-
καθισματα που να πεφτουν σωστα εχω να δω απο το renault 19 μου, τωρα με τα bucket και τις πλευρικες στηριξεις και τους τεμπεληδες το πουλο...
ασε που απο οτι ακουω πλεον τα πραγματα εχουν αγριεψει στο υπαιθριο σεξ... δεν εισαι πουθενα ασφαλης
παλια ηταν αλλιως τα πραγματα
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
ωραιο αλλα 9k για αμαξι του 2003? toyota ειναι.... δεν ειναι vw...
Γι αυτό ακριβώς κάνει 9κ
Όντως είναι πολύ ακριβό τα toyota είναι τα πιο υπερεκτιμημένα αυτοκίνητα. Αλλά και η αξιοπιστία πληρωνεται. -
Απορώ με τι ασχολείστε τόση ώρα. Ένας νέος 17,5 ετών θέλει να πάρει αμάξι με πολλά άλογα και να αρχίσει και τα παιχνίδια και τις μετατροπές και έχουμε διαβάσει από Γιάρις μέχρι Κάτερχαμ κιτ καρ.
Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καθισματα που να πεφτουν σωστα εχω να δω απο το renault 19 μου, τωρα με τα bucket και τις πλευρικες στηριξεις και τους τεμπεληδες το πουλο...ασε που απο οτι ακουω πλεον τα πραγματα εχουν αγριεψει στο υπαιθριο σεξ... δεν εισαι πουθενα ασφαλης
Στο πίσω καθισμα σεξ ...
όσο και να αγριευουν , έχει άλλη χάρη ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καθισματα που να πεφτουν σωστα εχω να δω απο το renault 19 μου, τωρα με τα bucket και τις πλευρικες στηριξεις και τους τεμπεληδες το πουλο...ασε που απο οτι ακουω πλεον τα πραγματα εχουν αγριεψει στο υπαιθριο σεξ... δεν εισαι πουθενα ασφαλης
κατι θα γινει μωρε... θεληση και ποιοτητα να υπαρχει....
Καλύτερα να πάρεις μια c 5 σε αυτά τα λεφτά που είναι μια κατηγορία πάνω και έχει πολλά πλεονεκτήματα...
Αν και οι 20αριδες+ προτείνουν γκολφ , παει την χάσαμε την μπάλα...
Πάρε κάτι μικρό , ευέλικτο , ασφαλές και τσαχπινικο ... Αν είναι να μπλεξεις με μαουνες Απο τα 18 ...
Στα 18 οι μόνες ουσιαστικές ανάγκες απο ένα αυτοκίνητο είναι τα άνετα καθισμτα που ρίχνουν επαρκώς την πλάτη ...
μπαινεις στο πνευμα μου (αυτο για τις καρεκλες.... ) οντως κατι τετοι θελω... αλλα c5 ρε αδερφε? μια κοπελιτσα εχω οχι και 2 παιδια...
Μεγαλη μαουνα το Golf , 19 ολοκληρα εκατοστα μακρυτερο απο μια Mito
Πω πω πως θα μπορεσει να παρκαρει τετοια μαουναοντως... ναι αλλα ειναι γκολφ....
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Πω πω πως θα μπορεσει να παρκαρει τετοια μαουναΔεν τα λες και λίγα τα 20 cm...
-
Ο πατερας μου εχει πενταθυρο.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
ωραιο αλλα 9k για αμαξι του 2003? toyota ειναι.... δεν ειναι vw...
Γι αυτό ακριβώς κάνει 9κ
Όντως είναι πολύ ακριβό τα toyota είναι τα πιο υπερεκτιμημένα αυτοκίνητα. Αλλά και η αξιοπιστία πληρωνεται.hmmm σηκωνει λιγο κουβεντα.... 9k οχι 8 ναι...>>καθισματα που να πεφτουν σωστα εχω να δω απο το renault 19 μου, τωρα με τα bucket και τις πλευρικες στηριξεις και τους τεμπεληδες το πουλο...
ασε που απο οτι ακουω πλεον τα πραγματα εχουν αγριεψει στο υπαιθριο σεξ... δεν εισαι πουθενα ασφαλης
+1
Απορώ με τι ασχολείστε τόση ώρα. Ένας νέος 17,5 ετών θέλει να πάρει αμάξι με πολλά άλογα και να αρχίσει και τα παιχνίδια και τις μετατροπές και έχουμε διαβάσει από Γιάρις μέχρι Κάτερχαμ κιτ καρ.
Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου.το κατερχαμ μπηκε για πλακα... κατσε γτ εχω να κανω διαλογη... γουσταρω γτ σε αυτο το φορουμ υπαρχουν απο ολα τα ειδη μελη... τρελοι, ημιτρελοι, παλιομοδητες... ο,τι θες... 4T FORUM ftw...
Στο πίσω καθισμα σεξ ...
όσο και να αγριευουν , έχει άλλη χάρη ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πω πω πως θα μπορεσει να παρκαρει τετοια μαουναΔεν τα λες και λίγα τα 20 cm...
αχα....
Ο πατερας μου εχει πενταθυρο.
για τον πατερα σου πρπ να ειναι τζιτζι ομως....
-
Αμα θες να κανεις αγριο σεξ στο αμαξι να προτιμησεις hatchback να μπαινεις απο το πορτ παγκαζ.
-
Πάρε κάτι μικρό , ευέλικτο , ασφαλές και τσαχπινικο ... Αν είναι να μπλεξεις με μαουνες Απο τα 18 ...
το c5 το station
οπως λεει και ο red_monster εγω προτεινω κατι μικρο , ευελικτο , τσαχπινικο που να μην εχει σχεση με βαρκες και λοιπα πλεουμενα , να μπορεις να το παρκαρεις.
ας ειναι και γρηγορο , κατι σε vts , swift sport , κατι sport γενικα δεν ειναι αναγκη να εχει πολλα αλογα.μαουνα απο τα 18
-
Δεν τα λες και λίγα τα 20 cm...Μου θυμισες ενα ανεκδοτο τωρα
Τι ειναι 18 cm και αρεσει στις γυναικες??? -
Δεν τα λες και λίγα τα 20 cm...
Μου θυμισες ενα ανεκδοτο τωρα
Τι ειναι 18 cm και αρεσει στις γυναικες???Τα extra 18cm που αου προσφερει ενα μικρομεσαιο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αμα θες να κανεις αγριο σεξ στο αμαξι να προτιμησεις hatchback να μπαινεις απο το πορτ παγκαζ.αμα ειναι παιρνω S-MAX...
το c5 το station
οπως λεει και ο red_monster εγω προτεινω κατι μικρο , ευελικτο , τσαχπινικο που να μην εχει σχεση με βαρκες και λοιπα πλεουμενα , να μπορεις να το παρκαρεις.
ας ειναι και γρηγορο , κατι σε vts , swift sport , κατι sport γενικα δεν ειναι αναγκη να εχει πολλα αλογα.μαουνα απο τα 18
κατι τετοιο σκεφτομαι τελικα....
Τι ειναι 18 cm και αρεσει στις γυναικες???εεεε κατσε να σκεφτω...
-
Τι ειναι 18 cm και αρεσει στις γυναικες???Τα extra 18cm που αου προσφερει ενα μικρομεσαιο.
+1 max...
-
Να το παρει το ποταμι?
-
Να το παρει το ποταμι?αιντε.... για πες...
-
Το 500 ευρω
-
Το 500 ευρω -
Αμα θες να κανεις αγριο σεξ στο αμαξι να προτιμησεις hatchback να μπαινεις απο το πορτ παγκαζ.Να πάρει evo να μπαίνει από την εξάτμιση.
Για το θέμα 1ου αυτοκινήτου ερείπιου ήθελα να σχολιάσω ότι δεν το βρίσκω και πολύ καλή ιδέα, τουλάχιστον αν είναι ερείπιο να είναι λίγο στιβαρό και ασφαλές.
Σκέφτομαι μερικές φορές πόσο εκτεθειμενος ήμουν με το Y10.
18 αρης αναζητα αυτοκινητο...