-
Κιχ εντωμεταξύ για τα αυτόματα κιβώτιά του, ή το εξάρι μάνιουαλ.
τρομερή καινοτομία το 6αρι χειροκίνητο κ το cvt αυτόματο
Αναφορές σε μαλακά πλαστικά με αμείωτη ένταση, ενώ ΔΕΝ έχουν μπει μέσα, είναι φανερό!
αν μπεις μέσα μαλακώνει το κοκκαλινο ταμπλό?
Επικλήσεις σε ένα σκασμό ασσύληπτα μοντέλα της αγοράς, μέχρι και για τούρμπο Οκτάβια διαβάσαμε.
το οκτάβια δεν γράφτηκε ως ανταγωνιστής του γιάρις
παράλληλα καμμία αναφορά στην πολυοθόνη που απευθύνεται ΚΥΡΙΩΣ σε νέους και ιδιαιτέρως σε γκατζετάκηδες.
τί κάνει αυτή η οθόνη τέλος πάντων σε σχέση με αυτή το ριο ή του 207 πχ ή σε σχέση με αυτές που μπαίνουν σε όλα τα αμάξια με βάση στερεοφωνικού 2 din? όλες παίζουν usb stick, έχουν bluetooth, gps που είναι αυτά που θέλεις τώρα φωνητικές εντολές, διάβασμα sms...έχουν επίσης κ άλλα, αν κ κλαιν μαιν που λένε κ στο χωριό μου
οι 4 τροχοι που κυκλοφορούν το έχουν συγκριτικό
Toyota Yaris 1.33 –Ford Fiesta 1.4 –Opel Corsa 1.4 –VW Polο
http://www.4troxoi.gr/ -
τρομερή καινοτομία το 6αρι χειροκίνητο κ το cvt αυτόματο
Ασφαλώς γι' αυτή την κατηγορία, και όχι μόνο αυτά τα κιβώτια αλλά και το εξάρι με μετατροπέα ροπής που φοράει το πετρέλαιο. Φυσικά για τις κάποιες εταιρείες που προσφέρουν αντίστοιχα πεντάρια μάνιουαλ, ή κατόπιν ειδικής παραγγελίας τεσσάρια αυτόματα και όχι σε όλα τα μοντέλα τους. Διάβασε το μάθημά σου καλά πριν κουοτάρεις τέτοιες παγίδες.
αν μπεις μέσα μαλακώνει το κοκκαλινο ταμπλό?
Nαι.
το οκτάβια δεν γράφτηκε ως ανταγωνιστής του γιάρις
Τότε γιατί αναφέρονται εδώ κάθε τόσο, μαζί με ένα σωρό άλλα ΑΣΧΕΤΑ μοντέλα με μόνη επισήμανση ότι έχουν παραπλήσια τιμή με κάποια έκδοση του Γιάρις? Αυτό εγώ διακωμωδώ.
τί κάνει αυτή η οθόνη τέλος πάντων
Πήγαινε να τη δεις.
Εν κατακλείδι, και τα υπόλοιπα φαιδρά που εντόπισα ισχύουν ή έκανα λάθος?
-
έχεις φαγωθεί να με βγάζεις αδιαβαστο. Δάσκαλος είσαι?
ελα βρε συ τώρα. 6αρι εχουν παρα πολλά αμάξια πια της κατηγορίας. κ προσωπικά πιστεύω αν έχει καλή ροπή το αμάξι, κ το 5αρι μια χαρά είναι, αρκεί να είναι οβερντραιβ η 5η για ταξιδάκια οικονομικά κ αθόρυβα. όπως κ για τα αυτόματα, όπου σχεδόν όλοι έχουν 5αρια
αυτό το με το cvt δε το έχω καταλάβει. οι εταιρίες το βάζουν κ το βγάζουν στο επόμενο μοντέλο. μετά άλλες το ξαναβάζουν... τί γίνεταιΠήγαινε να τη δεις.
και να παω να τη δω, ο πωλητής θα ξέρει να μου πεί?
σοβαρά τωρα, λέγε! -
Και καθώς το Prius C δεν θα έρθει στην Ευρώπη η υβριδική έκδοση του Yaris θα είναι ο αντικαταστάτης του τωρινού Prius; Δεν βγάζει νόημα αυτό.
-
από chemic » 01/11/11 10:53
έχεις φαγωθεί να με βγάζεις αδιαβαστο. Δάσκαλος είσαι?
ελα βρε συ τώρα. 6αρι εχουν παρα πολλά αμάξια πια της κατηγορίας. κ προσωπικά πιστεύω αν έχει καλή ροπή το αμάξι, κ το 5αρι μια χαρά είναι, αρκεί να είναι οβερντραιβ η 5η για ταξιδάκια οικονομικά κ αθόρυβα. όπως κ για τα αυτόματα, όπου σχεδόν όλοι έχουν 5αρια
αυτό το με το cvt δε το έχω καταλάβει. οι εταιρίες το βάζουν κ το βγάζουν στο επόμενο μοντέλο. μετά άλλες το ξαναβάζουν... τί γίνεται
Πήγαινε να τη δεις.και να παω να τη δω, ο πωλητής θα ξέρει να μου πεί?
σοβαρά τωρα, λέγε!Μερικά πράγματα που έχει το Γιάρις 3, δεν τα έχουν άλλα και τούμπαλιν.Κάποια εξ αυτών είναι αρκετά πιασάρικα, τα εξάρια, οι αυτοματίκλες και η οθόνη π.χ. είναι τέτοια.
Με την οθόνη έχει στήσει ολόκληρο σκηνικό η φίρμα.Έχουν ένα καλώδιο για να φορτίζει το αμάξι και να είναι πάντα ΟΝ, και προτρέπουν τον κάθε υποψήφιο να την ψαχουλέψει. Εγώ που τον γείωνα συνέχεια, αναγκάστηκε ο πωλητής να μπει μέσα σαν συνοδηγός για να μου τη δείξει.
Μη ρωτάς εμένα πάντως για λεπτομέρειες, είναι αρκετά απλοικός για να με ενδιαφέρει, αλλά αρκετά ενημερωμένος για να αντιληφθώ ότι κάποιοι θα κατουρηθούν επάνω τους με αυτή, ιδιαίτερα άμα είναι δώρο. Προέβλεψα ότι θα είναι σημαντικό selling point του αυτοκινήτου, όπως καλή ώρα σε άλλα το DSG ή το τούρμπο για άλλους λόγους, και μάλλον δεν θα πέσω έξω. -
Που φτιάχνονται τα yaris?
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Που φτιάχνονται τα yaris?Στην Γαλλία.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τα πλαστικά καλά ήταν στα τελη των 90's που πρωτοβγήκε το γιαρις. Μπες σε ένα 207 να δεις καλά πλαστικά κ οχι κοκκαλινα όπως έχει το νεο γιαρις.
δηλαδη ή με σπορ κατασκευές ή με κασομπαουλα? τί λογική είναι αυτήΚοκκάλινα ξεκοκάλινα αντέχουν. Στο Fiesta mk7 που έχω και με καλή χρήση και συντήρηση δεν φαίνονται και για τόσο ανθεκτικά,έχω ήδη ένα-δυο θεματάκια.
Στο 207 που λες, jesus. Τα έχω ξαναγράψει για 207 φίλου, με προβλήματα στα ηλεκτρικά του, αυξημένη κατανάλωση και
ακόμα και διακοπή λειτουργίας κινητήρα καθοδόν.
Ξέρω ξέρω, μεμονωμένη περίπτωση, αλλά εφόσον είναι μεμονωμένη, γιατί δεν επιδιορθώνεται εύκολα, με σύσσωμο το τεχνικό team και άψογο after sales της ελληνικής αντιπροσωπείας και αντιθέτως, τραβολογιέται ακόμα?Δεν θα είχα πρόβλημα , ειλικρινά με το 207 να το έπαιρνα, αλλά όταν έχεις τον διπλανό σου με έντονο και δυσεπίλυτο πρόβλημα, ειλικρινά, δεν προβληματίζεσαι λίγο??
Ο κινητήρας με 1.4 και 90 επίσης δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και έμπαινε και σε ένα σχετικά
βαρύ αμάξωμα.Why bother?Αν εσύ επι-μένεις στα πλαστικά, πάρε καμια καρέκλα απο Philip Stark να ισιώσεις απο design και
πλαστικά ποιότητας.σου αντιστρέφω λίγο το τελευταίο...αν δεν θέλεις οδηγική αίσθηση, πάρε γιαρις, όχι ότι θα κερδίσεις κάτι αλλού όμως, αφού δεν πρωταγωνιστεί-ξεχωρίζει **πουθενά κ σε κανένα τομέα ** στην κατηγορία (ούτε καν στην εγγύηση πια )
κ για να μη μακρυγορούμε, αν δε θες ευρωπαικό, έχοντας τα ίδια λεφτά κ πιο πολύ από το καταπληκτικό τζαζ, ποιος ο λόγος να το προτιμήσεις?Tα κάνει όλα και συμφέρει. Δεν πρωταγωνιστεί σε κανένα τομέα (after sales για μένα όμως σίγουρα...) αλλά για αυτό που σχεδιάστηκε it's just fine.
Ο Σαρακάκης έχει ακόμα την Honda?
Επίσης, να διαχωρίσω κάτι εδώ για οδηγική αίσθηση :
Να γράψω 1-2 πραγματάκια για οδηγική αίσθηση.
α) στο μεν Yaris έχεις πιο έντονες κλίσεις με ταλαντώσεις, τα λάστιχα 1ης τοποθέτησης είναι μέτρια (Yokohama dB...) , το τιμόνι του θέλει παραπάνω στροφές χωρίς πολύ καλή αίσθηση και η θέση οδήγησης δεν είναι η βέλτιστη , όχι τόσο για το κάθισμα (αυτό διορθώνεται) , αλλά γιατί το τιμόνι δεν έχει τηλεσκοπική ρύθμιση. Απο την άλλη, έχει πολύ θετικό επιλογέα, καλά φρένα αν και λίγο απότομα και έναν αρκετά πρόθυμο κινητήρα με καλή ελαστικότητα απο χαμηλά. Εν τέλει,διασκεδάζω και με αυτό γιατι είναι απελπιστικά εύκολο να κάνω οτιδήποτε,απο ταρζανιά μέχρι στρωτή οδήγηση.
β) στο δε Fiesta, έχεις σαφές μπροστινό, εύκολα ρυθμίσιμο πίσω μέρος, καλά φρένα, καλό τιμόνι και στην έκδοση που έχω, Sport, καλό κινητήρα (για τους δρόμους που έχουμε). Ον δι άδερ χανντ, έχουμε σαφέστατα πιο σκληρή ανάρτηση, συμπλέκτη καλό αλλά εύκολα κουράζεται και γενικότερα μια αίσθηση οτι πρέπει να το προσέξεις παραπάνω απο ότι το Yaris, ελέω δρόμων.
Συνολικά, διασκεδάζω σαφώς περισσότερο με το Fiesta στο δρόμο,αλλά το ήξερα και το πήρα για αυτό το σκοπό.Για να λες καλή την ποιοτητα πλαστικών και τη θέση οδήγησης του yaris mk2 κατάλαβα χαμπάρι δεν έχεις ή προφανώς προπαγανδίζεις .Καληνύχτα.Φαίνεσαι πολύ αντικειμενικός μόνο και από αυτά που λες για τους 2 αυτούς τομείς,αλλά και για την εργονομία-αιτία απώλειας ελέγχου λόγω καντράν.Επίσης όπως μου λες να πάρω miata και εγώ θα σου πω πάρε dacia sandero 1.2 με 9000€ αντί yaris άλλωστε πουθενά από τους τομείς ποιοτητα-κατανάλωση-θέση οδηγησης-οδηγική αίσθηση δεν υπολείπεται το dacia
Πίστεψε με , έχω οδηγήσει για χλμ το mk1 (103κ) , αρκετά το mk2 (40k και συνεχίζει...) και έχω δοκιμάσει
κι άλλα yaris οπότε έχω δει και απτή ποιότητα πλαστικών και σε βάθος χρόνου τι έχει να δείξει.
Εσύ τι διαλέγεις για έναν ανθρωπομεταφορέα?
Να προπαγανδίσω τι,Fiesta έχω!!
Δόξα τω Θεώ, για αυτό που το πήρα είναι μια χαρά.
Δεν σημαίνει οτι δεν βλέπω και διαφορετικές ανάγκες γύρω μου...
Αιτία απώλειας ελέγχου?
Σύνελθε βρε άνθρωπε, στο τέλος θα πεις οτι θα πάθεις και επιληψία
επειδή το φλας του είναι έντονο.
Οδήγησε το για κάποια χλμετρα και εδώ είμαστε.Cmon, Sandero??? Είναι υποδεέστερο παντού, απο τον κινητήρα μέχρι και την ποιότητα κατασκευής.3 αστέρια στο NCAP?
Δεν έχει και αντιπροσωπεία στις 2 πόλεις που ταξιδεύω τακτικά....Εν τέλει,σας έχει τρελάνει ένα YARIS που κάθε άλλο παρά να ξετρελάνει ήρθε, απλά να εξυπηρετήσει.
Τι παιδεύεστε να βγάλετε τα άλλα καλύτερα και χειρότερα?
3 γενιές έχει και όχι αδικαιολόγητα (ΟΚ, με ενα Starlet απο πίσω του).
Τo Fiesta έχει και αυτό 7 και επίσης δικαιολογημένα.Να έλεγα οτι είμαστε και σε κάνα thread για καμιά Ferrari (Realzeus td) κλπα να πάει στο διάτανο.
-
Ανοιξα τους καινούργιους 4Τ και με μιά ματιά είδα ότι το Yaris σε σχέση με το Fiesta (που τόσα γράφτηκαν) είναι λίγο γρηγορότερο,έχει λίγο καλύτερες ρεπρίζ, φρενάρει λίγο καλύτερα , καίει λιγότερο και κάνει και λιγότερο θόρυβο.......
-
Oύτε τα σαζμάνια του ιάπωνα έχει το αμερικανάκι (είτε χειρός, είτε αυτόματα), ούτε χιλιάρι μοτέρ, ούτε πετρέλαιο αντίστοιχο του 1.400 D4D, ούτε τα χρόνια στις εγγυήσεις ή τις οδικές, ούτε τους χώρους ή την πρακτικότητα, ούτε την πολυοθόνη, ούτε τις τιμές και την ευκολία χωσίματος σαν μετάχειρο σε σχέση με τον ιάπωνα.Δε νομίζω και την αξιοπιστία του.
Από κρατήματα τι λένε στο συγκριτικό?
-
καταρχην να πω οτι αυτα στους 4τ ειναι μπαροδυφες.ολοι ξερουν οτι τα παιρνει το περιοδικο απο την τογιοτα για να το βγαλει καλυτερο απο το ιερο τερας της καθημερινης ενδοαστικης μετακινησης που ακουει στο ονομα φιεστα.
οταν ηλεγχαν την καταναλωση,ο οδηγος του γιαρις εμφανεστατα πατουσε το γκαζι τοσο λιγοτερο(εν συγκρισει με το φιεστα),οσο λιγοτερο το πατουσε αντιστοιχα ο οδηγος του φιεστα οταν ηλεγχαν επιδοσεις.
στις ρεμπριζ ειναι ταχυτερο το γιαρις επειδη ο οδηγος του φιεστα δεν ασχολειται με τον μοχλο αλλα χαιδευει τα καλλιγραμμα κ μαλακα μορια του..ταμπλο του.εξου κ η οποια καθυστερηση..
για τα φρενα εχω να δηλωσω οτι η δοκιμη του γιαρις ηταν κατακαλοκαιρο σε ασφαλτο με υφη τσιχλοφουσκας ενω του φιεστα ως γνωστον εγινε καταχειμωνο στην λαπωνια-φινλανδια κ ο οδηγος εφερε μαζι του κ επιπλεον βαρος καποιων ταρανδων κ καλικαντζαρων(για να μη πουμε για τα δωρα..που τα χωραει ανετα το πολυχρηστικοτατο εσωτερικο του!),εξου κ η διαφορα.
οσο για τον θορυβο..ο οδηγος του γιαρις,ως συντηρητικο προβατο 65 ετων σε σχημα γιαγιακας,λογικο ηταν να ειχε χασει την ακοη του ..η παιζανε το ανεκδοτο του κουφου κ της π.....ας..
αυτα απο μενα,προς αποφυγην οποιοδηποτε παρηξηγησεων.εγω παντοτε με πληρη ειλικρινεια κ αντικειμενικοτητα θα στηριζω το τρισμεγιστο φιεστα.
με αγαπη,
γιαρισταρος -
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καταρχην να πω οτι αυτα στους 4τ ειναι μπαροδυφες.ολοι ξερουν οτι τα παιρνει το περιοδικο απο την τογιοτα για να το βγαλει καλυτερο απο το ιερο τερας της καθημερινης ενδοαστικης μετακινησης που ακουει στο ονομα φιεστα.
οταν ηλεγχαν την καταναλωση,ο οδηγος του γιαρις εμφανεστατα πατουσε το γκαζι τοσο λιγοτερο(εν συγκρισει με το φιεστα),οσο λιγοτερο το πατουσε αντιστοιχα ο οδηγος του φιεστα οταν ηλεγχαν επιδοσεις.
στις ρεμπριζ ειναι ταχυτερο το γιαρις επειδη ο οδηγος του φιεστα δεν ασχολειται με τον μοχλο αλλα χαιδευει τα καλλιγραμμα κ μαλακα μορια του..ταμπλο του.εξου κ η οποια καθυστερηση..
για τα φρενα εχω να δηλωσω οτι η δοκιμη του γιαρις ηταν κατακαλοκαιρο σε ασφαλτο με υφη τσιχλοφουσκας ενω του φιεστα ως γνωστον εγινε καταχειμωνο στην λαπωνια-φινλανδια κ ο οδηγος εφερε μαζι του κ επιπλεον βαρος καποιων ταρανδων κ καλικαντζαρων(για να μη πουμε για τα δωρα..που τα χωραει ανετα το πολυχρηστικοτατο εσωτερικο του!),εξου κ η διαφορα.
οσο για τον θορυβο..ο οδηγος του γιαρις,ως συντηρητικο προβατο 65 ετων σε σχημα γιαγιακας,λογικο ηταν να ειχε χασει την ακοη του ..η παιζανε το ανεκδοτο του κουφου κ της π.....ας..
αυτα απο μενα,προς αποφυγην οποιοδηποτε παρηξηγησεων.εγω παντοτε με πληρη ειλικρινεια κ αντικειμενικοτητα θα στηριζω το τρισμεγιστο φιεστα.
με αγαπη,
γιαρισταροςΑκομα να πουλήσεις την ξεφτίλα το scirocco για το πιο ποθητό αμάξι-σύμβολο του αιώνα yaris ?Mα γιατί..Είναι τόσο όμορφο και νεανικό που η mito κοκκινίζει από ντροπή .Πάντως και σενα ρε dstou σε παραδέχομαι.Το πως ξεγράφεις τα μειονεκτήματα του yaris είναι εκπληκτικό.Μας λες για την οθόνη του νέου,που στο φινάλε αν είχες ματάκια θα διάβαζες ότι είπα πως μετριέται στα θετικά,αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο.Τι εννοώ?Οποιο μικρό και να πάρεις βγάζεις το μαμά ηχοσύστημα και βάζεις αν θες μια όμορφη aftermarket πηγή 2-din π.χ pioneer,kenwood με κόστος 400-500€ που στο φινάλε θα έχει τις ίδιες και παραπάνω ιδιότητες.Εγώ στο fiesta μου πρόσφατα έβαλα την pioneer avh-3300 bt(ψάξε στο skroutz)που έχει πολλές λειτουργίες μέχρι και sd card,usb,bluetooth,dvd με κόστος 400 γιούρα.Θα ήθελα να μου πεις αν εξαιρέσεις την οθόνη στο εσωτερικο του νέου γιάρις τι βλέπεις.Εγώ βλέπω ένα f/l του starlet και δεν συγκρίνεται σε αύρα και σε στιλ με τα εσωτερικά του corsa cosmo,fiesta titanium με διχρωμία κόκκινου ταμπλο,ή 207 & clio dynamic .Mε ποιάνεις?Μου λες ύστερα για αμερικανάκι και άλλα κουραφέξαλα,όταν το yaris ΔΕΝ είναι γιαπωνέζικο αλλά γαλλικό .Η μου λες για ποιον 1.0 ecoboost(και σου λέω αυτόν που έρχεται την άνοιξη και θα βγαίνει με 100 και 120 άλογα(εδώ με 170 ροπή και 6άρι χειροκίνητο ) και ρύπους κάτω από 120 άρα και μικρότερα τέλη από το yaris αν δεν κάνω λάθος...Λες για αυτόματο που σε λίγους μήνες η ford θα βάλει το διπλο-σύμπλεκτο εκτός από το νέο focus και στο fiesta ecoboost ενώ πάω στοίχημα πως και σε 10 χρόνια από τώρα η toyota ακόμα cvt θα έχει και θα το παινεύετε.Λες και για τον d4-d που όντως είναι καλό αλλά κάνει και 17+ στο yaris όταν πολύ εύκολα και ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ξεχνάς τον αξιολογότατο 1.6 tdci econemic με 95 άλογα και 20,8 ροπή και 95 co2 άρα 0 τέλη σε τιμή 16000€. Μου λές για την εγγύηση της toyota που είναι 3+3 και της ford είναι 3+2,μεγάλη διαφορα τι να λέμε...Μου λες για αξιοπιστία και σου λέω και σε διαβεβαιω πως το fiesta το ίδιο αξιόπιστο είναι και μάλιστα με φτηνότερα σέρβις και αναλώσιμα που αντέχουν παραπάνω(βλέπε τακάκια,ιμάντα,συμπλέκτη διαπιστωμένο από ερωτήσεις μου σε ανθρώπους με αυτοκίνητα των 2 σε σχολές οδηγών).
-
φιεσταρε εισαι κορυφη!!μου την ειπες ασχημα!!
υ.γ.
μιλας για το τι θα βαλεις σε καποιους μηνες η φορντ,για να συγκρινεις με το τι εχει εδω κ χρονια η τογιοτα!οσο για το εκονεμικ..μαλλον ανεμικ επρεπε να το λενε..200 κυβικα παραπανω κ αρα ασφαλειες κ τεκμηρια παραπανω,για παρομοια ισχυ κ ιδια ροπη..
μετα απο καθε σου απαντηση ειμαι ολο κ πιο σιγουρος!εισαι κορυφη!! -
:hahaiv:
φιεσταρε εισαι κορυφη!!μου την ειπες ασχημα!!υ.γ.
μιλας για το τι θα βαλεις σε καποιους μηνες η φορντ,για να συγκρινεις με το τι εχει εδω κ χρονια η τογιοτα!οσο για το εκονεμικ..μαλλον ανεμικ επρεπε να το λενε..200 κυβικα παραπανω κ αρα ασφαλειες κ τεκμηρια παραπανω,για παρομοια ισχυ κ ιδια ροπη..
μετα απο καθε σου απαντηση ειμαι ολο κ πιο σιγουρος!εισαι κορυφη!!Ναι έχεις δίκιο και εγώ το ίδιο νιώθω για σένα Θα ψάξω να βρω μτχ γιάρις για να κάνουμε την τράμπα του αιώνα με το scirocco σου
Υ.γ Έχεις δίκιο πολλά περισσότερα ασφάλιστρα το 14άρι από το 16άρι,50€ είναι η διαφορά άντε 70.Αλλά γαργαρίτσα τα 0 τέλη του econetic από τα 80-90€ του yaris d4-d.Eισαι θεός!Επισης για τον 1.6 tdci με τα 115 άλογα,270 ροπή,6άρι σασμάν στο focus τι έχεις να πεις?Ανέμικ ?Για χαρά φιλε,είσαι τρομερός.Δεν μπορεις να μου την πεις πουθενά.- -
ανετα θα εκανα τραμπα το μτχ σιροκκο μου με καινουργιο γιαρις 1.4 πετρελαιο κ αυτοματο κ εννοειται 5θυρο!ΑΝΕΤΑ ομως!
εδιτ.
δεν μιλησα για τελη!μιλησα για ασφαλιστρα!κ επισης για τεκμηρια..για τα τεκμηρια ποιος εκανε γαργαριτσα αγορινα μου?μηπως καποιος που πιθανως λογω ηλικιας δεν ασχοληθηκε ποτε με κατι τετοιο κ δεν τον απασχολησε?μπα..λαθος θα κανω..εισαι ενας μικρος θεουλης!!
edit 2.
το φοκους που κολλαει με το γιαρις???
κατσε να δεις ενα ωραιο 3λτ πετρελαιο της τογιοτα με 197 αλογα κ 40-45κγμ ροπης..ε?μπαινει στα λαντ κρουιζερ κ στα hilux..δεν σε χαλασε ομως..ε?
φιλακιαααααααα -
ανετα θα εκανα τραμπα το μτχ σιροκκο μου με καινουργιο γιαρις 1.4 πετρελαιο κ αυτοματο κ εννοειται 5θυρο!ΑΝΕΤΑ ομως!
εδιτ.
δεν μιλησα για τελη!μιλησα για ασφαλιστρα!κ επισης για τεκμηρια..για τα τεκμηρια ποιος εκανε γαργαριτσα αγορινα μου?μηπως καποιος που πιθανως λογω ηλικιας δεν ασχοληθηκε ποτε με κατι τετοιο κ δεν τον απασχολησε?μπα..λαθος θα κανω..εισαι ενας μικρος θεουλης!!Αυτό με την τράμπα γιατί δεν το λές στους φίλους σου,στη γκόμενα σου,στο vw club να δούμε πως θα αντιδράσουν ?Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος .Για τα τέλη εσύ γιατί δεν μίλησες,δε σε συμφέρει μήπως ?Για το 1.6 tdci 115 στο focus είναι και αυτό κάρο με τέτοια χαρακτηριστικά ?Το auris έχει και αυτό 3λιτρο ντίζελ ή μήπως το φουκαριάρικο το 1.4?Εγώ 23 είμαι εσύ πόσο ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕ?Για τα 5 αστέρια του νέου ranger τι έχεις να πεις,έγινε το πρώτο pick up με τέτοια διάκριση.το hilux πόσα έχει ?Φιλάκιαααααααα
-
τι με νοιαζει πως θα αντιδρασουν στο vwclub που ουτε παταω????τι με νοιαζει τι θα πουν οι φιλοι μου κ η κοπελα μου?εχουν σημαντικοτερα να ασχοληθουν απο τα αυτοκινητα κ τα ειδικοτερα χαρακτηριστικα τους!!κ εντελει,τι με νοιαζει τι θα πουν ΑΛΛΟΙ,γιαυτο που θα αγορασω κ θα χρησιμοποιω ΕΓΩ???για τους αλλους το παιρνω?η για να κανω μοστρα???
το αουρις απο την αλλη εχει κ ενα ωραιοτατο υβριδικο.ελα μου συγκρινεις λοιπον εκει ροπη,ισχυ κ καταναλωση.
wtf ρε αγορινα,δεν παιζει να εισαι 23..οπως κ να εχει 26 ειμαι.μου την ειπες παλι.ευχαριστημενος?αντε βαρεθηκα..νικησες..καλο χαιδεμα στα μαλακα πλαστικα του φιεστα..φιλακια!
πως εχεις καταφερει εκει που μιλαμε για γιαρις να βαζεις μεσα φιεστα κ μετα φοκους κ μετα γκολφω κ μετα οκταβια κ μετα ρεηντζερ,μονο εσυ ξερεις..κ με εβαλες κ εμενα στο πνευμα να γραφω για ασχετα αυτοκινητα με το παρον θεμα!! -
με ποιο γ@μας περισσότερο?
-
με το δεξι κατα πασα πιθανοτητα..χεχεχεχεχ
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)