-
Σ'ευχαριστώ Pathos για τις ευχές!
Οσο για το καθυστερημένο comeback, ρίξε το φταίξιμο λιγο στο μεγάλο lotus thread που είχαμε εδώ και 'μυστηριωδώς' χάθηκε από προσώπου 4TF, και λιγο στο γεγονός ότι αναπτύξαμε σαν κλαμπ δικό μας φόρουμ με αποτέλεσμα να αφιερωσουμε για προφανείς λόγους περισσότερο χρόνο εκεί...
Τα παλιά καλα e-στέκια ομως δεν χάνουν την αξία τους! -
Θεολόγε, η ανάρρωση θα έρθει ταχύτερα αν ο εγκέφαλος βιώσει τα πλευρικά G της Cup ή θα επιδεινωθεί η κατάσταση; Όπως και να έχει, εύχομαι να είσαι υγιής και να χαίρεσαι την σπάνια συλλογή ιπποφορβείων που έχεις μαζώξει. Αλήθεια, το V10 παραμένει ανθηρό και ακμαίο όπως τότες;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Να στρώσουν τον κώλο τους κάτω να φτιάξουν ένα ελαφρύ αυτόματο....τον εστρωσαν τον κωλο τους εκει ακριβως που χρειαζοταν... Τα αυτοματα 'να πανε ΑΛΛΟΥ, σε αλλες παραλιες'...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
theoM5Καλωήρθες πίσω και καλη ανάρρωση!
Welcome back, σιδερενιος και απο εμενα theo, και συντομα σε Track days και με μπολικη αδρεναλινη...
-
Αφαιρέθηκαν τα off topic .Καταντάει πολύ κουραστικό το .Κανονίστε την πορεία σας [mod]
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θεολόγε, η ανάρρωση θα έρθει ταχύτερα αν ο εγκέφαλος βιώσει τα πλευρικά G της Cup ή θα επιδεινωθεί η κατάσταση; Όπως και να έχει, εύχομαι να είσαι υγιής και να χαίρεσαι την σπάνια συλλογή ιπποφορβείων που έχεις μαζώξει. Αλήθεια, το V10 παραμένει ανθηρό και ακμαίο όπως τότες;To V10 έχει προ διετίας αντικατασταθεί με εγγλέζικο σπορ V8... diesel!
Off road μάλιστα, για να διευρύνουμε λιγάκι τον οδηγικό φάκελο λειτουργίας μας και σε τρισδιάστατη οδήγηση...Δεν μπορώ να πω ότι μετά από 2 χρόνια με συγκινεί τελικά τόσο όσο η οδήγηση στην πίστα, αλλα σίγουρα μαζεύεις κι εκεί εμπειρία πολύ ευχάριστη και εντυπωσιακή!Όσο για τον τρόπο ανάρρωσης αυτός επιτυγχάνεται μόνο δια της απουσίας μου από τέτοιες καταπονήσεις για λίγο καιρό. Το καλό είναι όμως ότι η φίσα έχει κουμπώσει κανονικά και επίκειται εντυπωσιακή επάνοδος!
theoM5
Καλωήρθες πίσω και καλη ανάρρωση!
Welcome back, σιδερενιος και απο εμενα theo, και συντομα σε Track days και με μπολικη αδρεναλινη...
Γρηγόρη, σ'ευχαριστώ πολύ! Το καλοκαίρι θα δράσει ως αναγκαία αποχή από ενέσεις αδρεναλίνης και αναθυμιάσεις σιλικονούχων πολυμερισμένων επι ασφάλτου ελαστικών, όμως θέλω να πιστεύω πως το φθινόπωρο, ως κατεξοχήν ευχάριστος τουρμπόκαιρος κιόλας, θα με βάλει ξανά στο πρόγραμμα track and mental fitness 2013-2014!
-
Το αγωνιστικό F1 Lotus Type 25 του θρυλικού Jim Clark στα χέρια ενός σύγχρονου Άγγλου οδηγού αγώνων.
-
Άμα τον πεις τον Coulthard Άγγλο θα σου κόψει την καλημέρα...
Καλή ανάρρωση!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Το αγωνιστικό F1 Lotus Type 25 του θρυλικού Jim Clark στα χέρια ενός σύγχρονου Άγγλου οδηγού αγώνων.καλως ηρθες παλι πισω στα μερη μας φιλε
σιδερενιος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άμα τον πεις τον Coulthard Άγγλο θα σου κόψει την καλημέρα...Καλή ανάρρωση!
Αυτό το λάθος περί της τοπικής καταγωγής του κάθε Βρεταννού νησιώτη το έχουμε ψωμοτύρι στην Ελλάδα.
Έχεις δίκιο λοιπον για τον... MBE Σκωτσέζο!
-
Περαστικά Τεό! Και καλώς ήλθες πίσω
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Άμα τον πεις τον Coulthard Άγγλο θα σου κόψει την καλημέρα...
Καλή ανάρρωση!
Αυτό το λάθος περί της τοπικής καταγωγής του κάθε Βρεταννού νησιώτη το έχουμε ψωμοτύρι στην Ελλάδα.
Έχεις δίκιο λοιπον για τον... MBE Σκωτσέζο!
Εχω εναν φιλο Ουαλο που τον συστηνω παντου σαν Αγγλο για να τον πειραξω. Οταν με διορθωνει πως ειναι Ουαλος, τον ρωταω αν μιλαει Ουαλικα. Τσατιζεται και παραγγελνει μπυρα! Χαχα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Περαστικά Τεό! Και καλώς ήλθες πίσωΚαλώς με δεχθήκατε ξανά nass & pik, έστω και με προσωρινά ξεφισωμένη την ECU μου!
Πού θα πάει όμως; Μέρα με την ημέρα....
-
Ενώ για εμάς που είμαστε στην απ'έξω δείχνει να μην έχει ιδιαίτερη σημασία και να γελάμε, νομίζω πως είναι αρκετοί αυτοί που θίγονται από τέτοια γεω-κοινωνικά ατοπήματα στην περίπτωση που γίνεται σκόπιμα ακόμα και για πλάκα.
Εξ ου και το Στέμμα έχει φροντίσει για την διάδοση του όρου 'Βρετανός' και την ανάπτυξη ενός ομοεθνούς φρονήματος κάτω από την έννοια της Μεγάλης Βρετανίας.
Πάντως κι εμείς που θεωρητητικά δεν έχουμε τέτοια προβλήματα νομίζω πως ακόμα και τώρα το να προσδιορίσεις εμφατικά έναν άνθρωπο Αρβανίτη, Βλάχο, Πόντιο ενώ έχει άλλη καταγωγή εγείρει το θεματάκι του και αυξάνει τα bar!
Βέβαια δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε χώρα όπως έχει προσδιοριστεί γεωγραφικά τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχουν 'φυλές' με τις οποίες οι υπόλοιπες σπάνε πλάκα, γλ. οι Ουαλοί, οι Βέλγοι, οι Πόντιοι κλπ κλπ κλπ.
-
Μοιάζει σαν χθες, αλλά έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια από τότε που η Λότους παρουσίασε επίσημα το κεντρομήχανο 2+2 Eagle.
Από τότε γνωρίζουμε πως άλλαξαν μόνο τα 4 τελευταία γράμματα του ονόματός του, και το έκαναν better, stronger, faster! :):)
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ενώ για εμάς που είμαστε στην απ'έξω δείχνει να μην έχει ιδιαίτερη σημασία και να γελάμε, νομίζω πως είναι αρκετοί αυτοί που θίγονται από τέτοια γεω-κοινωνικά ατοπήματα στην περίπτωση που γίνεται σκόπιμα ακόμα και για πλάκα.
Εξ ου και το Στέμμα έχει φροντίσει για την διάδοση του όρου 'Βρετανός' και την ανάπτυξη ενός ομοεθνούς φρονήματος κάτω από την έννοια της Μεγάλης Βρετανίας.
Πάντως κι εμείς που θεωρητητικά δεν έχουμε τέτοια προβλήματα νομίζω πως ακόμα και τώρα το να προσδιορίσεις εμφατικά έναν άνθρωπο Αρβανίτη, Βλάχο, Πόντιο ενώ έχει άλλη καταγωγή εγείρει το θεματάκι του και αυξάνει τα bar!
Βέβαια δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε χώρα όπως έχει προσδιοριστεί γεωγραφικά τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχουν 'φυλές' με τις οποίες οι υπόλοιπες σπάνε πλάκα, γλ. οι Ουαλοί, οι Βέλγοι, οι Πόντιοι κλπ κλπ κλπ.
Από την άλλη, πολλοί απλά αποκαλούν όλους τους Βρετανούς 'Άγγλους' λόγω άγνοιας ασχέτως αν μετά αμπελοφιλοσοφούν επ'αυτού
-
FYI οι Βέλγοι δεν είναι φυλή.
-
Οι Βελγοι ειναι Ιδεα
-
Έτσι
-
Νέα αντιπροσωπεία για τη Λότους στο Μόναχο της Βαυαρίας!
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 886&type=1
--> LOTUS Forum