-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μετά τα τεράστια φώτα η νέα universal σχεδιαστική κατάρα είναι οι τερατώδεις ψεύτικοι αεραγωγοίΤο κακό είναι πως κάθε νέα μόδα δεν αναιρεί την παλιά αλλά συνυπάρχουν.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως θα μπορούσε να είναι το νέο supermini της Lexus. Μαμά και θυγατέρα συγκλίνουν σχεδιαστικά όλο και περισσότερο.
-
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/06/all-new-european-market-2012-toyota.htmlΔεν το λές κακό!
Υστερεί χαρακτηριστικά σε σχέση με το Jazz. Προσωπικά θα το προτιμούσα πιο γωνιώδες και επιθετικό. Από τις λίγες φορές που θα γουσταρα λίγη καγκουριά....
-
Κάποια στιγμή, νομίζω στο ελληνικό Drive, είχα διαβάσει κάτι πετυχημένο. Τα Τογιότα είναι σαν τα αδέσποτα σκυλιά/κοπρίτες. Όταν είναι μικρά, είναι γλυκήτατα κουτάβια κι ας μην είναι ράτσας. Όταν μεγαλώνουν όμως, αμολάνε κάτι τεράστια αυτιά και κάτι ουρές γκλίτσες και δε βλέπονται Κάπως έτσι και με το Γιάρις: μεγαλώνει...
Άγαρμπο και αδιάφορο, έχει κάποιες τσαχπίνικες λεπτομέρειες, αλλά δε μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το παρόν μοντέλο είναι σαφώς πιο ομοιογενές. Για το εσωτερικό τι να πω, απλά
Τελικά μετά το μέτριο Μικρα, η επικράτηση του Τζαζ στα ιαπωνικά μίνι κλειδώνει...
-
Ήρθε πάλι η ώρα να αλλάξουμε ψυγειοκαταψύκτη; Έναν λευκό παρακαλώ και δύο μαγνητάκια για σημειώσεις...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κάποια στιγμή, νομίζω στο ελληνικό DriveΕκεί σταμάτησα να διαβάζω
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάποια στιγμή, νομίζω στο ελληνικό Drive
Εκεί σταμάτησα να διαβάζω
Κρίμα, θα μπορούσες να χεις μάθει τόσα πολλά
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ήρθε πάλι η ώρα να αλλάξουμε ψυγειοκαταψύκτη; Έναν λευκό παρακαλώ και δύο μαγνητάκια για σημειώσεις...Με τα μαγνητακια θα εχεις και οικονομια
-
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/100320.asp
Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Toyota Yaris
-
Δεν είναι κακό!
Και σε κόκκινο ταιριάζει στην κουζίνα να είναι σετ με την φραπεδιέρα μου!!! -
Υπάρχει κάποιο μοντέλο στην κατηγορία αυτή που να μην είναι 'οικιακό σκεύος' ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μοντέλο στην κατηγορία αυτή που να μην είναι 'οικιακό σκεύος' ?To βραστό ψάρι?
-
Αν υπάρχει κάποιο, είναι ανταγωνιστής του?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μοντέλο στην κατηγορία αυτή που να μην είναι 'οικιακό σκεύος' ?Lancia Y ?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Lancia Y ?
μπαααααααα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει κάποιο μοντέλο στην κατηγορία αυτή που να μην είναι 'οικιακό σκεύος' ?Mito, DS3, Mini, A1
-
Προσπαθώ να φανταστώ κάποιον να αμφιταλαντεύεται μεταξύ των Μίνι και Γιάρις, και να δυσκολεύεται να αποφασίσει σε σημείο που να σηκώσει και θρεντ με ψηφοφορία για να καταλήξει κάπου.
Δε μπορεί θα υπάρχει κάποιος. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mito, DS3, Mini, A1Αυτά είναι ακριβότερα και με μικρότερους χώρους (δεν βγαίνουν καν 5πορτα). Εκτός αυτού, αν εξαιρέσουμε το Mini που λόγω ανάρτησης ή μικρών λεπτομερειών κάπως ξεχωρίζει, τα άλλα 3 είναι εξ'ίσου οικιακές συσκευές απλώς έχουν μερικά led, diffuser ή κάπως καλύτερης ποιότητας υλικά.
Αμα το yaris είναι ψυγειοκαταψύκτης, το A1 είναι ψυγειοκαταψύκτης με inox πρόσωψη, άντε και με το βρυσάκι που βγάζει απευθείας κρύο νερό
-
Ξεχωρίζω πάντως το Mazda 2 ως ποιο 'αυτοκίνητο' από τα λοιπά Morris, Pitsos, Neff κλπ.
-
To κάθε σχέδιο έχει τους δικούς του στόχους. Το Μάζντα 2 π.χ. έχει ριγμένη την πρακτικότητα του καθίσματος, καθώς και τους χώρους του. Το αυτό και το Μίνι.
Δεν ξέρω τι χώρους θα έχει το νέο Γιάρις, αλλά αν κάποιος θέλει χώρους για 4-5 και πρακτικότητα, δεν θα κοιτάξει με τίποτα τα προαναφερθέντα, ιδιαιτέρως το δεύτερο. Για άλλα πράγματα, ίσως.
Εν κατακλείδι, προσπαθείστε να μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)