-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1 για τις mobo+1! Σταθερότατες με κανένα πρόβλημα και δουλεύουν για μια ζωή.
-
Καμία πρόταση για bluetooth ακουστικό για το samsung galaxy s plus; Το plantronics discovery 640 που είχα εδώ και 3-4 χρόνια δε συνεργάζεται ιδιαιτέρως καλά (αποσυνδέεται χωρίς λόγο όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή).
Θα προτιμούσα κάτι με δόνηση, ελαφρύ και διακριτικό. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Οι μητρικές της Asus τα σπάνε.
Απλά εσείς είστε τσιπηδες.ξερεις τι τα σπαει? 42% ο/c με μονο μια μπλε οθονη (που εγινε μαλλον επειδη ειχα μολις ειχα βαλει νεο driver στη vga και δεν εκανα επανεκκινηση, ασχετα αν δε σε παρακινουν πλεον εγω πιστευω οτι πρεπει να γινεται) στις 3000 περιπου ωρες λειτουργιας με μονο 140 ευρω (τιμη πλαισιου μαλιστα)
αυτο η asus δεν το κανει με τη καμια και μη μου θυμιζεις τι μου ειχε κανει η προηγουμενη χρυσωπληρωμενη μου asus
απλα στον κοσμο του android με ικανοποιει σε σχεση με του αλλους γιατι ακομα και αν ειναι αμπαλη, το παλευει
εγω εχω κανει καμια 7αρα updates και ακομα και αν αυτα με το ics εγιναν πολυ βιαστικα (για να λεει οτι το εδωσε πρωτη) και εχουν θεματα, τουλαχιστον μου δειχνει οτι ασχολειται, υποστηριζει και εχει τη λογικη του κατασκευαστη που φτιαχνει πραγματα για pc και οχι τη λογικη αρπαχτης των κορεατων με τις 63456983246934 συσκευες χωρις κανενα λογο -
Καλά τα λες Qsis. Ακόμα θυμάμαι τη P5K που δεν είχε στο BIOS επιλογή Ahci για Sata.
-
ΝΑ σας γράψω καιε γώ την γνώμη μου:
ισχύει το ότι δίνεις παίρνεις...είχα 4 χρόνια στο pc μου την ακριβή asus m3a79t-deluxe δηλαδή το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας για am2+. Άριστη σε όλα της. Την άλλαξα πρόσφατα με μια gigabyte επειδή ήθελα να κάνω μια μίνι αναβαθμιση σε sata3+ ddr3 και την θεωρώ αρτιότερη από την νέα μου am3+ στα κοινά τους σημεία.
Την έχω στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα και λυπάμαι που θα την πουλήσω τσάμπα πλέον.
Καλό λοιπόν είναι να μην γενικεύουμε, αλλά να κρίνουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αυτό ισχύει σε όλα τα προϊόντα. -
σιγουρα εχεις δικιο. αλλα ανθρωποι ειμαστε, παρακινουμαστε απο τα συναισθηματα μας
εγω παντως αποφασισα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στην asus με το tablet μου και δεν το μετανιωσα, ειμαι αρκετα ικανοποιημενος
βεβαια υπαρχουν και τα μελανα σημεια , αλλα σε γενικες γραμμες στο πρωτο transformer εκαναν αρκετα καλη δουλεια για αυτο και στο μελλον δεν εχω κανενα προβλημα να τους προτιμησω ξανα
βεβαια ελπιζω να μην ξαναγινει τετοια αστειοτητα οπως αυτη του prime, παρολο που ποτε μου δε χρειαστηκα gps στο tablet (δεν πρεπει να εχω δοκιμασει ποσο καλα δουλευει το δικο μου ) , ειναι αρκετα ασχημο να ξερεις οτι συμβαινει κατι τετοιο και φυσικα η λυση του εξωτερικου δεκτη δειχνει οτι σε κοροιδευουν μες στα μουτρα, οπως εκανε και η apple με το θεμα του σηματος
-
λογικο δεν ειναι? αλλιως θα πρεπει να ανακαλεσουν ΟΛΑ τα prime και να αλλαξουν το μεταλλικο περιβλημα με αλλο
δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει κατι τετοιο -
ενταξει ειναι αδυνατο κατι τετοιο, ομως σκεψου να ησουν εσυ ο κατοχος και πώς θα ενιωθες..
θα επρεπε να δινουν τη δυνατοτητα επιστροφης χρηματων (δεν ξερω αν οντως παιζει κατι τετοιο και μου διαφευγει ) -
Bρίσκω samsung galaxy s i9003 με 200, την παλεύει?
-
με +50 το παίρνεις καινούργιο ασε που κάπου μεσα Δεκ. ειχε παίξει για λιγες μερες στα 200 απο το ΜΜ ελλαδα! Ριξε του κιαλο τη τιμή διαφορετικά δεν αξίζει! στα 200 π.χ υπάρχουν se neo v, x5 pro και πολλα ακομα που υστερουν βεβαια σε καποια θεματα αλλα οχι τραγικα πραγματα (ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη devs)
-
Για καινούργιο μιλάω, υπάρχει προσφορά αυτή τη στιγμή
-
HTC ONE X @ 699ε αξίζει;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για καινούργιο μιλάω, υπάρχει προσφορά αυτή τη στιγμήεγω παντως πηρα το x5 pro γυρω στο νοεμβριο και μετα απο λιγο βγηκε το neo v (που δεν μετάνιωσα) αλλα στο galaxy s οταν ακουσα για 200 2-3 φορες στραβοκαταπια να πω την αληθεια! Σχετικα π.χ με το δικο μου εχει καλυτερη gpu ιδιο επεξεργαστη αλλα πολυ καλη καλυψη σε custom roms!
εγω θα το χτυπουσα σημερα χαλαρα το gs στα 200!
-
θα περάσω μια βόλτα μόλις τελειώσω, ελπίζω να έχιε μείνει κανένα
-
Το black market είναι κάτι σαν τον installous του ios;
-
Γνωμες για razr?
Με ελκυει to individual της συσκευης,το ωραιο περιβαλλον motorolla(motocast) και λογικα η εξαγορα απο τη google κατι λεει.
Σα κινητο αξιζει η ειναι αλλη μια χρυση μετριοτητα? -
θα περάσω μια βόλτα μόλις τελειώσω, ελπίζω να έχιε μείνει κανέναΠαίζει και ένα Σονυ στα 249 Media Markt
-
θα περάσω μια βόλτα μόλις τελειώσω, ελπίζω να έχιε μείνει κανένα -
Tapatalk 2 is out there.
Sent from my U8800Pro using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Το black market είναι κάτι σαν τον installous του ios;ναι αλλα καμια σχεση σε πληθος εφαρμογων
Περι συσκευών Android...