-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω και προβλημα με τη συνταξη και γι αυτο εγραψα τοσο καλα Εκθεση.. Φυσικα τωρα θα μου πεις οτι ειχα βυσμα στις πανελληνιες..Δυστυχώς έχεις. Μπερδεύεις το υποθετικό με το πραγματικό και τα εξισώνεις πράγμα λανθασμένο και εννοιολογικά και γραμματικά και μαθηματικά. Για την Έκθεση, άσ' το. Κι εμένα αν με ρωτήσεις αν ξέρω σοβαρή Χημεία (δε μιλάμε για 1ο έτος Παν/μιου που κάναμε, αυτά τα ξέρω) θα σου απαντήσω όχι, αλλά έγραψα 20. Τι σχέση έχει ο βαθμός με τη γνώση και τη χρήση της γλώσσας και των εννοιών;
Δεν εχω να πω κατι αλλο πανω στο θεμα του ατυχηματος..οποιος διαβαζει βγαζει τα συμπερασματα του..
Φυσικά. Ελπίζω οι περισσότεροι να έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίζουν το πραγματικό από το δυνητικό και να μπορούν να συγκρίνουν το 100% με το 0,000000000000001%.
Ευχαριστώ.
-
Καλα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει..
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
@pipino
Καταλαβαινω μεν αυτο που λες ΑΛΛΑ..
Παρακατω ειναι πολυ πιθανο να εκανε κατι πολυ χειροτερο απ οτι εκανε σε εσενα αυτο λεμε τοση ωρα..απο σοβαρες υλικες ζημιες μεχρι να παρει καποιον στο λαιμο του..'ειναι απλος συλλογισμος ειναι'.. Και στη τελικη ρε ανθρωπε καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τις πραξεις και την οικογενεια του..Με εχεις πεισει οτι τελικα ηταν αλληλεγγυη..
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Θα στο εξηγήσω πιο αναλυτικά και το περιστατικό για να καταλάβεις ότι είχα κι εγώ 'λερωμένη' τη φωλιά μου.
Βροχή,** ξεκινάμε από φανάρι**. Πίσω μου κολλητά (1 m, τόσο κολλητά) είναι παπάκι. Βλέπω το φορτηγάκι ότι θέλει να κόψει 2 λωρίδες δεξια (4 λωρίδες ο δρόμος, αυτός τέρμα αριστερά) και να πάει στη 2η λωρίδα που πηγαίνει ευθεία ή διαγωνίως αριστερά. Έχω 2 δυνατές λύσεις:
-
Φρένο, το ABS με σταματάει με άνεση και περνάει μπροστά μου. Αποτέλεσμα; Καταστροφή στο δικό μου αμάξι και ο οδηγός του παπιού νεκρός.
-
Σπάσιμο της 2ας, τιμονιά δεξιά (και για άνοιγμα της απόστασης) και απότομα αριστερά, μεταφορά βάρους και, απουσία esp, ο κώλος φεύγει και με χτυπάει πίσω από την πίσω πόρτα.
Διαλέγω το (2) και:
-
Σώζω τον οδηγό του παπιού που όταν κατεβήκαμε να αλλάξουμε στοιχεία με τον οδηγό του βαν (δε θυμάμαι πλέον και τι μάρκα ήταν) ήρθε με άγριες διαθέσεις και κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια, αφού δεν καταλάβαινε ότι τράκαρα για να τον σώσω.
-
Με τις 2 τιμονιές έσωσα το σοβαρό ατύχημα στο δικό μου αυτοκίνητο, είτε από το παπάκι, είτε από το βαν που θα καρφωνόταν στη μεσαία κολώνα.
Εσύ, τι πιστεύεις τώρα; Εδώ, άφησα να γίνει τρακάρισμα για να σώσω έναν άνθρωπο και λες ότι είναι απλά αλληλεγγύη στον μεθυσμένο; Τόσο φτηνός άνθρωπος δεν είμαι.
Ευχαριστώ.
Κάτι δεν πάει καλά στις περιγραφές σου. Το έχω δει και σε άλλα περιστατικά που έχεις γράψει.
Πως γίνεται ΜΟΛΙΣ ξεκινάς από φανάρι (με μηδενικές ταχύτητες, είπαμε Astra έχεις) να κοντεύεις να εμπλακείς σε θανατηφόρο τροχαίο (κατά τα γραφόμενά σου) και να βγει ολική το αυτοκίνητο με άλλους που κινούνται σε ίδιους ρυθμούς με εσένα;
Πως γίνεται κάθε φορά, από τη στιγμή που λες δεν πας με μεγάλες ταχύτητες μέσα στην πόλη, όλα τα περιστατικά να τα αντιλαμβάνεσαι τελευταία στιγμή και να παλεύεις τότε να τα αποφύγεις (με επιτυχία ή χωρίς); Ειδικά στο παραπάνω με το φορτηγό πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω α) εφόσον είχες δει π@π@ρ@ μηχανόβιο να σε πάει προφυλακτήρα γιατί δεν τον άφησες να περάσει, β) το φορτηγό δεν κόβει αστραπιαία τιμονιά να στρίψει, θέλει το χρόνο του να αλλάξει λωρίδα, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε πως δεν το κατάλαβες έγκαιρα να τον προειδοποιήσεις έστω με κόρνα και να κάνεις ελιγμό νωρίτερα, γ) για να είχες περιθώριο από δεξιά μάλλον ο δρόμος δεν ήταν πηγμένος, δ) σε ποια λωρίδα ήσουν και έγιναν όλα αυτά, ε) για τι ταχύτητα μιλάς;
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά στις περιγραφές σου. Το έχω δει και σε άλλα περιστατικά που έχεις γράψει.Θα δεις ότι όλα δένουν μια χαρά.
Πως γίνεται ΜΟΛΙΣ ξεκινάς από φανάρι (με μηδενικές ταχύτητες, είπαμε Astra έχεις) να κοντεύεις να εμπλακείς σε θανατηφόρο τροχαίο (κατά τα γραφόμενά σου) και να βγει ολική το αυτοκίνητο με άλλους που κινούνται σε ίδιους ρυθμούς με εσένα;
Το ξεκινάμε από φανάρι δε σημαίνει ότι αμέσως μόλις έβαλα 1η έγινε το περιστατικό. Απλά εξηγεί ότι οι ταχύτητες δεν είναι μεγάλες. Καταρχάς, το περιστατικό έγινε το 2001-02 (αν θυμάμαι καλά) μήνα με βροχή, άρα ή Νοέμβριο ή κάπου Μάρτιο και στο σημείο αυτό:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.9 ... 8&t=h&z=19
Δε φαίνεται καλά, οπότε εξηγώ ότι: ο δρόμος έχει 4 λωρίδες εκ των οποίων οι δεξιότερη είναι γεμάτη σταθμευμένα (ΤΑΧΙ, ΟΑΣΑ, ΙΧ κτλ). Από τις λωρίδες αυτές η διαγράμμιση σε οδηγεί να κάνεις τα εξής:
1η: μόνο ευθεία προς Μαυρομιχάλη
2η: ευθεία προς Μαυρομιχάλη ή αριστερά προς ακτή Κονδύλη
3η-4η: αριστερά προς ακτή ΚονδύληΠως γίνεται κάθε φορά, από τη στιγμή που λες δεν πας με μεγάλες ταχύτητες μέσα στην πόλη, όλα τα περιστατικά να τα αντιλαμβάνεσαι τελευταία στιγμή και να παλεύεις τότε να τα αποφύγεις (με επιτυχία ή χωρίς);
Δεν περίμενα από την 4η λωρίδα να θέλει να βρεθεί στη 2η για να πάει ευθεία, οπότε, το κόψιμο κάθετα σχεδόν του δρόμου να οδηγήσε σε έκπληξη. Μήπως το περίμεναν και οι άλλοι από πίσω; Απλά,αυτούς τους έκλεισε το φορτηγό, ενώ εγώ είχα ελεύθερο χώρο μπροστά μου, οπότε επιτάχυνα και ευτυχώς δεν πρόλαβα να αλλάξω σε 3η.
Ειδικά στο παραπάνω με το φορτηγό πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω α) εφόσον είχες δει π@π@ρ@ μηχανόβιο να σε πάει προφυλακτήρα γιατί δεν τον άφησες να περάσει
Δεν περνούσε ο βλάκας. Αυτό είναι το θέμα. Χώρο είχε, ειδικά αριστερά μου, αλλά φοβόταν τη βροχή μάλλον και γι' αυτό δεν άνοιξε νωρίτερα. Μετά, στροφή με 50 (ας υποθέσουμε ότι πηγαίναμε τόσα) και βροχή πού να περάσει το παπάκι;
β) το φορτηγό δεν κόβει αστραπιαία τιμονιά να στρίψει, θέλει το χρόνο του να αλλάξει λωρίδα, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε πως δεν το κατάλαβες έγκαιρα να τον προειδοποιήσεις έστω με κόρνα και να κάνεις ελιγμό νωρίτερα
Καθώς έστριβα διαγώνια αριστερά (ακολουθώντας τη λωρίδα μου), είχα να αντιμετωπίσω τα εξής: παπάκι από πίσω, ΤΑΧΙ δεξιά μου, το φορτηγάκι από αριστερά που το έκοψε με τη μία κάθετα στο δρόμο. Το περιστατικό έγινε 20 m (πολλα λέω) πριν τη νησίδα που υπάρχει εκεί. Έτσι, ή θα φρέναρα τελείως, θα περνούσε το ΤΑΧΙ δεξιά μου, το φορτηγάκι μπροστά και το παπί θα έμπαινε μέσα, ή θα πατούσα γκάζι για να αποφύγω όσο γίνεται και το παπί και το φορτηγό.
γ) για να είχες περιθώριο από δεξιά μάλλον ο δρόμος δεν ήταν πηγμένος
Δεν είχα. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Αν είχα περιθώριο στη δεξιά λωρίδα θα πατούσα λίγο γκάζι να ανοίξω από το παπί και θα συνέχιζα ευθεία κάνοντας απλά μεγαλύτερη διαδρομή για Κερατσίνι. Η απότομη τιμονιά έγινε οριακά πριν πέσω στη νησίδα και εκμεταλλευόμενος και το τελευταίο εκατοστό της δικιάς μου λωρίδας. Σκέψου ότι, μία κοπέλα στη νησίδα, τρόμαξε πραγματικά νομίζοντας ότι το γυρνάω να πέσω πάνω της. Ευτυχώς, η βροχή βοήθησε να γλυστράει ο δρόμος και το αυτοκίνητο με τη μεταφορά βάρους γλίστρησε. Σήμερα, με τα πιο φαρδιά λάστιχα και την καλύτερη ανάρτηση, δε θα γυρνούσε και θα με είχε κόψει στη μέση το φορτηγό. Μη νομίζεις πάντως ότι πέταξε και τότε πολύ κώλο. Ούτε 1 m δε γλίστρησε. Ήταν αρκετό όμως για να αποφύγω το χτύπημα στην πίσω πόρτα και να γίνει αυτό στην άκρη του φτερού = ουσιαστικά καμία ζημιά (βαθούλωμα ήταν).
δ) σε ποια λωρίδα ήσουν και έγιναν όλα αυτά
2η και το φορτηγάκι στην 4η.
ε) για τι ταχύτητα μιλάς;
Δε θυμάμαι ακριβώς. Υπολογίζοντας ότι είχα βάλει 2α (άρα ήμουν ~20-30 πριν την αλλαγή) και είχε αρχίσει να ανεβάζει, θεωρώ ότι τα ~50 (40-60 πες) είναι μία καλή ένδειξη του πόσο πήγαινα. Κάνω και μερικούς συλλογισμούς τώρα:
0-100 Km/h σε 12,5 (12,3 λέει η Opel), άρα, θεωρώντας σταθερή επιτάχυνση έχουμε α = 2,2 m/s^2 και σε απόσταση 10-20 m που πρόλαβα να επιταχύνω θα είχα φτάσει τα 55-60 Km/h (ξεκινώντας από τα 50). Με αυτή την ταχύτητα ακουμπήσαμε. Γι' αυτό και δεν έφυγε το αυτοκίνητο, παρά το χτύπημα στη γωνία.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
@pipino
Καταλαβαινω μεν αυτο που λες ΑΛΛΑ..
Παρακατω ειναι πολυ πιθανο να εκανε κατι πολυ χειροτερο απ οτι εκανε σε εσενα αυτο λεμε τοση ωρα..απο σοβαρες υλικες ζημιες μεχρι να παρει καποιον στο λαιμο του..'ειναι απλος συλλογισμος ειναι'.. Και στη τελικη ρε ανθρωπε καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τις πραξεις και την οικογενεια του..Με εχεις πεισει οτι τελικα ηταν αλληλεγγυη..
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Θα στο εξηγήσω πιο αναλυτικά και το περιστατικό για να καταλάβεις ότι είχα κι εγώ 'λερωμένη' τη φωλιά μου.
Βροχή,** ξεκινάμε από φανάρι**. Πίσω μου κολλητά (1 m, τόσο κολλητά) είναι παπάκι. Βλέπω το φορτηγάκι ότι θέλει να κόψει 2 λωρίδες δεξια (4 λωρίδες ο δρόμος, αυτός τέρμα αριστερά) και να πάει στη 2η λωρίδα που πηγαίνει ευθεία ή διαγωνίως αριστερά. Έχω 2 δυνατές λύσεις:
-
Φρένο, το ABS με σταματάει με άνεση και περνάει μπροστά μου. Αποτέλεσμα; Καταστροφή στο δικό μου αμάξι και ο οδηγός του παπιού νεκρός.
-
Σπάσιμο της 2ας, τιμονιά δεξιά (και για άνοιγμα της απόστασης) και απότομα αριστερά, μεταφορά βάρους και, απουσία esp, ο κώλος φεύγει και με χτυπάει πίσω από την πίσω πόρτα.
Διαλέγω το (2) και:
-
Σώζω τον οδηγό του παπιού που όταν κατεβήκαμε να αλλάξουμε στοιχεία με τον οδηγό του βαν (δε θυμάμαι πλέον και τι μάρκα ήταν) ήρθε με άγριες διαθέσεις και κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια, αφού δεν καταλάβαινε ότι τράκαρα για να τον σώσω.
-
Με τις 2 τιμονιές έσωσα το σοβαρό ατύχημα στο δικό μου αυτοκίνητο, είτε από το παπάκι, είτε από το βαν που θα καρφωνόταν στη μεσαία κολώνα.
Εσύ, τι πιστεύεις τώρα; Εδώ, άφησα να γίνει τρακάρισμα για να σώσω έναν άνθρωπο και λες ότι είναι απλά αλληλεγγύη στον μεθυσμένο; Τόσο φτηνός άνθρωπος δεν είμαι.
Ευχαριστώ.
Κάτι δεν πάει καλά στις περιγραφές σου. Το έχω δει και σε άλλα περιστατικά που έχεις γράψει.
Πως γίνεται κάθε φορά, από τη στιγμή που λες δεν πας με μεγάλες ταχύτητες μέσα στην πόλη, όλα τα περιστατικά να τα αντιλαμβάνεσαι τελευταία στιγμή και να παλεύεις τότε να τα αποφύγεις (με επιτυχία ή χωρίς); Ειδικά στο παραπάνω με το φορτηγό πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω α) εφόσον είχες δει π@π@ρ@ μηχανόβιο να σε πάει προφυλακτήρα γιατί δεν τον άφησες να περάσει, β) το φορτηγό δεν κόβει αστραπιαία τιμονιά να στρίψει, θέλει το χρόνο του να αλλάξει λωρίδα, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε πως δεν το κατάλαβες έγκαιρα να τον προειδοποιήσεις έστω με κόρνα και να κάνεις ελιγμό νωρίτερα, γ) για να είχες περιθώριο από δεξιά μάλλον ο δρόμος δεν ήταν πηγμένος, δ) σε ποια λωρίδα ήσουν και έγιναν όλα αυτά, ε) για τι ταχύτητα μιλάς;
Γιατί είναι αυτός που είναι και αν δεν ήταν (και πολλοί άλλοι μαζί με αυτόν) τα πράγματα στους δρόμους μας θα ήταν πραγματικά καλύτερα. Ειλικρινά έχει 'γέλιο' το συγκεκριμένο νήμα με τα καθημερινά που συμβαίνουν στους δρόμους αλλά και με τους τιμωρούς αλλά ήμαρτον τόσες σελίδες με τον συγκεκριμένο τυπάκο.
Και να σε προλάβω μικρέ, μην κάνεις τον κόπο δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ξανά, έκκληση είναι προς τους υπόλοιπους να μην συνεχίσουν το τρελό σου trollάρισμα. -
-
Θερμά συγχαρητήρια στον βιαστικό που κόρναρε σε αυτοκίνητο σχολής οδηγών που βρισκόταν μπροστά του στο φανάρι, επειδή δεν ξεκίνησε μέσα σε 0,256μsec(στρογγυλός αριθμός ) από τη στιγμή που αυτό άναψε πράσινο.
ΥΓ: Αρχίζω να πιστεύω πως το topic αναφέρεται σε κάποιους συγκεκριμένους που γράφουν σε αυτό...
-
Ο χρήστης Sun έγραψε:
Γιατί είναι αυτός που είναι και αν δεν ήταν (και πολλοί άλλοι μαζί με αυτόν) τα πράγματα στους δρόμους μας θα ήταν πραγματικά καλύτερα. Ειλικρινά έχει 'γέλιο' το συγκεκριμένο νήμα με τα καθημερινά που συμβαίνουν στους δρόμους αλλά και με τους τιμωρούς αλλά ήμαρτον τόσες σελίδες με τον συγκεκριμένο τυπάκο.
Και να σε προλάβω μικρέ, μην κάνεις τον κόπο δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ξανά, έκκληση είναι προς τους υπόλοιπους να μην συνεχίσουν το τρελό σου trollάρισμα.Πίστεψέ με έχω αλλάξει πολύ τον τελευταίο χρόνο που γράφω στους 4Τροχούς. Αγόρασα ρόπαλο, πήρα πολυβόλο, έχω πάντα μαζί μου και 2 αντιαρματικά, ξανα-ξεκίνησα BJJ, άρχισα μαθήματα Krav-Maga και γενικά προσπαθώ να ενσωματωθώ στο περιβάλλον. Πλέον, όταν βλέπω κάποιον να κάνει παρανομία, τον κλείνω, κατεβαίνω κάτω και, αφού τον δείρω μέχρι θανάτου, βιάζω τη γυναίκα του και το 5χρονο αγοράκι του γιατί τέτοιο πατέρα που είχαν, αυτά τους αξίζουν να πάθουν (αφού δεν τους σκέφτεται αυτός να μην με ενοχλήσει) και τέλος του ρίχνω τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Η οικογένειά του θάβεται στην άμμο του Φαλήρου για παραδειγματισμό, ώστε, να μην παρανομήσουν και άλλοι αλήτες και παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο γιατί αυτή, για το δικό μου δικονομικό σύστημα, είναι η Υπέρτατη παράβαση και τιμωρείται με θάνατο ΟΛΗΣ της οικογένειας.
Συγγνώμη, αλλά δεν άντεξα να διαβάζω για δίκαιους θανάτους και ξυλοδαρμούς για έναν μονόδρομο. Είπαμε, έχουμε το κράτος που μας αξίζει και περιέργως, η 'ελίτ' του κράτους αυτού, δημιουργεί τις συνθήκες για να γίνει ακόμα πιο τριτοκοσμικό.
Ευχαριστώ.
Ο καθαρισμός δεν έπιασε. Κάτι άλλο παίζει με τον Chrome και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μάλλον θα ξαναγυρίσω σε Firefox.
-
Ζώο...εγώ ο ίδιος σήμερα!
Όσο δύσκολο κι αν είναι να βρεις να παρκάρεις γύρω απ την πολεοδομία, ήταν ανεπίτρεπτο που πάρκαρα στη γωνία, κλείνοντας τη ράμπα αναπήρων. Το χειρότερο είναι οτι το έκανα εν γνώσει μου, δλδ το είδα, ωστόσο επέλεξα να μείνω εκεί...
Έμεινα περίπου μισή ώρα σταθμεύμένος εκεί, χρόνος που είναι λίγος, ωστόσο αυτό δεν κάνει λιγότερο ζωώδη την πράξη μου...Το γεγονός οτι κάποια μητέρα με καροτσάκι βρέφους ή κάποιος σε αμαξίδιο ενδεχομένως να επιχείρησε να κατέβει και τον είχα κλείσει, είναι εξοργιστικό - απορώ που επέτρεψα στον εαυτό μου κάτι τέτοιο...
Να μη λέμε μόνο για τους άλλους, έτσι;;
-
Συμπέρασμα ως τώρα... έχουμε ένα χρήστη του φόρουμ (και των δρόμων δυστυχώς), ο οποίος είναι Άγιος στα πάντα. Στην οδήγησή του, στις συναλλαγές του, στη συμπεριφορά του. Όλοι οι άλλοι όμως είναι γι' αυτόν διεφθαρμένοι, παράνομοι και δε δικαιούνται να κάνουν οποιαδήποτε παρατήρηση, επειδή δεν είναι αναμάρτητοι. Αυτός όμως είναι. Σε αυτό έχει ξεπεράσει και τον Τσακ Νόρρις. O Τσακ Νόρρις έχει τη δύναμη να συγχωρεί τις αμαρτίες που κάνει. Ο εν λόγω χρήστης δεν κάνει.-
Πάμε παρακάτω λοιπόν. Ως υπέρτατος υπερασπιστής του νόμου (ανώτερος και από τον Τσακ λέμε), μπορεί να κρίνει ανά πάσα στιγμή τις παραβάσεις του ΚΟΚ και τη σοβαρότητά τους, βάσει του προστίμου. Πχ παρκάρισμα 40 Ε, διπλό 100, τριπλό με απ' όλα χωρίς κρεμμυδι 120. Επειδή όμως η δικαιοσύνη και η νομοθεσία είναι τυφλές, αδυνατεί να δει την πραγματική σοβαρότητα της κάθε μίας ξεχωριστά (δεχτείτε το σαν feature και όχι σαν bug). Πχ, ο kc πάρκαρε παράνομα σε έναν δρόμο, χωρίς να κλείνει διάβαση πεζών, διασταύρωση κτλ, τη στιγμή που σε αυτόν τον δρόμο υπάρχουν ακόμα και τραπεζοκαθίσματα αραδιασμένα, αλλά αυτή του η παράβαση μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή του κακομοιρη επαγγελματία που έκανε μπουρδέλο τη Δαβάκη, δημιουργώντας -εν δυνάμει- σοβαρό πρόβλημα σε ένα όχημα άμεσης ανάγκης/επέμβασης. Αλήθεια, αυτό τι ποσοστό πιθανότητας να έχει? Μικρότερο ή μεγαλύτερο απ' αυτό του να ξανακάνει ατύχημα ο 'ελαφρώς' πιωμένος που μυριζε από τα 5 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΕΝΤΕ) μέτρα? Αλήθεια, το να πεταχτεί ένα παιδάκι στο στενό που ο άλλος πήγαινε αέρα και ανάποδα, χωρίς να περάσει από το μυαλό του οτι υπάρχουν και παπάρες που κάνουν του κεφαλιού τους και χωρίς να κοιτάξει από την ανάποδη μεριά, τι απόδοση έχει στο στοίχημα?
Ως άγιος άνθρωπος λοιπόν, είναι σαφέστατα εναντίον της βίας και της αυτοδικίας, ακόμα και όταν κινδυνέψει η ζωή σου από τη μαλακία του άλλου. Προσοχή όμως. Μην τολμήσετε να του χαλάσετε το ζεν την ώρα που οδηγεί στην εθνική οδό απολαμβάνοντας το Μίλκο του και προσευχόμενος στον άγιο Φορούμιο τον Τρολλιστή, η οργή του θα πέσει στα κεφάλια σας (ε, και αν πέσει και σε κανενός άλλου εποχούμενου το κεφάλι, συμβαίνουν κι αυτά, πάντα υπάρχει ο άμαχος πληθυσμός). Και η οργή του δε συγκρίνεται με αυτή του Τσακ Νόρρις, είναι κλάσεις ανώτερη.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ο χρήστης αυτός έχει και τη δύναμη της ενόρασης (με το μάτι της Θαντέρα, όσοι θυμούνται) και μπορεί να δει τις παρανομίες που έκανε ο άλλος χρήστης του φόρουμ, απλά μαθαίνοντας το επάγγελμα που εξάσκησε περιστασιακά. Η αλήθεια ειναι πάντως οτι το 'μάτι της Θαντέρα' λειτουργεί άψογα, αν κρίνουμε από το γεγονός οτι ζει για να μας περιγράψει τις δεκάδες περιπτώσεις παρολίγο πολύνεκρου που συμβαίνουν μπροστά του στη διαδρομή από το σπίτι του ως το περίπτερο για να πάρει εφημερίδα. Μην απορείτε και μη σας κάνει εντύπωση. Ο χρήστης αυτός δεν έχει τον μαλακομαγνήτη (και για το ενδεχόμενο να πηγαινει γυρευοντας πού και πού ούτε λόγος, θα πέσει φωτιά να μας κάψει), οι δυνάμεις των Νεφελίμ έχουν βαλθεί να του κάνουν κακό, επειδή έχει πάρει το μέρος των Ελοχίμ.
Αυτό που δεν πρέπει να του παραβλέψουμε είναιη πονοψυχία του και η δυνατότητα να συγχωρεί. Δεν πειράζει που ο κακομοίρης οικογενειάρχης βιοπαλεστής ήταν πιωμένος, κρίμα είναι να χάσουν τα παιδάκια του το ψωμάκι τους, τον συγχωρούμε με όλη μας την καρδιά και του δίνουμε και συγχωροχάρτι και για την επόμενη φορά που θα καταφέρει επιτέλους να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
Η φάση είναι ΖΝ λέμε! (σόρρυ Skye)
Ευχαριστώ.
-
Respect στον ταύρο!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συμπέρασμα ως τώρα... έχουμε ένα χρήστη του φόρουμ (και των δρόμων δυστυχώς), ο οποίος είναι Άγιος στα πάντα. Στην οδήγησή του, στις συναλλαγές του, στη συμπεριφορά του. Όλοι οι άλλοι όμως είναι γι' αυτόν διεφθαρμένοι, παράνομοι και δε δικαιούνται να κάνουν οποιαδήποτε παρατήρηση, επειδή δεν είναι αναμάρτητοι. Αυτός όμως είναι. Σε αυτό έχει ξεπεράσει και τον Τσακ Νόρρις. O Τσακ Νόρρις έχει τη δύναμη να συγχωρεί τις αμαρτίες που κάνει. Ο εν λόγω χρήστης δεν κάνει.-Υπάρχουν και τίμιοι, υπάρχουν και λιγότεροι τίμιοι. Από ό,τι βλέπω, στο forum είναι αρκετοί που δεν είναι εντάξει. Φαντάζομαι ότι οι εντάξει δεν κάθονται να μου πουν μπράβο γιατί κατηγόρησες τον ξυλοδαρμό, μιας και θεωρείται αυτονόητο για τον κάθε νοήμονα άνθρωπο. Επίσης, να τονιστεί ότι, δεν είμαι Άγιος, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Η προσπάθεια είναι η αρχή της αυτοβελτιώσεως. Σε αντίθεση με άλλους που νομίζουν ότι έχουν αγγίξει την τελειότητα (βλ. Τόκος), παλεύω κάθε ημέρα για το καλύτερο. Φυσικά επίσης, οι διεφθαρμένοι δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν τη διαφθορά των άλλων παίρνοντας τον ρόλο των τιμητών.
Πάμε παρακάτω λοιπόν. Ως υπέρτατος υπερασπιστής του νόμου (ανώτερος και από τον Τσακ λέμε), μπορεί να κρίνει ανά πάσα στιγμή τις παραβάσεις του ΚΟΚ και τη σοβαρότητά τους, βάσει του προστίμου. Πχ παρκάρισμα 40 Ε, διπλό 100, τριπλό με απ' όλα χωρίς κρεμμυδι 120. Επειδή όμως η δικαιοσύνη και η νομοθεσία είναι τυφλές, αδυνατεί να δει την πραγματική σοβαρότητα της κάθε μίας ξεχωριστά (δεχτείτε το σαν feature και όχι σαν bug). Πχ, ο kc πάρκαρε παράνομα σε έναν δρόμο, χωρίς να κλείνει διάβαση πεζών, διασταύρωση κτλ, τη στιγμή που σε αυτόν τον δρόμο υπάρχουν ακόμα και τραπεζοκαθίσματα αραδιασμένα, αλλά αυτή του η παράβαση μπορεί άνετα να συγκριθεί με αυτή του κακομοιρη επαγγελματία που έκανε μπουρδέλο τη Δαβάκη, δημιουργώντας -εν δυνάμει- σοβαρό πρόβλημα σε ένα όχημα άμεσης ανάγκης/επέμβασης. Αλήθεια, αυτό τι ποσοστό πιθανότητας να έχει? Μικρότερο ή μεγαλύτερο απ' αυτό του να ξανακάνει ατύχημα ο 'ελαφρώς' πιωμένος που μυριζε από τα 5 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΠΕΝΤΕ) μέτρα? Αλήθεια, το να πεταχτεί ένα παιδάκι στο στενό που ο άλλος πήγαινε αέρα και ανάποδα, χωρίς να περάσει από το μυαλό του οτι υπάρχουν και παπάρες που κάνουν του κεφαλιού τους και χωρίς να κοιτάξει από την ανάποδη μεριά, τι απόδοση έχει στο στοίχημα?
Ενώ οι υπόλοιποι του forum, κρίνουν τις παραβάσεις με δικό τους σύστημα. Με ενοχλεί ο άλλος; Εκτέλεση. Ενοχλώ εγώ; Η παράβασή μου δεν είναι σοβαρή. Δυστυχώς, ο νόμος είναι νόμος και παρά το γεγονός ότι σε πολλά σημεία του είναι ελλιπής η προβληματικός (πχ παράβαση για ηχορύπανση 200€) η κρίση οργάνων και δικαστών γίνεται με βάση αυτόν. Μέχρι τη στιγμή που θα αλλάξει η κατάσταση, λοιπόν, ΟΣΟΙ θέλουν να κρίνουν τη σοβαρότητα μιας παράβασης θα χρησιμοποιούν το νόμο. Διαφορετικά, απλά έχουμε αυτοδικία.
Το ζήτημα του παράνομου παρκαρίσματος. Όσο ενόχλησε το ανάποδα στο μονόδρομο, τόσο ενόχλησε ο kacey εμένα* που μένω απέναντι να κατεβάσω τον παράλυτο πατέρα μου από το αμάξι. Τι είναι πιο σημαντικό τώρα; Το πιθανό (δεν έγινε τελικά) ατύχημα στο μονόδρομο ή η πραγματική ενόχληση που μου προκάλεσε ο kacey.
Αν έχεις παντελή γνώση πιθανοτήτων (δεν έχεις γιατί σίγουρα έχεις παίξει και ΠΡΟΠΟ μία φορά στη ζωή σου) δεν ευθύνομαι εγώ. Πάντως, πρέπει να τις λαμβάνεις υπόψη σου. Αν δεν τις γνωρίσεις, θέλω να παλέψεις αύριο για 1.000.000.000€ με τον εξής κύριο:
http://uk.ufc.com/fighter/Cain-Velasquez
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συμπέρασμα ως τώρα... έχουμε ένα χρήστη του φόρουμ (και των δρόμων δυστυχώς), ο οποίος είναι Άγιος στα πάντα. Στην οδήγησή του, στις συναλλαγές του, στη συμπεριφορά του. Όλοι οι άλλοι όμως είναι γι' αυτόν διεφθαρμένοι, παράνομοι και δε δικαιούνται να κάνουν οποιαδήποτε παρατήρηση, επειδή δεν είναι αναμάρτητοι. Αυτός όμως είναι. Σε αυτό έχει ξεπεράσει και τον Τσακ Νόρρις. O Τσακ Νόρρις έχει τη δύναμη να συγχωρεί τις αμαρτίες που κάνει. Ο εν λόγω χρήστης δεν κάνει.-Υπάρχουν και τίμιοι, υπάρχουν και λιγότεροι τίμιοι. Από ό,τι βλέπω, στο forum είναι αρκετοί που δεν είναι εντάξει. Φαντάζομαι ότι οι εντάξει δεν κάθονται να μου πουν μπράβο γιατί κατηγόρησες τον ξυλοδαρμό, μιας και θεωρείται αυτονόητο για τον κάθε νοήμονα άνθρωπο. Επίσης, να τονιστεί ότι, δεν είμαι Άγιος, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Η προσπάθεια είναι η αρχή της αυτοβελτιώσεως. Σε αντίθεση με άλλους που νομίζουν ότι έχουν αγγίξει την τελειότητα (βλ. Τόκος), παλεύω κάθε ημέρα για το καλύτερο. Φυσικά επίσης, οι διεφθαρμένοι δεν έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν τη διαφθορά των άλλων παίρνοντας τον ρόλο των τιμητών.
Ως άγιος άνθρωπος λοιπόν, είναι σαφέστατα εναντίον της βίας και της αυτοδικίας, ακόμα και όταν κινδυνέψει η ζωή σου από τη μαλακία του άλλου. Προσοχή όμως. Μην τολμήσετε να του χαλάσετε το ζεν την ώρα που οδηγεί στην εθνική οδό απολαμβάνοντας το Μίλκο του και προσευχόμενος στον άγιο Φορούμιο τον Τρολλιστή, η οργή του θα πέσει στα κεφάλια σας (ε, και αν πέσει και σε κανενός άλλου εποχούμενου το κεφάλι, συμβαίνουν κι αυτά, πάντα υπάρχει ο άμαχος πληθυσμός). Και η οργή του δε συγκρίνεται με αυτή του Τσακ Νόρρις, είναι κλάσεις ανώτερη.
Διαστρέβλωση δημοσίευσης. Γίνεται αναφορά. Ψέμα 100%. Δεν με ενόχλησε. Ήπια, τελείωσα, τον πέρασα και ΜΕΤΑ με ενόχλησε όταν πήγα να τον προστατεύσω κιόλας. Δεν του έκανα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε. Είσαι κοινός ψεύτης και συκοφάντης και περιμένω αγωγή. Τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα στο δικηγόρο σου.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ο χρήστης αυτός έχει και τη δύναμη της ενόρασης (με το μάτι της Θαντέρα, όσοι θυμούνται) και μπορεί να δει τις παρανομίες που έκανε ο άλλος χρήστης του φόρουμ, απλά μαθαίνοντας το επάγγελμα που εξάσκησε περιστασιακά. Η αλήθεια ειναι πάντως οτι το 'μάτι της Θαντέρα' λειτουργεί άψογα, αν κρίνουμε από το γεγονός οτι ζει για να μας περιγράψει τις δεκάδες περιπτώσεις παρολίγο πολύνεκρου που συμβαίνουν μπροστά του στη διαδρομή από το σπίτι του ως το περίπτερο για να πάρει εφημερίδα. Μην απορείτε και μη σας κάνει εντύπωση. Ο χρήστης αυτός δεν έχει τον μαλακομαγνήτη (και για το ενδεχόμενο να πηγαινει γυρευοντας πού και πού ούτε λόγος, θα πέσει φωτιά να μας κάψει), οι δυνάμεις των Νεφελίμ έχουν βαλθεί να του κάνουν κακό, επειδή έχει πάρει το μέρος των Ελοχίμ.
Το σπαθί των προφητειών μου δίνει ενόραση όπως βλέπεις και γνωρίζω, όπως το 100% του πληθυσμού στην Ελλάδα ότι οι οδηγοί ΤΑΧΙ σταματούν παράνομα, διπλοπαρκάρουν, καταλαμβάνουν χώρο που τον κάνουν πιάτσα κτλ. Αν δεν το βλέπεις, τότε, σίγουρα ζεις εκτός Ελλάδος. Αν θες να το δεις, μπορείς να κάνεις μία βόλτα στο λιμάνι του Πειραιά και να δεις τι ακριβώς γίνεται. Αν θες, σου ανεβάζω και βίντεο από λιμάνι Πειραιά, μήπως και πειστείς. Αν εσύ έψαχνες νόμιμη θέση παρκαρίσματος κατά την αποβίβαση και επιβίβαση, θα είσαι Η εξαίρεση, πράγμα που αδυνατώ να πιστέψω, όπως φαντάζομαι και ο υπόλοιπος κόσμος.
Είναι ευχάριστο πάντως γιατί διευρύνεις τους ορίζοντές σου διαβάζοντας Λιακόπουλο. Τουλάχιστον ξέρεις ότι ζουν ανάμεσά μας. Να φυλάγεσαι γιατί θα ανοίξουν οι πύλες στην Τάκλαμακάν και θα έρθει ο Πολέμαρχος με το σπαθί Σαμουράι να κόψει το Cern στα δύο και στη συνέχεια θα αφαιρέσει το δάχτυλο του Hawking και άλλες λοιπές μπούρδες που διαβάζουν άνθρωποι που το F = ma τους φαντάζει κάτι μαγικό.
Αυτό που δεν πρέπει να του παραβλέψουμε είναιη πονοψυχία του και η δυνατότητα να συγχωρεί. Δεν πειράζει που ο κακομοίρης οικογενειάρχης βιοπαλεστής ήταν πιωμένος, κρίμα είναι να χάσουν τα παιδάκια του το ψωμάκι τους, τον συγχωρούμε με όλη μας την καρδιά και του δίνουμε και συγχωροχάρτι και για την επόμενη φορά που θα καταφέρει επιτέλους να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
Όπως διάβασες και σε παραπάνω post έχω αλλάξει πλέον. Έχω πιστόλι, φλογοβόλο, αντιαρματικό και ένα stinger για τις Ε.Ο., ώστε, αν παρκάρει κάποιος παράνομα στη γειτονιά μου να του ανατινάζω το αμάξι και το σπίτι, ακριβώς όπως κάνουν αρκετοί από το forum: Wagner669, kacey, taurus, avel για να θυμηθώ μερικούς από τους υπέρμαχους της χρήσης βίας.
Ευχαριστώ.
-
Ζούμε επικές στιγμές!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στην δεύτερη περίπτωση επικρατεί ο πιο χειροδύναμος καρατίστας και στην συγκεκριμενη περίπτωση ο Κεισυ ήταν μαλλον ο πιο δυνατος.Σε διαφορετικη περιπτωση ισως να ηταν νοσοκομείο ή στα λιθαράκια .Αυτό ειναι ρίσκο αφού ποτε δεν ξερεις τι ειναι ο καθενας μας.Δεν χρειάζεται να εισαι Πασαρης να έχεις περιστροφο στο καθισμά σου.
Αυτα που διαβασα εδω ειναι για μενα τα περισσοτερα παπαριές και συγνώμη δηλ αλλά μια δυο τρείς φορές να φανεις αντρας την τεταρτη θα ειναι ο Ρουίτσα και οτι λήγει σε ίτσα απο την ταδε χωρα θα στη ριξει και μετα αντε στα παιδιά σου να τους πεις ότι ηταν παρανομος και τσαμπουκάς και εκανες ότι έκανες.
Ωραίος ο Κεισυ αλλά ίσως την επόμενη φορά ο αλλος παρανομος τσαμπουκας που θα ξαναβρει του δωσει τη γραβατα να την φαει και ελπίζω αυτό και οχι κατι αλλο πιο καυτο και διαπεραστικό.Προφανως.
ΥΓ1
9/10 ειναι κουραδομαγκες, που αυτοι που τους αφηνουν να κανουν τετοια τους εχουν κανει 'δυνατους'. Ε αμα πεσω στον 1, τι να κανουμε.ΥΓ2 Δεν ειπα ποτε οτι δεν εχω φαει ξυλο, ή οτι δεν εχω καταληξει στο νοσοκομειο (2 φορες).
Η ανθρωπινη ζωη, αναλογα με το για ποιου την ζωη μιλαμε, μπορει να εχει κ μηδενικη αξια. Να μην σου πω αρνητικη αξια, με - προσημο.
Το λες σοβαρά αυτό τώρα έτσι ?
Και ποιος το αξιολογεί αυτό ? Εσύ ? εγώ? Ο πιο δυνατός ? Ο πιο μάγκας ? Αυτός με το μεγαλύτερο όπλο ?
**ΠΟΙΟΣ ??? **
Εγω που ειμαι 31 μπορω να εχω αποψη? Λοιπον:
Κατ'αρχας δεν ξερω αν το πηρες χαμπαρι, αλλα χτες εσφαξαν καποιον επειδη δεν δεχτηκε να τους δωσει την καμερα με την οποια θα κατεγραφε την γεννηση του παιδιου του. Αυτοι λοιπον οχι απλα δεν αξιζουν να ζουν, αλλα θα ημασταν ολοι πολυ καλυτερα αν καποιος τους εκτελουσε σημερα κιολας.
Εκτος βεβαια αν, κατα την λογικη 'κακως δερνετε οσους σας πουλανε τσαμπουκα ενω εχουν κανει μλκια', θεωρησουμε οτι εφταιγε εκεινος επειδη αρνηθηκε να τους δωσει την καμερα.
Αυτος που θα σου βαλει ενα οπλο στο κεφαλι, για να σου παρει αυτα που σου ανηκουν κ τα οποια εχεις δουλεψει για να αποκτησεις, κ θα σε εκτελεσει αν αρνηθεις να του τα δωσεις, εχει αρνητικο προσημο στην αξια της ζωης του. Δηλαδη ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ.
Αξια η ζωη αυτου? Οσο το συντομοτερο στο χωμα, τοσο το καλυτερο για ολους μας. Οπως κ οι μπραβοι που πιασανε προσφατα που εκβιαζαν 200+ μαγαζια, οπως κ αυτοι που εκαψαν την Marfin γιατι 'επαναστατουσαν'.
Κ ναι το εχω παθει.
α) Πριν 10 χρονια μας εκαναν ενοπλη ληστεια στο μαγαζι μας κ μας πηραν κοντα 50 χιλιαρικα (16 εκατομυρια δραχμες τοτε). Παραλιγο να καταστραφουμε κ να χασουμε μια επιχειρηση 40 χρονων (τοτε) μεσα σε μια μερα επειδη μας πηραν αυτα τα λεφτα. Αν δεν τους τα διναμε, ειχαμε να διαλεξουμε αναμεσα σε καραμπινα κ οπλο.
β) Το βενζιναδικο που ειναι πανω στην Πειραιως πριν το Factory Outlet, το ειχε θειος μου πριν 15 χρονια. Μπηκε καποιος να τον κλεψει κ τον εκτελεσε με μια σφαιρα (τον θειο μου). Του πηρε ενα αστειο ποσο, δεν συμπληρωνε 100 χιλιαδες δραχμες τοτε (300 ευρω). Τον επιασαν, εκανε ~2,5 χρονια στην φυλακη κ μετα βγηκε εξω (ενω ειχε ομολογησει οτι το εκανε). Ε μετα απο λιγο καιρο καθαρισε αλλον εναν κ μετα τον βαλανε μεσα για τα καλα.
Ε αυτοι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ. Απο τοτε στο μαγαζι υπαρχει οπλο κ εννοειται οτι δεν θα το σκεφτω ουτε στιγμη να εκτελεσω οποιον παει να κανει το ιδιο. Πισωπλατα, αφου του εχω δωσει πρωτα οτι θελει κ νομιζει οτι κερδισε κ απομακρυνεται, για να μην μου ριξει εκεινος πρωτος. Οπως εκανε συναδελφος πριν απο μερικα χρονια οταν εκτελεσαν 2 γυφτους. Ετρεξε 1,5 χρονο στα δικαστηρια, αλλα κ τα λεφτα του κρατησε, κ την ακεραιοτητα του. Κ οι αλλοι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
pipinaki
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον ο ιδιος μεθυσμενος, λιγο μετα αφου τον αφησες να την βγαλει λαδι, να σφαξει ενα στοπ κ να παει να πεσει πανω στους γονεις σου κ να παθουν ζημια. Οχι υλικη. ΖΗΜΙΑ. Εκει να σε δω τι αρχες κ αξιακα συστηματα θα ειχες...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για δεύτερη φορά.Me too, me too...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
pipinakiΚαι μιλάμε για 'άνθρωπο' που 40ίζει εντός ολίγου...
-
Παρατηρήσεις:
-
Το θέμα είναι μην σκοτωθείς, όχι να τις φας απλά. Αυτό είναι το πιο απλό και διορθώνεται μέσες άκρες.
-
Όταν για 100€ εσύ πλάκωσες τον άλλο, περιμένεις ο αλλοδαπός για 500€ να μην σε σκοτώσει; Ο άλλος χτες, για 40€ παράβαση, τον έβρισε, είπε ψέματα, και ήταν έτοιμος να τον δείρει. Ο Σομαλός, για 700€ του iphone ή της JVC θα σε καθαρίσει και πολύ καλά θα κάνει. Αυτό του έχεις μάθει να κάνει, αυτό κάνει. Και μην ξεχνάς ότι, αυτοί είναι απόγονοι του Σάκα κι εσύ του Αριστοτέλη. Αν εσύ καθαρίζεις για πλάκα, αυτοί θα έπρεπε να του είχαν φάει την καρδιά του 44χρονου.
-
Αν ο πιωμένος τύπος πατούσε τους γονείς μου θα έκρινα την υπόθεση και θα έβγαζα συμπέρασμα. Ούτε θα κατηγορούσα αμέσως, ούτε θα έλεγα δεν πειράζει. Κρίνω κατά περίσταση κάθε φορά. Σε καμία περίπτωση όμως, αν δεν ήταν εμφανές τι είχε γίνει δε θα χειροδικούσα ή δε θα έλεγα ψέματα. Να καλέσω αλκοτεστ γιατί δεν έβλεπε από τον καθρέπτη; Τι έκανε δηλαδή το αλκοόλ; Έριξε τις σταγόνες για να μην βλέπει; Πάντως, όπως και να έχει, οι πιθανότητες ήταν 100% να τον σκίσω και 0,00000001% να κάνει ζημιά. Διάλεξα το 2ο ως πιο δύσκολο να γίνει.
Ευχαριστώ.
-
-
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εγώ έβγαλα ταυτοτητα και του είπα ''ασφάλεια''.........και ηρέμησε και καλά ότι έκανα δουλειά σε παρακολούθηση...(τελείως άσχετο)Και κάπου εδώ θα πεταχτεί ο γνωστός χρήστης και θα τονίσει ότι έκανες αντιποίηση αρχής...
Καλά του έκανες του σκυλάραπα. Τέτοιοι αλήτες χρειάζονται ξύλο και εκτέλεση. Έπρεπε να κατέβεις να τον σαπίσεις στο ξύλο όπως θα έκαναν οι άλλοι street fighters του forum. 2-3 ακόμα Ράμπο να βρούμε στο forum και πήραμε την Πόλη. Και ο χέρι χέρι νέος Παλαιολόγος να οδηγήσει τις στρατιές.
Πράγματι δεν είναι σωστό που τον χαρακτήρησε έτσι, οπότε ταιριάζει και μια σαρκαστική απάντηση σαν κι αυτή. Όχι όμως από κάποιον που στο παρελθόν εδώ μέσα έχει εξαπολύσει μύδρους για την 'ΑΛλοδαπή ΑΣτυνομία' (sic) και τους πακιστανούς που δεν πληρώνουν εισητήριο στα λεωφορεία κλπ. Είναι υποκριτική αυτή η στάση.
Αν του έκλεινα το σπίτι για να πάρω 85.000 δρχ που είχε το βάψιμο του φτερού (πίσω αριστερό) και άφηνα 3 παιδιά (τόσα μου είπε ο αστυνομικός ότι είχε) ατάιστα τι θα έλεγα μετά; Εγώ, ως pipinos1976, δε θα μπορούσα να αντικρίσω τους γονείς μου.
Πόσο καιρό έχεις να πληρωθείς από το ΤΕΙ είπαμε; Μην παραπονιέσαι ύστερα όταν σου τρώνε τα δεδουλευμένα, κι αυτοί άνθρωποι είναι κι έχουν ανάγκες.
0-100 Km/h σε 12,5 (12,3 λέει η Opel), άρα, θεωρώντας σταθερή επιτάχυνση έχουμε α = 2,2 m/s^2 και σε απόσταση 10-20 m που πρόλαβα να επιταχύνω θα είχα φτάσει τα 55-60 Km/h (ξεκινώντας από τα 50). Με αυτή την ταχύτητα ακουμπήσαμε.
Τα 0-100 Km/h σε 12,5s επιτυγχάνονται σε στεγνό καλό οδόστρωμα, με το γκάζι στο πάτωμα. Οπότε αφενός μεν είναι ανέφικτο να πετύχεις τέτοια τιμή επιτάχυνσης σε βρεγμένο ελληνικό δρόμο, αφετέρου δε, υπό έντονη βροχή μέσα στη πόλη
οδηγείς με τέτοιο τρόπο;Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν, είτε με τα νούμερα που παραθέτεις, είτε με τη περιγραφή που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του προσεκτικού και χερά οδηγού που προσπαθείς να χτίσεις.
Έστω, μετά το 'Ευχαριστώ', μπορείς να προσθέτεις σε κάθε κείμενο σου 'Το μήνυμα αυτό είναι προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.' Μπορείς να το βάλεις στην υπογραφή σου, ώστε να μην χρειάζεται να το γράφεις κάθε φορά.
Παρακαλώ.
-
Το ακριβές ποσοστό με ποιο πρόγραμμα το υπολογίζεις?
Επιμένεις να λες 'για 100Ε, για 40 Ε, για 70Ε'. Είσαι εκτός πραγματικότητας, το ξαναλέω. Μπορεί το διπλοπαρκάρισμα να κοστολογείται από τον κρατικό μηχανισμο τόσο, δε σημαίνει οτι η παράβαση αυτή δεν μπορεί να φέρει πολλαπλάσια αρνητικά αποτελέσματα. Δυο φορές χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ασθενοφόρου ή της πυροσβεστικής, το έκανες και τις δυο γαργάρα. Τα καλά και συμφέροντα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Επιμένεις να λες 'για 100Ε, για 40 Ε, για 70Ε'. Είσαι εκτός πραγματικότητας, το ξαναλέω. Μπορεί το διπλοπαρκάρισμα να κοστολογείται από τον κρατικό μηχανισμο τόσο, δε σημαίνει οτι η παράβαση αυτή δεν μπορεί να φέρει πολλαπλάσια αρνητικά αποτελέσματα. Δυο φορές χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ασθενοφόρου ή της πυροσβεστικής, το έκανες και τις δυο γαργάρα. Τα καλά και συμφέροντα...Άσε μας ρε ταρίφα που θα μας το παίξεις κι εσύ τάξις και ηθική!
(πλάκα κάνω, ε!)
Σου έχω καλύτερο παράδειγμα:
Πρόστιμο για χρήση ανιχνευτή ραντάρ = 2000€
Εμπειρία του εν λόγω μέλους στη χρήση ανιχνευτών ραντάρ = Ανεκτίμητη.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]