-
Δεν το αποκλείω για το fastback. Το αρονα έτσι κι έτσι. Δε βιάζομαι, ίσως κοιτάξω και το leasing αν συμφέρει (πχ Avis)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
honda civic οχι...?
νομιζω υπαρχουν sedan ετοιμοπαραδοτα... -
Τα γαλλικά τα απέκλεισες όλα . 2008 , Καπτούρ , Ντάστερ και Αιρκρός .Ο λόγος ? Οπως και τα ιταλικά 500 Χ και L και το ρενεγκέιτ .
-
Ακόμα τα Βιτάρα , S cross , Kadjar .
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Στο εξωτερικό όντως παίζουν 3008 σε αυτές τις τιμές, αλλά να μην ξεχνάμε και τον παράγοντα του εκτελωνισμού. Επίσης, ο τρικύλινδρος diesel 1.5 του psa σύντομα θα αντικαταστήσει τον υπάρχων 1.6 diesel. Οπότε, σαν μοντέλο μάλλον θα απαξιωθεί και ίσως κατέβει περισσότερο η τιμή του ως μεταχειρισμένο.Είπα ότι συμφέρει η εισαγωγή μεταχειρισμένου σε περίπτωση που υπάρχει απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ).
Ο ερχομός του 1.5 diesel θα επηρεάσει σχετικά λίγο, τουλάχιστον στην Ελλάδα που τα μεταχειρισμένα 3008 είναι λίγα και κρατάνε τιμές.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης blackie13 έγραψε:
honda civic οχι...?
νομιζω υπαρχουν sedan ετοιμοπαραδοτα...Δεν είναι προτεραιότητα μου τα sedan ή hatchback. Άσε που πρέπει να ανεβαίνει η τιμή του
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τα γαλλικά τα απέκλεισες όλα . 2008 , Καπτούρ , Ντάστερ και Αιρκρός .Ο λόγος ? Οπως και τα ιταλικά 500 Χ και L και το ρενεγκέιτ .Δεν έχω καμία προκατάληψη για τα γαλλικά. Είχα megane και οδηγώ τώρα και το Xsara του πατέρα μου. Άσε που μεγάλωσα σε πεζω 304!
Όμως το καπτουρ δεν μου άρεσε (μου φαμηκε αστείο το συρταρωτο ντουλαπάκι), και το 2008 πολύ μέτριο σε χώρους πίσω επιβατών. Τo aircross θα το δω αν και το στυλ του δεν είναι του γούστου μου. Όσο για το duster είναι ιδιεταιρη περίπτωση αλλά δεν το έχω δει ακόμα. Επίσης και τα ιταλικά χωρίς να είναι άσχημα, όπως και το aircross δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Όσο για τα Suzuki είναι μεν καλά και ιδιως το κρος, αλλά υστερούν σε απτή ποιότητα. Καταλαβαίνεις διαφορά όταν πχ μετά το vitara μπεις στο καροκ.
Γενικά ψάχνομαι αλλά αν και εφόσον το αποφασίσω θα είναι γα αμάξι που θα χαίρομαι να το βλέπω και να το οδηγώSent from my iPhone using Tapatalk
-
Για i30 fastback σε βλέπω και εγώ.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλα..
χθες επισκέφθηκα την autopoint θεσσαλονικης και πήρα προσφορά για το Stonic 1.0 T-GDI 120 hp premium..
17.795 τελική τιμή, με έκπτωση 400 ευρώ. επίσης στην έκδοση premium δεν χρεώνετε το μεταλλικό χρώμα και η διχρωμία. -
Με γεια.
-
Σπυρο με τα ζητουμενα που εχεις εγω θα ξεχναγα οτι ειναι απο το vag. Θα κοιταζα suzuki, ford, Kadjar, QQ & 500x (που το δινουν σε τιμες χωμα με ανεξαρτητη αναρτηση πίσω).
-
Ο χρήστης geo76 έγραψε:
χθες επισκέφθηκα την autopoint θεσσαλονικης και πήρα προσφορά για το Stonic 1.0 T-GDI 120 hp premium..
17.795 τελική τιμή, με έκπτωση 400 ευρώ. επίσης στην έκδοση premium δεν χρεώνετε το μεταλλικό χρώμα και η διχρωμία.Τα 1000 € που χρεώνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τα έχεις υπολογίσει στην τιμή ?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σπυρο με τα ζητουμενα που εχεις εγω θα ξεχναγα οτι ειναι απο το vag. Θα κοιταζα suzuki, ford, Kadjar, QQ & 500x (που το δινουν σε τιμες χωμα με ανεξαρτητη αναρτηση πίσω).Το 500 L το δίνουν ακριβά πάντως .
Κοίταξα και το Χ και αυτό δεν είναι σε κάποια τρελή προσφορά ούτε το mirror . Γύρω στα 21-22 όλα . -
17.795 τελική τιμή, με έκπτωση 400 ευρώ. επίσης στην έκδοση premium δεν χρεώνετε το μεταλλικό χρώμα και η διχρωμία.Τα 1000 € που χρεώνουν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τα έχεις υπολογίσει στην τιμή ?
Να προσθέσω 3 ερωτήσεις.
- Τιμή καταλόγου είναι στα 17.660 € , επομένως τα υπόλοιπα 135+400 έκπτωση είναι τα λοιπά έξοδα (ταξινόμησης, μεταφοράς, κτλ), αφού δεν υπάρχει χρεώση για το χρώμα. Σωστά ?? Άρα δεν είναι το πακετάκι ADAS μέσα.
2)Το ποσό είναι για μετρητοίς ή με χρηματοδότηση?
- Χρόνος παράδοσης ??
Ευχαριστώ
Γιάννης -
Το πακετο adas δεν μου ειπαν αν συμπεριλαμβανετε σρη τιμη, απο οσο γνωριζω ειναι εξτρα του εξοπλισμου..απο βδομαδα που θα κανω test drive θα ρωτησω..ο χρονος παραδοσης ειναι 4 μηνες. Η τιμη ειναι η ιδια και στη χρηματοδοτηση.
-
Τα μισά και πλέον από τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τα έχουν οι άλλοι στάνταρ . Αρα η τιμή σου είναι στα 18795 .
Εκεί κοντά είναι και το Αρόνα .
-
Γιατι δινετε τοσο μεγαλη σημασια στα ηλεκτρονικα βοηθήματα;
Προσωπικα ουτε €1 δεν θα εδινα για αυτα, αφου σχεδον κανενα ακομα δεν λειτουργει πολυ σωστα (με εξαίρεση το eye sight της subaru που ειναι τουλάχιστον 1 γενια μπροστα απο τα περισσοτερα).
-
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να τα προσθέσεις πακέτο. Κάνα 2 είναι καλά , όπως το αυτόματο φρενάρισμα ή η προειδοποίηση απόστασης προσοχής. Μάλλον στο Stonic δεν τα πρόσθετα.
-
Τα μισά και πλέον από τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τα έχουν οι άλλοι στάνταρ . Αρα η τιμή σου είναι στα 18795 .Εκεί κοντά είναι και το Αρόνα .
Συγγνώμη για ποια έκδοση του ARONA μιλάμε ?
Γιατί τουλάχιστον το 1.0 ECO TSI 115HP XCELLENCE με τα extra (17'' ζάντες & SENTINEL PACK,EASY PACK ) , για να υπάρχει μια άμεση σύγκριση βγαίνει κοντά στα 20.000 χωρίς τα λοιπά. Πόση έκπτωση κάνει η SEAT αυτό τον καιρο?? -
Το Ibiza, το Leon και το Arona είναι -στις κατηγορίες τους- οι καλύτερες VFM προτάσεις. Η SEAT έχει καταφέρει να προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές πλήρη πακέτα εξοπλισμού και πολύ καλούς κινητήρες. Ειδικά οι εκδόσεις FR του κάθε ενός από αυτά είναι ίσως και οι κορυφαίες από πλευράς επιδόσεων, συν ότι έχουν και πάρα πολύ καλό εξοπλισμό. Και το Leon σε Cupra είναι (ή μάλλον ήταν) η απολύτως καλύτερη VFM προσφορά -με μεγάλη διαφορά μάλιστα- στα hot hatches.
Για κάποιο λόγο τους έχει ξεφύγει λίγο το Ateca, καθότι όχι ότι δεν είναι καλό πακέτο, αλλά δεν είναι επ'ουδενί VFM στην κατηγορία του.
SUV/Crossovers Forum