-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
κοιταξε... η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη... αλλα σε παρακολουθω να λες για μαλακες πατεραδες, κλομενους και ανευθυνους γιους που γραφουν στα @@ και πατεραδες και λεφτα... δεν το θεωρω ωριμο γτ ποια οι εποχες αλλαξαν.... δεν ξερω πως ηταν στην εποχη σου αλλα τωρα υπαρχουν πολλα παιδια τα οποια σεβονται τα παραπανω πολυ περισσοτερα απο οσο πιστευουν κι οι ιδιοι οι γονεις... δεν εμαθα να τα εχω ολα στο τραπεζι (οπως και παρα πολυ συνομιλικοι μου)... και στο κατω κατω αφου ειμαι ανικανος να χειριστω 150 αλογα γτ να ψηφισω κι ολας και να κρινεται απο την ψηφο μου το μελλον σου, μου τους?... πραγμα που το κανεις εσυ και βγαζεις τα προσωπα που με γ*μουν για ενα χρονο οσο τπτ αλλο και μετα μου λενε δεν εχουμε δουλειες... τουλαχιστον ρε αδερφε με το γησι (πανελληνιες), δωσε ενα καλο τσιγαρο (αυτοκινητο)...Πάει. Γέρασα εντελώς. Δεν καταλαβαίνω τίποτα...
Ειδικά το 'δώσε ένα καλό τσιγάρο' τι είναι; Αυτοκίνητο; Ποιος δίνει 'αυτοκίνητο' ; ;
Οι πανελλήνιες εξετάσεις που κολλάνε με όλα αυτά;Μην με παρεξηγείς. Θα μπορούσα να ήμουν άνετα ο πατέρας σου...
Επειδη περασε? στις πανελληνιες θελει να του αγορασουν αυτοκινητο.
-
Στο EuroNCAP εκτος των άλλων, αφαιρούνται αστέρια εάν πχ δεν έχει το αυτοκίνητο ηχήτικο και οπτικό σήμα για τις ζώνες ασφαλείας, άν το συστημα πρόσδεσης των παιδικών καθισμάτων δεν είναι το ενδεδειγμένο κλπ.
Τα αστέρια είναι ένδειξη αλλά όχι πανάκεια.
Επίσης ένα μικρο με πέντε αστέρια είναι λιγότερο ασφαλές από ένα μεγάλο και βαρύ. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Στο EuroNCAP εκτος των άλλων, αφαιρούνται αστέρια εάν πχ δεν έχει το αυτοκίνητο ηχήτικο και οπτικό σήμα για τις ζώνες ασφαλείας, άν το συστημα πρόσδεσης των παιδικών καθισμάτων δεν είναι το ενδεδειγμένο κλπ. ......
Και ... πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
κοιταξε... η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη... αλλα σε παρακολουθω να λες για μαλακες πατεραδες, κλομενους και ανευθυνους γιους που γραφουν στα @@ και πατεραδες και λεφτα... δεν το θεωρω ωριμο γτ ποια οι εποχες αλλαξαν.... δεν ξερω πως ηταν στην εποχη σου αλλα τωρα υπαρχουν πολλα παιδια τα οποια σεβονται τα παραπανω πολυ περισσοτερα απο οσο πιστευουν κι οι ιδιοι οι γονεις... δεν εμαθα να τα εχω ολα στο τραπεζι (οπως και παρα πολυ συνομιλικοι μου)... και στο κατω κατω αφου ειμαι ανικανος να χειριστω 150 αλογα γτ να ψηφισω κι ολας και να κρινεται απο την ψηφο μου το μελλον σου, μου τους?... πραγμα που το κανεις εσυ και βγαζεις τα προσωπα που με γ*μουν για ενα χρονο οσο τπτ αλλο και μετα μου λενε δεν εχουμε δουλειες... τουλαχιστον ρε αδερφε με το γησι (πανελληνιες), δωσε ενα καλο τσιγαρο (αυτοκινητο)...Πάει. Γέρασα εντελώς. Δεν καταλαβαίνω τίποτα...
Ειδικά το 'δώσε ένα καλό τσιγάρο' τι είναι; Αυτοκίνητο; Ποιος δίνει 'αυτοκίνητο' ; ;
Οι πανελλήνιες εξετάσεις που κολλάνε με όλα αυτά;Μην με παρεξηγείς. Θα μπορούσα να ήμουν άνετα ο πατέρας σου...
κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες... δεν καταλαβαινεις την πιεση που δεχεσαι απο φροντιστηρια, οικονομια, κοινωνια (απο την οικογενεια προσωπικα ειχα μονο παραγωγικη πιεση)... οποτε αφου τρεχεις να μπεις καπου και τα καταφερνεις θελεις μια καλη ανταμοιβη... ουτεσ σπιτι ζητησα, ουτε μεγαλο χαρτζιλικι... ενα αυτοκινητο καλο που γουσταρω το οποιο θα το συντηρω μονος... ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου...
α μαλιστα μετα απο την ζηλια ειμαι και αδερφος του ευαγγελατου τωρα.. κινδυνολογος και γραφικος..
και ναι αυριο κιολας παω να γινω λαμογιο(πολιτικος) μην πεσω στα ματια σου επειδη εχουμε διαφορες..
δεν ξερω αν το τελευταιο το αναφερεις σε εμενα, απλα σου ειπα πως σεβομαι την αποψη σου αλλα τα βλεπεις ωμα και καθολου σφαιρικα τα πραγματα... ειναι σκληρο να λες σε καποιον οτι αμα τρακαρει το αυτοκινητο που το πηρε ο μπαμπας, στα @@ του... προσωπικα πειραχτηκα...
-
Aposalonikios πολυ μελο το εκανες.
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.... ειμαι 18 παρα και ειμαι τρελος με τα αυτοκινητα ... εχω ομως πελαγωσει λιγο με την επιλογη αυτοκινητου ... θελω κατι γρηγορο για να πειραματιστω επανω του (207 rallye, mito 155 ) και να κανω και λιγο την τρελα μου ... μεχρι 22k τα δινω ...Μήπως να πειραματιστείς με κάτι ... εντελώς αντίθετο; Να σου προτείνω ένα αυτοκίνητο με σπορ-κουπέ δυναμικό look αλλά και ... οικολογικό και υβριδικό; Honda CR-Z
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aposalonikios πολυ μελο το εκανες.οκ δεν ειμαι και ο βασιλακης καιλας.... >>Καλησπερα σε ολους.... ειμαι 18 παρα και ειμαι τρελος με τα αυτοκινητα ... εχω ομως πελαγωσει λιγο με την επιλογη αυτοκινητου ... θελω κατι γρηγορο για να πειραματιστω επανω του (207 rallye, mito 155 ) και να κανω και λιγο την τρελα μου ... μεχρι 22k τα δινω ...
Μήπως να πειραματιστείς με κάτι ... εντελώς αντίθετο; Να σου προτείνω ένα αυτοκίνητο με σπορ-κουπέ δυναμικό look αλλά και ... οικολογικό και υβριδικό; Honda CR-Z
το βρισκω πολυ προχωρημενο σχεδιαστηκα... δεν μου πολυ αρεσει... αλλα μηχανικα ομως...
-
μηχανικα τι?
-
Μήπως το πάρα έχουμε φιλοσοφήσει.Λέω εγώ τώρα.Άντε αγόρι μου πάρε ένα Polo TSI αφού σου αρέσει να τελειώνουμε.Θα είσαι lifestylατος γκόμενος.
-
Κάθε φορά που ένας καινούριος οδηγός ρωτάει για αμάξι σε αυτό το φόρουμ ανοίγεται ένας δαιδαλώδης διάλογος σχετικά με το τι επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται να οδηγεί ένας πρωτάρης. Οι μισοί προτείνουν αυτοκίνητα επιπέδου 2CV και οι άλλοι μισοί επιπέδου Gt3 RS. Αν είναι να τρακάρεις, θα το κάνεις όποιο και να έχεις Το ένα επειδή ήταν αργό και δεν κράταγε, το άλλο επειδή ήταν γρήγορο και το έτρεξες περισσότερο από όσο κρατάει. Δεν φταίει το αμάξι, το νιονιό προκαλεί το τρακάρισμα συνήθως. Άλλος με Cooper S για πρώτο αμάξι είναι ακόμα απόλυτα ακέραιος 3 χρόνια μετά και άλλος με C2 το έχει κάνει μπίλιες. Αντίστοιχα, ξέρω και άτομο με Civic του '84 που δεν έπαθε ποτέ τίποτα ενώ ο άλλος με καινούριο Fiesta δεν άφησε ούτε φλασάκι όρθιο.
Το καλύτερο λοιπόν είναι απλά να πάρεις ένα αμάξι που σου αρέσει. Το αν θα το σπάσεις ή όχι, είτε έχει 50 είτε 500 άλογα είναι θέμα δικό σου -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Κάθε φορά που ένας καινούριος οδηγός ρωτάει για αμάξι σε αυτό το φόρουμ ανοίγεται ένας δαιδαλώδης διάλογος σχετικά με το τι επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται να οδηγεί ένας πρωτάρης. Οι μισοί προτείνουν αυτοκίνητα επιπέδου 2CV και οι άλλοι μισοί επιπέδου Gt3 RS. Αν είναι να τρακάρεις, θα το κάνεις όποιο και να έχεις Το ένα επειδή ήταν αργό και δεν κράταγε, το άλλο επειδή ήταν γρήγορο και το έτρεξες περισσότερο από όσο κρατάει. Δεν φταίει το αμάξι, το νιονιό προκαλεί το τρακάρισμα συνήθως. Άλλος με Cooper S για πρώτο αμάξι είναι ακόμα απόλυτα ακέραιος 3 χρόνια μετά και άλλος με C2 το έχει κάνει μπίλιες. Αντίστοιχα, ξέρω και άτομο με Civic του '84 που δεν έπαθε ποτέ τίποτα ενώ ο άλλος με καινούριο Fiesta δεν άφησε ούτε φλασάκι όρθιο.
Το καλύτερο λοιπόν είναι απλά να πάρεις ένα αμάξι που σου αρέσει. Το αν θα το σπάσεις ή όχι, είτε έχει 50 είτε 500 άλογα είναι θέμα δικό σουΣωστός
-
κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες... δεν καταλαβαινεις την πιεση που δεχεσαι απο φροντιστηρια, οικονομια, κοινωνια (απο την οικογενεια προσωπικα ειχα μονο παραγωγικη πιεση)... οποτε αφου τρεχεις να μπεις καπου και τα καταφερνεις θελεις μια καλη ανταμοιβη... ουτεσ σπιτι ζητησα, ουτε μεγαλο χαρτζιλικι... ενα αυτοκινητο καλο που γουσταρω το οποιο θα το συντηρω μονος... ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου...Χμ, ο νέος μπαίνει στους ώριμους με τρόπο ανεπίτρεπτο!
Λες και παλιότερα δεν υπήρχαν εξετάσεις, δεν υπήρχαν άγχη, οικονομικά θέματα, καταπίεση, κακούργα κενωνία κλπ. Φίλε μου τα ίδια ήταν και τότε απλά το να πάρεις αυτοκίνητο καινούργιο ήταν σαφώς πιο μεγάλο πράγμα....
Η ανταμοιβή σου είναι για τον εαυτό σου που μπήκες (αν μπήκες) όπου μπήκες. Δεν διάβαζες για τους γονείς σου αλλά για τη δική σου ζωή, το δικό σου μέλλον και έτσι ξεπληρώνεσαι με την επιτυχία. Στο εξωτερικό οι γονείς σου μάλλον τώρα θα άρχιζαν να σου ζητάνε αυτοί ανταμοιβή για τα μέχρι τώρα έξοδά τους !!!
Αν βέβαια η εκπαίδευσή σου έγινε με πρότυπο το σκύλο του Παβλόφ τότε είναι αναμενόμενο να περιμένεις ανταμοιβή.... Δεν συμφωνώ ούτε με αυτήν την εκπαίδευση τέκνων ούτε με τον τρόπο που το θέτεις (αν και βέβαια καμία σημασία δεν έχει αυτό). Και δεν έχω και καμία αντίρρηση να σου προσφέρουν οι γονείς σου αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο θέλετε....
Λυπάμαι για το εκτός θέματος... -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Το καλύτερο λοιπόν είναι απλά να πάρεις ένα αμάξι που σου αρέσει. Το αν θα το σπάσεις ή όχι, είτε έχει 50 είτε 500 άλογα είναι θέμα δικό σουΣωστός
ναι αλλα αλλο να σπασεις το μπουρουχι, αλλο να σπασεις ενα αυτοκινητο των 20Κ
εγω πχ εσπασα το ερειπιο μας και δεν μας πολυετσουξε , αμα το ειχα κανει αυτο σε καινουριο και καλο αυτοκινητο θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα
για αυτο ειμαι υπερ του σκαταμαξου για πρωτο, επειδη υπαρχει ο κινδυνος τα του αλλαξεις τα φωτα
καντο τουλαχιστον εκει που μετραει λιγοτερο
-
κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες... δεν καταλαβαινεις την πιεση που δεχεσαι απο φροντιστηρια, οικονομια, κοινωνια (απο την οικογενεια προσωπικα ειχα μονο παραγωγικη πιεση)... οποτε αφου τρεχεις να μπεις καπου και τα καταφερνεις θελεις μια καλη ανταμοιβη... ουτεσ σπιτι ζητησα, ουτε μεγαλο χαρτζιλικι... ενα αυτοκινητο καλο που γουσταρω το οποιο θα το συντηρω μονος... ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου...
Δυστυχώς δεν τα γνωρίζεις καλά.
Κάποτε έδινες εισαγωγικές για να μπεις από το δημοτικό στό γυμνάσιο.
Και αν τελικά το έβγαζες επιτυχώς γιατί αρκετος κόσμος δεν κατάφερνε να το τελειώσει, υπήρχαν μόνο 4 πανεπιστήμια και άλλα τόσα πολυτεχνεία για να πετύχει με εισαγωγικές ενα πολύ μικρό μέρος των υποψηφίων.
Οπότε μη μιλάς για πίεση.Οσο για την ανταμοιβή που θεωρείς ότι δικαιούσαι για τον κόπο σου, πάλι δεν έχεις καταλάβει ότι την κατέκτησες και είναι η καλύτερη προοπτική της δικης σου ζωής
Οι γονείς σου δεν σου οφείλουν βραβείο γι αυτό.
Αυτό που όφειλαν, ήταν να σου παρέξουν την δυνατότητα να έχεις την προοπτική για μία καλύτερη ζωή. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα αλλο να σπασεις το μπουρουχι, αλλο να σπασεις ενα αυτοκινητο των 20Κ
εγω πχ εσπασα το ερειπιο μας και δεν μας πολυετσουξε , αμα το ειχα κανει αυτο σε καινουριο και καλο αυτοκινητο θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα
για αυτο ειμαι υπερ του σκαταμαξου για πρωτο, επειδη υπαρχει ο κινδυνος τα του αλλαξεις τα φωτα
καντο τουλαχιστον εκει που μετραει λιγοτεροΑντιλαμβάνομαι το σκεπτικό αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το σπάσεις ούτε ότι αν το σπάσεις θα σπάσεις μόνο το αυτοκίνητο χωρίς να χαλάσεις και το περιεχόμενό του. Μοιάζει λοιπόν για σένα να μετράει λιγότερο το να μείνεις ανάπηρος από το να σπάσεις το καινούργιο σου τετράτροχο απόκτημα;;;
Και δεν θέλω να μπω στο τριπάκι της ερώτησης του πόσο κοστολογείς την ασφάλεια του παιδιού σου που δεν έχει απάντηση αλλά καλό είναι το αυτοκίνητο να προσφέρει μια σχετική ασφάλεια που θεωρώ ότι καλύπτεται με ένα όχημα 5ετίας αξιοπρεπούς κατασκευαστή. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Δυστυχώς δεν τα γνωρίζεις καλά.
Κάποτε έδινες εισαγωγικές για να μπεις από το δημοτικό στό γυμνάσιο.
Και αν τελικά το έβγαζες επιτυχώς γιατί αρκετος κόσμος δεν κατάφερνε να το τελειώσει, υπήρχαν μόνο 4 πανεπιστήμια και άλλα τόσα πολυτεχνεία για να πετύχει με εισαγωγικές ενα πολύ μικρό μέρος των υποψηφίων.
Οπότε μη μιλάς για πίεση.Οσο για την ανταμοιβή που θεωρείς ότι δικαιούσαι για τον κόπο σου, πάλι δεν έχεις καταλάβει ότι την κατέκτησες και είναι η καλύτερη προοπτική της δικης σου ζωής
Οι γονείς σου δεν σου οφείλουν βραβείο γι αυτό.
Αυτό που όφειλαν, ήταν να σου παρέξουν την δυνατότητα να έχεις την προοπτική για μία καλύτερη ζωή.+1 ειναι το τι πιστευει ο καθε γονιος και τι δεχεται απο το παιδι του.. δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου παρουν τπτ οπως και δεν ηταν υποχρεωμενοι να μου προσφερουν τα εξτρα φρονιστηρια και τα +εξοδα για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα... δεν ξερω αν ημουν γονιος τι θα εκανα τωρα... αναλογα με τα μυαλα του παιδιου μου, την προσπαθεια του και την οικονομικη ευχαιρια μου θα του επαιρνα κατι αναλογο... και συμφωνω στο 'καλυτερη ζωη δεν σημαινει καλυτερο αυτοκινητο' αλλα ειναι ενα ονειρο... δες το κι ετσι...
πολυ απαντηση γτ το θεμα δεν ειναι να παρω να μην παρω... το θεμα ειναι τι θα παρω... >κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες... δεν καταλαβαινεις την πιεση που δεχεσαι απο φροντιστηρια, οικονομια, κοινωνια (απο την οικογενεια προσωπικα ειχα μονο παραγωγικη πιεση)... οποτε αφου τρεχεις να μπεις καπου και τα καταφερνεις θελεις μια καλη ανταμοιβη... ουτεσ σπιτι ζητησα, ουτε μεγαλο χαρτζιλικι... ενα αυτοκινητο καλο που γουσταρω το οποιο θα το συντηρω μονος... ελπιζω να καταλαβαινεις το σκεπτικο μου...
Χμ, ο νέος μπαίνει στους ώριμους με τρόπο ανεπίτρεπτο!
Λες και παλιότερα δεν υπήρχαν εξετάσεις, δεν υπήρχαν άγχη, οικονομικά θέματα, καταπίεση, κακούργα κενωνία κλπ. Φίλε μου τα ίδια ήταν και τότε απλά το να πάρεις αυτοκίνητο καινούργιο ήταν σαφώς πιο μεγάλο πράγμα....
Η ανταμοιβή σου είναι για τον εαυτό σου που μπήκες (αν μπήκες) όπου μπήκες. Δεν διάβαζες για τους γονείς σου αλλά για τη δική σου ζωή, το δικό σου μέλλον και έτσι ξεπληρώνεσαι με την επιτυχία. Στο εξωτερικό οι γονείς σου μάλλον τώρα θα άρχιζαν να σου ζητάνε αυτοί ανταμοιβή για τα μέχρι τώρα έξοδά τους !!!
Αν βέβαια η εκπαίδευσή σου έγινε με πρότυπο το σκύλο του Παβλόφ τότε είναι αναμενόμενο να περιμένεις ανταμοιβή.... Δεν συμφωνώ ούτε με αυτήν την εκπαίδευση τέκνων ούτε με τον τρόπο που το θέτεις (αν και βέβαια καμία σημασία δεν έχει αυτό). Και δεν έχω και καμία αντίρρηση να σου προσφέρουν οι γονείς σου αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο θέλετε....
Λυπάμαι για το εκτός θέματος...ξερω οτι παλοαιοτερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα ... και στο απανταω με το να ξερεις οτι περνας (ευκολα δυσκολα αλλο θεμα) καπου και μετα δεν εχει σχεδον ΤΙΠΟΤΑ (μιλαω για μηχανολογους μηχανικους που ειναι ο κλαδος μου) τοτε ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις για κατι το οποιο μπορει να σε οδηγησει στο επαγγελμα του σερβιτορου (δεν κατακρινω το επαγγελμα, αλλα ας το κανουν αυτοι που ξερουν, οχι εγω) επειδη δεν εχει μελλον η προοπτικη αναπτυξης... για μενα αυτο ειναι ποιο δυσκολο απο οτι ο ογκοσ του διαβασματος... μιλαω παντα προσωπικα...
-
...
α μαλιστα μετα απο την ζηλια ειμαι και αδερφος του ευαγγελατου τωρα.. κινδυνολογος και γραφικος..
και ναι αυριο κιολας παω να γινω λαμογιο(πολιτικος) μην πεσω στα ματια σου επειδη εχουμε διαφορες..
οταν δεις την γλυκα θα ερθεις εδω λεγοντας τα ιδια με εμας..
θα καταλαβεις οταν θα ερθει η στιγμη να φυγεις απο το σπιτακι σου και να ζησεις μονος σου ποσο καλη ειναι η ζωη του να μην εχεις δυο γονεις να στα πληρωνουν ολα για να γινεις καλυτερος ανθρωπος και εσυ να εχεις στο μυαλο σου ενα σουπερ ντουπερ γαματο 100χ1000 αλογα αμαξι
οχι τιποτα αλλο αμα παρεις κανα γκαζοφωνια πες μας και που θα βγαινεις τσαρκα για γκομενες μην πλησιαζουμε και πολυ.. -
...
κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες...
...Πανελλήνιες έδωσα και εγώ το 1988... πριν 22 χρόνια...
υ.γ. φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις. Να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και αγαπάς, καλοτάξιδο να είναι και αυτό έχει σημασία...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
...
κοιταξε... η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη... αλλα σε παρακολουθω να λες για μαλακες πατεραδες, κλομενους και ανευθυνους γιους που γραφουν στα @@ και πατεραδες και λεφτα... δεν το θεωρω ωριμο γτ ποια οι εποχες αλλαξαν.... δεν ξερω πως ηταν στην εποχη σου αλλα τωρα υπαρχουν πολλα παιδια τα οποια σεβονται τα παραπανω πολυ περισσοτερα απο οσο πιστευουν κι οι ιδιοι οι γονεις... δεν εμαθα να τα εχω ολα στο τραπεζι (οπως και παρα πολυ συνομιλικοι μου)... και στο κατω κατω αφου ειμαι ανικανος να χειριστω 150 αλογα γτ να ψηφισω κι ολας και να κρινεται απο την ψηφο μου το μελλον σου, μου τους?... πραγμα που το κανεις εσυ και βγαζεις τα προσωπα που με γ*μουν για ενα χρονο οσο τπτ αλλο και μετα μου λενε δεν εχουμε δουλειες... τουλαχιστον ρε αδερφε με το γησι (πανελληνιες), δωσε ενα καλο τσιγαρο (αυτοκινητο)... :Πάει. Γέρασα εντελώς. Δεν καταλαβαίνω τίποτα...
οταν δεις την γλυκα θα ερθεις εδω λεγοντας τα ιδια με εμας..
θα καταλαβεις οταν θα ερθει η στιγμη να φυγεις απο το σπιτακι σου και να ζησεις μονος σου ποσο καλη ειναι η ζωη του να μην εχεις δυο γονεις να στα πληρωνουν ολα για να γινεις καλυτερος ανθρωπος και εσυ να εχεις στο μυαλο σου ενα σουπερ ντουπερ γαματο 100χ1000 αλογα αμαξι
οχι τιποτα αλλο αμα παρεις κανα γκαζοφωνια πες μας και που θα βγαινεις τσαρκα για γκομενες μην πλησιαζουμε και πολυ..μεταφερεις την κουβεμτα αλλου... παρολο που γινεσαι εριστικος, γτ συνεχιζεις να υποτιμας εμενα και την γενια μου, σου λεω πως δεν εχω προβλημα να το συντηρησω και πως δοξα το θεο εχω εμπειριες και μπορω να ζησω μονος μου και να τα βγαλω περα... ας μου ερθουν 1,2,3 και 1013 αγγουρια στον μου... απλα ρε φιλε θελω ΕΝΑ πραγμα που γουσταρω πολυ στην ζωη μου... ενα καλο αυτοκινητο... Θα προσπαθησω με νυχια και με δοντια να το συντηρησω γτ θα μου προσφερει ωραιες στιγμες (ειμαι σιγουρος, και το ξερετε ολα τα μελη του φορουμ πως το αυτοκινητο σου δινει κατει παραπανω)... μην υποτιμας τοσο την νεα γενια....
...
κοιταξε... αφου θα μπορουσες να ησουν πατερας μου τοτε δεν εδωσες πανελληνιες...
...Πανελλήνιες έδωσα και εγώ το 1988... πριν 22 χρόνια...
υ.γ. φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις. Να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και αγαπάς, καλοτάξιδο να είναι και αυτό έχει σημασία...
σορρυ αν τα λογια μου παρεξηγηθηκαν... να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ... θα γραψω στανταρ τις εντυπωσεις μου οταν με το καλο το παρω...
-
ξερω οτι παλοαιοτερα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα ... και στο απανταω με το να ξερεις οτι περνας (ευκολα δυσκολα αλλο θεμα) καπου και μετα δεν εχει σχεδον ΤΙΠΟΤΑ (μιλαω για μηχανολογους μηχανικους που ειναι ο κλαδος μου) τοτε ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις για κατι το οποιο μπορει να σε οδηγησει στο επαγγελμα του σερβιτορου (δεν κατακρινω το επαγγελμα, αλλα ας το κανουν αυτοι που ξερουν, οχι εγω) επειδη δεν εχει μελλον η προοπτικη αναπτυξης... για μενα αυτο ειναι ποιο δυσκολο απο οτι ο ογκοσ του διαβασματος... μιλαω παντα προσωπικα...Κανεις δεν σου επέβαλε να γίνεις μηχανολόγος μηχανικός, ειδικά εφ όσον γνωρίζεις οτι υπάρχει πληθώρα τέτοιων.
Εάν άνοιγες σουβλατζήδικο σε ένα δρόμο με άλλα 15 , θεωρείς ότι θα ήταν σοβαρό επιχείρημα το 'δεν έχω δουλειά δεν μπορώ να ζήσω, έχασα και τα χρήματα της επένδυσης, κακούργα κοινωνία';
Το πανεπιστημιο οφείλει να παρέχει γνώση.
Εάν κάποιος θέλει να αποκτησει γνώσεις για τα κοάλα και τα καγκουρώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και την απαίτηση να του βρούν και εργασία στον τομέα του.
18 αρης αναζητα αυτοκινητο...