-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
ΥΓ Το γατάμαξο πως τα έχει πάει στο τεστ αυτό γνωρίζουμε?
Σπύρο, για το γατάμαξο δεν ξέρω,αλλά το 'αδελφάκι' Scross (με τον 1.6 diesel) έχει γράψει 76km/h
Πολύ καλή επίδοση δηλαδή. Εκτός από το εξαιρετικό στήσιμο, το scross αποδυκνείεται πως έχει και εξαιρετικό esp!
Το αστείο στην περίπτωση των Γαλλικών που έχουν δώσει αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι νομίζω πως όλα έχουν πίσω ημιάκαμπτο. Πως τα καταφέρνουν οι Γάλλοι και τα αμάξια τους κρατιούνται στο δρόμο τόσο καλά, με ημιάκαμπτους μόνο αυτοί το ξέρουν.
-
@piliouriti εμενα μου φανηκε παρα πολυ καλο το κιβωτιο. Ελαφρως σφιχτο αλλα σε καθε αλλαγη τις νιωθεις χλατσοτες. Γκλουπ και μπαινουν.
Βαλε λινκ να δω τι λενε για το κιβωτιο.
Μεσα στην πολη 7 με 7,5 σε ντιζελ. Σε ταξιδι αισθηση 20 με 30 χλμ λιγοτερα απο οτι στα αληθεια πας.
Δηλαδη πας με 150χλμ νιωθεις οτι ειναι 120 με 130χλμ.
Θα το επαορνα ομως αυτοματο. Ενα μέλος εδω το εχει σε αυτοματο. Απο τα καλυτερα σουβ για εμενα αυτη η εκδοση του. -
Στα 22000 οι επιλογές είναι λίγες για ντίζελ . Βασικά για μένα είναι μόνο το Γκράντλαντ αν μιλάμε για την μεγάλη κατηγορία και το 3 Αιρκρός σε αυτόματο με 120 άλογα στον μεσαίο εξοπλισμό με τον κλιματισμό επιπλέον ή στην I touch .
Το Κόνα όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται άσχημο κυρίως για όλα αυτά τα άσχετα φώτα που έχει μπροστά και κυρίως πίσω . Το Στόνικ πιο ομαλό . Το Τ κρος ξεφεύγει σε τιμή και έχει θέματα στο αυτόματο . Το βιτάρα δεν βγαίνει σε ντίζελ και καπτούρ και 2008 έχουν βγεί τα καινούργια .
-
εντάξει σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν και τα τουσον και σπορτατζ.και το καροκ (η κομφορτ βγαίνει κάτω από 22 σε ντίζελ)
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sportage δεν αντέχω την μάσκα του , Karok δεν με τράβηξε ποτέ , γιατί δείχνει πολύ συντηρητικό . Το Τουσόν έχει ωραία εμφάνιση , αλλά αν θυμάμαι καλά έχει κάτι θέματα με ρύπους κλπ...
-
εντάξει επειδη δεν σου αρεσουν εσενα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αξιολογες επιλογες προσωπικα το σπορτατζ μου αρεσει περισσοτερο απο το τουσον το δευτερο ειναι πιο ευπεπτο σχεδιασμενο για να αρεσει σε ολους το κια ειναι πιο ξεχωριστο χωρις να ειναι ακραιο.
-
B suv αποφυγη ταρανδου απο youtube channel km77
(Fiesta active 81)
Hrv 78
Kona 78
C3 aircross 77
Captur 77
Stonic 77
Ecosport 76
Mokka x 76
Cx3 75
Sandero stepway 75
Arona tdi 75
Arona tsi 74
Juke dci 74
2008 74
T roc 74
Q2 73
Juke dig-t 72
Renegade 71
500x 71
Jimny 68 -
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Θα του πεις ότι θέλεις αριθμό πλαισίου για επιβεβαίωση με LION και για την κάλυψη της εγγύησης.
Αν δεν σου δώσει αριθμό πλαισίου, τότε απευθύνσου στην LION για πληροφορίες.Πάντως ρε φίλε αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο έμπορας, είναι απίστευτες οι τιμές. Και του XLV και του Tivoli.
Συμφωνώ.
Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ. Ελεγα να αγοράσω ένα μεταχειρησμένο ενός γνωστού μου στα 12.000€ και μετά είπα δεν ξάχνω στο car τι καινούργιο μπορώ να πάρω με κανά 2000 παραπάνω και έπεσα σε αυτό.
Πριν 2-3 χρόνια το είχα δει σε αυτόματο βέβαια και μου είχαν πει τιμή στα 28.000 (νομίζω ήταν και disel).
Σαν εμφάνηση δεν με τρελένει αλλά με τέτοια τιμή το κάνω ότι θέλω. Θα δείξει...Για όσους έχουν απορία σχετικά με τι έγινε, σήμερα μου έστειλαν τους αριθμούς πλαισίου για δύο αυτοκίνητα. Από τους αριθμούς και από κάποια sites συμφωνούν ότι είναι μοντέλα του 2017.
Με το service δεν μπόρεσα να πιάσω για να δω τι θα πουν. Ο πωλητής πάντως όταν μου τα έστειλε επέμενε ότι είναι 2019.
Αύριο θα ξαναπάρω την εταιρεία για να δω τι θα πουν.
Το περίεργο είναι ότι κάποιο site έβγαζε ότι έχουν και αρκετά χιλιόμετρα αλλά αυτό μάλλον είναι αναξιόπιστο αφού δεν έβγαζε τα ίδια χιλιόμετρα όταν περασα τον αρ. πλαισίου και δεύτερη φορά. -
Θεωρώ ότι ο πωλητής λέει ότι είναι του 2019 γιατί δεν έχει βγει ακόμη άδεια κυκλοφορίας. Το 2017 θα είναι η χρονιά παραγωγής. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, ούτε το θεωρώ ιδιαίτερα αρνητικό αυτό.
Να φανταστείς ότι έχω πάρει σε προσφορά Mitsubishi Pajero Pinin το 2006 και ήταν κατασκευή του 2004. Φυσικά η άδεια κυκλοφορίας έγραφε 2006. Αν σε ενδιαφέρει το XLV δες τα ελαστικά μήπως είναι ξεραμένα, επίσης δες και το DOT την ημερομηνία παραγωγής και έχε το νου σου ότι μπορεί να χρειάζεται αλλαγή ελαστικά και λάδια και έλεγχο των υπολοίπων υγρών. Επίσης θέλει καλή φόρτιση και η μπαταρία, εκτός αν βάλουν καινούρια.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θεωρώ ότι ο πωλητής λέει ότι είναι του 2019 γιατί δεν έχει βγει ακόμη άδεια κυκλοφορίας. Το 2017 θα είναι η χρονιά παραγωγής. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση, ούτε το θεωρώ ιδιαίτερα αρνητικό αυτό.Να φανταστείς ότι έχω πάρει σε προσφορά Mitsubishi Pajero Pinin το 2006 και ήταν κατασκευή του 2004. Φυσικά η άδεια κυκλοφορίας έγραφε 2006. Αν σε ενδιαφέρει το XLV δες τα ελαστικά μήπως είναι ξεραμένα, επίσης δες και το DOT την ημερομηνία παραγωγής και έχε το νου σου ότι μπορεί να χρειάζεται αλλαγή ελαστικά και λάδια και έλεγχο των υπολοίπων υγρών. Επίσης θέλει καλή φόρτιση και η μπαταρία, εκτός αν βάλουν καινούρια.
Storm σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.
Τα λάστιχα ήταν κάπως φθαρμένα (νομίζω το είχα γράψει). Αυτές τις μέρες το σκέφτηκα αρκέτα γιατί όντως η τιμή ήταν ευκαιρία. Το ζήτημα είναι ότι εδώ και μιά βδομάδα που κυκλοφορώ στο δρόμο δεν είδα ούτε ένα ssangyong. Άρα κάτι λέει και αυτό. Μετά δύο πράγματα που με χαλανε είναι ότι είχει λίγη ροπή για το βάρος και στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν γράφει τι επιτάχυνση έχει. Επίσης έχει και υψηλούς ρύπους (ακριβό σήμα). Μάλλον μου πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός.
Πάντως σε ευχαριστώ ξανά καθώς και τα άλλα παιδιά για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. -
Καλά να είσαι. Πάντως είναι λογικό να μην βλέπεις SsangYong στο δρόμο. Και εγώ σπάνια έχω δει. Γενικά η μάρκα δεν τραβάει και οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Οπότε είναι φυσιολογικό να βγάζουν αυτοκίνητα στο 'σφυρί' αν δεν πουλιούνται με τίποτα.
Και επίσης σημείωσε ότι στην ουσία τα SsangYong είναι GM/Daewoo/OPEL αφού ιδιοκτήτης είναι η GM Korea. Στην Ελλάδα γενικός αντιπρόσωπος ήταν η CHEVELLAS που έφερνε και τα CHEVROLET/DAEWOO. Όταν η Chevrolet αποχώρησε από την Ευρώπη το 2013, η CHEVELLAS πέρασε στην LION.
Και για αυτό τα XLV και τα TIVOLI σε πολλά θυμίζουν προηγούμενα OPEL και κυρίως το ASTRA.
Φυσικά η OPEL πρόσφατα πέρασε στην PSA, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
θυμίζουν προηγούμενα OPEL και κυρίως το ASTRA.για καλό το λες τώρα αυτό;
-
Storm δικό σου!
Κάνε σε παρακαλώ μια εμπεριστατωμένη σύνοψη, τα έχει όλα ,πίστα , κατανάλωση , offroad στο τέλος.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
θυμίζουν προηγούμενα OPEL και κυρίως το ASTRA.
για καλό το λες τώρα αυτό;
Όχι ρε συ.
Απλά ενημερώνω.Πάντως και το AVEO μου έχει μία ισχυρή δόση από OPEL.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Storm δικό σου!
Κάνε σε παρακαλώ μια εμπεριστατωμένη σύνοψη, τα έχει όλα ,πίστα , κατανάλωση , offroad στο τέλος.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι είναι αυτό ρε;
2 ώρες συγκριτικό και με αυτοκίνητα που μου είναι εντελώς αδιάφορα;;;;;;
Άσε ρε!! Με τίποτα λέμε!!!
Έχω μία λίστα με 6 αυτοκινητάκια και βλέπω βίντεο μόνο για αυτά...Και επιτέλους ένα πραγματικό crossover/suv! Επιτέλους!
-
Έχει το Renegade μέσα που σου άρεσε και μάλιστα σε επιβεβαιώνει στο σχόλιο σου πως δεν κάνει για εκτός δρόμου καταστάσεις και το EcoSport που επίσης νομίζω πως κοιτούσες που τα πάει περίφημα και εκτός και σε όλες τις άλλες δοκιμασίες.
Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε φίλε συγνώμη. Πραγματικά συγνώμη. Αισθάνομαι μακάκας τώρα...
Είδα στην αρχή κάποια αυτοκίνητα σε πίστες και μετά είδα κάτι τεράστια SUV ...
Δεν πρόσεξα ότι είχε Ecosport και Renegade. Το Ecosport εννοείται ότι με ενδιαφέρει. Και το Renegade με ενδιαφέρει, αλλά είναι περίεργη περίπτωση.Όταν βρω χρόνο θα το δω το βίντεο ή για να είμαι ειλικρινής θα δω τα σημεία που με ενδιαφέρουν.
Και πάλι συγνώμη.
-
Μετά από αρκετό καιρό έρευνας και περισσότερο ανταλλαγής απόψεων με όλους τους φίλους του forum, νομίζω ότι έφτασε η στιγμή για να κάνω την αγορά:
1η επιλογή είναι το nissan xtrail 4X2 αυτόματο. Μου άρεσε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στη κατηγορία του, έχει χώρους και με 28.500 παίρνεις και την μεσαία έκδοση που έχει αρκετά extra και δώρο μεταλλικό χρώμα.
2η και 3η επιλογή είναι τα jeep renegade πετρέλαιο αυτόματο και vitara 4X4 αυτόματο.
Ξέρω τα υπέρ του X-tail αλλά με προβληματίζουν τα παρακάτω:
-
Δεν έχω garage οπότε το αυτοκίνητο θα είναι παρκαρισμένο στο δρόμο καο συνήθως 2 με 3 στενά πιό πέρα.
-
Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να το συνηθίσω ώστε να το χρησιμοποιώ συχνά (έχω και ένα πολύ μικρό γιά την πόλη) αλλά δεν θέλω να φτάσω να χρησιμοποιώ το xtrail μόνο καλοκαίρι, Χριστούγεννα και Πασχα.
Να συμπληρώσω ότι έχω 2 παιδιά 10 και 7 χρονών και δεν κάνω αύτε τις τρελές εξορμήσεις, ούτε κάθε σαβαροκύριακο παίρνω τα βουνά και τα λαγκάδια.
ευχαριστώ πολύ παιδιά
-
-
Το αμάξι είναι μεγάλο και ίσως έχεις δυσκολία στο παρκάρισμα , αφού η περιοχή σου έχει πρόβλημα στάθμευσης .
Ακόμα οι βενζίνες σε αυτά τα αμάξια καίνε αρκετά και εγώ θα προτιμούσα πετρέλαιο , ενώ η 4κίνηση είναι καλή άμα την χρησιμοποιείς , αλλιώς προσθέτει και αυτή κόστος κατανάλωσης και συντήρησης .
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να δεις τους χώρους που χρειάζεσαι μαζί με την οικογένεια , αν τα παιδιά σου είναι αγόρια και εσύ είσαι σχετικά ψηλός , τότε μπορεί σε 5 χρόνια να έχεις πρόβλημα χώρων με δύο υψηλόσωμους εφήβους .
-
Σε ευχαριστώ criuser γιά την άμεση απάντηση.
Η βασική μου απορία είναι αν πράγματι χρειάζομαι το xtrail που σίγουρα θα μου δώσει λύσεις αλλά για 4-5 φορές το χρόνο (σε ταξίδια) ή ένα πιό μικρό SUV θα είναι πιό χρήσιμο και θα έχω και κάποια χρήματα να αντικαταστίσω και το μικρό πόλης που έχω τώρα?
SUV/Crossovers Forum