-
To Ateka 2.0 tdi
Δεν είπα ότι θα σε σκοτώσει το Αρόνα .
Εγραψα
αν οι κορίνες είναι τοίχοι ή γκρεμοί , θα σε σκοτώσει .
Το ίδιο ισχύει και για το Ατέκα και γιά όποιο τελικά αποτυγχάνει . Αν δεν ξαναμπεί στην λωρίδα του θα έχεις μετωπική .
-
Εχω πεθανει στο γελιο!
Παρατηρηστε τον φωτογραφο στη δοκιμη που arona πως τρεχει καθε φορα πανικοβλητος. Σαν να σκαει βομβα! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ευτυχως εχουμε τον ΓΚ να υπερασπιζεται τα vag σε τετοιες περιπτωσεις μαι 10ετια τωρα. Φυσικα και υπαρχει δοση αληθειας σ αυτο που σχολιαζει αλλα ποτε δε θα εκανε τετοιο ποστ για citroen π.χ.
edit ορθογραφικο.
Tι νομιζες δηλαδη, οτι θα αλευροκοσκινιζεις εδω μεσα αναπαραγοντας τις παλαι ποτε χρυσες εποχες του βατραχου και της activa?
Στο υπογραμμισμενο κανεις -για αλλη μια φορα, σε οτι με αφορα- λαθος. Εχω μιλησει ξεκαθαρα για την υπεροχη της CX25 GTI Turbo, στην εποχη της ως το καλυτερο σε οδικη συμπεριφορα και πιο ολοκληρωμενο επιβατικο.
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις ομως...Στα της ουσιας, να θυμισω εχουμε 2018 και περα απο την προσφατη ομολογουμενως αξιολογη εμπορικη προσπαθεια της Citroen (η αγωνιστικη ειναι ακομα καλυτερη, δεν αμφισβητειται) με τα C3/aicross στην μικρομεσαια και Β-crossover κατηγορια, με την φουτουριστικη σχεδιαση, αυξημενη πρακτικοτητα και ευρυχωρια, η φιρμα συνολικα εχει μεινει πολυυυυυυυυυυ πισω απο τον συνολικο ανταγωνισμο, οχι μονο την vag που καθε φορα που την ακους βγαζεις -δικαιολογημενα- σπυρια...
Το προβλημα σου ΓΚ ,ειναι οτι για πολλοστη φορα αδυνατεις να κατανοησεις το νοημα του ποστ μου. Γενικα εχεις μια παρατηρημενη εδω και χρονια αδυναμια απαντησης επι της ουσιας στη πλειονοτητα των ποστ μου. Γενικα εχω πολυ συγκεκριμενη αποψη για το τι εισαι αλλα δεν ειναι της παρουσης Φυσικα πιανεσαι απο τη μαρκα που χρησιμοποιησα για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,με το ιδιο να ισχυει αν εβαζα οπου citroen, alfa romeo ή peugeot. Δε γινεται και να μη συμφωνησεις περι της χρυσης εποχης της citroen αλλωστε.
Οσο για το aircross ,φαντασου να μ αρεσε κιολας σαν αμαξι ή να το εκτιμουσα Συνεχισε λοιπον τωρα να μας ζαλιζεις τους ορχεις για τα VAG οπως κανεις 10 χρονια τωρα απο τις εποχες που δεν ετρωγες για ν απαντας σε καθε ποστ σχετικα με το scirocco π.χ. -
Α ναι παιδακια και κατι ακομα...
Φανταστειτε να μην ηταν και ισπανικο το Seat τι θα σερναν στο μανιοβρα ντ εσκιβα...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εχω πεθανει στο γελιο!
Παρατηρηστε τον φωτογραφο στη δοκιμη που arona πως τρεχει καθε φορα πανικοβλητος. Σαν να σκαει βομβα!Χαχαχα αυτό δεν το είχα παρατηρήσει.. Κλαίω από τα γέλια.. Κάθε φορά που πλησιάζει το Αρονα, αυτός κάνει πίσω και κάποιες φορές τρέχει πανικοβλημένος να γλιτώσει.. Έβαλα και το βίντεο του C3 aircross και έκει πέρα είναι χαλαρός και ανενόχλητος και στέκεται ακίνητος και εντελώς ήρεμος όταν περνάει από δίπλα του το Citroen.. Ενώ στο Seat τρέχει να κρυφτεί. Χαχαχαχαχαχ
-
Να πω εγώ εδώ για αποκατάσταση της αφής μου και της παρατηρητικοτητας μου όταν είχα γράψει ότι τα πλαστικά του aircross οτι είναι κακά και πολύ χειρότερα από το scross και μου την είχαν πέσει ,ότι στο βίντεο μετά το 5.40 αναφέρεται ότι τα πλαστικά του είναι σκληρά . Αυτό γιατί κάποιοι είχαν γράψει ότι είναι τρομερά ποιοτικό το εσωτερικό του.
-
Βασικα χειροτερα πλαστικα απο του s cross και του vitara σ αυτες τις κατηγοριες δεν υπαρχουν. Το duster αλλαξε μοντελο. Βρηκες τωρα ευκαιρια να πεις τα δικα σου ενω μιλαμε για αλλα πραγματα...
-
Οκ ότι νομίζεις!
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Να πω εγώ εδώ για αποκατάσταση της αφής μου και της παρατηρητικοτητας μου όταν είχα γράψει ότι τα πλαστικά του aircross οτι είναι κακά και πολύ χειρότερα από το scross και μου την είχαν πέσει ,ότι στο βίντεο μετά το 5.40 αναφέρεται ότι τα πλαστικά του είναι σκληρά . Αυτό γιατί κάποιοι είχαν γράψει ότι είναι τρομερά ποιοτικό το εσωτερικό του.Κανείς δεν έγραψε ότι το C3 aircross έχει τρομερά ποιοτικό εσωτερικό.. Αυτό που είπαμε κάποιοι είναι πως για τα δεδομένα της κατηγορίας του είναι αξιοπρεπέστατο το C3 aircross.. Κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τους ανταγωνιστες του ή λιγο καλύτερα από κάποια, κατά τη γνώμη μου.. Μάλιστα το C3 aircross έχει και λίγο μαλακό πλαστικό σε ένα μέρος του ταμπλό.. Στην έκδοση shine πάντως στα σίγουρα έχει.. Ίσως να έχει και στην απλή έκδοση δεν ξερω.. Το Suzuki scross ανήκει πιο πολύ προς την κατηρία του Qashqai πιστεύω, άσχετα που σαν τιμή είναι κοντά σε μικρότερης κατηγορία αυτοκινητα.. Το Vitara είναι στην ίδια κατηγορία με το C3 aircross.. To Vitara είναι τίγκα στην πλαστικούρα και η πόρτα του είναι σαν πούπουλο σε σχέση με το C3 aircross.. Δεν έχει μόνο το C3 aircross σκληρά πλαστικά (που βέβαια όπως είπα έχει και λίγο μαλακό).. Το Stonic, τo arona (με εξαιρεση λίγο την fr εκδοση), το Vitara, το t-roc, τo Juke έχουν σκληρά πλαστικά.. Αλλά για το T-roc και το Vitara που είναι και πανάκριβα και το Vitara είναι και κακοεξοπλισμένο δεν είδα να σχολιάζεται με τόση επιμονή τα σκληρά εξ ολοκλήρου πλαστικά τους.. Τουλάχιστον το Citroen έχει και σε ένα σημείο μαλακό πλαστικό.. Και δεν το παρατήρησα μόνο έγω.. Και σε δοκιμη του autogreeknews είδα ότι το αναφέρουν.. Συγκεκριμένα γράφουν : Από πλευράς ποιότητας, το εσωτερικό του C3 Aircross είναι προσεγμένο, ενώ η λεπτή μαλακή επένδυση σε ένα τμήμα του ταμπλό το αναβαθμίζει.
http://www.autogreeknews.gr/nees-dokime ... luehdi-100
Εχετε λυσσάξει κάποιοι από τότε που ανακηρύχθηκε Autobest 2018! -
Έχοντας δει από κοντά τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, θα έλεγα ότι το vitara σίγουρα υπολείπεται του c3 aircross σε απτή ποιότητα, το scross έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερα φινιρισμένο από το vitara και με σκληρά πλαστικά αλλά που δείχνουν πιο ποιοτικά.
Το (νέο) duster στα μάτια μου δείχνει πιο ποιοτικό από το vitara.
Το aircross κυμαίνεται γενικά στον μέσο όρο της κατηγορίας και δεν έχει καμία σχέση με το c4 (μιλάω καθαρά για τα πλαστικά).
Για καλύτερα πλαστικά πρέπει να ανέβεις κατηγορία (kadjar, karoq, grandland κλπ). -
Από συγγενικό νήμα, αλλά ταιριάζει:
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια (και σοβαρα ρωταω) γιατι σας ενοχλει τοσο αν εχει καποιους μικροτριγμους ενα αμαξι? Προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απ ολα τα υπολοιπα δε θ ασχολιομουν καν. Πλαστικα ειναι και ψυχολογια, τιποτα το ουσιωδες. Καταλαβαινω οτι εχετε δωσει χρηματα δουλεμενα για καινουργιο αμαξι αλλα ειναι κριμα να χαλιεστε τοσο για κατι τετοιο. Περισσοτερο θα με πειραζε αν διαπιστωνα οτι δε παταει οπως ηθελα.+1
Και 2ον,
Σορυ, αλλά εμένα το aircross μου μοιάζει με playmobil -
Mrclouzo συμφωνω σε οτι εγραψες απολυτως.
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Σορυ, αλλά εμένα το aircross μου μοιάζει με playmobilΤα χαλια του εχει και κατι παραπανω..
-
Γιατί το Playmobil δεν πουλάει; Σαν τρελλο
-
Πολύ σωστόςςςς
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιατί το Playmobil δεν πουλάει; Σαν τρελλοΣτ αρχιδια μας για πολλοστη φορα.
Περνα απ το λογιστηριο να παρεις το ποσοστο σου. -
Τωρα τον πληγωσες....
-
Δεν με πλήγωσε . Απλά αρχίζει και νευριάζει και παγώνει ...
Στο τέλος θα γίνει παγωμένος άνθρωπος....
-
Πάντως εμένα το aircross μου αρέσει και ας είναι λίγο playmobil. Τέσπα το είδε σήμερα η κόρη μου και ξετρελάθηκε. 'Ότι πρέπει για την μαμά' μου είπε. Της λέω 'με εμένα μέσα για οδηγό θα σου άρεσε;' Μου απάντησε τότε λέγοντας... 'Εσύ είσαι αγόρι, τι να το κάνεις αυτό;'
-
Είναι μικρή ακόμα....
-
Απο μικρό κι απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και μετά μεγαλώνοντας έρχεται το political correctness και δεν αφήνει τίποτα όρθιο...
SUV/Crossovers Forum