-
Μιαου :lkar:
Pics or didn't happen
-
-
πόσα σας πλέρωσε το αγαρηνό σκυλί...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πόσα σας πλέρωσε το αγαρηνό σκυλί...τι επαθες ρε γατουλη? Σε πείραξε η 4.5 Miu Miu?
Τζουζέπε... αν είσαι συντηριτικός στα multimedia σου, τα 10.6GB πιθανα να μην σε προβληματισουν. Ειναι οπως και να εχει προβλημα. Και γω πιθανα να μην τα εξαντλουσα ποτε... αλλα δεν θα με αρεζε σιγουρα η αισθηση του στριμώγματος. Οπως και να έχει δοκιμάζεις και... το ξανασυζητάμε.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δοκιμασε το και θα δεις στο τελος...
πιστευω θα λατρεψεις την μπαταρια και το μεγεθος οθονης...σαν lag κλπ δεν εχει.
Τζουζέπε... αν είσαι συντηριτικός στα multimedia σου, τα 10.6GB πιθανα να μην σε προβληματισουν. Ειναι οπως και να εχει προβλημα. Και γω πιθανα να μην τα εξαντλουσα ποτε... αλλα δεν θα με αρεζε σιγουρα η αισθηση του στριμώγματος. Οπως και να έχει δοκιμάζεις και... το ξανασυζητάμε.
Σήμερα στις 17.00 παραλαμβάνω σπίτι μου ένα κατάλευκο G2
Aνυπομονώ -
Για όποιον προβληματίζεται με τα 10.6GB του G2, η λύση είναι εδώ με $15.
https://shopmeenova.appspot.com/Υ.Γ. Το κινητό τα σπάει.
-
Αν αφορα καποιον το oppo find 5 με 100 ευρω μειωμενη τιμη απο το ευρωπαϊκο καταστημα της oppo : http://europe.oppostyle.com/find-5/8-find-5-white.html
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Για όποιον προβληματίζεται με τα 10.6GB του G2, η λύση είναι εδώ με $15.
https://shopmeenova.appspot.com/Υ.Γ. Το κινητό τα σπάει.
Ειναι αντιστοιχη λύση με αυτους που δεν εχουν 3G στην ταμπλετα (ενω θα ηθελαν) και λενε 'θα κανω hotspot το κινητο' Κοινώς ειναι μια πολυ πολυ κακή ιδέα αυτή με το στικάκι απο κάτω.
-
http://www.smartkauf.de/Handys/Smartpho ... p/90021658
303ε (με αποστολή) το G2 στη γερμανια, σουπερ τιμη
μια χαρα ειναι το Hotspot απο το να βγαζεις π.χ 2η sim μονο για το tablet
ιδιαιτερα αν εχει κανενα τουμπανακι κινεζακι με 3χιλ μπαταρια δεν καταλαβαίνει χριστό!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ειναι αντιστοιχη λύση με αυτους που δεν εχουν 3G στην ταμπλετα (ενω θα ηθελαν) και λενε 'θα κανω hotspot το κινητο'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
-
Διαθέτω Samsung Galaxy Note 10.1 με Android 4.1.2, φρέσκος σε Android.
Τι σημαίνει rooting. Κατάλαβα ότι υπάρχουν και κάποια στάνταρ προγράμματα και τρόποι που χρησιμοποιούνται. Η παρακάτω πρόταση (από το παρόν θέμα) μάλλον περιέχει πολλά, μπορεί κάποιος να μου την μεταφράσει;
Περνάς πρώτα το πιο νεο radio, boot loader, ROM, kernel κ σε μερικές το superuser SU κ μετά factory reset όλα μέσω recovery! Αν έχω καταλάβει καλά το παραπάνω αποτελεί συνδυασμό αυτών που αλλάζεις και των τρόπων που θα το κάνεις. Βασικά αλλάζεις το firmware που είναι το ίδιο με ROM; Και τι είναι το kernel;
Η όλη διαδικασία σε τι χρησιμεύει. Ξεκλειδώνει κάποιες δυνατότητες για κάποια προγράμματα και δυνατότητα αλλαγής λειτουργικού; Υπάρχουν μειονεκτήματα – παρενέργειες;Θα συνεχίσει να είναι συμβατό με τις εφαρμογές της Samsung ή πλέον είναι σαν κάτι ξένο; Μπορώ να γυρίσω πίσω;
Μπορώ να αλλάξω λειτουργικό (έκδοση εννοώ) πχ είναι κάτι που θα το κάνει μόνο του αν βγει επόμενη έκδοση για τη συσκευή μου ή πρέπει να κάνω κάτι.
Μπορώ να κάνω οι εφαρμογές που κάνω εγκατάσταση να πηγαίνουν στην SD κάρτα και όχι στη μνήμη της συσκευής; Επειδή κοντεύει να γεμίσει. Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές από τη συσκευή στην SD. (βασικά το έχω καταφέρει μερικά αλλά θα ήθελα ξεκάθαρη λύση).
Γιατί δεν μπορώ να δω το live timing της F1; Έχω ενεργοποιήσει το javascript στον browser, πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Κάποιο plugin;Ποιο android τηλέφωνο προτείνετε σαν καλό value for money στην εισαγωγική κατηγορία, καλύτερα επώνυμο.
-
Μια ανάγνωση εδώ, πιστεύω πως θα λύσει τις περισσότερες απορίες.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαθέτω Samsung Galaxy Note 10.1 με Android 4.1.2, φρέσκος σε Android.
Τι σημαίνει rooting. Κατάλαβα ότι υπάρχουν και κάποια στάνταρ προγράμματα και τρόποι που χρησιμοποιούνται. Η παρακάτω πρόταση (από το παρόν θέμα) μάλλον περιέχει πολλά, μπορεί κάποιος να μου την μεταφράσει;
Περνάς πρώτα το πιο νεο radio, boot loader, ROM, kernel κ σε μερικές το superuser SU κ μετά factory reset όλα μέσω recovery! Αν έχω καταλάβει καλά το παραπάνω αποτελεί συνδυασμό αυτών που αλλάζεις και των τρόπων που θα το κάνεις. Βασικά αλλάζεις το firmware που είναι το ίδιο με ROM; Και τι είναι το kernel;
Η όλη διαδικασία σε τι χρησιμεύει. Ξεκλειδώνει κάποιες δυνατότητες για κάποια προγράμματα και δυνατότητα αλλαγής λειτουργικού; Υπάρχουν μειονεκτήματα – παρενέργειες;Θα συνεχίσει να είναι συμβατό με τις εφαρμογές της Samsung ή πλέον είναι σαν κάτι ξένο; Μπορώ να γυρίσω πίσω;
Μπορώ να αλλάξω λειτουργικό (έκδοση εννοώ) πχ είναι κάτι που θα το κάνει μόνο του αν βγει επόμενη έκδοση για τη συσκευή μου ή πρέπει να κάνω κάτι.
Μπορώ να κάνω οι εφαρμογές που κάνω εγκατάσταση να πηγαίνουν στην SD κάρτα και όχι στη μνήμη της συσκευής; Επειδή κοντεύει να γεμίσει. Μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές από τη συσκευή στην SD. (βασικά το έχω καταφέρει μερικά αλλά θα ήθελα ξεκάθαρη λύση).
Γιατί δεν μπορώ να δω το live timing της F1; Έχω ενεργοποιήσει το javascript στον browser, πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Κάποιο plugin;Ποιο android τηλέφωνο προτείνετε σαν καλό value for money στην εισαγωγική κατηγορία, καλύτερα επώνυμο.
To root σε μερικές συσκευές μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να τρέξεις ένα batch script σε ένα Dos prompt, σε άλλες συσκευές μπορεί να θέλει πραγματικά μαγικά. Πάντως σου δίνει root access στο κινητό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μέχρι και επιτόπου format στο /system, δηλαδή να σβήσεις ακαριαία το λειτουργικό! Φαντάσου ότι μπαίνεις στα Windows ως Administrator και όχι πλέον σαν Guest. Δεν αλλάζει κάτι άλλο, ούτε σου χαλάει τίποτα.
Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να διαβάσεις αναλυτικά τα θέματα είτε στο myphone είτε στο XDA για να πάρεις μια ιδέα τι μπορείς να κάνεις, τι χρειάζεται και που θα βρεις τα απαραίτητα αρχεία.
-
Παρελαβα το Galaxy Tab 3 8' wifi
Με γειές -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γιατί δεν μπορώ να δω το live timing της F1; Έχω ενεργοποιήσει το javascript στον browser, πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Κάποιο plugin;Μέσω android δεν θα καταφέρεις να δεις live timing από το www.formula1.com. Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Υπάρχει η επίσημη που κάθε χρόνο αλλάζει και είναι επί πληρωμή (κάθε χρόνο πλέρωνε με άλλα λόγια για να την αγοράσεις) και υπάρχει και μια free η οποία είναι από third party αλλά δείχνει ακριβώς τις οθόνες που δείχνει το formula1.com στο PC. Φυσικά και σου προτείνω αυτήν. Θα την βρεις στο play store.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί δεν μπορώ να δω το live timing της F1; Έχω ενεργοποιήσει το javascript στον browser, πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Κάποιο plugin;
Μέσω android δεν θα καταφέρεις να δεις live timing από το http://www.formula1.com. Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Υπάρχει η επίσημη που κάθε χρόνο αλλάζει και είναι επί πληρωμή (κάθε χρόνο πλέρωνε με άλλα λόγια για να την αγοράσεις) και υπάρχει και μια free η οποία είναι από third party αλλά δείχνει ακριβώς τις οθόνες που δείχνει το formula1.com στο PC. Φυσικά και σου προτείνω αυτήν. Θα την βρεις στο play store.
Επίσης full Java (JRE) δεν έχει το android, μόνο μέχρι javascript έχουμε...επίσης βάλε και το Flash http://d-h.st/Lkm και μετά ενεργοποίησε τα add-ons στον stock browser (δεν δουλεύει στον Chrome)
-
Τελικώς ακολούθησα την συμβουλή του Oscar για τους πειρασμούς, άφησα την ιδέα του 4αριου και σε καμιά 20αρια μέρες θα έχω το 5αρι . Μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί
-
Χθες ανακαλυψα οτι και με κλειστό το τηλέφωνο.. .....έχω ξυπνητηρι
Πού οφείλεται αυτό; ;;;; -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Τελικώς ακολούθησα την συμβουλή του Oscar για τους πειρασμούς, άφησα την ιδέα του 4αριου και σε καμιά 20αρια μέρες θα έχω το 5αρι . Μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγείΆσε το 5άρι και πάρε το 5s...
-
Θέλω να έχω diversity που λένε και στο χωριό μου. Έχω μια ipadιά (και ένα ipod classic αλλά αυτό δε πιάνεται )για να ταΐζω το Apple fan boy μέσα μου
(εκτός αυτού θέλω και άλλα 400 (; ) € για το 5s )
Περι συσκευών Android...