-
Εγώ πάλι θα πω ότι η Ford έχει πάρει φόρα και φαίνεται να έχει την καλύτερη (ή μία από τις καλύτερες) πρόταση σε κάθε κατηγορία. Έτσι και εδώ, ενώ το προηγούμενο ήταν 'κάτι-σαν-crossover' και μέσα ήταν επιεικώς μέτριο, αυτό εδώ παίρνει σχεδόν άριστα μέσα-έξω. Και όπως είπε ο panormus, Kuga έξω, (νέο) Fiesta μέσα, τουλάχιστον εγώ το βρίσκω super. Για τις τιμές, να δούμε, εδώ η Ford είναι γενικά hit-n-miss, με το Kuga πέτυχε διάνα, το Focus ξεφεύγει...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Βασικά έχει έρθει ήδηΉρθε στην Ελλάδα το νέο Ford Ecosport - Δείτε τα πρώτα αυτοκίνητα
Το νέο σαφώς καλύτερο μπροστά...το προηγούμενο δεν βλεπόταν με τίποτα...!!
Αλλά και πάλι από πίσω...ΔΕΝ
Δεν μου αρέσει καθόλου όλο το σουλούπι...δεν μου φαίνεται αρμονικό...
Με αυτή τη νέα κατηγορία των μικρών suv... προσπαθούν να τα συμπιέσουν για να τα μικρύνουν σε μήκος, ενώ το ύψος που είναι αυξημένο μερικές φορές τα κάνει να φαίνονται πολύ ατσούμπαλα...Κάποια είναι καλύτερα, αλλά γενικά νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερο μήκος για να δείξει αρμονικός ο όγκος και το ύψος...
Μπορεί να λέω και βλακείες, σχεδιαστής δεν είμαι...αλλά αυτή ακριβώς είναι η εντύπωση που αποκομίζω... -
Ο χρήστης konv έγραψε:
Με την διαφημιστική καμπάνια για χρηματοδότηση της audi υπάρχει κάποιο συμφέρον στην αγορά του Q3?Κατά την ταπεινή μου άποψη όχι. Γενικά δεν βρίσκω λόγο ή συμφέρον αγοράς του Q3. Υπερτιμημένο, εφόσον στον όμιλο υπάρχουν τα ίδια αλλά πολύ φτηνότερα VW / Seat / Skoda. Μόνο για το 'κλειδι' που λέει και ο criuser έχει νόημα το Audi.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με την διαφημιστική καμπάνια για χρηματοδότηση της audi υπάρχει κάποιο συμφέρον στην αγορά του Q3?
Κατά την ταπεινή μου άποψη όχι. Γενικά δεν βρίσκω λόγο ή συμφέρον αγοράς του Q3. Υπερτιμημένο, εφόσον στον όμιλο υπάρχουν τα ίδια αλλά πολύ φτηνότερα VW / Seat / Skoda. Μόνο για το 'κλειδι' που λέει και ο criuser έχει νόημα το Audi.
κορυφαία ποιότητα κύλισης και εξαιρετικό στήσιμο του αυτοκινήτου Φάνη!
ξεχνάς και αυτά! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ξεχνάς και αυτά!Εσένα δεν σου μιλάω...κρυφοαουντάκια!!
ΥΓ: Τα ίδια προσφέρουν και τα άλλα του group, απλά δεν έχουν 4 κύκλους.
-
ξεχνάς και αυτά!Εσένα δεν σου μιλάω...κρυφοαουντάκια!!
ΥΓ: Τα ίδια προσφέρουν και τα άλλα του group, απλά δεν έχουν 4 κύκλους.
Είμαι οπαδός του καλού αυτοκινήτου ανεξάρτητα από το σήμα του!
Τα audi είναι συνήθως καλύτερα από τα άλλα τα ομίλου -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Είμαι οπαδός του καλού αυτοκινήτου ανεξάρτητα από το σήμα του!
Τα audi είναι συνήθως καλύτερα από τα άλλα τα ομίλουΧ series rules!
-
μήπως ήθελες να βάλεις αυτό;;
Youtube Video -
Όχι! Ήθελα να βάλω αυτό: https://goo.gl/images/6hSd9Q
-
Όχι! Ήθελα να βάλω αυτό: https://goo.gl/images/6hSd9Qτς τς τς!!
ντροπή!! -
καμια γνωμη για το Peugeot 5008;
ξέρει κανείς επίσης σε βενζίνη αν υπάρχει μεγαλύτερος κινητήρας των 1,2; -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
καμια γνωμη για το Peugeot 5008;
ξέρει κανείς επίσης σε βενζίνη αν υπάρχει μεγαλύτερος κινητήρας των 1,2;Δεν το έχω δει από κοντά. Μου φαίνεται λιγότερο όμορφο από το 3008 αλλά εξακολουθώ να το βρίσκω όμορφο.
Ο πωλητής μου είπε ότι είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με το 3008, απλά λίγο μεγαλύτερο. Οπότε έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και προσφέρεται (δεν ξέρω εάν είναι στάνταρ) και με 7-θέσια διάταξη, άρα ότι πρέπει για πολύτεκνους και από τα λίγα που προσφέρουν 7 θέσεις!
Προς το παρόν δεν υπάρχει μεγαλύτερος κινητήρας βενζίνης, αλλά λογικά δεν θα αργήσει να τοποθετηθεί το 1.6 THP.
-
O 1.6 THP με 165 άλογα , διατίθεται από την πρώτη μέρα . Στο μέλλον με 180 και 225 άλογα .
-
Σήμερα είδα το Στόνικ στην έκδοση πρίμιουμ . Ωραίο ήταν μέσα , έξω αποδεκτό , οι χώροι μπροστά καλοί , αλλά πίσω πολύ μικροί . Δεν χώρεσα να μπω από την πόρτα . Το πορτ-μπαγκάζ μέτριο . Με τον ατμοσφαιρικό χωρίς GPS και χωρίς τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα ήταν κοντά στις 18000 ,αλλά είχε κάτι σε δερματίνη στο σαλόνι .
Δεν το λες και φτηνό .
Μου λέει ο πωλητής , πως σας φαίνεται . Του είπα ότι έγραψα . Μπροστά καλό , πίσω πολύ μικρό . Ε μου λέει κάπως έτσι είναι και ο ανταγωνισμός . Του λέω ναι από το Αρόνα είναι πιο άνετο , αλλά από το αιρκρός είναι πολύ μικρότερο . Συμφώνησε δια της σιωπής...
-
Το έχω δει όπως και το arona . Όντως περιορισμένος ο χώρος πίσω και σε πλάτος και για τα γόνατα. Όμως δεν μου φάνηκε μικρότερο το αρονα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ πίσω δεν μπόρεσα να μπω σε κανένα , αλλά μπροστά το στόνικ είναι πιο ευρύχωρο από το αρόνα..
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σήμερα είδα το Στόνικ στην έκδοση πρίμιουμ . Ωραίο ήταν μέσα , έξω αποδεκτό , οι χώροι μπροστά καλοί , αλλά πίσω πολύ μικροί . Δεν χώρεσα να μπω από την πόρτα . Το πορτ-μπαγκάζ μέτριο . Με τον ατμοσφαιρικό χωρίς GPS και χωρίς τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα ήταν κοντά στις 18000 ,αλλά είχε κάτι σε δερματίνη στο σαλόνι .Δεν το λες και φτηνό .
Μου λέει ο πωλητής , πως σας φαίνεται . Του είπα ότι έγραψα . Μπροστά καλό , πίσω πολύ μικρό . Ε μου λέει κάπως έτσι είναι και ο ανταγωνισμός . Του λέω ναι από το Αρόνα είναι πιο άνετο , αλλά από το αιρκρός είναι πολύ μικρότερο . Συμφώνησε δια της σιωπής...
Από όσο ξέρω στα 18Κ είναι η ακριβη έκδοση τούρμπο.
-
σε ευρυχωρία πάντως και ειδικά για το μέγεθος του, το soul είναι εκπληκτικό..έξω πουλάει πολύ καλά και το caranddriver το βάζει τοπ στην κατηγορία των μικρων crossovers, πάνω από hrv, renegade, juke, crosstrek (xv), cx3, 500x
πολωτική σχεδίαση και η μικρή βενζίνα καίει και πληρώνει 250 τέλη αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα τραβήξει στις πωλήσεις τώρα που το ξανάφεραν
-
Εκεί είχε το 1,4 ατμόσφαιρα και η τιμή ήταν πάνω από 17000 , δεν θυμάμαι πόσο πάνω , αλλά βάλε τα γνωστά pdi , μεταβιβάσεις , τέλη , πάμε κοντά στα 18000 σίγουρα . Ακόμα τις ηλεκτρονικές ευκολίες τις κοστολογούν 1000 σε κάθε έκδοση . Δεν είναι πλέον φτηνά τα κορεάτικα .
Εμαθα ότι η προσφορά που έκαναν για το Σπόρτατζ πήγε πολύ καλά . Το Σούλ πράγματι είναι ιδιαίτερο , αλλά είδα τιμή πάνω από 21000 .
Ακόμα παρατήρησα ότι η μάσκα που μας ενοχλεί στο Σπόρτατζ , είναι μόνο σε αυτό σε τέτοια χάλια . Στα άλλα μοντέλα έχουν κάνει καλύτερη υλοποίηση .
-
Τότε σίγουρα είχε και κάποια έξτρα για να πάει 18Κ.
SUV/Crossovers Forum