-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Πάντως kacey μια φορά που μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση (είμαι σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου που ξέρω ότι είναι μονόδρομος και έρχεται κάποιος ανάποδα) έγινα τελείως ρεζίλι (του λέω 'πήγαινε πίσω, είσαι σε μονόδρομο' 'όχι δεν είμαι' 'όχι είσαι' φωνές-κακό-μπινελίκια, κάποια στιγμή ο άνθρωπος βαρέθηκε και πήγε πίσω μέχρι ένα άνοιγμα, περνάω (δεν ήμουν τόσο επιμελής όσο εσύ να βεβαιωθώ ότι δεν θα συνεχίσει ανάποδα ) και όταν φτάνω στη διασταύρωση ανακαλύπτω ότι το απαγορευτικό εισόδου (άσπρη παύλα σε κόκκινο) που κανονικά ήταν εκεί έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί και άρα είχε δίκιο ο άνθρωπος και εγώ άδικο). Φαντάζεσαι να πλακωνόμουν στο ξύλο κιόλας ?
Μου συνέβει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Που έγινε το περιστατικό που περιγράφεις; Θεσσαλονίκη;
Εγω εχω ερθει μουρι με μουρι με περιπολικο σε στενακι που δεν ηξερα αν ειναι διπλος η μονοδρομος.
οποτε εκανα ακρη, φτανει στο παραθηρο μου και μου λεει
-καποιος ειναι λιγο αναποδα σε μονοδρομο
-ε...νταξ μωρε, αστυνομια ειστε, θα χετε καλο λογο που ειστε αναποδα
-οχι... εσεις ειστε αναποδα....
-(κοκκινιζω) μα...δεν ειχε απαγορευτικο...
-ελα να το δεις....Κατεβαινω, παμε μεχρι την αρχη του στενου και το ενα απαγορευτικο για δεξια στροφη όντως ελειπε και υπηρχε μονο ενα κομματι απο την σωλήνα που το φιλοξενουσε, ενω το απαγορευτικο για εισοδο ηταν κριμένο απο δεντρο...
...ουπς
-
Δεν κατάλαβα ακριβώς τις φάγατε από αντίστοιχες ομάδες ? ?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ωραία όλα αυτά αλλά αν ήταν μαύρος νταγλαράς πάνω απο δύο μέτρα ύψος με γκλόπ αποφασισμένος να σου σπάσει το κεφάλι (που έτυχε σε μένα) τι θα έκανες?
Εγώ έβγαλα ταυτοτητα και του είπα ''ασφάλεια''.........και ηρέμησε και καλά ότι έκανα δουλειά σε παρακολούθηση...(τελείως άσχετο)......Στην Πάτμου στα Κατω Πατήσια ενω πήγαινε αντιθετα και μου έκλεισε το δρόμο, εκανα το λάθος να τον πω σκυλάραπα.......
Είχα μηχανή και πέρασα απο δίπλα βέβαια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στα λόγια μας και ψύχραιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις.Ποιος σου λέει ότι ο απο κει δεν 'εχει 45ρι και ειναι και ''φτιαγμένος'' και μετά ........αντε γειά.....Αφου τον 'χαρακτηρισες', εσυ εισαι λαθος.
Σε ολους μπορει να κατσει στραβη και να κανουν χοντρή μαλακια απο λαθος.
Καλο ειναι να φερομαστε σε ολους με ευγενεια αρχικα, μεχρι να αποδειξουν οτι δεν παιρνουν απο λογια. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μεγαλεια σημερα το πρωι. Ωρες ωρες τα πραγματα συμβαινον με εναν μαγικο τροπο γυρω μου:Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση στους δρόμους χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος έχει λαλήσει εντελώς. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να περιγράψω τί έχω δει τις τελευταίες μέρες. Ειναι τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα!
Εσυ τι περιμενεις, οταν ο εσκεμμενα παραβαινων βασικες διαταξεις του ΚΟΚ (κοκκινο, στοπ, μονοδρομοι, αλλαγες κατευθυνσης με το ετσι θελω) πουλαει τσαμπουκα, κ η γενικη αντιδραση ειναι
α) να τον αφησεις να κανει αυτο που θελει
β) να σηκωθεις να φυγεις στην απειλη του τσαμπουκαεπιβραβευοντας ετσι αυτη την συμπεριφορα του?
Εντελως τυχαια, τρανταχτο παραδειγμα σημερα το πρωι.Πηγα να μετακινησω το αυτοκινητο για 50μ να το βγαλω κατω απο κατι δεντρα πριν παω (με τα ποδια) στο μαγαζι), κ παρ'ολα αυτα καταφερα να πετυχω μαλακα. 30 δευτερολεπτα δουλεια κ εφαγα μιση ωρα με τον παπαρα*:
Ξεπαρκαρω κ θελω να παω 50μ πιο κατω, ολο ευθεια σε κεντρικο αλλα στενο δρομο εξω απο το σπιτι μου. Βλακακος κουστουμαρισμενος ερχεται αναποδα κ πλακωμενος , κ εχει την απαιτηση (κυριολεκτικα ομως) να κανω ακρη να περασει 'γιατι βιαζεται'. Οποτε λεω ωραια, εγω δεν βιαζομαι, παρκαρω στην μεση του δρομου, βγαινω κ αραζω πανω στο αμαξι κ του λεω οτι θα μεινουμε εδω μεχρι να παει με την οπισθεν μεχρι το πρωτο καθετο, στριψει κ φυγει απο το 'αναποδα'. Κατεβαινει κατω κ λεει 'θα κανεις ακρη ή θα σε κανω εγω'.
Αν εκει του ελεγα 'ενταξει ρε φιλαρακι, θα κανω' επειδη ηρθε τσαμπουκαλεμενος, κ εμπαινα μεσα κ εκανα ακρη, θα γινοταν ακριβως αυτο που λεω πιο πανω. Θα επιβραβευα αυτη την συμπεριφορα κ θα περναγε το δικο του (για αλλη μια φορα, προφανως), κ θα συνεχιζε να κανει τα ιδια. Κ ετσι μαθαινουν ολοι κ εχουμε φτασει στην κατασταση που περιγραφεις εσυ.
Τι εγινε τελικα κ εχασα μιση ωρα? Τον βουταω απο την γραβατα, την σηκωνω προς τα πανω με ολη μου την δυναμη κ τον σπρωχνω πανω στο αυτοκινητο του. Κ απλα του ξαναλεω οτι αν θελει να φτασει (ολοκληρος ) εκει που πηγαινει, θα μπει μεσα στο δικο του κ θα φυγει προς την κανονικη μερια του δρομου. Σοβαρευτηκε με την μιακ μπηκε μεσα να φυγει. Κ τοτε εγινε το εξης καταπληκτικο:
Κανει οπισθεν κ μπαινει με τον κωλο στο καθετο στενακι περιμενοντας να περασω. Προφανως μετα απο μενα θα ξαναεμπαινε αναποδα, οποτε ξανασταματαω κ του φωναζω να προχωρησει (στο καθετο στενο που τωρα βρισκεται) γιατι απο εδω δεν θα περασει. Κατι μισολεει, προχωραει κ στριβω απο πισω του κ τον ακολουθω. Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Την μιση ωρα την εφαγα οταν εκατσα εκει για να φροντισω οτι θα γραψει σωστα την φιλικη (αφου τον ξανα'ηρεμησα') κ να δωσω τα στοιχεια μου στον αλλον just in case. Με τον βλακα χωρισαμε τους δρομους μας με την φιλικη συμβουλη :μην γ@μ@ς τοσο πολυ γιατι μπορει καποια στιγμη να σε γ@μησουν'...
Πειτε μου τωρα, θα το ξανακανει?
*Wagner, δεν ξερω ποτε μου πασαρες τον μαλακομαγνητη σου αλλα παρ'τον πισω
Aν είναι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις το σκηνικό προσωπικά θα έκανα το ίδιο,και σου δίνω συγχαρητήρια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραία όλα αυτά αλλά αν ήταν μαύρος νταγλαράς πάνω απο δύο μέτρα ύψος με γκλόπ αποφασισμένος να σου σπάσει το κεφάλι (που έτυχε σε μένα) τι θα έκανες?
Εγώ έβγαλα ταυτοτητα και του είπα ''ασφάλεια''.........και ηρέμησε και καλά ότι έκανα δουλειά σε παρακολούθηση...(τελείως άσχετο)......Στην Πάτμου στα Κατω Πατήσια ενω πήγαινε αντιθετα και μου έκλεισε το δρόμο, εκανα το λάθος να τον πω σκυλάραπα.......
Είχα μηχανή και πέρασα απο δίπλα βέβαια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στα λόγια μας και ψύχραιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις.Ποιος σου λέει ότι ο απο κει δεν 'εχει 45ρι και ειναι και ''φτιαγμένος'' και μετά ........αντε γειά.....Αφου τον 'χαρακτηρισες', εσυ εισαι λαθος.
Σε ολους μπορει να κατσει στραβη και να κανουν χοντρή μαλακια απο λαθος.
Καλο ειναι να φερομαστε σε ολους με ευγενεια αρχικα, μεχρι να αποδειξουν οτι δεν παιρνουν απο λογια.Καλά του έκανες του σκυλάραπα. Τέτοιοι αλήτες χρειάζονται ξύλο και εκτέλεση. Έπρεπε να κατέβεις να τον σαπίσεις στο ξύλο όπως θα έκαναν οι άλλοι street fighters του forum. 2-3 ακόμα Ράμπο να βρούμε στο forum και πήραμε την Πόλη. Και ο χέρι χέρι νέος Παλαιολόγος να οδηγήσει τις στρατιές.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Ας αφήσουμε τον αρχικά και έπειτα παράνομο στη θέση του. Αν ο νόμιμος, με το φορτηγάκι, τραυματιζόταν θα σου άρεσε; Αν ο νόμιμος, που το φορτηγάκι του έμεινε 1 εβδομάδα στο συνεργείο, μείνει χωρίς δουλειά και δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά του, είναι και αυτό λόγος να χαρείς; Αν ο παράνομος πάθαινε κάτι, τραυματισμό, έχανε τη ζωή του και η γυναίκα του δε δούλευε, τι θα έλεγες; Καλά να πάθει όλη η οικογένεια γιατί ο άλλος μπήκε ανάποδα στο στενό (100€ παράβαση να θυμίσω);
Δεν μπορώ να καταλάβω τη χαιρεκακία σας σε αυτό το forum. Δε μιλάμε για δολοφόνο ή εγκληματία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μιλάμε για παραβάτη του ΚΟΚ με παράβαση 100€.
Σοβαρά τώρα, περιμένω μία πρόταση ποινής για τους δολοφόνους του 44χρονου προχτες το βράδυ. Θέλω να έχω μία εικόνα του νομικού συστήματος το οποίο επιθυμεί η κοινή γνώμη στους 4Τροχούς. Να δω πώς σκέφτεται η πνευματική ελιτ της χώρας.
Ευχαριστώ.
- Πριν αρχίσουν τα πανηγύρια, υπενθυμίζω ότι με έχει τρακάρει ελαφρά μεθυσμένος (μύριζε από 5 m), αλλά, θεωρώντας ότι, το ατύχημα προερχόταν από άλλη αιτία (δεν έβλεπε στον καθρέπτη λόγω βροχής), δεν ζήτησα αλκοτέστ, ώστε, να μην τον καταστρέψω που αγωνιζόταν να θρέψει την οικογένειά του με μία εταιρεία της πλάκας που είχε.
** Ποιος δεν έχει περάσει το όριο με ταχύτητα >+30 αυτού; Μην μου πει ο avel ότι στο ΕΚΠΑ, στην είσοδο πήγαινε με ταχύτητα
-
Αφήνεις -ελαφρα μεθυσμένο- (που μύριζε από 5μετρα) να φύγει χωρίς αλκοτέστ και το θεωρείς και φυσιολογικό; Αν στην επομενη στροφή σκότωνε κανέναν τι θα έλεγες;
Όσο για το περιστατικό που περιγράφει ο kacey εγώ θα χαιρόμουν αν τον σκότωνε το φορτηγάκι τον ηλίθιο που πηγαινε ανάποδα. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο.
-
To πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι φαίνεται από το οτι αξιολογείς τη σοβαρότητα των παραβάσεων σύμφωνα με το πόσο κοστίζουν βάσει ΚΟΚ.
-
Αλληλεγγυη μεταξυ σουρωμενων ειναι... μη σας κανει εντυπωση..
-
Αφήνεις -ελαφρα μεθυσμένο- (που μύριζε από 5μετρα) να φύγει χωρίς αλκοτέστ και το θεωρείς και φυσιολογικό; Αν στην επομενη στροφή σκότωνε κανέναν τι θα έλεγες;Όσο για το περιστατικό που περιγράφει ο kacey** εγώ θα χαιρόμουν αν τον σκότωνε **το φορτηγάκι τον ηλίθιο που πηγαινε ανάποδα. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο.
Αυτό που λες είναι τουλάχιστον λυπηρό ...
Δίνεις τεράστια αξία βλέπω στην ανθρώπινη ζωή ...
Μπράβο !!!!
-
@jtblaster: Δεν δίνω μεγάλη αξία στην ανθρώπινη ζωή, τι να κάνουμε; Κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα δεν θα μου λείψουν αν πάψουν να υπάρχουν. Αν αυτό ακούγεται κάπως λυπάμαι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι φαίνεται από το οτι αξιολογείς τη σοβαρότητα των παραβάσεων σύμφωνα με το πόσο κοστίζουν βάσει ΚΟΚ.Δώσε μου ένα άλλο αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης των παραβάσεων για να μπορώ να έχω κάποια αναφορά όταν γράφω. Περιμένω ένα link ή κάποια βιβλιογραφική αναφορά στην οποία θα ανατρέξω, ώστε, να μπορώ να κάνω συγκρίσεις κάθε φορά.
Ατομικά και προσαρμοσμένα συστήματα ποινών της μορφής: 'επειδή ενόχλησε ΕΜΕΝΑ με το στραβό παρκάρισμα χρειάζεται θάνατος, αλλά όταν εγώ τρέχω με 240 δεν κινδυνεύει κανείς = καμία ποινή' δε θεωρούνται μέτρο σύγκρισης.
Ευχαριστώ.
-
Αφήνεις -ελαφρα μεθυσμένο- (που μύριζε από 5μετρα) να φύγει χωρίς αλκοτέστ και το θεωρείς και φυσιολογικό; Αν στην επομενη στροφή σκότωνε κανέναν τι θα έλεγες;Όσο για το περιστατικό που περιγράφει ο kacey εγώ θα χαιρόμουν αν τον σκότωνε το φορτηγάκι τον ηλίθιο που πηγαινε ανάποδα. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο.
οι υλικες ζημιες ειναι αρκετα καλο 'μαθημα' σε τετοιες περιπτωσεις.
η σωματικη ακεραιοτητα καλο ειναι να παραμενει ακεραιαΑλληλεγγυη μεταξυ σουρωμενων ειναι... μη σας κανει εντυπωση..
Ειχα δει με φιλο μου, πριν απο 4 χρονια, γκομενα να πεφτει πανω σε σταθμευμενο και να φευγει... την πηραμε στο κυνήγι εμεις και ο οδηγος που μολις ειχε σταθμευσει το αυτοκινητο που κοπανησε.
ειδοποιησαμε την αστυνομια, ειπαμε που παει.
οταν σταματησε στο σπιτι της κατεβηκε ενας τυπος που στην αρχη το παιξε τσαμπουκας γιατι ακολουθουσαμε την γκομενα του και οταν του εξηγισαμε οτι κοπανησε αυτοκινητο και την εκανε σαν να μη συμβαινει τιποτα και ειδε οτι ειναι σουρωμένη, εκανε υπευθυνη δηλωση για το τροχαιο.
Η αστυνομια, μετα απο 5 τηλεφωνα δικα μου και δεν ξερω ποσα του ποθοντα, ακομα ερχεται.... -
Αφήνεις -ελαφρα μεθυσμένο- (που μύριζε από 5μετρα) να φύγει χωρίς αλκοτέστ και το θεωρείς και φυσιολογικό; Αν στην επομενη στροφή σκότωνε κανέναν τι θα έλεγες;Αν του έκλεινα το σπίτι για να πάρω 85.000 δρχ που είχε το βάψιμο του φτερού (πίσω αριστερό) και άφηνα 3 παιδιά (τόσα μου είπε ο αστυνομικός ότι είχε) ατάιστα τι θα έλεγα μετά; Εγώ, ως pipinos1976, δε θα μπορούσα να αντικρίσω τους γονείς μου.
Όσο για το περιστατικό που περιγράφει ο kacey εγώ θα χαιρόμουν αν τον σκότωνε το φορτηγάκι τον ηλίθιο που πηγαινε ανάποδα. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο.
Σου απαντώ με τη δικιά σου απάντηση:
@jtblaster: Δεν δίνω μεγάλη αξία στην ανθρώπινη ζωή, τι να κάνουμε; Κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα δεν θα μου λείψουν αν πάψουν να υπάρχουν. Αν αυτό ακούγεται κάπως λυπάμαι.
Σύμφωνα με αυτό, δε σε σταματάει τίποτε από το να σφάξεις κόκκινα και STOP, να παραβιάσεις όρια ταχύτητας, προτεραιότητες, να παρκάρεις παράνομα, να χτυπήσεις πεζό κτλ. Εφόσον δε σε απασχολεί η ανθρώπινη ζωή προφανώς και δεν τηρείς και τον ΚΟΚ, έτσι δεν είναι; Τότε, γιατί σε ενοχλεί και η παράβαση του άλλου; Και αυτός, το ίδιο με εσένα αισθάνεται.
Ευχαριστώ.
-
Αφήνεις -ελαφρα μεθυσμένο- (που μύριζε από 5μετρα) να φύγει χωρίς αλκοτέστ και το θεωρείς και φυσιολογικό; Αν στην επομενη στροφή σκότωνε κανέναν τι θα έλεγες;Όσο για το περιστατικό που περιγράφει ο kacey εγώ θα χαιρόμουν αν τον σκότωνε το φορτηγάκι τον ηλίθιο που πηγαινε ανάποδα. Δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο.
-> Κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο: θάνατος από διερχόμενο φορτηγάκι
-> Οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ: θάνατος από αιμορραγία αφού πρώτα κόψουμε χέρια/πόδια
-> Πρόκληση τραυματισμού υπό την επήρρεια αλκοόλ: θάνατος από αιμορραγία αφού πρώτα αφαιρέσουμε νύχια, μάτια, γλώσσα, αυτιά, κτλ -
@jtblaster: Δεν δίνω μεγάλη αξία στην ανθρώπινη ζωή, τι να κάνουμε; Κάποιοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα δεν θα μου λείψουν αν πάψουν να υπάρχουν. Αν αυτό ακούγεται κάπως λυπάμαι.Όποιος έχει κάνει 1-2 λάθη οδηγικά ή και συπεριφοράς σε συγκεκριμένη μέρα, πρέπει να πεθάνει ? Δεν σέβεται τπτ ? Να υποθέσω ότι εσύ δεν έχεις μπεί ποτέ σε μονόδρομο ... Πάντως με τη λογική σου το 99,9% του ανθρώπινου είδους που κάνει λάθη θα έπρεπε να πεθάνει για να ζεί το 0,1 των αλάνθαστων (τεράστιο ποσοστό γράφω)
Δεν είμαστε Erectus !!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αλληλεγγυη μεταξυ σουρωμενων ειναι... μη σας κανει εντυπωση..Δες την απάντηση που έχω δώσει πιο πάνω:
Αν του έκλεινα το σπίτι για να πάρω 85.000 δρχ που είχε το βάψιμο του φτερού (πίσω αριστερό) και άφηνα 3 παιδιά (τόσα μου είπε ο αστυνομικός ότι είχε) ατάιστα τι θα έλεγα μετά; Εγώ, ως pipinos1976, δε θα μπορούσα να αντικρίσω τους γονείς μου.
Είναι ΚΑΘΑΡΑ θέμα αρχών και αξιακού συστήματος που χρησιμοποιεί ο καθένας. Ο ένας, θεοποιεί την ύλη και λέει: σκίσε τον γιατί σου βούλιαξε 2 mm το φτερό και θέλει τράβηγμα με βεντούζα και βάψιμο. Ο άλλος, θεωρεί την ανθρώπινη ζωή αναντικατάστατη και, λόγω επαγγελματος, δεν μπορεί να βλέπει παιδιά (ακόμα κι εσύ 'παιδί' είσαι ακόμα) να ταλαιπωρούνται για μία τέτοια μικρή βλακεία.
Για να είμαι πιο σαφής. Αν μου είχε κάνει μεγάλη ζημιά, εννοείται ότι θα τον κυνηγούσα περισσότερο. Αλλά όχι για βαθούλωμα να τον αφήσω χωρίς δουλειά για 6 μήνες (το δικαστήριο τόσο θα έβγαζε περίπου) και, στη συνέχεια, αφού θα έκλεινε το μικρομάγαζο μια ζωή ταλαιπωρημένο για 250€. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για εμένα, αλλά ανήθικο και αναίσθητο δεν μπορείς, ούτε να με πεις, ούτε να με κάνεις.
Ευχαριστώ.
-
Δεν τον απασχολει η ζωη εκεινου που δεν τον απασχολει η δικη σου ζωη. Αυτο απεχει τεραστια απο το 'τα σφαζω ολα κ σκοτωνω οποιον να'ναι. Κοψε το ποτο να καταλαβαινεις τι λεμε.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Πισω απο το σπιτι σου εγινε αυτο, γωνια Αχαρνων+Ελικωνος γωνια.
κ το αναποδα ηταν στο κομματι της Μουτσοπουλου που ειναι μονοδρομος. Ηταν επι της Μουτσοπουλου προς Πειραια & αναποδα. Τον εστειλα με την οπισθεν να μπει οπισθωγωνια στην Ελικωνος, να προχωρησει ισια στην Ελικωνος προς Αγ. Ελευθεριου, με εμενα απο πισω του. Κ βγηκε το φορτηγακι απο δεξια στην Αχαρνων κ τον καρφωσε.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ας αφήσουμε τον αρχικά και έπειτα παράνομο στη θέση του. Αν ο νόμιμος, με το φορτηγάκι, τραυματιζόταν θα σου άρεσε; Αν ο νόμιμος, που το φορτηγάκι του έμεινε 1 εβδομάδα στο συνεργείο, μείνει χωρίς δουλειά και δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά του, είναι και αυτό λόγος να χαρείς; Αν ο παράνομος πάθαινε κάτι, τραυματισμό, έχανε τη ζωή του και η γυναίκα του δε δούλευε, τι θα έλεγες; Καλά να πάθει όλη η οικογένεια γιατί ο άλλος μπήκε ανάποδα στο στενό (100€ παράβαση να θυμίσω);
α) εγω φταιω για το τρακαρισμα που ο ΒΛΑΚΑΣ προκαλεσε επειδη εκανε 2η καραμπινατη παραβαση? Ή φταιω εγω που τσαντιστηκε που καποιος τον εβαλε στην θεση του ενω ειχε μαθει να κανει οτι γουσταρει τσμπουκαλευοντας?
β) Εμενα πρεπει να νοιαζει τι θα παθει αυτος που απο ΜΑΛΑΚΙΑ του προκαλεσε το τρακαρισμα?
Κοψε το ποτο ρε αγορι μου.
To πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι φαίνεται από το οτι αξιολογείς τη σοβαρότητα των παραβάσεων σύμφωνα με το πόσο κοστίζουν βάσει ΚΟΚ.
+1
Αυτό που λες είναι τουλάχιστον λυπηρό ...
Δίνεις τεράστια αξία βλέπω στην ανθρώπινη ζωή ...
Μπράβο !!!!
Η ανθρωπινη ζωη, αναλογα με το για ποιου την ζωη μιλαμε, μπορει να εχει κ μηδενικη αξια. Να μην σου πω αρνητικη αξια, με - προσημο.
Απο κει κ περα, αλλο το 'οδηγικο λαθος', αλλο το 'αφηρημενος δεν ειδα το στοπ', κ αλλο το 'περναω το στοπ εσκεμμενα κ μετα σε κυνηγαω κιολας επειδη δεν σου αρεσε'. Μα ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το καταλαβετε?
Αλλά όχι για βαθούλωμα να τον αφήσω χωρίς δουλειά για 6 μήνες (το δικαστήριο τόσο θα έβγαζε περίπου) και, στη συνέχεια, αφού θα έκλεινε το μικρομάγαζο μια ζωή ταλαιπωρημένο για 250€. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για εμένα, αλλά ανήθικο και αναίσθητο δεν μπορείς, ούτε να με πεις, ούτε να με κάνεις.
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον ο ιδιος μεθυσμενος, λιγο μετα αφου τον αφησες να την βγαλει λαδι, να σφαξει ενα στοπ κ να παει να πεσει πανω στους γονεις σου κ να παθουν ζημια. Οχι υλικη. ΖΗΜΙΑ. Εκει να σε δω τι αρχες κ αξιακα συστηματα θα ειχες...
-
Διάβασες τις δυο γραμμές που έκανες quote ή απλά είπες να πεις αυτό που ήθελες να πεις;
Ας τα πάρουμε από την αρχή:
Για τον μεθυσμένο που άφησες να φύγει μεθυσμένος (τον ρώτησες και πόσα παιδιά έχει, κοινωνική δικαιωσή, δικαστής ο κύριος Pipinos1976): Στα φρύδια μου αν πεινάσουν τα παιδιά του και ψοφήσει όλο του το σόι από την πείνα. Αυτός όταν έπιανε τιμόνι μεθυσμένος σκέφτηκε τους συνανθρώπους του; Αυτό που στην Ελλάδα πάμε να δικαιολογήσουμε κάθε παρανομία....!!!!
Πάμε παρακάτω: Από τα λεγόμενα μου για την ανθρώπινη ζωή έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν σέβομαι τους νόμους. Σε πληροφορώ ότι σέβομαι και τους νόμους αλλά και τους συνανθρώπους μου. Παύω όμως να σέβομαι τους συνανθρώπους μου όταν απειλούν την ζωή μου οδηγώντας ανάποδα στον δρόμο ή μεθυσμένοι. Σε αντιθεση με σένα που πας να δικαιολογήσεις τον δράστη! Αν δεν ήταν όλοι σαν εσένα θα είχαμε πολύ λιγότερα τροχαία και η κίνηση στους δρόμους θα ήταν πολύ πιο νορμαλ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]