-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
passat 3b....97 μοντελο...μακραν μια 5ετια μπροστα....(2πλα ψαλιδια εμπρος-ημιακαμπτος πισο!)και μην μιλισω για 20vt...
τώρα για να καταλάβω ο ημιακαμπτος πισο.. είναι καινοτομία 5 χρόνια μπροστά
....ναι ναι , ήταν τόσο καλόπου ακόμα και τώρα βλέπεις ένα σωρό πασατ ενώ οι 156 που ήταν χάλια δε βλέπεις καμία... Η τα ανάποδο?
Το αναποδο μαλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
- Μ3
Μήπως εννοούσες 316 Μ ?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- Μ3
Μήπως εννοούσες 316 Μ ?
Απαντούσα στις 'οικογενειακές' 155 Q4 και Deltona.
Passat? Ούτε η ίδια η VW δεν θα το πρότεινε ως το καλύτερο...
-
χαχα...... 156 σαν ομορφια ναι..σαν ολα τα αλλα οχι...ειναι παρτο βαψτην μπλε κ πετατην στη θαλασσα....εγω προσωπικα βλεπω περισοτερρα πασσατ 3b ap oti alfa 156!!τυχαιο δεν νομιζω!!
κ νομιζω οτι το καλητερο ειναι τελιος υποκημενικο οποτε οτι κ να πουμε.... -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
χαχα...... 156 σαν ομορφια ναι..σαν ολα τα αλλα οχι...ειναι παρτο βαψτην μπλε κ πετατην στη θαλασσα....εγω προσωπικα βλεπω περισοτερρα πασσατ 3b ap oti alfa 156!!τυχαιο δεν νομιζω!!
κ νομιζω οτι το καλητερο ειναι τελιος υποκημενικο οποτε οτι κ να πουμε....Εγω γιατί βλέπω 156 και Μπέμπες και Α4.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
κ νομιζω οτι το καλητερο ειναι τελιος υποκημενικο οποτε οτι κ να πουμε....τόσο ανορθόγραφος άνθρωπος και μιλάς για το μηχανολογικό υπόβαθρο της 156??
και το σχολιάζεις κιόλας???? -
Rover 416 στα 1600κε και Rover 620ti και μην πεσετε να με φατε οτι δεν ηταν αξιοπιστα,καιγαν φλαντζες κλπ.Μια χαρα ηταν τα συγκεκριμενα μοντελα,καλες επισδοσεις,ανεση,χωροι και εξοπλισμος πολυτελους.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
κ νομιζω οτι το καλητερο ειναι τελιος υποκημενικο οποτε οτι κ να πουμε....Εγω γιατί βλέπω **156 **και Μπέμπες και Α4.
Δύτης μήπως;
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
κ νομιζω οτι το καλητερο ειναι τελιος υποκημενικο οποτε οτι κ να πουμε....Εγω γιατί βλέπω **156 **και Μπέμπες και Α4.
Δύτης μήπως;
Τι να μας πεις και εσυ;
-
Πιούτζοτ 406 με καλό μοτέρ απο εμένα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δύτης μήπως;
Τι να μας πεις και εσυ;
Άμα δεν πω εγώ με τη μαούνα φιλαράκι ποιος θα πει;
Να δεις τι μαζεύω στο λιμάνι κάθε μέρα -
το passat εκεινη την εποχη εκανε πολυ καλες πωλησεις στο εξωτερικο.εγω επειδη ταξιδευα με τους δικους μου στην ιταλια ειδα πολλα απο δαυτα,αλλα δεν επαυε να ηταν 'κακκομουτσουνικο'
σιγουρα δεν ηταν και το πουλεν της VAG ακομα και τοτε.
γ μενα ενα οικονομικο και ικανοποιητικο μεσαιο οικογενειακο ηταν το Brava.μειναμε πολυ ικανοποιημενοι απο αυτο.αμετρητα χιλιομετρα χωρις προβληματα και πολυ καλο εσωτερικο
εμεις ειχαμε το 1,4 με τα 80 αλογα.
κυκλοφορουσε και το sx με τα 103 αλογα στα 1,6. -
-
Μικρομεσαίο είναι το Brava. Μεσαίο ήταν το Tempra...
-
Ta rover καλά ήταν με εξαιρετικά μοτέρ , ωραίο δερμάτινο σαλόνι αλλα μέχρι εκει. Επασχαν σε άλλα σημεία.
Τα xedos επολύ καλά με πρωτοποριακό σχεδιασμό και σχεδόν απειραχτα από εργοστάσιο όλα (νο καγκουρολαντ) . Απλά ο σχεδιασμός τους ήταν και ο λόγος που δεν πουλησαν πολύ γιατί ξένισαν.
Carina , ναι μεν αλλα άνοστα τόσο οπτικά όσο και στο δρόμο. Ήταν μόνο για να πας από το σημείο Α στο σημείο Β.
Το πεζώ ωραίο , αντιγραφή της 164, αλλά μόνο με το καλό μοτέρ . Με τα αδύναμα μικρά μοτερ και κάτι μεγάλες σχέσεις που έβαζαν στο κιβώτιο τα έκαναν χειρότερα. Από αναρτήσεις πάντως ήταν επίσης καλό.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Καλή αλλα έπασχε από πίσω ανάρτηση . Ειδικά στο βρεγμένο ή σε χάλια οδόστρωμα αναίτια σε προσπερναγε ο κώλος. Πολλά τα παραδείγματα καιπάντα τα απέδιδαν στο κακό δρόμο/συνθήκες και οχι στο αμάξι.
(Παντως προτιμουσα την 518/520 από αυτήν και ίσως συναγωνίζεται την 156 σαν αυτοκίνητο του 90.). -
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
το passat εκεινη την εποχη εκανε πολυ καλες πωλησεις στο εξωτερικο.εγω επειδη ταξιδευα με τους δικους μου στην ιταλια ειδα πολλα απο δαυτα,αλλα δεν επαυε να ηταν 'κακκομουτσουνικο'Δεν θα το έλεγα και τόσο αξιόπιστο και συναρμογή στα πλαστικά.
Για το PASSAT συμφωνώ αλλά οχι για το καινούργιο και εδικά το CC. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μικρομεσαίο είναι το Brava. Μεσαίο ήταν το Tempra...οι διαστασεις δεν πολυδιαφερανε...δεν επαυε να ηταν ενα πολυ καλο οικογενειακο την εποχη εκεινη.το τεμπρα ηταν πολυ γερασμενο...το ξερω καλα γτ ειχαμε το αντιστοιχο τιπο.αλλα σαν μεσαιο ναι οντως ηταν το τεμπρα
-
Για μένα απλώς 406. ειδικά το 16β 1800 ήταν πάρα πολύ καλό.
Επίσης πολύ καλή η Λαγκούνα Ι, ειδικά με την τοποθέτηση των 16β μοτέρ στο φεις λιφτ. (1,6/110 και 2,0/140)
-
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s