-
Πάντως δν περίμενα το 80 coupe να τύχει έστω και κάποιας αποδοχής εδώ μέσα , ήταν ωραίο αυτοκίνητο
Uploaded with ImageShack.us
η πολιτική της audi όμως να μην το κατεβάσει κάτω από τα 2λτ εκείνη την επόχη , αλλά και το ίδιο το μοτέρ 2.0 abk 115 hp που δν ήταν τπτ ιδιαίτερο ακόμα και τότε για να προωθήσουν το corrado ίσως κατέστρεψε τις πωλήσεις το s2 πάντως ήταν όλα τα λ7. -
Το Fiat Coupe με τον 5κύλινδρο turbo σαν πιο γήινη επιλογή και φυσικά το RX-7... Τα υπόλοιπα, ακόμη και η GTV δεν μου είπαν τίποτε. Το σχέδιο του FIAT παραμένει για μένα ανεπανάληπτο!
Το RX μεγάλη αλητεία, καθόλου πρακτικό, αλλά έρωτας! -
Αν τα χωρίζαμε στα κάπως πιο φτηνά και κάπως πιο ακριβά, στην πρώτη κατηγορία θα έβαζα Toyota Celica 1,6
Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ παιδικό μου έρωτα...
και στα κάπως πιο ακριβά Gtv TB
Ένας από τους πολύ εύστοχους χαρακτηρισμούς που έχω διαβάσει σε περιοδικό για οποιoδήποτε μοντέλο ήταν αυτός στο Drive για τη συγκεκριμένη. 'ΜΕΘΑΔΟΝΗ'
-
Peugeot 406 coupe. Πιο όμορφο κι από Ferrari, από όποια γωνία κι αν το κοιτάξεις. Το καλύτερο αυτοκίνητο για βόλτα, όχι για γκάζια - ακόμα και το V6.
-
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα, θα έλεγα ευκολα RX7. Είναι το πιο κοντινό από όλα σε αυτό που ονομάζουμε 'προσιτό' supercar με επιδόσεις-φωτιά, οδική συμπεριφορά-δηλητήριο και εμφάνιση-αμαρτία. Βέβαια τότε κόστιζε 17.000.000 Δρχ, όντας ΠΟΛΥ ακριβότερο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της σύγκρισης.
δεν θα ξεχασω την παρουσιαση του σε σαββατιανη εκμπομπη απο τον Αρη Σταθακη οπου ελεγε ενω το οδηγουσε''για να καταλαβετε την δυναμη του σας λεω οτι εχοντας 150χλμ στο κοντερ απλα παταω το γκαζι και αυτο σπιναρει''..........
Τέτοιες χαζομάρες έλεγε ο Σταθάκης; Ευτυχώς που ήμασταν μικροί και δεν τα θυμόμαστε...
Εκτός κι αν οδήγησε κάποιο βελτιωμένο με 500 άλογα σε βρεγμένη Αμφιθέας.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Mazda MX-5
coupe είπαμε όχι roadster
OK,
Mazda MX-3
Nissan 200SX
Nissan NX Coupe
Nissan Sunny GT
Toyota AE86 ( Trueno + Levin ) -
Toyota Paseo,το θυμαται κανεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Toyota Paseo,το θυμαται κανεις;Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Nissan Sunny GT
Toyota AE86 ( Trueno + Levin )- Δεν ήταν κουπε
- Δεν ήταν δεκαετίας 90
-
Paseo.. ..Ναι ειναι αυτο που το περνουσα με το sporting.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσπαθούμε να το ξεχάσουμε...
Ω, Παναϊα μου...
-
Εγω δεν μπορω γιατι κυκλοφορει ενα εδω πολυ συχνα.
Αυτο και το 100NX με την ταργκα οροφη και τα χωμενα μπροστινα φαναρια ηταν ασχημα ,για εμενα,αμαξια. -
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Paseo.. ..Ναι ειναι αυτο που το περνουσα με το sporting.Hταν και χάλια αισθητικά...μεγάλη έμπνευση...
-
delete
-
Ενα ενα ερχονται στο μυαλο.
Φορντ puma . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα ενα ερχονται στο μυαλο.
Φορντ puma .Αυτό ήταν ωραίο και στον δρόμο άψογα στημένο! Είχε ένας συνάδελφος θυμάμαι...
-
+1000
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φορντ puma .
Και προσιτο και κουπε.
Πολυ μου αρεσει αυτο, αλλα λιγακι δυσευρετο.
Το καλύτερο προσιτό coupe των 90s