-
Χρήστο νομίζω ότι είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη ανάκρουση το PPQ από το Shadow. Είναι νομίζω πιο μικρό και πολύ ελαφρύ...
-
Έχω προσφορά 184 ευρώ για 800 κομμάτια 9χ19, είναι νορμάλ τιμή; Πληρωμή μετρητοίς.
-
Αυτά είναι, ' αναρχικοί οπλουργοί ' που ψηφιοποιούν με την βοήθεια ενός περίεργου μηχανήματος τα εξαρτήματα απο όλα τα όπλα που κυκλοφορούν ,τόρνοι που συνδέονται στο internet και 3D printers ώστε να φτιάχνει ο καθένας στο σπίτι του όπλα που είναι τέλεια λειτουργικά αντίγραφα αλλα χωρίς αριθμούς και όλα αυτά είναι σχεδόν νόμιμα ...west is the best καλα τα έλεγε ο Jim ο Morrison !
https://video.wired.com/watch/legal-win ... iy-weapons
-
Μόλις αγοράστηκε νέο παιχνίδι:
-
Μεγειά Δία. Τι είναι τούτο;;;
-
Αμερικάνικο Daisy 2003, ημιαυτόματο, αεροβόλο, πιστόλιο, CO2, με γεμιστήρα 35 μολυβένιων διαβόλων (pellets) των 4.5 mm. Θεωρητική ταχύτητα εξόδου βλήματος, τα 120 m/s.
Δοκιμές στο πεδίο, αύριο. Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί με pellets Crosman pointed*. Θα μπει στην συλλογή πυροβόλων και αεροβόλων όπλων μου.
*
-
Ωραίος!!! Άντε, καλές βολές!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αμερικάνικο Daisy 2003, ημιαυτόματο, αεροβόλο, πιστόλιο, CO2, με γεμιστήρα 35 μολυβένιων διαβόλων (pellets) των 4.5 mm. Θεωρητική ταχύτητα εξόδου βλήματος, τα 120 m/s.Δοκιμές στο πεδίο, αύριο. Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί με pellets Crosman pointed*. Θα μπει στην συλλογή πυροβόλων και αεροβόλων όπλων μου.
*
Καλορίζικο.
Έχεις άποψη για το crosman c11 και για τα norica gas ram
Το δικό σου παίρνει μόνο μολύβδινα ή και BBs; πρακτικά ποια είναι η διαφορά τους; -
Σας ευχαριστώ αμφότερους!
Έχω τυφέκιο Crosman 1077 Repeater και η άποψή μου για την μάρκα είναι θετική. Το C11 είναι ένα αξιοπρεπέστατο πιστόλι, αλλά το αρνητικό (για μένα) είναι ότι βάλλει BBs.
Τα BBs είναι ατσάλινα σφαιρίδια, ενώ τα pellets είναι βλήματα. Το κακό των BBs είναι ότι εξοστρακίζονται όταν χτυπήσουν σε σκληρή επιφάνεια και άρα είναι επικίνδυνα για τους παρισταμένους. Τα pellets είτε διαπερνούν τον στόχο ή παραμορφώνονται (καθώς είναι μολύβδινα) και άρα δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Επίσης η διατρητική τους ικανότητα είναι μεγαλύτερη, καθώς είναι σε σχήμα βλήματος και όχι σφαιρικά.
Αυτοί οι δύο τύποι 'πυρομαχικών' δεν είναι εναλλάξιμοι. Ένα όπλο βάλλει είτε το ένα, ή το άλλο. Προσωπικά αγοράζω μόνο όπλα που βάλλουν pellets.
-
Ευχαριστώ πολύ!
Κυνήγι, Σκοποβολή, Όπλα etc ( ΝΟΜΙΜΑ ! )