-
Θύμα του μάρκετινγκ και το Yaris
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο σχεδιαστικά έχουν τα Fiesta, 2 και MiTo. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ απαράδεκτο (από πλευράς εμφάνισης πάντα).Νομίζω ότι έχουν πιο ωραία τοποθετημένα μέταλλα. Για τη Mito και εγώ τη θεωρώ απαράδεκτη, το 2 είναι ωραίο και κόμπακτ, το Φιέστα ειδικά το 3θυρο το βρίσκω εξαιρετικό σχεδιαστικά, εφ' άμυλο του 206 (το 206 για μένα είναι κορυφή σχεδιαστικά, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς).
Το Yaris III, αδιάφορον και λίγο πιο βαρετό και από το Yaris II εκ πρώτης όψεως. Αλλά εμένα δεν μου άρεσε κανένα Yaris ως τώρα, οπότε ίσως είναι μαρκετινίστικο λάθος να αξίζει η γνώμη μου. Α, είδα και ένα Yaris σήμερα που μου φάνηκε σπάνιο, αλλά δεν είχα κινητό να το φωτογραφίσω.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όπως και οι περισσότεροι έτσι και εγώ το περίμενα να μοιάζει κάπως έτσι:http://www.diseno-art.com/images/ferrari_250_GTO.jpg
Τελικά το νέο Yaris μοιάζει με ιαπωνικό μικρό hatchback
Απογοήτευση μεν (δεν είναι καν 12κύλινδρο) αλλά για τον ρόλο του νομίζω είναι οκ
Θύμα του μάρκετινγκ και το Yaris
Σταματείστε ρε
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο σχεδιαστικά έχουν τα Fiesta, 2 και MiTo. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ απαράδεκτο (από πλευράς εμφάνισης πάντα).
Νομίζω ότι έχουν πιο ωραία τοποθετημένα μέταλλα. Για τη Mito και εγώ τη θεωρώ απαράδεκτη, το 2 είναι ωραίο και κόμπακτ, το Φιέστα ειδικά το 3θυρο το βρίσκω εξαιρετικό σχεδιαστικά, εφ' άμυλο του 206 (το 206 για μένα είναι κορυφή σχεδιαστικά, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς).
Το Yaris III, αδιάφορον και λίγο πιο βαρετό και από το Yaris II εκ πρώτης όψεως. Αλλά εμένα δεν μου άρεσε κανένα Yaris ως τώρα, οπότε ίσως είναι μαρκετινίστικο λάθος να αξίζει η γνώμη μου. Α, είδα και ένα Yaris σήμερα που μου φάνηκε σπάνιο, αλλά δεν είχα κινητό να το φωτογραφίσω.
Εφάμιλλο του 206 δεν ξέρω αν είναι αλλά μου αρέσει πολύ το Fiesta. Μπόρει βέβαια να είναι εφ'αμυλο όπως λές αλλά μάλλον δεν θα είναι οτι καλύτερο για τα κορίτσια που κάνουν δίαιτα
Y.Γ. Πόσο χαίρομαι που το παραπάνω πόστ το διαβάζω σαν κενό -
Με τόσο μάρκετινγκ εδώ μέσα δε μπορεί να γίνει σωστή άκαμπτη κουβέντα.
Το λάθος είναι πως συγκρίνετε ένα 3πορτο fiesta με αεροτομές και 18άρες ζάντες με το απλό 5πορτο πληβείο Yaris. Το αντίστοιχο 5πορτο απλό fiesta μου φαίνεται πιο άσχημο από το απλό αλλά **τίμιο **yaris.
Γενικά μου φαίνεται αστείο (ή και γελοίο) να βλέπω αυτοκίνητα που σχεδιαστικά προσποιούνατι πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είνια. Με βάση το σκεπτικό αυτό πιστεύω το πιο ειλικρινές (σαν τα πόδια του Πάνοs δηλαδή) και καλοσχεδιασμένο είναι αυτή τη στιγμή το Polo (θα έβαζα και το Clio IIΙ αλλά κακοποιήθηκε βάναυσα στο f/l.)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το λάθος είναι πως συγκρίνετε ένα 3πορτο fiesta με αεροτομές και 18άρες ζάντες με το απλό 5πορτο πληβείο Yaris. Το αντίστοιχο 5πορτο απλό fiesta μου φαίνεται πιο άσχημο από το απλό αλλά **τίμιο **yaris.Γενικά μου φαίνεται αστείο (ή και γελοίο) να βλέπω αυτοκίνητα που σχεδιαστικά προσποιούνατι πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είνια. Με βάση το σκεπτικό αυτό πιστεύω το πιο ειλικρινές (σαν τα πόδια του Πάνοs δηλαδή) και καλοσχεδιασμένο είναι αυτή τη στιγμή το Polo (θα έβαζα και το Clio IIΙ αλλά κακοποιήθηκε βάναυσα στο f/l.)
Το 3θυρο Fiesta και το 3θυρο 206 για μένα είναι εκπληκτικά, με ή χωρίς βοηθήματα. Το τωρινό 3θυρο Yaris π.χ. δεν μου λέει απολύτως τίποτα, ακόμα και αν είναι η μαρκετινίστικη Scuderia έκδοση με τις ζάντες, το ανθρακόνημα και το μπαγκετίνο.
Γιατί όμως να απορρίπτεις τις προσπάθειες καλλιτεχνίας στα καθημερινά αυτοκίνητα; Γιατί δικαιούνται να είναι μόνο σαν τετράγωνα κουτιά; Γιατί να μην το βλέπεις και να το χαίρεσαι; Για μένα μετράνε ακόμα περισσότερο σαν προσπάθειες (όχι σαν αποτέλεσμα) σε σχέση με την νέα Aston Martin που, ουάου, είναι ακόμα ομορφότερη από πριν, χωρίς να έχει απολύτως κανέναν περιορισμό.
-
Πως φαίνεται ότι δεν σχεδιάστηκε στο Ευρωπαικό Κέντρο Σχεδίασης της Το-γιόντα.....
-
funkyreverend εγώ δεν λέω πως δεν υπάρχει ανάγκη για καλοσχεδιασμένα μικρά αυτοκίνητα, ίσα-ίσα. Απλά καλοσχεδιασμένο μικρό αυτοκίνητο δεν είναι αυτό με τους ψεύτικους αεραγωγούς και τις κιτς λεπτομέρειες αλλά αυτό του οποίου ο σχεδιασμός εξυπηρετεί καλύτερα την αποστολή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Γι'αυτό ανέφερα σαν θετικό παράδειγμα το Polo το οποίο είναι σχεδιαστικά εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου και σαν αντιπαράδειγμα το MiTo που στα μάτια μου φαίνεται αστείο.
Ίσως το πιο καλοσχεδιασμένο μικρό αυτοκίνητο τα τελευταία 20 χρόνια να είναι το twingo. Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ κάποιο που να το πλησιάζει. Και τα A-class και Audi Α2 ήταν επίσης εξαιρετικά αλλά και πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα.
Το νεο yaris κινείται στο μέσο όρο, αξιοπρεπές και συμπαθές χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλό ή κακό.
-
Εμένα μου φαίνεται από αστείο έως θλιβερό.
Στη συζήτηση περί κομψών hatch ας πω κι εγώ τη γνώμη μου: 306 μακράν, χωρίς τι, πως, γιατί, κακά τα ψέματα. Έπειτα Clio Mk1 και 106.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όπως και οι περισσότεροι έτσι και εγώ το περίμενα να μοιάζει κάπως έτσι:
Τελικά το νέο Yaris μοιάζει με ιαπωνικό μικρό hatchback
Απογοήτευση μεν (δεν είναι καν 12κύλινδρο) αλλά για τον ρόλο του νομίζω είναι οκ
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Έρχεται το καλοκαίρι -
-
Επίσημα πλέον ! http://www.autoblog.com/2010/12/22/toyo ... ou-fellah/
Μεσα-εξω υπεροχο
-
Τι το κακό έχει μέσα δηλαδή?
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ίσως το πιο καλοσχεδιασμένο μικρό αυτοκίνητο τα τελευταία 20 χρόνια να είναι το twingo. Δύσκολα μπορώ να σκεφτώ κάποιο που να το πλησιάζει.
Α, ν' αγιάσει το στόμα σου!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο σχεδιαστικά έχουν τα Fiesta, 2 και MiTo. Ειδικά το τελευταίο το θεωρώ απαράδεκτο (από πλευράς εμφάνισης πάντα). -
ε ρε κάτι γούστα που έχει ο κόσμος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι το κακό έχει μέσα δηλαδή?Ειναι αυτο εσωτερικο και καθισματα για αυτοκινητο εν ετη 2011-2012 ?
Προσωπικα τα βρισκω χαλια ! εξωτερικα δεν χρειαζεται να αναφερθώ -
Και γω βρίσκω χάλια εσένα. Γιατί? Επειδή έτσι. Είναι αυτό avatar εν έτει 2011?
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το νόημα.
Το εσωτερικό του (ταμπλώ δλδ και κονσόλα) μια χαρά το βλέπω. Λιτό, χωρίς να είναι βαρετό και με αρμονικό συνδιασμό καμπυλων και ευθειών. Πες μου ποιο εσωτερικό σου αρέσει στην κατηγορία, να καταλάβω τα γούστα σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και γω βρίσκω χάλια εσένα. Γιατί? Επειδή έτσι. Είναι αυτό avatar εν έτει 2011?Ελπίζω να καταλαβαίνεις το νόημα.
Το εσωτερικό του (ταμπλώ δλδ και κονσόλα) μια χαρά το βλέπω. Λιτό, χωρίς να είναι βαρετό και με αρμονικό συνδιασμό καμπυλων και ευθειών. Πες μου ποιο εσωτερικό σου αρέσει στην κατηγορία, να καταλάβω τα γούστα σου.
οκ, μερικές απόψεις (σε θέμα γούστου κυρίως) καταντάνε λίγο αιρετικές...
περι αβαταρ...
ξέρεις πολλές μηχ/κες εφαρμογές που να μην κουβαλάνε 20+χρόνια στην πλάτη τους?? δεν υπάρχουν παρθενογεννήσεις στην μηχανολογία... +οτι ακόμα έχει πλεονεκτήματα... -
bling is not the answer
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
περι αβαταρ...
ξέρεις πολλές μηχ/κες εφαρμογές που να μην κουβαλάνε 20+χρόνια στην πλάτη τους?? δεν υπάρχουν παρθενογεννήσεις στην μηχανολογία... +οτι ακόμα έχει πλεονεκτήματα...Μίλαγα στον Drunkard και βεβαίως η αναφορά στο avatar ήταν για να του δείξω οτι δεν ακούγεται και πολύ καλό το επιχείρημα 'γιατί έτσι'.
Όσο για το DS3, το εσωτερικό του είναι λίγο πιο 'βαρύ' από τα γούστα μου στην κεντρική κονσόλα.
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)