-
Να είσαι καλά!
-
Υπέροχες όντως! Μου δημιουργησες την επιθυμία να επισκεφτώ το μέρος!
-
Αν και η περιοχή σου έχει απίστευτα ορεινά μέρη, νομίζω πως αξίζει μια επίσκεψη στην Λίμνη Πλαστήρα. Από Ιωάννινα μάλιστα, είναι μόλις 2.5 ώρες δρόμος. Ιδανική επιλογή για Σ/Κ.
-
Το μέρος αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο και επίσης ωραίοι είναι και οι ανθρωποι που ζουν εκεί. Από μικρό παιδί έχω πάει εκεί αρκετές φορές καθώς έχουμε κάποιους οικογενειακούς δεσμούς. Οι διαδρομές που προσφέρονται για πεζοπορία είναι το κατι άλλο! Το τσίπουρο στα βουνά πίνεται σαν νερό Είχα την τύχη επίσης να δω κάποιες φορές το τοπίο αυτό στα λευκά.
-
Να πάτε εκεί στα μέρη μου!!
Και όποιος χρειασθεί βοήθεια ή οδηγίες να μου πει!!Τα καλύτερα κρέατα, λουκάνικα, πίτες και τσίπουρο θα βρείτε!!
Βασίλη δε θέλω αντιρρήσεις σας ξεπεράσαμε τους Ηπειρώτες -
Δεν αποκλείεται! Αν κ δεν είμαι Ηπειρώτης από καταγωγή αλλά...ερωτικός μετανάστης εδώ κ 20 χρόνια! Χαχα! Η ορεινή Ελλάδα ομολογώ ότι αποτελεί ανεξερεύνητη γη για μένα καθώς η λατρεία μου για τη θάλασσα κ τους βυθούς με έστρεφαν πάντα αποκλειστικά προς τα εκεί....Ποτέ δεν είναι αργά για νέες εμπειρίες!
-
Το κάθε χωριουδάκι που συναντούσαμε, ακόμη και πέντε σπίτια να είχε, ήταν πιο πιθανό να έχει ψησταριά παρά εκκλησία
Η περιοχή δεν συνιστάται για χορτοφάγους!
-
Χαχαχαχα!!
Τους χορτοφάγους τους στέλνουμε από μικρούς αλλού [emoji38] [emoji38] -
Παλιότερα μαζεύαμε και καραβίδες από τα ποταμάκια που χύνονται στην λίμνη. Ακόμη και τώρα νομίζω είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν πως κάποτε μπορούσες να τις μαζεύεις με το τσουβάλι.
-
Είδα στον δρόμο το νέο tucson - με ξένες εννοείται πινακίδες. Παίδες...πανέμορφο το αμάξι. Πιο ωραίο από πολύ πιο...ονομαστες εταιρίες! Δηλώνω εντυπωσιασμένος!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Είδα στον δρόμο το νέο tucson - με ξένες εννοείται πινακίδες. Παίδες...πανέμορφο το αμάξι. Πιο ωραίο από πολύ πιο...ονομαστες εταιρίες! Δηλώνω εντυπωσιασμένος!Γενικά βόρεια Ελλάδα αν κυκλοφορείς θα δεις πολλά νέα που δεν κυκλοφορούν εδώ. Όλα τα νέα crossover της Kia / Hyundai τα αντίστοιχα της Mazda....
Τα είδα και εγώ Χαλκιδική και ειδικά με το tuscon έπαθα. Πανέμορφο.
Εκεί βέβαια που ήταν έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων και κρατήθηκα να μην αρχίσω τις φωτό και θεωρηθω βλαχακι ήταν στο Hyatt.... -
Και στη Βορεια Ευβοια που πηγα και ειναι γεματο Σερβους ειδα μερικα νεα mazda . Ειδικα το 6 ηταν πανεμορφο.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Και στη Βορεια Ευβοια που πηγα και ειναι γεματο Σερβους ειδα μερικα νεα mazda . Ειδικα το 6 ηταν πανεμορφο.Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως Πευκί που πάω κάθε χρόνο μαζεύονται πλέον πολλοί σερβοι (δεν τους παίρνει ίσως πλέον Χαλκιδική τους απλούς λόγω των Ρώσων που έχουν κατακλύσει το σύμπαν) και χάζευα και εγώ ένα 6αρι. Φοβερό σκάφος έδειχνε.
Πάντως το μόνο που δεν είδα με ξένες πινακίδες ήταν qashqai. Μόνο ελληνικά πολλά και νέα και παλιά.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και στη Βορεια Ευβοια που πηγα και ειναι γεματο Σερβους ειδα μερικα νεα mazda . Ειδικα το 6 ηταν πανεμορφο.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως Πευκί που πάω κάθε χρόνο μαζεύονται πλέον πολλοί σερβοι (δεν τους παίρνει ίσως πλέον Χαλκιδική τους απλούς λόγω των Ρώσων που έχουν κατακλύσει το σύμπαν) και χάζευα και εγώ ένα 6αρι. Φοβερό σκάφος έδειχνε.
Πάντως το μόνο που δεν είδα με ξένες πινακίδες ήταν qashqai. Μόνο ελληνικά πολλά και νέα και παλιά.
Και γω γιά το Πευκί μιλάω. Ειδα απο αγγλικά Citroen C5 station wagon (τα παλιά) μεχρι Mercedes AMG και Bentley Continental .
-
Όντως φέτος παίξαν και τέτοια παλαβα. Δεν έκατσα όμως φέτος 15αυγουστο εκεί. Πολλη κοσμοσυρροη πλέον και πολλοί ξένοι!!
-
Όντως φέτος παίξαν και τέτοια παλαβα. Δεν έκατσα όμως φέτος 15αυγουστο εκεί. Πολλη κοσμοσυρροη πλέον και πολλοί ξένοι!!Μεσα ιουλίου είχα παει εγώ και ειχε ήδη πλακωσει πολύς κόσμος. Οι Ελληνες ήταν μειοψηφία. Δεν ελειψαν βεβαια οι κάγκουρες ελληναρες με κατι χρεπια με xenon που φωτιζαν στον ουρανο και τυπου neon σε παρδαλά χρωματα κατω απο το αμαξι.
-
Πάντως το μόνο που δεν είδα με ξένες πινακίδες ήταν qashqai. Μόνο ελληνικά πολλά και νέα και παλιά.Ειναι και μια απο τις αποδειξεις του ποσο στρεβλη και 'ανωμαλη' αγορα ειμαστε ,οπως και οτι δεν εχει καμια σημασια το τι πουλαει αναφορικα με το ποσο καλο ειναι. Μονο στη μεταπωληση βοηθαει.
-
Γιατί μόνο στην Ελλάδα πουλάει καλά το Qashqai??
Μάλλον δε πουλάει στις Βαλκανικές χώρες όπως όλα τα suv / crossover
-
Παρακάτω φαίνονται κάποια στοιχεία που μαρτυρούν πως και η Ευρωπαϊκή αγορά έχει στρεβλώσεις αφού το qq συνεχίζει να πουλά με αμείωτους ρυθμούς. Το καλό προϊόν και τέτοιο ήταν και είναι το qq παραμένει σε καλό δρόμο ανεξάρτητα τι στρεβλώσεις μπορεί να διατυπωθούν στο ένα ή το άλλο forum...
http://left-lane.com/european-car-sales ... n-qashqai/
-
Συμφωνω. Λογικο να κυκλοφορουνε οι ξενοι με χιουνται ή μαζντα που δεν υπαρχουν εδω. Μη μας κανει παραξενο. Δε νομιζω να μην αγοραζουν κασκαι που ειναι πιο φτηνο απο μαζντα οταν φτιαχουν 1 ανα λεπτο για να προλαβουν τη ζητηση
Στάλθηκε με tapa
SUV/Crossovers Forum