-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πότε σταμάτησαν οι πωλήσεις του στην Ελλάδα; Ξέρεις κανείς;Μέσα '07 πουλήθηκε το τελευταίο. Βέβαια είχαν προλάβει να του βάλουν την καινούρια κακάσχημη μούρη ( http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/789522/ ) αφήνοντας όλο το υπόλοιπο ανέγγιχτο.. , πολύ καλή ιδέα
Έτσι μου είπανε κι εμένα όταν μου έδωσαν το φιατάκι («Πάρε αυτό που το έχουμε και είναι παλιό για να μάθεις και μετά βλέπουμε...») και δέκα χρόνια μετά ακόμα το ίδιο οδηγώ...
Και γώ με φιατάκι είμαι, προς το παρόν 2 χρόνια. Να ανησυχώ;
Βέβαια το δικό μου είναι ιστορικό ήδη.., έχει 'άλλη' αξία κ.λπ. .. -
WOW!!!
Στα 18 - αν δώσεις 22Κ τότε στα 30 σε φαντάζομαι με Μ3 και να μη σου κάνει...Εγώ προτείνω κάτι μικρό και μεταχειρισμένο ώστε πρώτον να μάθεις να οδηγάς και να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία και στη συνέχεια μετά από 1-2 χρόνια που θα θέλεις όπως σε κόβω κάτι γρήγορο να πάρεις κάτι να βγάλεις τα γούστα σου...
Λύσεις:
Suzuki Swift
Fiat Grande Punto
Toyota Yaris
.........
.........Καλορίζικο ότι και να πάρεις...
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
Καλησπερα σε ολους....** ειμαι 18** παρα και ειμαι τρελος με τα αυτοκινητα ... εχω ομως πελαγωσει λιγο με την επιλογη αυτοκινητου ...** θελω κατι γρηγορο για να πειραματιστω επανω του** (207 rallye, mito 155 ) **και να κανω και λιγο την τρελα μου **:metalo: ... μεχρι 22k τα δινω ...Επάνω σου ποιος θα πειραματιστεί είναι που θα πρέπει να σε απασχολεί..... και πάνω σε ποιον μπορεί να σε βγάλει η τρέλα σου....
Τέλος πάντως όλοι περάσαμε από τη φάση σου....
Και φυσικά κατέληξες στα 150 άλογα σαν κατάλληλα αφού ξεκίνησες από τα 500 και σταδιακά περιόρισες τις ορέξεις σου με ωριμότητα σκεπτόμενος την ασφάλειά σου, την οικονομία και το περιβάλλον!!
Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, μην θεωρείς απαραίτητο να ξοδέψεις όλο το κονδύλι και πάρε κάτι που να σου αρέσει εσένα κι άσε όλους εμάς να λέμε. Άκουσέ μας μόνο αν σου πούμε ότι σου αρέσει κάποια πατάτα, λεμόνι, ξέρεις τι εννοώ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι με παρεξενεψε;
Οτι ενας που δεν εχει διπλωμα λεει σε εναν αλλο που παλι δεν εχει διπλωμα τι αμαξι να παρει.Ειδικα η σιγουρια και των δυο σας για τα πολλα αλογα ενω η πειρα σας ειναι ανυπαρκτη κλπ ειναι για πολυ σκεψη.Τωρα αμα δωσω και εγω τετοια απαντηση στο φιλο θα θεωρηθει τρολλαρισμα?
Ον τοπικ :
Συμφωνω με την λογικη του ενα μικρο παλιο σχετικα αυτοκινητο με abs και 1 αεροσακο τουλαχιστον...Αυτο θα το σπασεις θα το ρημαξεις και δεν θα καιγεσαι τοσο...
Σκεψου να παρεις ενα οποιοδηποτε καινουργιο αυτοκινητο και π.χ να το γρατζουνισεις στο παρκαρισμα λογω απειριας... Ενω αμα εχεις ξεκινησει με ενα παλιο κατα πολυ μικροτερης αξιας αυτοκινητο δεν θα εχεις τετοιες ανησυχιες...
Φιλικα ενας ακομα μικροτερος...
-
Σου έφυγε κιόλας η καούρα για το Πόλο και το Άμπαρθ?
οχι φυσικα αλλα απο αθτα που ακουω οτι ειμαι απειρος για αυτα τα αυτοκινητα τι να συμπερανω? για πες...
έχεις την εντύπωση ότι τα 207 και mito μαζεύουν λιγότερα km...
Αν θες να πειραματιστεις μην πάρεις μιτο αμπαρθ , δεν περνούν εύκολα άλογα... -
Κάτι στα 100 αλογάκια σε B segment νομίζω είναι άψογο για 1ο αυτοκίνητο.
Αντε και κανένα τουρμπάκι για να είναι πιο γρήγορο.
Οπότε Polo Tsi ή clio Tce ή Twingo GT Tce, που είναι και νεανικά και γρήγορα. Το 1ο ως ενα κλικ πιο 'ποιοτικό', τα αλλά 2 ως πιο 'παιχνιδιάρικα'.
Και με 13 - 15 χιλιάρικα είσαι οκ. -
Απο τη στιγμη που εχεις τα λεφτα , πας σε Golf 6 1.2TSI με ESP με κλειστα ματια.
-Ειναι οικονομικο
-Εχει μακραν ανωτερους χωρους απο οποιδηποτε supermini (για να μπορεις να βαζεις τους φιλους σου και να πηγαινεις βολτες)
-Ειναι πιο ανετο απο supermini , ειδικα σε ταξιδι
-Ειναι ποιοτικο
-Το γκαζι του ειναι οτι ακριβως χρειαζεται ενας νεος οδηγος(το οποιο βεβαια και αυτο μπορει να γινει επικινδυνο)
-Ασφαλεια ανωτερη απο superminiΜην το σκεφτεσαι καν , ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις για την ηλικια σου.Και απο τη στιγμη που υπαρχει απο οτι βλεπω χρημα , να βαλεις και μεικτη ασφαλεια γιατι μπορει να κανεις κανα χειροφρενακι κλπ και να το χασεις και να κλαις τα χρηματα μετα.Και μην ξεχασεις το ESP , σωζει ζωες
Ελπιζω να βοηθησα
-
Αργά ή γρηγορα θα εμφανιζόταν η Γκόλφω...
-
Είναι σαν την κοκακόλα, πάει με όλα!
-
Καλησπέρα σε όλους. Απ'ότι κατάλαβα η εμπειρία του φίλου μας πάνω στο τιμόνι είναι ανύπαρκτη. Οπότε θα συφωνήσω με τον samatista... clio tce-twingo gt-polo tsi... μιά χαρά σβέλτα και ασφαλή αυτοκίνητα. Άσε λοιπόν τα 150hp γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Στα 17 μου παραλίγο να αγοράσω καλό 'οικόπεδο', αλλά ευτυχώς με κράτησε το στηθαίο. Και με πολύ λιγότερα από τα 150 άλογα...
-
σε νεο οδηγο s2000 και χωρις τιποτα κιολας..
-
Και γιατί όχι ένα TVR Sagaris
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Και γιατί όχι ένα TVR SagarisΕ, πολλά κυβικά, δεν είναι εποχές για τέτοια....
Άσε που θα καίει και πολλή βενζίνη.... δεν ξέρω αν χωράει μπουκάλα υγραερίου... -
το Kia ceed εχει και εκπτωσεις
-
παιδες να σται καλα... 5 ωρες ελειψα και ελαβα ποσες απαντησεις ... η λυση το μεταχειρισμενου με το 5χιλιαρο δεν μου ακουγεται πολυ καλη ... τωρα η λυση για ενα tce twingo δεν με χαλαε ι... κλεινω προς το 207 1,4 VTi... το χει ενα φιλαρακι και ειναι πολυ καλο ... πως σας ακουγεται...?
-
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι.... αλλά πολύ ψηλό για νεανικό αυτοκίνητο... χωρίς τον αέρα που περιμένεις να αναζητάει ένας 18χρονος... βέβαια κάτι κακό δεν έχω να πώ, αναλώνομαι στα περί γούστου και ίσως καταντάω γραφικός....!
-
κλεινω προς το 207 1,4 VTi... το χει ενα φιλαρακι και ειναι πολυ καλο ... πως σας ακουγεται...?Ό,τι πιο λογικό και σώφρων είπες μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κλεινω προς το 207 1,4 VTi... το χει ενα φιλαρακι και ειναι πολυ καλο ... πως σας ακουγεται...?
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κλεινω προς το 207 1,4 VTi... το χει ενα φιλαρακι και ειναι πολυ καλο ... πως σας ακουγεται...?
Ό,τι πιο λογικό και σώφρων είπες μέχρι τώρα.
κανεις δεν ειπε πως ΔΕΝ ειμαι τρελαρας....
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι.... αλλά πολύ ψηλό για νεανικό αυτοκίνητο... χωρίς τον αέρα που περιμένεις να αναζητάει ένας 18χρονος... βέβαια κάτι κακό δεν έχω να πώ, αναλώνομαι στα περί γούστου και ίσως καταντάω γραφικός....!
σκεφτομαι το swift sport αλλα περιμενω να δω και το f/l οποτε....
-
δυστυχως δεν εχει να παρω ενα S3...και να ειχε για πρωτο αυτοκινητο δεν παιζει να στο επαιρνε με τιποτα φιλε μου
και μεγαλωνοντας θα καταλαβεις το γιατι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δυστυχως δεν εχει να παρω ενα S3...
και να ειχε για πρωτο αυτοκινητο δεν παιζει να στο επαιρνε με τιποτα φιλε μου
και μεγαλωνοντας θα καταλαβεις το γιατι
σε νιωθω νομιζω...
18 αρης αναζητα αυτοκινητο...