-
Dublin ναι, 18.100 + 710 (για σουβλακια κλπ...)
-
Dublin ναι, 18.100 + 710 (για σουβλακια κλπ...)
Ευχαριστώ, ουσιαστικά πρέπει να το προσθέσεις στην τιμή, με το κλειδί στο χέρι, που λέμε!
-
Καλησπέρα παιδιά ξέρεις κανείς να μου πει γιατί μένει ανοιχτό το start stop χωρίς να δουλεύει? Ενώ όταν έχω κλειστή τι μηχανή και το πατήσω δουλεύει! Μοντέλο του 2011 ecodynamics
-
Έχει κάποιος στην κατοχή του το νέο proceed με τον 1.0tgdi; Αν ναι μπορεί να γράψει εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι να δώσω το δικό μου Ceed για να το πάρω;
-
Καλησπερα εχω ενα Κια ceed mk2 2015 και σκεφτομαι να του περασω τους προφυλακτηρες απο το ιδιο μοντελο αλλα το GT LINE του 2016
Πιστευω οτι επειδη ειναι ακριβως το ιδιο σασι θα ταιριαζουν οι προφυλακτηρες.
Στο ebay που κοιταξα να βρω νομιζω οτι κουμπωνουν κομπλε απο τις φωτο τουλαχιστον (στην ελλαδα δεν εχουμε ουτε για δειγμα)
Ξερει κανενας τι γινεται και αν χρειαζεται καποια μοντα για να κουμπωσουν?
Υγ Γνωριζω οτι τα ice cubes θα χρειαστουν ηλεκτρολογο κλπ κλπ και οτι πωλουνται ξεχωριστα
-
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ ΓΙΑ KIA STONIC 1.2 84HP ΑΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΆΝΕΙ ΠΟΛΎ ΘΌΡΥΒΟ ΜΕ ΤΑ 100.
**[mod] παρακαλούμε να γράφετε με πεζά, τα κεφαλαία είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ. **
-
συγνώμη παιδιά δεν γνώριζα παρόλα αυτά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. ευχαριστώ.
-
Κανόνισε ένα test drive στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία.
Τον 1.2 τον έχω σε i10 και μπορώ να σου πω ότι είναι απο τους πλέον πολιτισμένους και αθόρυβους κινητήρες. Αν εννοείς θόρυβο στα 100 χλμ/ώρα,δεν έχεις θέμα. Οδήγησε το όμως να δεις αν σε καλύπτει η απόδοση του συνολικά στο εν λόγω αυτοκίνητο.
-
σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά θα πάω να το δοκιμάσω έχεις δίκιο
-
Καλησπέρα λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνω να γυρίσω όλες τις αντιπροσωπείες Αθήνας. Υπάρχει κάποιος που αγόρασε πρόσφατα η παρήγγειλε picanto στην πιο φτηνή του έκδοση. Ευχαριστώ.
-
Το Picanto το αυτόματο, το έχει κάποιος ή το έχει οδηγήσει;
-
Ακομη δεν ανακοινωθηκε η διακοπη εισαγωγης του Ριο στην Ευρωπη και ηδη το μοντελο εχει αφαιρεθει απο το ελληνικο σαιτ.
Τοση βιασυνη πια; -
-
Χτες βρέθηκα συνοδηγός για μιάμιση ώρα σε Niro EV κι έμεινα ενθουσιασμένος με όσα μπόρεσα να καταλάβω από το δεξί κάθισμα. Μέχρι κι απότομη σαθρή χωμάτινη ανηφόρα δοκιμάσαμε και τα κατάφερε αξιοπρεπέστατα, άριστο traction control. Το facelift του ID.3 ήταν επιβεβλημένο μετά από αυτό που αντίκρισα χτες.
Έχει ανέβει απίστευτα ο Κορεάτης. -
Πολύ καλές τιμές γενικά. Stonic και Bayon παίζουν πολύ σαν επιλογές αυτή τη στιγμή και έχουν ανεβάσει πολύ και τις 2 εταιρείες σε πωλήσεις στην Ελλάδα.
-
Ξερει κανεις τι παιζει με το Kia Rio ?
Προχθες κοιτουσα στο Ελληνικο site δεν το εχει
Ερχεται αντικαταστάτης η face lift? -
-
-
Ένα νέο που ακούγεται και διαβάζεται είναι ότι έκλεισε μια μεγάλη αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη!!!
Ελπίζω όσοι διαβάζουν εδώ μέσα και έχουν κάνει παραγγελία στην Δυτική Θεσσαλονίκη να βγάλουν κάποια άκρη!
-
Πριν δυο χρόνια αφού έψαξα λίγο στους παράδρομους του Καλοχωρίου την είχα βρει , μετα περίμενα γύρω στα 10 - 15 λεπτά γιατί δεν υπήρχε κανένας ,βόλταρα μέσα στην έκθεση πάνω που ήμουν έτοιμος να φύγω κάποιος εμφανίστηκε .
Η γενική εντύπωση ήταν παρόμοια με της chevrolet στην Γιαννιτσών το 2014 , τα σημάδια ήταν εκεί το είχα γράψει και τότε κάτι δεν μου άρεσε.
Μακάρι να μην υπάρχουν προβλήματα με παραγγελίες και κυρίως με προκαταβολές...
KIA Forum