-
Απίστευτο σκηνικό σημερα, Ζωο Α μια κυρία παρκάρει πάνω στη γωνιά σε φανάρι με διάβαση πεζών κ την κλείνει στην συνεχεία ενα άλλο ζωο Β που διπλοπαρκαρε ακριβώς δίπλα της! Θελει να φύγει η Α κορνάρει έρχεται το Β ρίχνουν μερικά Γαλλικά φεύγει η Α με ανάστροφη κόβοντας τα δυο ρεύματα κ παρκάρει στην θέση της ο Β!
Εννοείτε η Α 100 μετρα πιο κάτω διπλοπαρκαρε αυτη μετα μπροστα την τράπεζα!!
-
Πίσω από το Renault-δεξιά από το δέντρο υπάρχει ακόμα ένα αυτοκίνητο. Το πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο είναι πλέον υπαίθριος χώρος στάθμευσης. Το εντυπωσιακό και συνάμα απογοητευτικό είναι ότι η BMW έχει στο ενεργητικό της μια κλήση για στάθμευση στο πεζοδρόμιο, το Panda έχει τρεις (3!) κλήσεις στο ενεργητικό του για στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο και το κρυμμένο αμάξι έχει 1-2 κλήσεις για στάθμευση στο συγκεκριμένο σημείο! Δυστυχώς, η μόνη λύση φαίνεται να είναι . Και δεν είμαι το άτομο που θα ρίξει
Κάποιοι εξ αυτών απέκτησαν ακόμα ένα ροζ χαρτάκι στο ενεργητικό τους. Για να δούμε ποιος έχει μεγαλύτερη υπομονή: αυτός που πληρώνει/σβήνει τις κλήσεις ή αυτός που καλεί το 100;
By the way, σήμερα είχε αφήσει χαρτί κι η δημοτική αστυνομία με το οποίο προέτρεπε τα ζώα να παρκάρουν στο στάβλο κι όχι στο πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Απίστευτο σκηνικό σημερα, Ζωο Α μια κυρία παρκάρει πάνω στη γωνιά σε φανάρι με διάβαση πεζών κ την κλείνει στην συνεχεία ενα άλλο ζωο Β που διπλοπαρκαρε ακριβώς δίπλα της! Θελει να φύγει η Α κορνάρει έρχεται το Β ρίχνουν μερικά Γαλλικά φεύγει η Α με ανάστροφη κόβοντας τα δυο ρεύματα κ παρκάρει στην θέση της ο Β!Εννοείτε η Α 100 μετρα πιο κάτω διπλοπαρκαρε αυτη μετα μπροστα την τράπεζα!!
Aυτοί δεν διορθώνονται, πρέπει να τους πάρουν το δίπλωμα δια παντώς. Τέλος
-
Με ποιο δικαιωμα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Παγκαλος Θεοδωρος και η συνοδεια του σταθμευουν οπου τους βολευει σε κεντρικες λεωφόρους?
Σημερα το πρωι στις 9.00 στη συμβολη των οδων Παπαδιαμαντοπουλου και Β. Σοφίας (επί της Παπαδιαμαντοπουλου)σταθμευσε αυτοκινητο μαρκας skoda octavia με αριθμο πινακιδας ΙΟΡ 6548 στο αριστερο μερος του δρομου κλεινοντας ουσιαστηκα τη 1 απο τις 2 λωριδες δημιουργώντας μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα (εννοειται πως η μηχανη της συνοδειας του σταθμευσε πανω στο πεζοδρομιο)
Συγχαρητηρια που δινουν το καλο παραδειγμα...
-
Ζώα όσοι μιλάνε στο κινητό ενώ οδηγούν. Το παρατηρώ συνεχώς από τη Δευτέρα σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Μάλλον η άνοιξη έφερε και τη μαζί.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ζώα όσοι μιλάνε στο κινητό ενώ οδηγούν. Το παρατηρώ συνεχώς από τη Δευτέρα σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Μάλλον η άνοιξη έφερε και τη μαζί.Μπα, είναι συνήθεια παντός καιρού. Αυτό που είναι ανοιξιάτικο φαινόμενο είναι τα ερωτευμένα ζευγαράκια που ο οδηγός κοιτάζει το έτερόν του ήμισυ αντί για το δρόμο. Τί να κάνουμε, ο έρωτας(και η ) δεν κρύβονται!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Με ποιο δικαιωμα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Παγκαλος Θεοδωρος και η συνοδεια του σταθμευουν οπου τους βολευει σε κεντρικες λεωφόρους?Με το δικαίωμα του 'μαζί τα φάγαμε'. Τώρα πλέον θα λέμε και 'μαζί μποτιλιάραμε'.
Και μια ερώτηση κρίσεως: το Octavia κράταγε γερά ή έγερνε προς την μια πλευρά?
-
Με ποιο δικαιωμα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Παγκαλος Θεοδωρος και η συνοδεια του σταθμευουν οπου τους βολευει σε κεντρικες λεωφόρους?Σημερα το πρωι στις 9.00 στη συμβολη των οδων Παπαδιαμαντοπουλου και Β. Σοφίας (επί της Παπαδιαμαντοπουλου)σταθμευσε αυτοκινητο μαρκας skoda octavia με αριθμο πινακιδας ΙΟΡ 6548 στο αριστερο μερος του δρομου κλεινοντας ουσιαστηκα τη 1 απο τις 2 λωριδες δημιουργώντας μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα (εννοειται πως η μηχανη της συνοδειας του σταθμευσε πανω στο πεζοδρομιο)
Εισιτήρια από το θέατρο Ντενίση ?
-
Δεξιά δεν είναι το θέατρο Ντενίση?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι πριν που είδα έναν γύρω στα 45 μ'ένα saxorallo να σταματάει να βγαίνει έξω και να βγάζει μια σιδεριά απ'το δρόμο για να βάλει το κωλάμαξό του. ο τύπος φυλάει θέση σε μια περιοχή που δεν έχει πρόβλημα από parkingΒάλε ένα χαρτόνι στη σιδεριά την επόμενη φορά που θα τη δεις στο δρόμο που να λέει 'ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΨΖ-9999' (άσχετη πινακίδα) 'ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΑΣΩ'.
-
Με ποιο δικαιωμα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Παγκαλος Θεοδωρος και η συνοδεια του σταθμευουν οπου τους βολευει σε κεντρικες λεωφόρους?Σημερα το πρωι στις 9.00 στη συμβολη των οδων Παπαδιαμαντοπουλου και Β. Σοφίας (επί της Παπαδιαμαντοπουλου)σταθμευσε αυτοκινητο μαρκας skoda octavia με αριθμο πινακιδας ΙΟΡ 6548 στο αριστερο μερος του δρομου κλεινοντας ουσιαστηκα τη 1 απο τις 2 λωριδες δημιουργώντας μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα (εννοειται πως η μηχανη της συνοδειας του σταθμευσε πανω στο πεζοδρομιο)
Αυτά γίνονται για συγκεκριμένο λόγο, εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια. Είναι η επίδειξη της ισχύος, της εξουσίας, πάνω στα πρόβατα. Θα διηγηθώ μία ιστορία, για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει:
Πριν κάποια χρόνια, μιλούσα με τον Δντη ενός σχολείου. Μπροστά ο σύλλογος των καθηγητών. Μας έλεγε μία ιστορία. Είχα έναν τράγο, έλεγε, πολύ ατίθασο. Τα ζώα τα είχαμε ελεύθερα, καθώς κίνδυνοι δεν υπήρχαν. Αυτός, σε κάποια φάση, χάθηκε και δεν τον είδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράζω, λοιπόν, ένα μικρότερο τράγο, πολυ νεότερο αυτού που είχα. Ενώ έχει περάσει ένα 6μηνο, ενώ πηγαίνω στο δρόμο, τον βλέπω στην πλαγιά του βουνού. Σταματάω το αυτοκίνητο, πηγαίνω, τον μαζεύω και τον γυρνάω πίσω στο μαντρί. Για να μη φύγει ξανά και να τον κάνω να νιώσει ότι είναι δικός μου πλέον, τον δένω σε έναν πάσσαλο. Τότε, τι πήγε και έγινε, λέτε;
Πετάγομαι, γιατί τόσα χρόνια με τα ζώα στο χωρίο το περίμενα:
Ο μικρός τράγος, 'πήδηξε' τον Μάρκο, του λέω.
Ακριβώς, απαντάει ο Δντης, η 1η δουλειά του μικρού τράγου ήταν να πηδήξει τον Μάρκο. Ξέρεις από ζώα, μου λέει. Ναι, του απαντάω, κάθε χρόνο έχω αρκετά...
Το έπιασες τώρα το νόημα της πράξης του κ. Παγκάλου;;;;;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Με ποιο δικαιωμα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης Παγκαλος Θεοδωρος και η συνοδεια του σταθμευουν οπου τους βολευει σε κεντρικες λεωφόρους?
Σημερα το πρωι στις 9.00 στη συμβολη των οδων Παπαδιαμαντοπουλου και Β. Σοφίας (επί της Παπαδιαμαντοπουλου)σταθμευσε αυτοκινητο μαρκας skoda octavia με αριθμο πινακιδας ΙΟΡ 6548 στο αριστερο μερος του δρομου κλεινοντας ουσιαστηκα τη 1 απο τις 2 λωριδες δημιουργώντας μεγαλο κυκλοφοριακο προβλημα (εννοειται πως η μηχανη της συνοδειας του σταθμευσε πανω στο πεζοδρομιο)
Αυτά γίνονται για συγκεκριμένο λόγο, εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια. Είναι η επίδειξη της ισχύος, της εξουσίας, πάνω στα πρόβατα. Θα διηγηθώ μία ιστορία, για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει:
Πριν κάποια χρόνια, μιλούσα με τον Δντη ενός σχολείου. Μπροστά ο σύλλογος των καθηγητών. Μας έλεγε μία ιστορία. Είχα έναν τράγο, έλεγε, πολύ ατίθασο. Τα ζώα τα είχαμε ελεύθερα, καθώς κίνδυνοι δεν υπήρχαν. Αυτός, σε κάποια φάση, χάθηκε και δεν τον είδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράζω, λοιπόν, ένα μικρότερο τράγο, πολυ νεότερο αυτού που είχα. Ενώ έχει περάσει ένα 6μηνο, ενώ πηγαίνω στο δρόμο, τον βλέπω στην πλαγιά του βουνού. Σταματάω το αυτοκίνητο, πηγαίνω, τον μαζεύω και τον γυρνάω πίσω στο μαντρί. Για να μη φύγει ξανά και να τον κάνω να νιώσει ότι είναι δικός μου πλέον, τον δένω σε έναν πάσσαλο. Τότε, τι πήγε και έγινε, λέτε;
Πετάγομαι, γιατί τόσα χρόνια με τα ζώα στο χωρίο το περίμενα:
Ο μικρός τράγος, 'πήδηξε' τον Μάρκο, του λέω.
Ακριβώς, απαντάει ο Δντης, η 1η δουλειά του μικρού τράγου ήταν να πηδήξει τον Μάρκο. Ξέρεις από ζώα, μου λέει. Ναι, του απαντάω, κάθε χρόνο έχω αρκετά...
Το έπιασες τώρα το νόημα της πράξης του κ. Παγκάλου;;;;;
Ευχαριστώ.
Εξαιρετικό παράδειγμα !!!
Βουκολικόν με σεξ, βία και κτηνοβασία ...
Να το δώσεις στο Συρινάκη γιατί από σενάρια πάσχει ...
-
Μείνε στο νόημα της ιστορίας, αρκεί.
Με μπράβους, παράνομη εισαγωγή γυναικών, ναρκωτικά κτλ, δε θέλω να μπλέξω. Και ξέρω πολύ πολύ πολύ καλά τι λέω.
Ευχαριστώ.
-
Ένα τσογλάνι με το νέο Ibiza Cupra έκανε χαροντική προσπέραση στη λ. Ηρακλείου στη Λυκοβρυση, όπου ο δρόμος ήταν ανηφορικός και φυσικά απαγορεύονται οι προσπεράσεις (διπλής κατεύθυνσης, στενός, με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση, και ελαφριές καμπές), σήμερα το βράδυ (έλλειψη ορατότητας), με αποτέλεσμα να κοντέψουμε να τρακάρουμε μετωπικά με αρκετά χιλιόμετρα. Βασικά λαμαρίνες θα είχαμε γίνει.
Ελπιζω να συνεβρεθεί με τον ίδιο τρόπο με κάποια 'τυχερή' κολώνα και να μας γλιτώσει από την πιθανότητα να μας πάρει παραμάζωμα με τις μαλακίες του.
-
**Έγινε εκκαθάριση του θέματος.[mod] **
-
Ζώο με αγροτικό με καρότσα που κουβαλούσε χύμα ξύλα απο παλέτες και μαδέρια σήμερα το πρωί στον περιφερειακό με βροχή και πήγαινε στη μεσαία λωρίδα δίπλα δίπλα απο άλλο αγροτικό στη δεξιά λωρίδα που κουβαλούσε μπετονιέρα και εργαλεία οικοδομής.Προχωρούσαν μαζί για κάποια χλμ πηγαίνοντας με 80 μη αφήνοντας κανέναν να τους προσπεράσει παρα μόνο απο την αριστερή λωρίδα Και άντε οι άλλοι τους περνούσαν, εγώ που με το ζόρι πιάνω τα 100 σε κατηφόρα αναγκάστηκα να τους ακολουθώ με φόβο οτι θα μου'ρθει κάτι στο παρμπρίζ
-
ανέβηκε τόσο πολύ το επίπεδο που έπεσαν ban ?
καλά τι ειπώθηκε πάλι;
γμτ όλο τα καλύτερα χάνω -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ανέβηκε τόσο πολύ το επίπεδο που έπεσαν ban ?
καλά τι ειπώθηκε πάλι;
γμτ όλο τα καλύτερα χάνωμη στενοχωριεσαι εχουν καταγραφει ολα απο δικηγορους
on topic το να βγεις στο δρομο εχοντας ξεχασει το δεξι καθρεπτη κλειστο παει κι ερχεται
αλλα να κυκλοφορεις με τον καθρεπτη του οδηγου κλειστο ποσο μα ποσο ανευθυνοτητα ειναι
δεν κοιταξες ουτε μια στιγμη πισω για να διαπιστωσεις οτι τον εχεις κλειστο
και δεν το χω δει μονο σε εναν, αλλα σε αρκετους
-
Μια φορά πήγαινα χωρίς καθρέφτη οδηγού που είχε σπάσει για να πάω να πάρω καινούριο (300€ ) και ένιωθα ανήμπορος
-
Ζωάρα με μαύρο octavia είχε δει parking την δεξιά λωρίδα ανόδου της Μιχαλακοπούλου το πρωί κατά τις 7:15 με αποτέλεσμα το τοπικό μποτιλιάρισμα. Για πολλά καντήλια ο στ@ρχιδιστής...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]