Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το λάθος είναι πως συγκρίνετε ένα 3πορτο fiesta με αεροτομές και 18άρες ζάντες με το απλό 5πορτο πληβείο Yaris. Το αντίστοιχο 5πορτο απλό fiesta μου φαίνεται πιο άσχημο από το απλό αλλά **τίμιο **yaris.
Γενικά μου φαίνεται αστείο (ή και γελοίο) να βλέπω αυτοκίνητα που σχεδιαστικά προσποιούνατι πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είνια. Με βάση το σκεπτικό αυτό πιστεύω το πιο ειλικρινές (σαν τα πόδια του Πάνοs δηλαδή) και καλοσχεδιασμένο είναι αυτή τη στιγμή το Polo (θα έβαζα και το Clio IIΙ αλλά κακοποιήθηκε βάναυσα στο f/l.)
Το 3θυρο Fiesta και το 3θυρο 206 για μένα είναι εκπληκτικά, με ή χωρίς βοηθήματα. Το τωρινό 3θυρο Yaris π.χ. δεν μου λέει απολύτως τίποτα, ακόμα και αν είναι η μαρκετινίστικη Scuderia έκδοση με τις ζάντες, το ανθρακόνημα και το μπαγκετίνο.
Γιατί όμως να απορρίπτεις τις προσπάθειες καλλιτεχνίας στα καθημερινά αυτοκίνητα; Γιατί δικαιούνται να είναι μόνο σαν τετράγωνα κουτιά; Γιατί να μην το βλέπεις και να το χαίρεσαι; Για μένα μετράνε ακόμα περισσότερο σαν προσπάθειες (όχι σαν αποτέλεσμα) σε σχέση με την νέα Aston Martin που, ουάου, είναι ακόμα ομορφότερη από πριν, χωρίς να έχει απολύτως κανέναν περιορισμό.