-
Εγώ ανοιγοκλείνω και τα ντουλαπάκια, θήκες με καπάκια κλπ!
Σε κάποιες αντιπροσωπίες ζητάω να δω τον φωτισμό του ταμπλό.
Με αυτό το κριτήριο πριν πολλά χρόνια πήρα το Passat με τον υπέροχο γαλάζιο φωτισμό του. Οτι καλύτερο έχω δει ως τώρα.Κάποιοι παλιότερα πίεζαν και το καπό ή το πορτ μπαγκάζ για να καταλάβουν κάτι από την ανάρτηση του αυτοκινήτου που δεν καταλαβαινα τι 'εικόνα' μπορεί να τους έδινε! Μάλλον αν είναι μαλακό το αμάξι!
-
Κάποιος να κλωτσήσει και τα λάστιχα παιδιά!!
-
Παντως στην εκθεση χθες ειχα και επαιζα σε οοποιοδηποτε αμαξι με τον μοχλο ταχυτητων και τον συμπλεκτη κριμα να μην ειχαν τα κλειδια πανω τους
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=6021
Παραταση στο σαλονι αυτοκινητου μεχρι της 19/12 μπας και πιασουν κανεναν ξεχασιαρη
-
Δλδ για να καταλαβω βρηκατε ποιοτικοτερη τη delta που ειναι τιγκα σ αυτο το ασημι πλαστικο απο τη G και ταυτοχρονα μη ποιοτικο το 508..?
Μηπως να το ψαχνατε λιγο με τη μυωπια? -
Test Drive δεν εχει??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Test Drive δεν εχει??Δεν ειδαμε τιποτα
-
Οποτε μαλλον δεν θα εχει...
-
Δεν παιρνω και ορκο, οταν πηγαμε εμεις ειχε βραδυασει και ειχε κρυο
-
Χθες επισκέφτηκα την έκθεση auto show 2010.
Μου έκαναν κακή εντύπωση τα εξής:- Έλειπαν πολλές μεγάλες εταιρείες, μεταξύ άλλων: Citroen, Ford, Honda, Toyota, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki, Daihatsu. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, έχουν την πολυτέλεια να μην εκθέτουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό;
- Τα αυτοκίνητα της BMW ήταν λίγα και -κυρίως- κλειδωμένα (ακόμη και το MINI!). Από την ως τώρα εμπειρία μου από τέτοιες εκθέσεις, ήξερα ότι συνήθως τα πιο ακριβά και σπάνια μοντέλα ήταν κλειδωμένα, προφανώς για προστασία. Από πότε τα μοντέλα της BMW έγιναν ακριβότερα και σπανιότερα από αυτά της Mercedes για παράδειγμα;
-
Δεν παίζει ρόλο η σπανιότητα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά η διάθεση της αντιπροσωπείας.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο η σπανιότητα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά η διάθεση της αντιπροσωπείας.Αυτό ακριβώς εννοώ! Μεγάλο ατόπημα της BMW που δεν σέβεται τους πιθανούς πελάτες της.
-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Δεν παίζει ρόλο η σπανιότητα σε τέτοια αυτοκίνητα, αλλά η διάθεση της αντιπροσωπείας.
Αυτό ακριβώς εννοώ! Μεγάλο ατόπημα της BMW που δεν σέβεται τους πιθανούς πελάτες της.
Και αν θέλει κάποιος να δει το εσωτερικού κάποιου μοντέλου και απευθυνθεί στους πωλητές τι του λένε?
Σε διάφορα events έχω πετύχει κλειδωμένα εκθέματα αλλά δεν ρώτησα ποτέ να μάθω! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε δε πα να χτυπιεσαι κατω.. Η αισθηση που σου δινουν και τα 2 μπαινοντας μεσα ειναι υπερ του λιονταριου. Απο καθε αποψη το βρηκα καλυτερο οχι οτι ειναι κακο το renault..
Προκαλω τον οποιοδηποτε να τα δει και τα 2 και να μας πει..+1 ΑΝΕΤΑ
όπως κ σε 207 με κλιο.
κ ποιοτικά αλλά κυριως σε εργονομια(ειδικά τα μικρά κουμπακια στη κεντρική κονσόλα των ρενώ σπάνε αρχ@#δια)-στυλ (κορυφαια τα πεζώ, ειδικά στα καντράν) -
delete
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό ακριβώς εννοώ! Μεγάλο ατόπημα της BMW που δεν σέβεται τους πιθανούς πελάτες της.
Και αν θέλει κάποιος να δει το εσωτερικού κάποιου μοντέλου και απευθυνθεί στους πωλητές τι του λένε?
Σε διάφορα events έχω πετύχει κλειδωμένα εκθέματα αλλά δεν ρώτησα ποτέ να μάθω!Αν θυμάμαι σωστά τα BMW δεν ήταν καν σε περίπτερο εξουσιοδοτημένου εμπόρου του δικτύου της Bmw, αλλά ανεξάρτητου που εμπορεύεται πολυτελή αυτοκίνητα και όσα ήταν στο περίπτερό του ήταν όλα κλειδωμένα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν θυμάμαι σωστά τα BMW δεν ήταν καν σε περίπτερο εξουσιοδοτημένου εμπόρου του δικτύου της Bmw, αλλά ανεξάρτητου που εμπορεύεται πολυτελή αυτοκίνητα και όσα ήταν στο περίπτερό του ήταν όλα κλειδωμένα.Ίσως να έχεις δίκιο.
Παντως το σχολιο μου ισχυει για οποιονδηποτε αντιπροσωπο εχει αυτη την τακτικη.
Και ειναι πολλοι, τουλαχιστον σε παλιοτερες εκθεσεις που θυμαμαι. -
Κάποιες εντυπώσεις μου από την έκθεση (αλφαβητικά):
ALFA: Τώρα που είδα και από κοντά τη Giulietta επιβεβαιώθηκε η εντύπωση που είχα από τις φωτογραφίες: τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σύσσωμος ο ειδικός τύπος την έχει χαρακτηρίσει πανέμορφη. Τουλάχιστον έχει εμπνευσμένο εσωτερικό.
AUDI: Μου άρεσε το εσωτερικό του A1 με τα πολύ μαλακά πλαστικά. Δεν ξέρω βέβαια αν για αυτά τα πλαστικά αξίζει να πληρώσεις τόσα χρήματα παραπάνω από ένα αντίστοιχο Polo ή Ibiza που ουσιαστικά είναι τα ίδια αυτοκίνητα. Εξωτερικά πάντως είναι υπερβολικά διακριτικό. Θα δυσκολευτεί απέναντι στο MINI.
CHEVROLET: Μου άρεσε αρκετά το Cruze, σε συνδυασμό και με την τιμή του. Υπήρχε και μία έκδοση με κινητήρα 1.6 turbo (150 PS), φτιαγμένο από την αντιπροσωπεία, σύμφωνα με τον πωλητή. Έχω τις αμφιβολίες μου: γιατί να μη χρησιμοποιηθεί το έτοιμο μοτέρ της Opel (Astra 1.6Τ, Corsa GSI, OPC) όπως γίνεται στις άλλες εκδόσεις του μοντέλου ; Πάντως αν όντως πρόκειται για βελτίωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν.
FIAT: Δεν είχα μπει ποτέ στο 500. Όσο και αν δε μου αρέσει η εμφάνισή του (υπερβολικά ψηλό), μέσα σου φτιάχνει τη διάθεση. Όταν θέλουν οι Ιταλοί … Γενικά μου αρέσουν τα αυτοκίνητά της σε σχέση και με την τιμή τους.
NISSAN: Τι έχει πάθει αυτή η εταιρεία; Παρουσιάζει το ένα άσχημο αυτοκίνητο μετά το άλλο. Μετά το ανεκδιήγητο Tiida, να και τα νέα Micra και Juke. Αν προσπαθούν απλώς να είναι σε κάτι πρώτοι, το κατάφεραν. Έχουν την πιο άσχημη γκάμα.
**PEUGEOT: **Περίμενα περισσότερα από το νέο 508. Ανέμπνευστη σχεδίαση εξωτερικά. Τα ίδια και στο εσωτερικό που επιπλέον φαίνεται πολύ «πλαστικό». Με τίποτα δε χτυπάει τις premium προτάσεις, αλλά για μένα ούτε το γαλλικό ανταγωνισμό (Laguna και C5 πιο όμορφες). Το RCZ μου είχε αρέσει όταν το πρωτοείδα, αλλά τώρα μου φαίνεται κραυγαλέο. Αρχίζω και γερνάω μάλλον… Ως κάτοχος ενός 106 Rallye 1.6 16V εδώ και 10 χρόνια, λυπάμαι που το όνομα Rallye φοριέται σε ένα άχαρο αυτοκίνητο σαν το 207 και μάλιστα χωρίς να δικαιολογείται ο τίτλος.
RENAULT: Μπορεί κανείς να βολευτεί στη θέση οδήγησης ενός Twingo ή ενός Clio (δεν μπήκα στα υπόλοιπα);
SAAB: Μια εταιρεία που παραλίγο να κλείσει πώς περιμένει να δει καλύτερες μέρες όταν πουλάει το 9-5 1.6 τόσο ακριβά;
**SEAT: **Νομίζω ότι διαθέτει κάποια από τα πιο τίμια μοντέλα της αγοράς.
VW: Επιτέλους διόρθωσαν κάπως τις γραμμές του Passat και πλέον το αυτοκίνητο βλέπεται. Περίμενα καλύτερη ποιότητα εσωτερικού στο Polo. Ενδιαφέρουσα η έκδοση 1.2 TDI με κατανάλωση 3,4 lit. Αχτύπητο (για μένα) το Scirocco.Τέλος, όπως έγραψα και σε άλλο post, δε μου άρεσε που τουλάχιστον 10 μεγάλες εταιρείες ήταν απούσες. Ίσως να μην πήγαινα αν το ήξερα από πριν.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εσύ πιστεύεις ότι 'ο πιθανός πελάτης' της BMW θα πάει στην έκθεση να δει το μοντέλο της αρεσκείας του και να συνωστιστεί με τους πιτσιρικάδες ?
Γιατί εγώ σε εκθέσεις (και σε περίπτερα όπως της BMW), συνήθως πιτσιρικάδες βλέπω που κοζάρουν τα αυτοκίνητα, τα μοντέλα (τα άλλα που έφερναν παλαιότερα ), και παίρνουν φυλλάδια για το σπίτι...
Χαζοί δεν είναι στην BMW, λογικά ξέρουν τι θέλει το αγοραστικό κοινό τους !Αμα φοβουνται οτι η πιτσιρικαρια θα τους χαλασει τις ταπετσαριες και γι' αυτο τα κλειδωνουν, να μην τα εκθετουν καθολου. Εγω προσωπικα προσβαλλομαι οταν μου συμπεριφερονται σαν δυνητικο αλητη που θα 'χαλασει' την περιουσια τους.
Αλλωστε δεν παω στην εκθεση για να κοζαρω αυτοκινητα απ'εξω και να χτυπαω τη μυτη μου στο τζαμι για να δω μεσα. Αυτο μπορω να το κανω μια χαρα και στο δρομο.Καλά κάνουν και τα έχουν κλειδωμένα.Η πιτσιρικαρία δεν είναι εν δυνάμει αγοραστές.Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα το ανοίξουν.Εχω δει στο παρελθόν φαλτσετιές στις ταπετσαρίες σε δεθνές σαλόνι Αθηνών.
οκ ας μην κλαιγονται μετα για αδειες εκθεσεις ομως, γιατι στη φαση που ειμαστε τωρα αν περιμεναν να παει μονο ο εν δυναμει αγοραστης κλαφτα χαραλαμπε..
εξ΄αλλου το εν δυναμει αγοραστης δεν παει ετσι ακριβως και οσοι ξερουν απο μπιζνες ναουμ (οπως εγω φυσικα ) ξερουν καλυτερα, το 17χρονο μπασταρδακι ισως δεν αγορασει τη μπεμπα ισως ομως ψησει τον πατερα του που περισσοτερο γλυκοκοιταζε προς γλastra μερια.. επισης το εν δυναμει αγοραστης δεν ειναι φυσικα στατικο, ειναι το ποσο μακρια κοιταζει η καθε εταιρεια αλλα εδω ειναι ελλαδα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εσύ πιστεύεις ότι 'ο πιθανός πελάτης' της BMW θα πάει στην έκθεση να δει το μοντέλο της αρεσκείας του και να συνωστιστεί με τους πιτσιρικάδες ?
Γιατί εγώ σε εκθέσεις (και σε περίπτερα όπως της BMW), συνήθως πιτσιρικάδες βλέπω που κοζάρουν τα αυτοκίνητα, τα μοντέλα (τα άλλα που έφερναν παλαιότερα ), και παίρνουν φυλλάδια για το σπίτι...
Χαζοί δεν είναι στην BMW, λογικά ξέρουν τι θέλει το αγοραστικό κοινό τους !Αμα φοβουνται οτι η πιτσιρικαρια θα τους χαλασει τις ταπετσαριες και γι' αυτο τα κλειδωνουν, να μην τα εκθετουν καθολου. Εγω προσωπικα προσβαλλομαι οταν μου συμπεριφερονται σαν δυνητικο αλητη που θα 'χαλασει' την περιουσια τους.
Αλλωστε δεν παω στην εκθεση για να κοζαρω αυτοκινητα απ'εξω και να χτυπαω τη μυτη μου στο τζαμι για να δω μεσα. Αυτο μπορω να το κανω μια χαρα και στο δρομο.Καλά κάνουν και τα έχουν κλειδωμένα.Η πιτσιρικαρία δεν είναι εν δυνάμει αγοραστές.Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα το ανοίξουν.Εχω δει στο παρελθόν φαλτσετιές στις ταπετσαρίες σε δεθνές σαλόνι Αθηνών.
Με μια υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα οτι ενδιαφέρεται ΑΛΗΘΙΝΑ για την αγορά Μπέμπας, θα την ανοίξουν δηλαδή για να μπει ο πιτσιρίκος?
Εγώ ενδιαφερομαι ΑΛΗΘΙΝΑ για την αγορά μιας SLS και το δηλώνω. Tα λεφτά μου λείπουν μόνο.
'Εκθεση Αυτοκινήτου 2010