-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μέσα Ιταλοφέρνει... έξω Κορεατοφέρνει (Χιουντάϊ)... όμορφα, πολύ όμορφα...το ίδιο μου ρθε και μένα, γιουντάι ι10 απο πίσω
-
Η εμπρός όψη επιτέλους παρουσιάζει κάτι το διαφορετικό από τις ατελείωτες καμπύλες των προηγούμενων 2 Yaris.... Το εσωτερικό ταιριάζει γάντι με τη minimal αισθητική. Για το πίσω μέρος εντάξει δεν τα κατάφεραν αλλά δεν είναι χειρότερο από ένα Corsa ή ένα Mazda 2.
Θα ήθελα κάτι πιο ενδιαφέρον για τα 3/4 αλλά δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για World Car....
-
Γιατί, τι είχαν οι καμπύλες των προηγούμενων δηλαδη?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατί, τι είχαν οι καμπύλες των προηγούμενων δηλαδη?Κυτταρίτιδα
-
Nα μην τις γ...γες τότε ρε
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η εμπρός όψη επιτέλους παρουσιάζει κάτι το διαφορετικό από τις ατελείωτες καμπύλες των προηγούμενων 2 Yaris.... Το εσωτερικό ταιριάζει γάντι με τη minimal αισθητική. Για το πίσω μέρος εντάξει δεν τα κατάφεραν αλλά δεν είναι χειρότερο από ένα Corsa ή ένα Mazda 2.Θα ήθελα κάτι πιο ενδιαφέρον για τα 3/4 αλλά δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για World Car....
Σου αρέσει δλδ;
Προσωπικά το βρίσκω ελεεινό, ό,τι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου σε αυτή την κατηγορία μετα τη Φάμπια 2. Είνα σα να απευθύνεται σε Κινέζους..
Μάλιστα είνα σα να το έφτιαξαν οι Κινέζοι! Αν δεν είχε τα οβάλ στη μάσκα...
Αλλά όλα είναι θέμα μάρκετινγκ
-
Αυτη η εταιρια ρε παιδακι μου..Ημαρτον πια..
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Η εμπρός όψη επιτέλους παρουσιάζει κάτι το διαφορετικό από τις ατελείωτες καμπύλες των προηγούμενων 2 Yaris.... Το εσωτερικό ταιριάζει γάντι με τη minimal αισθητική. Για το πίσω μέρος εντάξει δεν τα κατάφεραν αλλά δεν είναι χειρότερο από ένα Corsa ή ένα Mazda 2.
Θα ήθελα κάτι πιο ενδιαφέρον για τα 3/4 αλλά δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για World Car....
Σου αρέσει δλδ;
Προσωπικά το βρίσκω ελεεινό, ό,τι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου σε αυτή την κατηγορία μετα τη Φάμπια 2. Είνα σα να απευθύνεται σε Κινέζους..
Μάλιστα είνα σα να το έφτιαξαν οι Κινέζοι! Αν δεν είχε τα οβάλ στη μάσκα...
Αλλά όλα είναι θέμα μάρκετινγκ
Το εμπρός μέρος ναι μου αρέσει.... Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.... Ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι έχω πήξει στη δουλειά στις καμπύλες και στην κυτταρίτιδα και γουστάρω κάτι πιο μυώδες....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτη η εταιρια ρε παιδακι μου..Ημαρτον πια..ενώ άλλες...... (βλέπε VAG)
Η αγορά μετατοπίζεται προς Ανατολικά. Οι κινέζοι δεν έχουν τα ίδια γούστα με τους Ευρωπαίους. Τα sedan που κάποτε στην Ευρώπη ήταν στο απόλυτο περιθώριο (πλην κάποιων εξαιρέσεων) επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο. Κοίτα να δεις τι γίνεται με τη SEAT που κάποια στιγμή είχε εγκαταλείψει τα sedan και βρέθηκε εσπευσμένα να ανασύρει από το χρονοντούλαπο το παλαιό A4 για να μην μετατραπεί σε λευκό ελέφαντα. Η Renault πάλι κάνει τα ίδια και τα sedan (σε μορφή κουπέ sedan) επανέρχονται δυναμικά.
Θα ήθελα κάτι πιο ενδιαφέρον δεν λέω. Αλλά αν με αυτό τον τρόπο η εταιρεία καταφέρει να κόψει 500 ευρώ στη τιμή του το 80% των αγοραστών θα το επιλέξει για αυτό. Είδαμε και εταιρείες όπως η Lancia, AR οι οποίες επενδύουν στο design και το συναίσθημα αλλά από πωλήσεις βρίσκονται στο πάτο του βαρελιού γιατί ενώ όλοι γράφουμε διθυράμβους όταν έρχεται η ώρα του ταμείου πάμε να αγοράσουμε Golf γιατί είναι 3000 € πιο φθηνό (ή το Α3 γιατί είναι πιο premium αλλά οπτικά έχει μία τέτοια γεροντίλα που μου σηκώνει τις τρίχες ή την Octavia5 γιατί έχει χώρους και η τιμή είναι της πλάκας) και όχι τη Giullietta ή τη Delta ή ακόμα και το Megane.
-
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...
Άλλη γκόμενα θες για γάμο και άλλη διαλέγεις για ...Έτσι και με τα αυτοκίνητα λοιπόν !!!
-
μπα..αν δεν ειναι οπως την θελω,δεν την παντρευομαι..συμβιβασμους θα κανουμε?
-
Καλα τα λες, στο αυτοκινητο ομως, αν δεν εισαι 'ελευθερο πουλι' ή αρκετα ευκαταστατος δυστυχως θα τον κανεις τον συμβιβασμο γιατι θα πρεπει να διαλεξεις ενα αυτοκινητο που και χωρους θα εχει και ταξιδι ανετο θα κανει και θα σε ικανοποιησει οταν πας να το στιψεις λιγο αλλα και στην πολη θα χωραει!! Μακαρι να μπορουσαμε να εχουμε 3-4 ενα για καθε δουλεια, αλλα στην πραξη δυστυχως δεν ειναι ετσι
-
Στην κατηγορία του Yaris κάνουν όλοι τους συμβιβασμούς τους αλλιώς μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν. Supermini είναι και σίγουρα σε κάποια πράγματα είναι 'λίγα'. Το θέμα είναι αυτό το 'λίγα' να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα.
Μιλάμε πλέον για μια κατηγορία πλήρης προτάσεων ακόμα και σε extreme (supermini mpv, supermini crossover, κλπ) εκδόσεις και για όλους θα υπάρχει κάποιο ιδανικό ακόμα και για χρήσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα τα σκεφτόμασταν καν. -
Αυτη η εταιρια ρε παιδακι μου..Ημαρτον πια..
ενώ άλλες...... (βλέπε VAG)
Η αγορά μετατοπίζεται προς Ανατολικά. Οι κινέζοι δεν έχουν τα ίδια γούστα με τους Ευρωπαίους. Τα sedan που κάποτε στην Ευρώπη ήταν στο απόλυτο περιθώριο (πλην κάποιων εξαιρέσεων) επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο. Κοίτα να δεις τι γίνεται με τη SEAT που κάποια στιγμή είχε εγκαταλείψει τα sedan και βρέθηκε εσπευσμένα να ανασύρει από το χρονοντούλαπο το παλαιό A4 για να μην μετατραπεί σε λευκό ελέφαντα. Η Renault πάλι κάνει τα ίδια και τα sedan (σε μορφή κουπέ sedan) επανέρχονται δυναμικά.
Θα ήθελα κάτι πιο ενδιαφέρον δεν λέω. Αλλά αν με αυτό τον τρόπο η εταιρεία καταφέρει να κόψει 500 ευρώ στη τιμή του το 80% των αγοραστών θα το επιλέξει για αυτό. Είδαμε και εταιρείες όπως η Lancia, AR οι οποίες επενδύουν στο design και το συναίσθημα αλλά από πωλήσεις βρίσκονται στο πάτο του βαρελιού γιατί ενώ όλοι γράφουμε διθυράμβους όταν έρχεται η ώρα του ταμείου πάμε να αγοράσουμε Golf γιατί είναι 3000 € πιο φθηνό (ή το Α3 γιατί είναι πιο premium αλλά οπτικά έχει μία τέτοια γεροντίλα που μου σηκώνει τις τρίχες ή την Octavia5 γιατί έχει χώρους και η τιμή είναι της πλάκας) και όχι τη Giullietta ή τη Delta ή ακόμα και το Megane.
Μην περιμενεις να κατσω να ψαξω λογους για να δικαιολογησω αυτο το πραγμα που βλεπω... Δε με ενδιαφερει το σκεπτικο πισω απο αυτο και δε βλεπω και κανενα λογο να κατσω να το δικαιολογησω.. Εγω απλα αγοραζω..
Σχετικα με αυτους που επιλεγουν με βαση τετοια κριτηρια τους παραπεμπω σε καμποσα αξιολογα και αισθητικα αποδεκτα για εμενα μοντελα που βγαζουν ιαπωνικες εταιριες..
Φιλικοτατα παντα.. -
Σωστά αγοράζεις αλλά με κάποια κριτήρια. Όταν το κύριο κριτήριο είναι το κόστος οι εταιρείες που σχεδιάζουν ένα παγκόσμιο κέλυφος έχουν μικρότερο κόστος από τις εταιρείες που σχεδιάζουν 10 διαφορετικά κελύφη.
Όπως και να το κάνουμε η κοινωνία αποδεικνύει με τις πράξεις της ότι πριμοδοτεί όχι το ξεχωριστό αλλά το φθηνό.
Πάντα φιλικά....
-
Τα κέρδη είναι στη μαζική παραγωγή και όχι στο εξειδικευμένο. Και η Τουότα είναι εταιρεία των (πολλών) κερδών. Και το γεγονός ότι καταφέρνει να πουλάει ικανοποιητικά το Βιτζ/Γιάρις και στις πέντε ηπείρους, είναι σοβαρό επίτευγμα όπως και να το δούμε.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Νέες πληροφορίες για yaris:http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/97902.asp.Το πίσω μέρος σκέτη απογοήτευση όπως και το εσωτερικόΕρωτας . Θα περιμενω, θα σε περιμενω, αγαπη μου οσο κι αν χρειαστει
-
Σωστά αγοράζεις αλλά με κάποια κριτήρια. Όταν το κύριο κριτήριο είναι το κόστος οι εταιρείες που σχεδιάζουν ένα παγκόσμιο κέλυφος έχουν μικρότερο κόστος από τις εταιρείες που σχεδιάζουν 10 διαφορετικά κελύφη.Όπως και να το κάνουμε η κοινωνία αποδεικνύει με τις πράξεις της ότι πριμοδοτεί όχι το ξεχωριστό αλλά το φθηνό.
Πάντα φιλικά....
Δε νομιζω ποτε και κανενα yaris να ηταν φτηνο..το αντιθετο μαλιστα..
Αν μιλας γενικοτερα, ισχυει αλλα οχι καθολικα..Υπαρχουν παραδοσιακα ακριβα μοντελα με δικη τους πλατφορα που παντα μοσχοπουλουσαν.. -
Η toyota μας φαίνεται ακριβή αλλά δεν είναι. Απλά δεν έχουμε καταλάβει ότι τα 6 έτη εγγύηση έρχονται με κάποιο κόστος. Επιπλέον το συγκεκριμένο τμήμα της κουβέντας αφορά και το γενικότερο πλαίσιο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Για τα ακριβά μοντέλα που πάντα πωλούσαν με εξαίρεση BMW, MERC & AUDI στην Ευρώπη και LEXUS, CADDI στον υπόλοιπο κόσμο δεν βλέπω άλλες εταιρείες να έχουν τρομερά κέρδη και πωλήσεις (δεν λαμβάνω υπόψη ειδικούς κατασκευαστές και μέσα σε αυτούς η Porsche).
-
Απλά δεν έχουμε καταλάβει ότι τα 6 έτη εγγύηση έρχονται με κάποιο κόστος.Και γιατί πρέπει δηλαδή να πληρώσω μέσα στην τιμή τα 6 χρονια εγγύηση?
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)