-
Ένα ημίαιμο husky.
Δεν θέλω να ξεφύγω σε χρήματα.
Μέχρι 26000 το παλεύω.
-
Kodiac, το σκυλί είναι πολύ μεγαλο
-
Ένα ημίαιμο husky.
Δεν θέλω να ξεφύγω σε χρήματα.
Μέχρι 26000 το παλεύω.
Focus Active Wagon.
Πάρτο, δοκίμασε το, κι αν δεν σου κάνει το αγοράζω εγώ!
-
Αυτοί στην Φορντ είναι τρελοί έτσι;
28000 με το καλημέρα!
-
Έχει ένα ωραίο c5 με οροφή (που γουστάρω πολύ) , αλλά το έχει μαντράς......
-
Ποιο λες; ντίζελ αυτόματο;
-
Έχει ένα ωραίο c5 με οροφή (που γουστάρω πολύ) , αλλά το έχει μαντράς......
27.000 μου είχαν κάνει προσφορά πριν 6-7 μήνες για την 2η έκδοση με το Grip Control diesel που με κάλυπτε, γιατί να κοιτάξεις μεταχειρισμένο;
Νομίζω είναι το ποιο value for money στην κατηγορία του. Δεν θα σε απογοητεύσει και χώρο αποσκευών τεράστιο.
-
Πέρνα και από Κορεάτες αν θέλεις και χώρους και καλή τιμή.
-
Για τα υβριδικά Yaris Cross & Honda Jazz υπάρχει καμιά εξέλιξη, ανακοίνωση, πότε θα τα δούμε σε βιτρίνες; Τιμές σε ευρώ κάπου; (θυμάμαι κάτι είχε γραφτεί για Τσεχία).
-
Και μόλις διάβασα αυτό:
Χειροκίνητο κιβώτιο με ηλεκτρονική κι όχι μηχανική σύνδεση με το συμπλέκτη για τα mild hybrid KIA , γιατί οι Ευρωπαίοι λέει επιμένουν στα χειροκίνητα και δεν αγοράζουν αυτόματα ...
-
Για τα υβριδικά Yaris Cross & Honda Jazz υπάρχει καμιά εξέλιξη, ανακοίνωση, πότε θα τα δούμε σε βιτρίνες; Τιμές σε ευρώ κάπου; (θυμάμαι κάτι είχε γραφτεί για Τσεχία).
Το Jazz έρχεται φυσιολογικά, το Yaris Cross είναι SUV και έχει ανακοινωθεί επίσημα οτι θα κυκλοφορήσει το 2021 και δεν μίλησαν για αρχή του 21 (όπως το Mokka ας πούμε). Νεώτερα λογικα στο τέλος του χρόνου.
-
Μεταξύ του focus active 1.5 diesel και του τουσον 1.6 48v premium ποιο θα διαλέγατε;
Το τουσον βγαίνει τώρα 2.500 πιο ακριβό αλλά με τον νέο τιμοκατάλογο και εξοπλισμό του φοκους θα πέσει η διαφορά πιστεύω.
Στο μυαλό μου είναι ψιλοισοπαλια με ελαφρύ προβάδισμα του φοκους. Πιο οδηγοκεντρικη προσέγγιση το φοκους καθαρό suv το άλλο, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών πιο άνετο μπες βγες πιο δύσκολο στο παρκάρισμα εξοπλιστικά είναι κοντά με το τουσον να έχει φώτα θέσης led να μην είναι keyless όμως να έχει το οποίο future proof του ψευδουβριδικου να υστερεί λίγο σε επιδόσεις να μην έχει προγράμματα οδήγησης.
Το τουσον δεν το έχω οδηγήσει έχω οδηγήσει το σπορτατζ 115 σαν οδήγηση μου άρεσε κι αυτό πολύ μόνο λίγο ο 115 με προβλημάτισε θεωρώ αντίστοιχο θα είναι το τουσον με λίγο ίσως χειρότερο τιμονι και θα τραβά λίγο καλύτερα λόγω 136 αν και νομίζω τουσον είναι λίγο βαρύτερο.
Απλά δεν κοιτάζω το σπορτατζ που μου αρέσει συνολικά περισσότερο από το τουσον γιατί η gt line βγαίνει ακριβότερο με λιγότερα συστήματα ασφαλείας και έχει και χειρότερη χρηματοδότηση σε ένα σενάριο επίσης την 19αρα του ζάντα δεν την θέλω καθόλου.
-
Και μόλις διάβασα αυτό:
Χειροκίνητο κιβώτιο με ηλεκτρονική κι όχι μηχανική σύνδεση με το συμπλέκτη για τα mild hybrid KIA , γιατί οι Ευρωπαίοι λέει επιμένουν στα χειροκίνητα και δεν αγοράζουν αυτόματα ...
Παρα πολυ ενδιαφέρον. Θα το ψάξω.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα χειροκίνητο χωρίς συ πλανήτη σαν εκείνο της a class mk1.
Καταπληκτική ιδέα.
-
Tuscon, καλες τιμες γιαυτα που προσφερει. Οδηγησα το ντιζελ τους πριν κατι μηνες, νομιζω το 136, ροπατο με κοφτερο τιμονι. Χωροι δυνατοι, πλαστικουρα/αδιαφορο μεσα. Πολυ safe επιλογη κατα την αποψη μου. Λειπουν τα φουλ λεντ αλλα τα ηλεκτρονικα τα εχει ολα. Brake asist, λωριδες κλπ.
Με την N line δε, αμαξι εκτοξευεται εξωτερικα. Τανκς πραγματικο. Πανακριβο.
Pro tip: η πανοραμικη τους παιζει να ειναι η μεγαλυτερη που εχω δει σε βιντεο, παιζει να μαμαει. Δυσκολο να βρεις εδω αλλα, λεμε τωρα.
Το αλλο δεν το εχω οδηγησει αλλα οπως λενε οι φανς εδω, θα εχει καλυτερα οδηγικα στοιχεια, για στροφιλικια, κρατηματα, κιβωτια.
-
Έχει κανονικά πεντάλ συμπλέκτη. Απλά όταν κάνει coasting με σβηστό τον κινητήρα, αποσυμπλέκει αυτόματα.
-
Και μόλις διάβασα αυτό:
Μιλά για αυτά ταπτα 48v που ήδη κυκλοφορούν ή για από εδώ και πέρα; Αφορά άραγε και τα αντίστοιχα χιουνται;
-
Αν μιλάς για τη χατσμπακ έκδοση του Focus, είναι διαφορετική κατηγορία οχήματος σε χώρους αποσκευών και νομίζω και συνολικό ύψος κι απόσταση απ το έδαφος.
Μόνο το βάγκον θα σύγκρινα απ ευθείας.
Οπότε πρέπει να δεις τί χρήση θα κάνεις.
Στο δρόμο θα είναι σε όλα λίγο καλύτερο το Ford, αν δεν χρειάζεσαι τους χώρους και βγαίνεις σπάνια εκτός ασφάλτου, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις το παραπάνω κόστος.
Αν εκμεταλευτεις χώρους και ύψος, επίσης πολύ ωραίο το Hyundai. Μηχανολογικά καλά και τα δύο.
-
Δεν μιλάω για το χατς πάντα για το ακτιβ. Το σουβ δεν το θέλω για πάω σε λάσπες αλλά για να μπαινοβγαίνω άνετα να καβαλάω πεζοδρόμια χωρίς άγχος και άντε για καμιά απόκρημνη παραλία και φυσικά για χώρους κυρίως στις αποσκευές.
Δεν θα σκεφτόμουν το τουσον το ακτιβ φοκους με καλύπτει 100% οδηγικά και σε εξοπλισμό 90% αλλά σε μπες βγες και αποσκευές μόλις που περνά την βάση. Τέλος είναι και το ψυχολογικό της αλλαγής το φοκους δεν μου πολυδινει την αίσθηση μεγαλύτερου οχήματος ενώ το τουσον με την μια σε σχέση με το scross.
Active me tucson έχουν 2 και κάτι πόντους διαφορά σε ύψος από το έδαφος και 15 σε συνολικό ύψος.
-
To Active είναι έκδοση. To hatch αμάξωμα. Σε ρωτάει αν κοιτάς το Active σε hatchback ή σε station wagon.
To station από χώρους να φαν κ οι κότες... 600 λίτρα πορτ μπαγκάζ.
-
Το κανονικό όχι το βαγκον. Δεν μου αρέσει καθολου το βαγκον περιττό μήκος για καθημερινή χρήση και πλάγια όψη νεκροφορας.
SUV/Crossovers Forum