-
Μου αρέσει και εμένα πολύ, πάρα πολύ!!
-
Γενικά είναι πολύ όμορφο , η μπροστινή όμως όψη πάσχει κάπως. Ελπίζω σε φεισλιφτ σε κάνα 2-3 χρόνια. Να αλλάξω και το gtline αν και με βλέπω για κονα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άκρως ενδιαφέρον!
https://www.gocar.gr/news/new-models/25 ... _eyrw.html
-
το θάψανε με το καλημέρα!!!!!
προσωπικά αν ήθελα γκάζια,θα έδινα ακόμη 1500€ για το i30N και ας με ζόριζε λίγο παραπάνω ο 2.0cc και τα παρελκόμενα του.... -
O.k. συμφωνώ, το i30N θα είναι -συγκριτικά με ceed GT- πιο δυνατό και σκληροπυρηνικό σπορ αμάξι, αλλά ακριβώς γι αυτό το λόγο και με λιγότερο οικογενειακό χαρακτήρα,σε όποιον αναζητά και αυτό το προσόν.Μην ξεχνάς πως σε βάθος 5ετίας δεν είναι μόνο τα συν 1500 ευρώ που θα δώσεις στην αγορά,αλλά και συν 2200 από το φόρο πολυτελείας (440Χ5 για το i30N) δηλ. συνολικά περίπου +4000 ευρώ στην πενταετία.
Ας δούμε πάντως και κάποια δοκιμή και το κρίνουμε πιο ολοκληρωμένα. -
το λέω με το σκεπτικό οτι αφού έφτασα εδω πάνω,δεν δίνω τα 1500€ για την αγορά και χοντρικά +1000€ το χρόνο για το απόλυτο;;;;;
-
Περιμένετε 1-3 χρόνια παιδιά για την ανανέωση. Τότε θα βγει με μοτέρ δυνατά κλπ,τώρα πρέπει να σπρώξει χιουνται.
-
'Συνδυάζεται είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη'
Δηλαδή στα 26.600 δεν έχει στάνταρ το DCT;;;
Δεν μας τα λέει καλά η KIA τελευταία με την τιμολόγηση της!Λέτε παραπάνω για το i30N , εγώ από την άλλη θα πω για το 2.0 TSI 190 Leon DSG στα 21.600 και με την διαφορά έχω στην άκρη και ΦΠ και τέλη κυκλοφορίας για μια πενταετία.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Περιμένετε 1-3 χρόνια παιδιά για την ανανέωση. Τότε θα βγει με μοτέρ δυνατά κλπ,τώρα πρέπει να σπρώξει χιουνται.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς τον εγχώριο εισαγωγέα;
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Περιμένετε 1-3 χρόνια παιδιά για την ανανέωση. Τότε θα βγει με μοτέρ δυνατά κλπ,τώρα πρέπει να σπρώξει χιουνται.
Εννοείς τον εγχώριο εισαγωγέα;
Όχι τον τρόπο που λειτουργεί η χιουνται/κια.
-
Ceed 1.4 turbo 140hp. Καλός ήχος για μαμά εξάτμιση. Τουλάχιστον δεν είναι εντελώς άχρωμος,όπως στα περισσότερα με παρόμοιου τύπου νέους κινητήρες..
-
Είδατε τιμές από το proceed???
-
Λογικό δυστυχώς με βάση τις τιμές του Ceed...
Η gt line τι εχει; Premium + σπορ εμφανισιακά στοιχεία;
Μόνο το... χιλιαρι συμφέρει μάλλον αν όντως είναι σε εμφάνιση κοντά στο τούμπανο GT που παρουσιάστηκε.
Μετά πας σε 1.4Τ manual στα 24.700 που δεν είναι λίγα.
Προστέθηκε βλέπω και 1.4T dct Ceed gt line στα 22.300 που δεν υπήρχε πριν και κάνανε και εκπτώσεις σε κάποια άλλα νομίζω.Η premium φαίνεται καλή εξοπλιστικά αλλά δεν βλέπω πουθενα acc και για φώτα λέει Led ημέρας, και φώτα θέσης Led, τι εννοεί φώτα θέσης; Τα Led ημέρας αλλά με χαμηλότερη ένταση το βράδυ;
Ας δούμε από κοντά πως είναι εμφανισιακά το proceed gt line και βλέπουμε.
Και κάπου εδώ μπλέκεται και το νέο Golf, ο μπαμπάς όλων, που αν κοντά στα 24.000 εχει dsg, 150 αλογάκια και καλό εξοπλισμό καληνύχτα σε όλους, όχι μόνο στο Ceed.
Από Kia μεριά ακόμη περιμένουμε και το νέο Soul με καμια έκδοση 1.6Τ Dct awd στα 24.000 μήπως σώσει την παρτίδα.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα.
Μία ερώτηση ή/και συμβουλή.
Σαν 2ο αυτοκίνητο έχουμε ένα Picanto 1.2 2014.
Το ΣΚ η σύζυγος ενεπλάκει σε ατύχημα με αποτέλεσμα όλη η πόρτα του οδηγού να τσακιστεί για τα καλά και να γίνει θρύψαλα το τζάμι. Ευτυχώς όλοι καλά.
...
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση όμως και είναι και ο λόγος που γράφω, είναι:
ΓΙΑΤΙ δεν άνοιξαν οι πλαϊνοί αερόσακοι. Δεν είναι δυνατόν να μην θεωρείται σύγκρουση αυτό που συνέβη.
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; πχ κάποια καταγγελία/έρευνα/διαμαρτυρία/whatever?Υ.Γ. Πριν ερωτηθώ, ΝΑΙ έχει πλευρικούς αερόσακους. Υπάρχει το σήμα 'Airbag' στην κολώνα.
-
Ο αισθητήρας είναι στην μεσαία κολώνα και όχι στην πόρτα. Αν πήρε και κολώνα, απαιτείται μια Α δύναμη για να ενεργοποιηθεί. Αν κρίνεις ότι η δύναμη στην κολώνα ήταν αρκετή, σαφέστατα να το ψάξεις!
-
Η αλήθεια είναι ότι η κολώνα την γλίτωσε. Το ερώτημα είναι, επειδή δεν ξέρω το concept Που διέπει την λειτουργία των αερόσακων, ο αισθητήρας ενεργοποιεί τον αερόσακο μετά από κάποια G ή αν ο ίδιος υποστεί κάποιου είδους 'παραμόρφωση'?
-
Οι αερόσακοι ανοίγουν μετά από κάποια g. Προφανώς η σύγκρουση δεν έφτασε σε αυτά τα νούμερα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Εχεις φωτογραφια?
Θεωρεις οτι ηταν απαραιτητο να ανοιξουν? Δηλαδη θα προστατευανε πραπανω την οδηγο, αν ανοιγανε? -
Ζώνη φορούσατε;
Οι αερόσακοι απενεργοποιούνται δίχως ζώνηΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ksaplostra έγραψε:
Ζώνη φορούσατε;
Οι αερόσακοι απενεργοποιούνται δίχως ζώνηΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό. Στο Aygo της γυναίκας μου άνοιξε ο αερόσακος και του συνοδηγού, χωρίς να κάθεται κάποιος και φυσικά χωρίς να είναι δεμένη η ζώνη.
KIA Forum