίζω) επίσκεψη για λόγους υγείας και απο την Τετάρτη (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα αρχίσει το ολοκληρωτικό γδύσιμο...Φυσικά θα υπάρξει το ανάλογο φωτογραφικό υλικό της 'τσόντας'Περαστικα και ολα θα πανε καλα Περιμενουμε νεες σκηνες της τσοντας
-
Περαστικα φιλε!!!
-
Περαστικά και από μένα και καλή συνέχεια
-
Επισης και απο εμενα περαστικα και καλη δυναμη .
-
Περαστικα και απο μενα σιδερενιος σαν το εργαλειο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Περαστικα και απο μενα σιδερενιος σαν το εργαλειο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πως να το εκλάβω αυτό τώρα? Θα υποθέσω ότι δεν το έχεις δει καλά...
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές...Περαστικά ήταν, ευτυχώς!!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Περαστικα και απο μενα σιδερενιος σαν το εργαλειο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως να το εκλάβω αυτό τώρα? Θα υποθέσω ότι δεν το έχεις δει καλά...
Περαστικά!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Περαστικά ήταν, ευτυχώς!!!
-
Περαστικα κι απο μενα Αργυρη και να ναι ολα καλα, ελπιζω να μην ειναι σοβαρο σαν το δικο μου θεμα
-
να είσαι καλά Αργύρη
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Περαστικά ήταν, ευτυχώς!!!
εγω εννοουσα σαν το εργαλειο οταν βγηκε απο το εργοστασιο η οταν θα βγει απο το γκραζ σου για να παει στην πρωτη του εκδηλωση με ιστορικα!!!
Ανακατασκευή 128 Moretti