May 11, 2011, 10:30 AM

Ο χρήστης kostaskg έγραψε:

Πάντως kacey μια φορά που μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση (είμαι σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου που ξέρω ότι είναι μονόδρομος και έρχεται κάποιος ανάποδα) έγινα τελείως ρεζίλι (του λέω 'πήγαινε πίσω, είσαι σε μονόδρομο' 'όχι δεν είμαι' 'όχι είσαι' φωνές-κακό-μπινελίκια, κάποια στιγμή ο άνθρωπος βαρέθηκε και πήγε πίσω μέχρι ένα άνοιγμα, περνάω (δεν ήμουν τόσο επιμελής όσο εσύ να βεβαιωθώ ότι δεν θα συνεχίσει ανάποδα ) και όταν φτάνω στη διασταύρωση ανακαλύπτω ότι το απαγορευτικό εισόδου (άσπρη παύλα σε κόκκινο) που κανονικά ήταν εκεί έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί και άρα είχε δίκιο ο άνθρωπος και εγώ άδικο). Φαντάζεσαι να πλακωνόμουν στο ξύλο κιόλας ?

Μου συνέβει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Που έγινε το περιστατικό που περιγράφεις; Θεσσαλονίκη;

Εγω εχω ερθει μουρι με μουρι με περιπολικο σε στενακι που δεν ηξερα αν ειναι διπλος η μονοδρομος.
οποτε εκανα ακρη, φτανει στο παραθηρο μου και μου λεει
-καποιος ειναι λιγο αναποδα σε μονοδρομο
-ε...νταξ μωρε, αστυνομια ειστε, θα χετε καλο λογο που ειστε αναποδα
-οχι... εσεις ειστε αναποδα....
-(κοκκινιζω) μα...δεν ειχε απαγορευτικο...
-ελα να το δεις....

Κατεβαινω, παμε μεχρι την αρχη του στενου και το ενα απαγορευτικο για δεξια στροφη όντως ελειπε και υπηρχε μονο ενα κομματι απο την σωλήνα που το φιλοξενουσε, ενω το απαγορευτικο για εισοδο ηταν κριμένο απο δεντρο...

...ουπς