-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Αυτό θα πει αφήνω το αυτοκίνητο όπου γουστάρω...Σταματησε..... Σήκωσε το βλέμμα και είδε το Yes! Άρα καλά είμαι εδώ.
-
Πριν 10 λεπτα..
Ακουω φωνες και βγαινω στο μπαλκονι να δω τι εγινε παλι.. ειναι στο στενο μου μηχανακι με μια 45αρα πανω ξεκρανωτη η οποια μπινελικωνει ασχημα εναν τυπο ο οποιος ειναι στον καθετο.. Της φωναζει επειδη εσφαξε το stop.. Οποτε την ακουω και βλεπω σε καποια φαση να του λεει 'αντε γαργαλησου παλιοπαπαρα μλκ'.. Με το που το λεει ξεκιναει και χεσμενη μηπως την ακολουθει κοιταει συνεχεια προς τα πισω να δει αν ερχεται και ταυτοχρονα σφαζει και το επομενο stop αφου κοιταει πισω.. Σκεφτηκα να τη ροχαλιασω απο πανω καθως περναγε αλλα λεω χεστο.. -
BMW σειρά 3 με τα τετράγωνα φανάρια, η μάνα οδηγός κυκλοφορούσε στην Ηλιουπόλεως με το παιδάκι (6-7 ετών) να έχει βγάλει το κεφάλι του από την ηλιοροφή.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν 10 λεπτα..
Ακουω φωνες και βγαινω στο μπαλκονι να δω τι εγινε παλι.. ειναι στο στενο μου μηχανακι με μια 45αρα πανω ξεκρανωτη η οποια μπινελικωνει ασχημα εναν τυπο ο οποιος ειναι στον καθετο.. Της φωναζει επειδη εσφαξε το stop.. Οποτε την ακουω και βλεπω σε καποια φαση να του λεει 'αντε γαργαλησου παλιοπαπαρα μλκ'.. Με το που το λεει ξεκιναει και χεσμενη μηπως την ακολουθει κοιταει συνεχεια προς τα πισω να δει αν ερχεται και ταυτοχρονα σφαζει και το επομενο stop αφου κοιταει πισω.. Σκεφτηκα να τη ροχαλιασω απο πανω καθως περναγε αλλα λεω χεστο..Επρεπε να της πεταγες κανα παγακι να γουσταρει
-
Μετα καταλαβα οτι ειχε ανθρωπους πισω!!!!
-
Μερικά ζώα των τελευταίω ημερών.
-
Οι δύο οδηγοί σε ένα πρωί που έκαναν όπισθεν και κόντεψαν να πέσουν πάνω μου. Είπαμε να παρκάρεις, αλλά μην σταματάς 3 αυτοκίνητα μπροστά και καρφώνεις την όπισθεν κι εγώ πρέπει να φανταστώ ότι πρέπει να κάνω άλλα 2 πίσω για να παρκάρεις εσύ στη γωνία ή μπροστά στο σχολείο του παιδιού σου.
-
Ο οδηγός του φορτηγού που προσπερνούσε άλλα φορτηγά όντας στην αριστερή λωρίδα για 5 min. Δημιούργησες ουρά 100 ΙΧ για να προσπεράσεις με 81 τα άλλα φορτηγά που πήγαιναν με 80 σε όριο 80.
-
Οι οδηγοί των φορτηγών στην Α.Ο. που καρφώνονται στη μεσαία λωρίδα και κινούνται με 80. Αν τα φορτηγά είναι στη μεσαία με το όριό τους (80-85) και εγώ σας προσπερνάω κινούμενος λίγο πιο κάτω από το όριο για τα ΙΧ (πχ 90-95) γιατί έχω ξεκινήσει νωρίς για τη δουλειά και δε θέλω να περιμένω με τις ώρες, αυτοί που θέλουν να με προσπεράσουν κινούμενοι με το όριο 100-120, πού θα πάνε; Από δεξιά ή πάνω από τις μπαριέρες; Γιατί αναγκάζετε τους υπόλοιπους οδηγούς να είναι παράνομοι;
-
Ο βλάκας που έκανε τη σφήνα στην Λ. Σχιστού και στη συνέχεια πήγαινε πιο αργά και μονίμως αριστερά. Άντε να στη δικαιολογήσω στη σφήνα γιατί πηγαίνω αργά και δεν σε είδα. Μα να περνάς και μετά να πηγαίνεις πιο αργά και να με κλείνεις; Αυτό σημαίνει ότι απλά βαριόσουν να πατήσεις φρένο.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πριν 10 λεπτα..
Ακουω φωνες και βγαινω στο μπαλκονι να δω τι εγινε παλι.. ειναι στο στενο μου μηχανακι με μια 45αρα πανω ξεκρανωτη η οποια μπινελικωνει ασχημα εναν τυπο ο οποιος ειναι στον καθετο.. Της φωναζει επειδη εσφαξε το stop.. Οποτε την ακουω και βλεπω σε καποια φαση να του λεει 'αντε γαργαλησου παλιοπαπαρα μλκ'.. Με το που το λεει ξεκιναει και χεσμενη μηπως την ακολουθει κοιταει συνεχεια προς τα πισω να δει αν ερχεται και ταυτοχρονα σφαζει και το επομενο stop αφου κοιταει πισω.. Σκεφτηκα να τη ροχαλιασω απο πανω καθως περναγε αλλα λεω χεστο..Επρεπε να της πεταγες κανα παγακι να γουσταρει
Nαι ρε συ τη τον κουβαλάς τζαμπα τον καταψύκτη μαζι σου στο μπαλκόνι?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
:yikes:Μετα καταλαβα οτι ειχε ανθρωπους πισω!!!!
Στην αρχή για τι σου μοιάξανε ρε παναγιώτη?
-
Ζωο ο τυπος με ενα SUV που μου επαιζε τα φωτα και κορναρε γιατι δεν πηγαινα πανω απο 40χλμ/ω στη Μοναστηριου σε σημειο που γινοντα τα εργα του ΜΕΤΡΟ...
Κι να πω κατι που μου συνεβει σημερα 2 φορες..Ημουν τυχερος και ο Θεος με φυλαξε...Στη Μαργαροπουλου-πισω απο τον Σ.Σ.-ξαφνικα πεταγεται στο δρομο ενας Ρωσοποντιος πρεζο/αλκοολικος και τρικλιζοντας παει να πεσει μπροστα μου...ευτυχως τον απεφυγα με ελιγμο...Και το δευτερο....Στην Εγνατια,μετα την Αριστοτελους,πρεζονι να παει ξαφνικα να περασει καθετα τα 2 ρευματα...ευτυχως φρεναρα και του εδωσα μια μουτζα!!Τον ειδα απο τον καθρευτη που μετα χειρονομουσε και εκραζε με τον χαρακτηριστο τροπο των τοξικων!!! Σας εχουν συμβει παρομοια περιστατικα?
Και μεγαλα ζωα οσοι ποδηλατες βγαινουν στον δρομο οχι για να μετακινηθουν με το ποδηλατο,αλλα για να εκφρασουν την αντιθεση τους προς το ΙΧ....Και εγω με την παρεα μου οταν ημουν μικρος διασχιζαμε ολη την πολη παιζοντας με τα ποδηλατα,αλλα δεν καναμε ετσι..Και κυριως στις μερες μας αυτοι που κανουν ποδηλατο στη Θεσ/νικη ειναι κατι νεαροι και μεσηλικες ...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Και μεγαλα ζωα οσοι ποδηλατες βγαινουν στον δρομο οχι για να μετακινηθουν με το ποδηλατο,αλλα για να εκφρασουν την αντιθεση τους προς το ΙΧ....
+1
-
Tί εννοείται ρε παιδιά;
-
-
Ένας νεκρός μετά από λογομαχία οδηγών
Δημήτρης Καραστεφανής11/04/2011 | 09:09Τελευταία Ενημέρωση 09:09 11/04/2011Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του μετά από λογομαχία και συμπλοκή στην εθνική οδό Άργους – Τρίπολης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην θέση Κολοσούρτης, όταν δύο οδηγοί 35 και 53 ετών αντίστοιχα λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο 35χρονος να χτυπήσει με γροθιά το άλλο οδηγό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ένας νεκρός μετά από λογομαχία οδηγών
Δημήτρης Καραστεφανής11/04/2011 | 09:09Τελευταία Ενημέρωση 09:09 11/04/2011Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του μετά από λογομαχία και συμπλοκή στην εθνική οδό Άργους – Τρίπολης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην θέση Κολοσούρτης, όταν δύο οδηγοί 35 και 53 ετών αντίστοιχα λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο 35χρονος να χτυπήσει με γροθιά το άλλο οδηγό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Το ιδιο δεν ειναι ; http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=291026&cid=12
-
Παρανομες δοκιμές?
-
-
Τι να πει κανείς... Θέλω να πιστεύω ότι δεν έκανε 'αγωνιστικά περάσματα' τρομάζοντας τον οδηγό του Yaris, ώστε ο τελευταίος να αντιδράσει έτσι. Όχι ότι έχει και τόση σημασία πλέον...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
:yikes:
Δεν εδωσα καν προσοχη.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
:yikes:
Δεν εδωσα καν προσοχη.
Μάλλον θα είχες ''φορτώσει'' Στο γιου τι μπεϊ μαζί και αυτο το βιντεάκι
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=32324&start=3915#p2182994 -
Στη δουλεια ημουν...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]