-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
'Όπως έγραψα και πριν. μια χαρά μου φαίνεται το τεστ. Και ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες στην συννεφιά, στα λάστιχα κ.λ.π. Αλλά δεν είναι σωστό να γενικεύουμε. Μπορεί ένα αυτοκίνητο Α να είναι καλύτερο από το Β στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τεστ. Άρα, σε μια παρόμοια περίπτωση υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να την γλυτώσεις με το Α απ΄ότι με το Β. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε ένα σωρό άλλες δύσκολες καταστάσεις (φρενάρισμα πανικού και απόσταση φρεναρίσματος, φρενάρισμα μέσα σε καμπή με 120 χλμ/ώρα, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς...), το Β δεν μπορεί να είναι καλύτερο του Α. Το τεστ ταράνδου δεν είναι η μόνη δύσκολη κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθεί ένας οδηγός.Λεγεται και ποιοτικο στατιστικο δειγμα...Οσοι δεν γνωριζουν απο τυπικες διαδικασιες, ας μην μπαινουν στον κοπο
να αμπελοφιλοσοφουν και το χειροτερο, να σαλατοποιουν με μπακαλιστικα παραδειγματα.
Οταν συγκρινεις το Α με το Β, και αναμεσα τους υπαρχουν 8-10 παραμετροι, πρεπει αν οχι ολες, τουλαχιστον η πλειοψηφια αυτων να ειναι ΙΔΙΕΣ για να μπορεις να συγκρινεις. Οχι να εχεις ΜΟΝΟ ιδια ταχυτητα εισοδου και ιδιο μεγεθος αυτοκινητου.Δεν κατηγορω, ουτε μειωνω το τεστ Ταρανδου, Moose test, elk test και οπως και να λεγεται σε ολο τον κοσμο.
Το link με την δοκιμασια του Tαννις αλλωστε την ιδια διαδικασια ακολουθει.Θετω ενσταση και ερωτηματικα, στους συγκεκριμενους δοκιμαστες, που εχουν για σημαια τους την iso διαδικασια που αφορα ΜΟΝΟ την σχεδιαση και τοποθετηση κορινων, συγκρινοντας σε συνθηκες ομως οτι να ναι, με εξοπλιστικα χαρακτηριστικα οτι να ναι , ανακολουθιες σε συγκριση χλμ εισοδου, και πληροφορηση να περιοριζεται σε ταχυτητα εισοδου και μονο...
Kαι κατι τελευταιο. Αυτοι κρινουν καλο ή μαπα ενα αυτοκινητο με χιλιομετρικες διαφορες που παιζουν μεσα σε ευρος μολις 5Km/h.
Οταν λοιπον κανεις την τριχα τριχια για να βγαλεις λαβρακι, οταν παιζεις σε τετοιες λεπτομερειες με την iso διαδικασια, φροντιζεις και με τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, να παιζεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στα δεκατα, οχι να μετρας με στεγνο, να μετρας με βρεγμενο, να μετρας με ESP on ή ΕSP sport, να μετρας με φαρδυτερα/μεγαλυτερα ελαστικα και να θεωρειται το ΙΔΙΟ. Γιατι ΔΕΝ ειναι το ιδιο τι να κανουμε. -
Μια χαρά είναι το test, έχουμε εξηγήσει αναλυτικά τι κάνει και τι πρέπει να λαμβάνουμε από αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού και για να γράφουμε αερολογίες με τις ώρες, καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα VAGάκια και τους γαλλόφιλους και τους άσχετους, άντε πάει αυτό, πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Μια χαρά είναι το test, έχουμε εξηγήσει αναλυτικά τι κάνει και τι πρέπει να λαμβάνουμε από αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού και για να γράφουμε αερολογίες με τις ώρες, καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα VAGάκια και τους γαλλόφιλους και τους άσχετους, άντε πάει αυτό, πάμε παρακάτω.Oxι δεν ειναι μια χαρα το τεστ. Τι 'εχετε' εξηγησει αναλυτικα?
Εσυ αμα θελεις να λαμβανεις αυτο και να το κανεις και σημαια. Εγω λαμβανω υποψιν αυτο του Ταννις.
Εγω δεν λαμβανω τιποτε απο αυτο και εφιστω ακριβως την προσοχη σε οσους το βλεπουν, να παρατηρουν καλυτερα, να συγκρινουν σε διαφορετικα Video την ελλειψη συνοχης και πληροφορησης σε σημαντικες παραμετρους και να βρουν ΑΛΛΑ Video που να συγκρινουν με ιδιες συνθηκες και οχι αλα νταλα της παρασκευης το γαλα.
-
**Διαγράφηκαν ύβρεις και προσβολές.
- Warn
Admin**
-
Γρηγόρη δεν βλέπω το λόγο να συμπεριφερόμαστε (ακόμη και όταν νιώθουμε 100% σίγουροι) ως να βρήκαμε το Αγιο Δισκοποτηρο. Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη πως το τι δείχνει ή τι δεν δείχνει το Κ77 έχει γίνει πλήρως κατανοητό.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Γρηγόρη δεν βλέπω το λόγο να συμπεριφερόμαστε (ακόμη και όταν νιώθουμε 100% σίγουροι) ως να βρήκαμε το Αγιο Δισκοποτηρο. Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη πως το τι δείχνει ή τι δεν δείχνει το Κ77 έχει γίνει πλήρως κατανοητό.Aυτο ακριβως βλεπω Σπυρο σε καποιους, σχετικα με την δοκιμασια των 77. Εγω δεν μιλησα για Αγιο Δισκοποτηρο.
Μιλησα με απορια, προεβαλλα ενστασεις και ερωτηματικα, με βασιμα και λογικα επιχειρηματα και αντ' αυτου οι μοναδικες απαντησεις που παιρνω, ειναι τυπου 'γιατι ετσι', ή οτι εγω βρισκω δικαιολογιες.Μακαρι να εχει γινει γενικοτερα κατανοητο, γιατι απο καποιους που συνεχιζουν να το υποστηριζουν, ειναι προφανες οτι δεν εχει γινει...
-
Εγώ πάντως βλέπω ότι αγιοποιείς τους Δανούς λόγω επετηρίδας και κράζεις τους Ισπανούς γιατί δεν είδαν αν ο Ερμής είναι ανάδρομος στο τέστ του Αρόνα...
Εγραψα για το Ραγκλερ και δεν πήρα απάντηση .
Αυτό που όμως είναι η ουσία ότι κάποια αμάξια είναι πιο ασφαλή από αυτό που φαίνονται , ενώ άλλα είναι πιο ανασφαλή από αυτό που δηλώνουν .
Αυτό έχει πλέον αποδειχτεί και πρέπει να το δούμε οριστικά .
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε με τον Αντώνη .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ πάντως βλέπω ότι αγιοποιείς τους Δανούς λόγω επετηρίδας και κράζεις τους Ισπανούς γιατί δεν είδαν αν ο Ερμής είναι ανάδρομος στο τέστ του Αρόνα...Kανεναν δεν αγιοποιω...Το Δανεζικο τεστ το εβαλα ως αντιλογο και ΟΛΟΙ οσοι υποστηριζαν/ζουν τους 77, εκαναν τα αποτελεσματα τουΓΑΡΓΑΡΑ...
Δεν ειναι ουτε αναδρομος ο Ερμης ουτε απετυχε η ερωτικη συναστρια του Κρονου.
Ξεκαθαρα γεγονοτα ειναι απλως μερικοι τα βαπτιζουν 'δικαιολογιες' γιατι μεχρι εκει μπορουν να επιχειρηματολογησουν...Εγραψα για το Ραγκλερ και δεν πήρα απάντηση .
Γιατι να παρεις απαντηση για κατι που ειναι εντελως ασχετο και ακυρο χρονικα, τεχνολογικα αλλα και ως παραδειγμα. Αλλη εποχη, αλλη κατηγορια, πραγματικες ικανοτητες δρομου, περισσοτερο αγροτικη αισθηση και λιγοτερο για τον δρομο...Τεχνολογια με βαση το 1986 μεχρι και το 95 με σουστοφυλλα, εντελως αναχρονιστικη με συγκεκριμενο σκοπο ομως. Τις καλυτερες δυνατοτητες εκτος δρομου.
Καλυτερη αναρτηση με μεγαλυτερες διαδρομες και καταργηση στα σουστοφυλλα απο την 2η γενια, το 1996 που ηταν και πιο ανετο και αξιοπρεπες στην εποχη του για ταξιδια.
Τις κορυφαιες δυνατοτητες εκτος τις ειχα διαπιστωσει και σε camp στην Αραχωβα, αλλα και με παρεα με διαφορα τζιπ σε εκτος δρομου εξορμησεις.
Εχω κανει και ταξιδι με 4λιτρο manual με τρειλερ μαλιστα μεχρι τον Βολο. Μια χαρα τζιπακι ηταν εν ετη 2002.Εγω βεβαια δεν εχω παρει απαντηση πολυ πριν γραψεις για το wrangler, φυσικα γιατι επι της ουσιας ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ να απαντησεις σε ολες τις ενστασεις που εθεσα για την συνολικη διαδικασια των 77.
Αυτό που όμως είναι η ουσία ότι κάποια αμάξια είναι πιο ασφαλή από αυτό που φαίνονται , ενώ άλλα είναι πιο ανασφαλή από αυτό που δηλώνουν .
Αυτό έχει πλέον αποδειχτεί και πρέπει να το δούμε οριστικά .
Η ουσια ειναι οτι δεν ισχυει παντοτε το φαινεσθαι...Αυτο που βλεπεις στο Video, και μετα συγκρινεις δεν σημαινει οτι εγινε με ιδιες συνθηκες και με τον ιδιο ακριβως τροπο. Εκει ειναι το προβλημα.
Οταν μαλιστα αλλοι δοκιμαστες επισημως βγαζουν αλλα αποτελεσματα, τοτε ο προβληματισμος ειναι ακομη μεγαλυτερος και σιγουρα τιθενται ερωτηματικα ως προς το ποιοι εχουν ακολουθησει σωστες διαδικασιες.
Για τους 77 βλεποντας πολλα διαφορετικα τους Video, δυστυχως οι πολλες ανακολουθιες και ελλειπης πληροφορηση δεν προσδιδουν καμμια αξιοπιστια στα συμπερασματα τους.
Το τι γινεται στο marketing και στις διαφημισεις, αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
-
Την προηγούμενη γενιά Ράγκλερ την είχε ο συνεταίρος μου σε ανοικτή και κλειστή έκδοση από το 2002-2009 .
Εχω και έχουμε κάνει πολλά χλμ . Εχω οδηγήσει και το καινούργιο σε δίωρο τέστ . Το αμάξι είναι για τις ευθείες και τα χωράφια και πάντα με χαμηλές ταχύτητες γιατί σπρώχνει αέρα .
Τα περί ανάδρομου Ερμή όμως συνεχίζουν να ισχύουν γιατί μην ξεχνάμε τα σχόλια των δοκιμαστών που είναι Ισπανοί έναντι δύο Ισπανικών αυτοκινήτων .
Αλλά και στο δανέζικο τεστ που το έχεις ως Ευαγγέλιο , το αιρκρός τα πάει καλύτερα από τον χαρακτήρα του και το τι θα ανέμενε κάποιος .
Κάτι που δεν ισχύει για τα Αρόνα και Ατέκα που θυσιάζουν την άνεση για το ζζζζμπόρ και τελικά δεν είναι τίποτα .
Και αυτό είναι τόσο ξεκάθαρο που κανείς καλόπιστος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει .
Και δεν ξεχνάω ότι όταν κάποιες εβδομάδες πριν έκραζα το Αρόνα για τους χώρους του , αφού δεν το έχω οδηγήσει το αμάξι , είχαμε πικρόχολα σχόλια για το ότι το Αιρκρός είναι πλοίο κλπ .
Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους .
-
Αλλά και στο δανέζικο τεστ που το έχεις ως Ευαγγέλιο , το αιρκρός τα πάει καλύτερα από τον χαρακτήρα του και το τι θα ανέμενε κάποιος .
Κάτι που δεν ισχύει για τα Αρόνα και Ατέκα που θυσιάζουν την άνεση για το ζζζζμπόρ και τελικά δεν είναι τίποτα .
Και αυτό είναι τόσο ξεκάθαρο που κανείς καλόπιστος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει .
.
+1
-
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε με τον Αντώνη .Όπως ίσως ξέρετε μερικοί που έχουμε συζητήσει περισσότερο και εκτός forum ή irl, τα πτυχία μου περιέχουν όλη την απαραίτητη θεωρία από ΜΕΚ μέχρι Στατιστική και από Τεχνητή Νοημοσύνη μέχρι Διοίκηση. Επίσης ασχολούμαι με αυτοκίνητα για πάνω από 30 χρόνια, και όλα όσα έχω μάθει θεωρητικά τα έχω εφαρμόσει και στη πράξη. Μέσα στο παρόν thread, εγώ προσωπικά έχω εξηγήσει περιληπτικά τι ακριβώς ισχύει για το συγκεκριμένο, αλλά και όλα τα tests και 'tests' που βλέπουμε, και μάλιστα τόσες φορές που έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Δικαιολογημένο νομίζω, μετά από 30 χρόνια σε αυτοκινητιστικά fora, να είμαι κουρασμένος να λέω τα ίδια και τα ίδια. Όταν λοιπόν πρέπει να εξηγήσω εκ νέου το ίδιο πράγμα που έχω εξηγήσει στο ίδιο thread πριν λίγες σελίδες, και δέχομαι 'συμβουλές' και προτροπές για κάτι που γνωρίζω θεωρητικά και εμπειρικά καλύτερα από το 99,99% των υπολοίπων, θα αντιδράσω έτσι. Η 'ευαισθητούλα' διαχείριση του forum θίχτηκε, αλλά δεν πειράζει, δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους.
Αυτά, και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο ίδιο ζήτημα, για να (ξανα)πούμε άλλη μια φορά το προφανές.
-
Τυχεροι ειμαστε να εχουμε καποιον να γνωριζει τοσα πολλα και ας παρεκτρεπεται στις εκφρασεις του......
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Όπως ίσως ξέρετε μερικοί που έχουμε συζητήσει περισσότερο και εκτός forum ή irl, τα πτυχία μου περιέχουν όλη την απαραίτητη θεωρία από ΜΕΚ μέχρι Στατιστική και από Τεχνητή Νοημοσύνη μέχρι Διοίκηση. Επίσης ασχολούμαι με αυτοκίνητα για πάνω από 30 χρόνια, και όλα όσα έχω μάθει θεωρητικά τα έχω εφαρμόσει και στη πράξη. Μέσα στο παρόν thread, εγώ προσωπικά έχω εξηγήσει περιληπτικά τι ακριβώς ισχύει για το συγκεκριμένο, αλλά και όλα τα tests και 'tests' που βλέπουμε, και μάλιστα τόσες φορές που έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Δικαιολογημένο νομίζω, μετά από 30 χρόνια σε αυτοκινητιστικά fora, να είμαι κουρασμένος να λέω τα ίδια και τα ίδια. Όταν λοιπόν πρέπει να εξηγήσω εκ νέου το ίδιο πράγμα που έχω εξηγήσει στο ίδιο thread πριν λίγες σελίδες, και δέχομαι 'συμβουλές' και προτροπές για κάτι που γνωρίζω θεωρητικά και εμπειρικά καλύτερα από το 99,99% των υπολοίπων, θα αντιδράσω έτσι. Η 'ευαισθητούλα' διαχείριση του forum θίχτηκε, αλλά δεν πειράζει, δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με όλους.
Αυτά, και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στο ίδιο ζήτημα, για να (ξανα)πούμε άλλη μια φορά το προφανές.
Μέσες άκρες γνωρίζοντας ελάχιστα προσωπικά τον Αντώνη μπορώ να πω πως συμφωνώ απόλυτα με την συλλογιστική του και παρόλο που χρειάστηκε να επενέβη η διαχείριση εντούτοις ως συνήθως έγραφε αρκετά πράγματα (που θεωρώ εν τέλει και...) πολύ σωστά! Δεν χρειάζονται από εκεί και μετά χαρακτηρισμοί και λοιπές εκφράσεις ειδικά από τον Αντώνη που συχνά η επιχειρηματολογία του σε πολλά πράγματα με αναγκάζει να καταφύγω στην βιβλιογραφία αν κρίνω πως για κάτι πρέπει να συμφωνήσω αλλά κυρίως να διαφωνήσω μαζί του.
-
...να καταφύγω στην βιβλιογραφία αν κρίνω πως για κάτι πρέπει να συμφωνήσω αλλά κυρίως να διαφωνήσω μαζί του.Να διαφωνήσεις -εσύ και οποιοσδήποτε άλλος- όσο θέλεις, και μάλιστα μπορεί κάλλιστα εγώ να μην ξέρω ή να μην θυμάμαι σωστά, οπότε και θα αλλάξω γνώμη, έτσι γίνεται συζήτηση. Μάλιστα σε θέματα που δεν γνωρίζω καν, δεν εκφέρω άποψη και απλά ακούω, συν ότι ποτέ δεν είμαι προκατειλημμένος (ακόμα και για τα VAG ή τον κομμουνισμό ). Αλλά όταν έχω εξηγήσει εκτενώς -όσο επιτρέπουν μερικά posts σε ένα forum- επακριβώς τι ισχύει θεωρητικά και τι συμβαίνει πρακτικά, ε πόσες φορές να επανέλθω στο ίδιο πράγμα, ξανά και ξανά ?
Τεςπα, no harm no foul, προχωράμε...
-
Για άλλη μια φορά συμφωνώ. Επίσης θεωρώ ανόητο και το γράφω με την ευκαιρία, να πρέπει να γράφουμε ολόκληρα σεντόνια για να δικαιολογήσουμε τις απόψεις μας ειδικά μέσω πολυάριθμων ρητορικών ερωτήσεων απέναντι σε κάποιο χριστιανό επειδή τόλμησε να πει κάτι διαφορετικό - αντίθετο από αυτό που δεχόμαστε εμείς ως αλήθεια ή του δίνουμε μια ελάχιστη σημασία.
-
Να παρεκτρεπεται καποιος ως ενα σημειο βεβαια.
Ο αλεξανδρος realzeus εχει κανει 1000000 ποστ αλλα βλεπεις ενα ηθος τοσα χρονια. Δεν προσβαλλει ποτε και βοηθαει ολους.
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσα -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ο αλεξανδρος realzeus εχει κανει 1000000 ποστ αλλα βλεπεις ενα ηθος τοσα χρονια. Δεν προσβαλλει ποτε και βοηθαει ολους.
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσα+1
-
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσα+1
+1 και από μένα
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Την προηγούμενη γενιά Ράγκλερ την είχε ο συνεταίρος μου σε ανοικτή και κλειστή έκδοση από το 2002-2009 .Εχω και έχουμε κάνει πολλά χλμ . Εχω οδηγήσει και το καινούργιο σε δίωρο τέστ . Το αμάξι είναι για τις ευθείες και τα χωράφια και πάντα με χαμηλές ταχύτητες γιατί σπρώχνει αέρα .
Μεχρι και την εποχη της 2ης γενιας (1996-2006) για καθαροαιμο τζιποειδες ηταν κορυφαιο εκτος δρομου, με ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥΣ συμβιβασμους σε πολυωρες μετακινησεις στο δρομο. Δεν ηταν SUV για να συγκριθει με SUV.
Αυτα για να ξερουμε τι συγκρινουμε. Μηλα με μηλα, οχι μηλα με πορτοκαλια και να λεμε οτι τα πορτοκαλια ειναι πιο ζουμερα...Τα περί ανάδρομου Ερμή όμως συνεχίζουν να ισχύουν γιατί μην ξεχνάμε τα σχόλια των δοκιμαστών που είναι Ισπανοί έναντι δύο Ισπανικών αυτοκινήτων .
Σαν να λεμε δηλαδη οτι οι Ελληνες προτιμουν τον Οτε και οχι την Siemens, που ειναι Γερμανικη...
Πολυ λογικο επιχειρημα, NOT...Εγω απο την αλλη μιλησα με γεγονοτα...Μετρανε καποια crossover σε απολυτως στεγνο, καποια αλλα σε βρεγμενο, καποια με μεγαλυτερους τροχους, φαρδος/τυπο ελαστικων (χειμερινα το Aircross πχ) με εξτρα ηλεκτρονικα συστηματα (grip control καποια Γαλλικα) αλλα τα συγκρινουν και μιλανε για αυτα λες και οι συνθηκες ηταν ολοιδιες.
Το 'αλλα' γιατι το αναφερεις? Το Δανεζικο το εβαλα ως επισημο αντιλογο. Αφου καποιοι δεν μπορουν ή δεν θελουν να δουν τα γεγονοτα που προβαλλω εγω, τους παραπεμπω σε μια επισημη αξιολογηση που δειχνει διαφορετικα συμπερασματα απο τους 77. Το Aircross στο Ταννις τα παει ξεκαθαρα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τo Αrona, αναφερω πιο κατω τις ταχυτητες εισοδου οπου περασαν με επιτυχια την δοκιμασια.
Ετσι λες εσυ. Στο Ταννις ομως μετρησαν στα 71km/h το Aircross και στα 74Km/h το Arona να περνανε με επιτυχια την δοκιμασια.
Και δεν ξεχνάω ότι όταν κάποιες εβδομάδες πριν έκραζα το Αρόνα για τους χώρους του , αφού δεν το έχω οδηγήσει το αμάξι , είχαμε πικρόχολα σχόλια για το ότι το Αιρκρός είναι πλοίο κλπ .
Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους .
Για το οτι το Aircross πχ περτερει σε χωρους και πρακτικοτητα, δεν το εκρυψα προσωπικα, το ανεφερα ξεκαθαρα.
(μαλιστα το θεωρω και πολυ ενδιαφερον σχεδιαστικα, μεσα-εξω, αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο)Δυστυχως ομως για καποιους οδηγους ΔΕΝ φτανει μονο αυτο, παροτι στην συγκεκριμενη κατηγορια ειναι απο τους πιο σημαντικους παραγοντες.
Την φραση 'πλοιο' εγω δεν την ειπα, οτι ειναι περισσοτερο μαλακο-πλαδαρο απο τον ανταγωνισμο ειναι ομως αληθεια -κατι που αναφερουν και τα περισσοτερα ξενα/εγχωρια τεστ- και με τιμονι πιο ελαφρυ και με σχεδον μηδενικη επαναφορα.
Αυτος ο συνδυασμος, περα απο λιγοτερο οδηγοκεντρικο προφιλ, υπο συνθηκες πιεσης/πανικου, μπορεινα ειναι πιο επικινδυνος για τον μεσο οδηγο... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσαΕμένα μου έχει πει διάφορα , αλλά να ξέρετε όλους σας συμπαθώ με τα μειονεκτήματα σας ....
SUV/Crossovers Forum