-
Εντάξει, ας μην κοροϊδευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο του SV2.Αν είχε μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της deadra δεν θα την έδινε για να αγοράσει φεράρι τρεις κ εξήντα.
-
κορόιδο τον έπιασαν και του την πούλησαν τέσσερα και τριάντα τελικά...
-
Και το λεγα ρε πστ μου, 430, αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξα, και να πεις ότι δεν ήταν στα sos και δεν το είχα διαβάσει... ο ντέμης
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ok! Το bravo μου βασικα ειναι παροπλισμενο στο γκαραζ οποτε εχει σταματησει να πυροβολαει καρινες και λοιπα τετοια κονσερβοκουτια.. Στις καλες εποχες του (οχι στις χρυσες,στις καλες.. ) εβλεπε τζαπωνια οικογενειακα και παταγε μονο του γκαζι...Εν πασει περιπτωσει delta και bravo ειναι μπροστα απο καρινα και xedos και πριμερα.Να λοιπον 2 ευρωπαικα για τον αληθινο δια που δεν ηξερε!!!!!!!!!
Ειλικρινά τρολλάρεις άγρια! Το Μπράβο με τα 103 ημίαιμα που ήθελε 12 για τα 100, μπροστά από αυτοκίνητα 115 ίππων που ήθελαν 10 ξερό; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
Και προς θεου αληθινε δια κανενα καρινα η ξεντος δεν εραβε κουστουμακια μην τρελαθουμε..
η καρίνα τσαγιάζει την 1600αρα 56 ΑΝΕΤΑ... σ
Επιβεβαιώνω ότι το ίδιο ακριβώς κάνει και ο έταιρος Ιάπωνας στην υπέροχη κατά τα άλλα 156. Βέβαια ένα Μπράβο 1600 103 ολάκερων ημιόνων ρίχνει μέχρι και σε 355, η 360 είναι λίγο ταχύτερη είναι η αλήθεια!
-
το θρυλικό 1600αρη της φιατ το έχω σε άλλο ιταλικό σκαρί λόγι πιο βαρύ από το μπράβο... εκεί όχι 56 ούτε 1,2 πάντα δεν κυνηγάει
το μοτέρ αυτό δεν είναι φτιαγμένο για κυνήγια και κόφτες , σε αποζημιώνει αν κινηθείς στις χαμηλομεσαίες του που είναι πολύ γεμάτες... εννοείται οτι την 1600αρα καρίνα δεν την βλέπει ούτε αν ξεκινήσει ο άλλος με 2τερα
-
Kατι παραπανω θα ξερετε... Το ακουω να τριζει τα κοκαλακια του απο κατω μου στο γκαραζ το ατιμο...
Με ψηνετε να πω στους κατοχους των πριμερα,καρινα και xedos να γραφτουν να χουμε τζερτζελε αλλα ξερω οτι ειναι χαμενη μαχη γιατι επιβεβαιωνει ο διας..
Τεσπα,ορεξη ειχα να πουλαω φιδια. It's official το καρινα κερδιζει το μπραβο...
Zεστη παιδες,πολυ ζεστη..
-
το θρυλικό 1600αρη της φιατ το έχω σε άλλο ιταλικό σκαρί λόγι πιο βαρύ από το μπράβο... εκεί όχι 56 ούτε 1,2 πάντα δεν κυνηγάειτο μοτέρ αυτό δεν είναι φτιαγμένο για κυνήγια και κόφτες , σε αποζημιώνει αν κινηθείς στις χαμηλομεσαίες του που είναι πολύ γεμάτες... εννοείται οτι την 1600αρα καρίνα δεν την βλέπει ούτε αν ξεκινήσει ο άλλος με 2τερα
Εχεις δικιο,της καρινα ειναι... Πως δεν το ξερα,επιβεβαιωνει κι ο Κικιζας..
Φιλικα παντα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
το θρυλικό 1600αρη της φιατ το έχω σε άλλο ιταλικό σκαρί λόγι πιο βαρύ από το μπράβο... εκεί όχι 56 ούτε 1,2 πάντα δεν κυνηγάει
το μοτέρ αυτό δεν είναι φτιαγμένο για κυνήγια και κόφτες , σε αποζημιώνει αν κινηθείς στις χαμηλομεσαίες του που είναι πολύ γεμάτες... εννοείται οτι την 1600αρα καρίνα δεν την βλέπει ούτε αν ξεκινήσει ο άλλος με 2τερα
ρε πασχάλη γιατί ? αφού σου λέω το ξέρω το μοτέρ και ούτε δυνατό είναι ούτε σπορ... απλό , αξιοπιστο και μαλλον οικονομικό αν σκεφτείς τα χρόνια του...
-
ρε πασχάλη γιατί ? αφού σου λέω το ξέρω το μοτέρ και ούτε δυνατό είναι ούτε σπορ... απλό , αξιοπιστο και μαλλον οικονομικό αν σκεφτείς τα χρόνια του...
Bασικα Κωστα γιατι:
1)Το μοτερ ειναι τρελο μπουρδελο απο αξιοπιστια και στο λεει καποιος που το θεμα μοτερ 16V της φιατ το χει...παλεψει πολυ.Εχει φαει τα ΑΠΕΙΡΑ λεφτα αυτο το μοτερ.Δε φανταζομαι να θες να κανουμε συζητηση για το οτι ετυχε.. Απιστευτο τριμπουρδελο.
2)πριν ειπες οτι ειναι δυνατο στις χαμηλομεσαιες.Εξαρταται πως τις οριζεις.Μεχρι 3000rpm κοιμαται σαν αρκουδα,εκει καπου κανουν τα μαγικα τους οι ιταλοι και αρχιζει τα δικα του.
3)Οικονομικο;;;;;;;;;;;;;; ΝΟΤ .Ο βασικος λογος που το παρατησα κατω και παιζω με κρουασαν πια.Με λιγα λογια δεν ξερω ποσο το εχεις οδηγησει,εγω εχω κανει 120.000 χλμ περιπου,νομιζω αντιπροσωπευτικο δειγμα.
Τωρα,λεει καποιος (που εχει πατησει και θεωρητικα δεν ειναι κικιζας φανταζομαι να τον παιρνουν στο ψιλο) οτι επανειλλημενως εχει βγει μπροστα το μπραβο (με μονο εξατμιση,οπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα υπολοιπα) και ο αλλος του λεει ΝΟΤ και δεν παιζει γιατι εχει τοσο 0-100.Ε στα @@ μου τι πιστευει,ορεξη μεσα στη ζεστη να το παιζω διαμαντης δεν εχω. Τελος παντων,ας πιστευει ο καθεις ο,τι γουσταρει.
Σε καθε περιπτωση ο,τι εκανε εκανε το δικο μου,το βριζω ,αλλα το αγαπω κιολας,δεν εχω αναγκη να το εξυμνησω,ενα απλο αυτοκινητο ειναι. -
Μονο που η dedra φοραγε 8v.
Aσχετως με αυτο, ακομα και για το 16v ρε πασχο, ξερεις υπαρχουν και μετρησεις, τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...και ο αλλος του λεει ΝΟΤ και δεν παιζει γιατι εχει τοσο 0-100.Είχα την εντύπωση ότι τα πριμοδοτούσαν τα ιταλικά στις μετρήσεις...
-
Ο χρήστης Γρηγορης Κικιζας έγραψε:
Aσχετως με αυτο, ακομα και για το 16v ρε πασχο, ξερεις υπαρχουν και μετρησεις, τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις?fixed!
sorry γι αυτο αλλα μονο ετσι μπορω να το εξηγησω.. (εν τω μεταξυ αντε παλι για τη dedra )
Εσενα τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις κατι που ο αλλος σου λεει οτι εχει κανει (οχι μια αλλα) επανειλημενως;
-
Κρίμα που είμαστε 500 χλμ μακριά.
-
Tι εννοεις; Σου λειπω;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aσχετως με αυτο, ακομα και για το 16v ρε πασχο, ξερεις υπαρχουν και μετρησεις, τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις?To 8v οκ ήταν αργό, το 16v με τα ~105 άλογα πόσο πιο αργό ήταν από τα άλλα??
-
Πάντως επειδή είδα ότι γίνεται λόγος καθαρά για επιδόσεις και το λάντρα πρέπει να ήταν απο τα 2-3 πιο γρήγορα 1600άρια της εποχής.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Πάντως επειδή είδα ότι γίνεται λόγος καθαρά για επιδόσεις και το λάντρα πρέπει να ήταν απο τα 2-3 πιο γρήγορα 1600άρια της εποχής.ακομη και σημερα ραβει αυτο το μοτερ με τα 116 αλογακια.........
-
το οποίο ήταν και mitsubishi αν δεν απατώμαι
@πάσχο: τί να καταλάβω ρε, μας έβγαλες ότι τα συγκεκριμένα μοτέρ (και τα 16v συμπεριλαμβάνω) ράβανε ό,τι κυκλοφόραγε, και το πιστεύεις κι όλας
την dedra την ξανα ανέφερα γιατί απ το συγκεκριμένο μπουρδέλο με τα 90 άλογα ξεκίνησε η συζήτηση κι εκεί πετάχτηκες κι εσύ να την υπερασπιστείς, μη σας θιχθεί ο ιταλικός πολιτισμός
Σοβαρά τώρα αν κάποιος αυτοκινητόφιλος με cuore e mani υπερασπίζεται αυτό το αυτοκίνητο, μόνο οπαδός κατηγορίας γαβροβάζελου είναι -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σοβαρά τώρα αν κάποιος αυτοκινητόφιλος με cuore e mani υπερασπίζεται αυτό το αυτοκίνητο, μόνο οπαδός κατηγορίας γαβροβάζελου είναι
Γιατί ο Πασχάλης τι είναι? Όπερα-γαλλικά και πιάνο? Πρωτοπαλίκαρο της Θ7 είναι, κολλητάρι του Τσαουκαλά και του Άκη!
Πέρα από την πλάκα Dedra είχαμε 1800αρα πίσω στο μακρινό 1988 όπου ήμουν 4αρων, αλλά θα πάρω τώρα το γέρο μου ένα τηλ να μου πει ποιον έραβε και ποιον όχι. Τα διάφορα Γιαπωνέζικα κονσερβοκούτια της εποχής (Καρίνα, Ελάντρα, Πριμέρα κτλ) ράβανε όλα τα Ιταλικά 1600αρια, ναι ναι ακόμα και 147-156 , καθώς είχαν ηλεκτρικά μοτέρ και βουτηράτα κιβώτια και ήταν και πανάλαφρα. Σε ρεπρίζ βέβαια και στροφιλίκι τον έπαιρναν δίχως αύριο από τα Spaghetti cars, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s