Δεν τον απασχολει η ζωη εκεινου που δεν τον απασχολει η δικη σου ζωη. Αυτο απεχει τεραστια απο το 'τα σφαζω ολα κ σκοτωνω οποιον να'ναι. Κοψε το ποτο να καταλαβαινεις τι λεμε.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Πισω απο το σπιτι σου εγινε αυτο, γωνια Αχαρνων+Ελικωνος γωνια.
κ το αναποδα ηταν στο κομματι της Μουτσοπουλου που ειναι μονοδρομος. Ηταν επι της Μουτσοπουλου προς Πειραια & αναποδα. Τον εστειλα με την οπισθεν να μπει οπισθωγωνια στην Ελικωνος, να προχωρησει ισια στην Ελικωνος προς Αγ. Ελευθεριου, με εμενα απο πισω του. Κ βγηκε το φορτηγακι απο δεξια στην Αχαρνων κ τον καρφωσε.
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Ας αφήσουμε τον αρχικά και έπειτα παράνομο στη θέση του. Αν ο νόμιμος, με το φορτηγάκι, τραυματιζόταν θα σου άρεσε; Αν ο νόμιμος, που το φορτηγάκι του έμεινε 1 εβδομάδα στο συνεργείο, μείνει χωρίς δουλειά και δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά του, είναι και αυτό λόγος να χαρείς; Αν ο παράνομος πάθαινε κάτι, τραυματισμό, έχανε τη ζωή του και η γυναίκα του δε δούλευε, τι θα έλεγες; Καλά να πάθει όλη η οικογένεια γιατί ο άλλος μπήκε ανάποδα στο στενό (100€ παράβαση να θυμίσω);
α) εγω φταιω για το τρακαρισμα που ο ΒΛΑΚΑΣ προκαλεσε επειδη εκανε 2η καραμπινατη παραβαση? Ή φταιω εγω που τσαντιστηκε που καποιος τον εβαλε στην θεση του ενω ειχε μαθει να κανει οτι γουσταρει τσμπουκαλευοντας?
β) Εμενα πρεπει να νοιαζει τι θα παθει αυτος που απο ΜΑΛΑΚΙΑ του προκαλεσε το τρακαρισμα?
Κοψε το ποτο ρε αγορι μου.
To πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι φαίνεται από το οτι αξιολογείς τη σοβαρότητα των παραβάσεων σύμφωνα με το πόσο κοστίζουν βάσει ΚΟΚ.
+1
Αυτό που λες είναι τουλάχιστον λυπηρό ...
Δίνεις τεράστια αξία βλέπω στην ανθρώπινη ζωή ...
Μπράβο !!!!
Η ανθρωπινη ζωη, αναλογα με το για ποιου την ζωη μιλαμε, μπορει να εχει κ μηδενικη αξια. Να μην σου πω αρνητικη αξια, με - προσημο.
Απο κει κ περα, αλλο το 'οδηγικο λαθος', αλλο το 'αφηρημενος δεν ειδα το στοπ', κ αλλο το 'περναω το στοπ εσκεμμενα κ μετα σε κυνηγαω κιολας επειδη δεν σου αρεσε'. Μα ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το καταλαβετε?
Αλλά όχι για βαθούλωμα να τον αφήσω χωρίς δουλειά για 6 μήνες (το δικαστήριο τόσο θα έβγαζε περίπου) και, στη συνέχεια, αφού θα έκλεινε το μικρομάγαζο μια ζωή ταλαιπωρημένο για 250€. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις για εμένα, αλλά ανήθικο και αναίσθητο δεν μπορείς, ούτε να με πεις, ούτε να με κάνεις.
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον ο ιδιος μεθυσμενος, λιγο μετα αφου τον αφησες να την βγαλει λαδι, να σφαξει ενα στοπ κ να παει να πεσει πανω στους γονεις σου κ να παθουν ζημια. Οχι υλικη. ΖΗΜΙΑ. Εκει να σε δω τι αρχες κ αξιακα συστηματα θα ειχες...