-
Αφού φίλε μου βαρέθηκες να βλέπεις BMW και Mercedes(κι εγώ ) μια χαρά είναι η 300C αν έχεις λεφτα για τις βενζίνες και τα τέλη(αν και για να το κοιτάς μάλλον έχεις)
Εναλακτικές ευρωπαικές λύσεις είναι το Volvo παραπάνω και
Citroen C6
Το εσωτερικό της υπάρχει και σε μπεζκαι εάν επιμένεις σε αμερικάνικο
Cadillac CTS
Με τα παραπάνω όχι μόνο παίρνεις πολυτελές οικογενιακό αλλά ξεχωρίζεις και σαν την μύγα μες στο γάλα
-
Και το νέο Saab 9-5 που προτάθηκε είναι πολύ καλή εναλλακτική πρόταση.
-
Έτσι την πατάνε όσοι δεν θέλουν γερμανικό σε αυτή την κατηγορία και μετά πάνε και αγοράζουν κάτι χειρότερες τυρόχλεμπες .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έτσι την πατάνε όσοι δεν θέλουν γερμανικό σε αυτή την κατηγορία και μετά πάνε και αγοράζουν κάτι χειρότερες τυρόχλεμπες .Να χτυπήσουν την άνεση της C6 οι γερμανοί τις κατηγορίας και όταν γίνει αυτό έλα να με βρεις να μου το πεις.Αν ζούμε βέβαια γιατί αυτό δεν θα γίνει ούτε σε 100 χρόνια από τώρα.
-
Πολύ έξυπνο να αγοράσεις αυτοκίνητο που το έχουν άλλοι τρείς , για άνεση συμφωνούμε αν και η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όσο είναι σε επιδόσεις , δυμαμικά χαρκτηριστικά και ποιότητα κατασκευής .
-
Πολύ έξυπνο να αγοράσεις αυτοκίνητο που το έχουν άλλοι τρείς , για άνεση συμφωνούμε αν και η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όσο είναι σε επιδόσεις , δυμαμικά χαρκτηριστικά και ποιότητα κατασκευής .Εξαρτάται τι βάζεις ως προτεραιότητα.Έχει καλό κινητήρα από άποψη αξιοπιστίας που κινεί το αυτοκίνητο πολύ άνετα και σβέλτα αν και δεν είναι ο δυνατότερος που υπάρχει.Ποιοτικά είναι παρα πολύ καλό χωρίς η διαφορά όπως ανέφερες να είναι χαοτική και όσον αφορά τα δυναμικά χαρακτηριστηκά υπάρχει η hydractive 3+ με ότι μπορεί να συνεπάγεται.Και βεβαίως θα βάλεις την άνεση πρώτη σε ένα οικογενειακό grand tour αυτοκίνητο.Τι θα βάλεις τα δυναμικά χαρακτηριστηκά? Αφού η αποστολή του είναι να πηγαίνει ταξίδια ααααααααααάνετα όχι να μπαίνει σε πίστες και να αφήνει το λάστιχο στην ασφαλτο.Και ναι στον τομέα της άνεσης το χωρίζει η άβυσος από τον ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πολύ έξυπνο να αγοράσεις αυτοκίνητο που το έχουν άλλοι τρείς , για άνεση συμφωνούμε αν και η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όσο είναι σε επιδόσεις , δυμαμικά χαρκτηριστικά και ποιότητα κατασκευής .
Εξαρτάται τι βάζεις ως προτεραιότητα.Έχει καλό κινητήρα από άποψη αξιοπιστίας που κινεί το αυτοκίνητο πολύ άνετα και σβέλτα αν και δεν είναι ο δυνατότερος που υπάρχει.Ποιοτικά είναι παρα πολύ καλό χωρίς η διαφορά όπως ανέφερες να είναι χαοτική και όσον αφορά τα δυναμικά χαρακτηριστηκά υπάρχει η hydractive 3+ με ότι μπορεί να συνεπάγεται.Και βεβαίως θα βάλεις την άνεση πρώτη σε ένα οικογενειακό grand tour αυτοκίνητο.Τι θα βάλεις τα δυναμικά χαρακτηριστηκά? Αφού η αποστολή του είναι να πηγαίνει ταξίδια ααααααααααάνετα όχι να μπαίνει σε πίστες και να αφήνει το λάστιχο στην ασφαλτο.Και ναι στον τομέα της άνεσης το χωρίζει η άβυσος από τον ανταγωνισμό.
Όταν θα δώσεις ένα σεβαστό ποσό για την αγορά αυτοκίνητου δεν πρέπει εκτός από άνεση να διαθέτει και το υπόλοιπο πακέτο δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά ειλικρινά θα προτιμούσες την c6 από μια 535i ;
-
Μικρός είμαι (21) και ναι θα την προτιμούσα.Η 535 είναι μούχλα σχεδιαστικά μπροστά στο C6.Και βεβαίως διαθέτει όλο τα πακέτο.Τι τις λείπει δηλαδή?
Πιστευω πάντως πως η ερώτηση ήταν άτοπη.(υπογραφή) -
Μικρός είμαι (21) και ναι θα την προτιμούσα.Η 535 είναι μούχλα σχεδιαστικά μπροστά στο C6.Και βεβαίως διαθέτει όλο τα πακέτο.Τι τις λείπει δηλαδή?
Πιστευω πάντως πως η ερώτηση ήταν άτοπη.(υπογραφή)ΟΚ άλλωστε περί ορέξεως ...... δεν σε συγκινεί καθόλου δλδ ο υπερτροφοδοτούμενος straight six και η πίσω κίνηση ;
-
Πιστευω πάντως πως η ερώτηση ήταν άτοπη.(υπογραφή)ΟΚ άλλωστε περί ορέξεως ...... δεν σε συγκινεί καθόλου δλδ ο υπερτροφοδοτούμενος straight six και η πίσω κίνηση ;
Μόνο ο κινητήρας με συγκινεί που πραγματικά είναι διαμάντι αλλα μετά προτιμώ ακουστικά το V6 της Citroen με το γεμάτο γουργουρητό του παρά την έλλειψη ισχύος του.Τωρα για την πίσω κίνηση δεν ξέρω γιατί δεν έχω οδηγήσει ποτέ πισωκίνητο τουτούνι.
-
και εγω την C6 θα επερνα καθως το γεγονος οτι θα την εχουν αλλοι 3 και εγω ο 4ος σε καμια περιπτωση δεν την κανουν χειροτερο αυτοκινητο απο τα γερμανικα ακρως συντηρητικα........και δεν νομιζω να υστερει σε επιδοσεις,αλλωστε δεν ειναι αυτος ο σκοπος της αλλα να σε παει παντου σαν σε πτηση ειναι μανουλα και ο δευτερος στον τομεα αυτο δεν υπαρχει καν
θα ειχα και ιδιο αυτοκινητο με τον Σαρκοζι -
Πολύ έξυπνο να αγοράσεις αυτοκίνητο που το έχουν άλλοι τρείς , για άνεση συμφωνούμε αν και η διαφορά δεν είναι τόσο χαοτική όσο είναι σε επιδόσεις , δυμαμικά χαρκτηριστικά και ποιότητα κατασκευής .Αγαπητέ για τα λεφτά που έχει η τρίλιτρη C6 ο γερμανικός ανταγωνισμός προσφέρει μικρότερα αυτοκίνητα, τελείως συμβατικά και χωρίς απολύτως κανένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.
ΤΟ μοναδικό μειονέκτημα της C6 για τον συνειδοτοποιημένο είναι η τραγική μεταπωλητική αξία.
Και αυτά στα λέει ένα πανευτυχής κάτοχος Alfa 166 (FL, Ti, δίλιτρης με Ρότρεξ -
Αυτό το αυτοκίνητο όμως δεν είναι για σχέση της μιας βραδυάς ή του μήνα.Το παντρεύεσαι κατευθείαν γι αυτό και δεν σε νοιάζει η μεταπωλητική αξία.
-
Κι εμένα μου αρέσει και θα έπερνα ένα( ή ένα C6 ) αν μπορούσα.Αλλά δεν μπορώ
-
Αν ξεπερναει ο φιλος το γεγονος οτι αν δε παρει merc-bmw-audi το παντρευεται και το γεγονος οτι θα εχει ενα θεμα με τα ανταλλακτικα να κοιταξει και καμια thesis που τη θεωρω απιστευτο αυτοκινητο και απο δυναμη και απο ανεση και απ ολα..
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αγαπητέ για τα λεφτά που έχει η τρίλιτρη C6 ο γερμανικός ανταγωνισμός προσφέρει μικρότερα αυτοκίνητα, τελείως συμβατικά και χωρίς απολύτως κανένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.
ΤΟ μοναδικό μειονέκτημα της C6 για τον συνειδοτοποιημένο είναι η τραγική μεταπωλητική αξία.
Και αυτά στα λέει ένα πανευτυχής κάτοχος Alfa 166 (FL, Ti, δίλιτρης με ΡότρεξFYI η C6 δεν παράγεται πλεόν με βενζινοκινητήρες.
Επίση ο Σαρκοζύ έχει Vel Satis -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αγαπητέ για τα λεφτά που έχει η τρίλιτρη C6 ο γερμανικός ανταγωνισμός προσφέρει μικρότερα αυτοκίνητα, τελείως συμβατικά και χωρίς απολύτως κανένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.
Και αυτά στα λέει ένα πανευτυχής κάτοχος Alfa 166 (FL, Ti, δίλιτρης με ΡότρεξFYI η C6 δεν παράγεται πλεόν με βενζινοκινητήρες.
Επίση ο Σαρκοζύ έχει Vel SatisΌχι είχε Vel Satis.Τώρα C6 έχει.Σίγουρο
edit σε Vel Satis μπει προ 5ετίας στην Ρελεξ.Η ευρυχωρία του ήταν από άλλο πλανήτη.Σαν το καναπέ του σπιτιού μου ήταν το πίσω κάθισμα .Και μαλακό -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ξεπερναει ο φιλος το γεγονος οτι αν δε παρει merc-bmw-audi το παντρευεται και το γεγονος οτι θα εχει ενα θεμα με τα ανταλλακτικα να κοιταξει και καμια thesis που τη θεωρω απιστευτο αυτοκινητο και απο δυναμη και απο ανεση και απ ολα..Πόσο συζητησιμη να είναι άραγε σ' αυτό με τιμή αγοράς 90 χιλιάρικα
-
Με τα λεφτά που κοστίζει η C6 μπορεί κανείς να αγοράσει ένα 9θέσιο Ssangyong Rodius που ΤΟ μόνο μειονέκτημά του είναι η μεταπώληση (όλα σχετικά είναι τελικά).
Και αυτά στα λέει πανευτηχής κάτοχος ενός mountain bike
Πέρα από την πλάκα η C6 είναι μία καρικατούρα των απίστευτων προκατόχων της, ειδικά των CX / SM / DS. Όσοι μπορούν έστω στο ελάχιστο να κατανοήσουν την αξία των 3 αυτών μοντέλων θα πρέπει να αισθάνονται μόνο θλίψη βλέποντας τη C6. Ακόμα και η XM ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αυτοκίνητο από κάθε άποψη.
-
Όχι είχε Vel Satis.Τώρα C6 έχει.Σίγουρο
Τσουκ και το Vel Satis που μπήκες με το Vel Satis του Σαρκό έχουν πάρα πολλές διαφορές, για αρχή 25 εκατοστά παραπανω μήκος και φυσικά θωράκιση. Φυσικά είναι έκδοση κατασκευασμένη αποκλειστικά για τον Σαρκό
οικογενιακο chrysler 300c